Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A lakótelepi kurva / 1. A díszlövés

A dologban az volt a legnehezebb, hogy a lányt nekem kellett felszednem. Túl akartam lenni rajta hamar, hogy minél előbb magam alá gyűrhessem a testét. Vajon tényleg csak ennyi volt? Ennyi nagy testi erőlködés? Nem tudom. Négyen voltunk. Énrám jutott a sors.
- De nem egyszerre - ennyit mondott a négyre. Megállt, én meg begyulladtam, hogy visszafordul, mikor már olyan jól ment.
- Nem, nem is úgy - mondtam gyorsan.
- Kettőnél többel nem - mondta komolyan. Jött tovább.

A dühöngő vaspálcái mellett találtam, ott állt mindig. Kihívó nem volt, de sok tipped nem lehetett, mit csinál ott egy lány éjt-nappallá téve. Ki volt öltözve állandóan. Elegáns volt, ez a helyes szó, pedig ebben a szituációban, elhiheted, nehezen jön elő. Persze elfogott a hülye rosszérzés, nem mertem egyből leszólítani. Csak álldogáltam zsebre dugott kézzel, mint aki a meccset nézi. De persze értette ő. Odajött tüzet kérni. Meredezett a farkam. Magas vagyok, ő meg semmivel se alacsonyabb nálam. Megköszönte a tüzet, azután végignézett rajtam. A sliccemen elidőzött.
- Nem akarsz kefélni egy jót?
Úgy gondoltam, jár egy díszlövés nekem a közös pénzen a nekihuzakodásért. Felvittem magamhoz, hogy próbát tegyünk.
- Most akkor csak neked csináljam?
Addigra már megtudtam tőle ezt-azt. Orsinak hívták, és elmúlt harminc. Az ágyra feküdtünk, és összeismertetett a marokmarcsájával, de úgy, hogy ellőttem magam. Még csak meg se dugtam.
- Kész is? Le akartalak szopni.
- Tehetünk még egy próbát - biztattam.

Szinte meg se fogott, elmentem. Nem, nem igaz, eltartott egy darabig. Levetkőzött és lefeküdt mellém. Elképesztően szép volt. A mellei kicsik és kemények. A bőre feszes, barna. Csíkra vágott pina. Erős combok. A feneke, nem is tudok mit mondani rá. Elkezdte simogatni meg rángatni a farkam, és jól csinálta, hogy nem volt szívem abbahagyatni vele. Pedig megkérdezte vagy négyszer:
- Leszopjalak?
De nekem akkorra már kivörösödött az arcom, a szemem kigúvadt és kimeredtek a nyakamon az erek, jó csúnya lehettem, a melleit fogdostam meg a seggét, aztán beszoptam a kis bimbóit. A fitymám csattogni kezdett, aztán meg cuppogni.

Másodjára a farkam felé kuporodott, és a szájába vett. Én meg a hajába túrtam közben, a hátát simogattam, és néztem, ahogy csinálja nekem. Kurvákat nem szokott kinyalni az ember, de én akkor nagyon közel jártam hozzá, hogy az arcom fölé hajlítsam a lábait. Végül elé térdeltem, megmarkoltam a fejét, és elkezdtem csípőből nyomni neki. Egészen egyszerűen szájba basztam. Olyan mélyre nyomtam neki a farkam, amennyire csak bírtam, és gyorsan és erősen, hogy az már kellemetlen lehetett neki. Bevadultam teljesen, elvesztettem a fejem, de ő nem tiltakozott. Még csak kotont se húztam, úgy élveztem bele a nyelőcsövébe.
Elengedtem és eldobtam magam. Hallottam, ahogy törülgeti a száját egy zsebkendővel. Pihegett. Aztán felállt, mint aki végzett.
- Várj. Zuhanyozz le nyugodtan - mondtam neki, mert nem akartam elengedni még. El is ment a fürdőbe, nem ellenkezett.

Utánamentem, mikor úgy-ahogy magamhoz tértem. Merevedésem lett megint, ahogy az ajtóból figyeltem. Lassan rejszolni kezdtem.
- Na, nehogy már - nevetett. - Gyere közelebb, hadd csináljam én.
Beálltam mellé, ő meg szappanozni kezdte a kemény farkamat.
- Milyen kemény vagy - kezdte nyomni a szakszöveget. Kentem a habot a seggére, és a nagyujjam bedugtam az ajkai közé. Megmozgattam benne. Tudtam, hogy profin kezeli az arcát, de hinni akartam, hogy jó neki. Egyre gyorsabban verte a farkam megint, jó szoros tenyere volt.
- Hánnyal basztál ma?
- Micsoda?
- Mosd ki a pinád. Ki akarlak nyalni.
Kimosta, én meg leguggoltam a kádban. De csak a habos vizet éreztem. Nem adtam föl és csak izgattam a csiklóját. Simogatni kezdte a fejem. Zavart, hogy se az ízét, se a szagát nem érzem. Felálltam és bedugtam a nyelvem a szájába, ő meg nem engedte el, visszasmárolt. Szívta, szívta a nyelvem. És közben megint működésbe lépett a keze. Megfordítottam, és előre döntöttem, de túl szűk volt a kád. Egyszerűen nem tudtuk széttenni a lábunk, hogy jól megfarkalhassam végre. Végül úgy oldotta meg, hogy megfordult, s leguggolt, hogy megint leszopjon. De pár erős szívás után kiengedte a szájából.
- Akarsz az arcomra élvezni? - nézett fel rám, s iszonyat gyorsan verte az arca előtt imbolygó farkamat. És úgy nézett a szemembe, hogy legszívesebben egyből telelőttem volna az arcát. Már-már rá is beszéltem magam, de aztán mégsem. Éreztem, hogy ezzel végképp kiürülnék. Úgyhogy nem engedtem, ilyen olcsón ússza meg a dolgot. Leállítottam, és kimásztam a kádból. Fogtam a kezét, húztam magammal. Figyeltem, jól megtörülte magát.

Az ágyra fektettem, és széttártam a combjait. Leguggoltam az ágy elé. Végre kinyalhattam. Eleinte vízízű volt, aztán lassan kezdett végre benedvesedni. Megfogta a fejem, és tolta magába. Felnéztem, lehunyta a szemét, és a másik keze a saját homlokán volt. Élvezte volna? Nem mozdult. Feltérdeltem, és bedugtam neki két ujjamat. Akkor felnézett és megfeszült. Lehet durván kezdtem ujjazni tényleg. Felemelte a fejét és felhúzta a combjait, a teste ívbe hajlott. Megfogta a kezem, de nem hagytam abba. Egyre erőteljesebben ujjaztam.
- Verjed - morrantam rá, és előrébb toltam a derekam, hogy elérhesse a farkamat. Hozzá is látott, de a másik kezét továbbra se vette el az enyémről. Az arcán láttam, hogy fáj neki pedig. Az ujjaim tocsogtak a levében. Így csináltuk, csendben, szuszogás se hallott, csak a pinája meg a fitymám csattogása.

- Kúrjál meg - mondta, de mintha nem is hallanám.
- Kúrjál meg - mondta megint.
- Légyszi, kúrjál meg inkább - kérlelt, és olyan hangsúllyal, hogy akkor tényleg kihúztam belőle a kezem.
Hasra fektettem, és hátulról támadtam meg a pináját. Emelte volna a seggét, hogy segítsen, de lenyomtam. Ráfeküdtem, és betettem neki. Még nem is volt benne a farkam, pedig már órák óta basztunk, vagy mi. A karjait a feje alá rakta, mint aki csak arra vár, hogy élvezzek már el végre. Idegesítettek az ilyen kurvás manírok.
Belekaptam a hajába és felrántottam az ágyról a fejét. Fel se szisszent. Addig feszítettem, amíg hajlott. A másik kezemmel a mellét martam. Aztán bedugtam a szájába a tőle lucskos ujjaim. Azonnal szopogatni kezdte őket.

Eszelősen kúrtam, egyre szorosabbra zárt a pinája a farkam körül. Jó, hogy nem látott. Az arccsontomra feszült a bőröm, megint kimeredtek a nyakizmaim, a szám is kifeszült, mint akinek láthatatlan pecekkel torzították el. Bizonyosan kimaradtak pillanatok. Amikor heréim kiürülve észre tértem, mozdulatlanul feküdtünk. A vállait markoltam, ott maradt ujjaim égő, piros helye. Ziháltam, és a hátára csorgott a nyálam. Pisszenés nélkül feküdt alattam, nem kezdett semmihez a beleegyezésem nélkül. Akkor mozdult meg, amikor legördültem róla. Úgy fordult felém, mintha nem is okoztam volna neki szántszándékkal fájdalmat. Még mosolygott is.
- Jó volt? - hozta megint a szakdumát.
Kifizettem és elengedtem. Az ablakból néztem, amíg el nem tűnt a házak között. Már akkor tudtam, hogy nagyon nehéz lesz végignéznem, ahogy a többiek megkúrják.
Hozzászólások
További hozzászólások »
nyanya4 ·
ha semmit nem érzett akkor miért akarta kinyalni? és miért nehéz végignéznie hogy a többiek megtöcskölik? Ez kicsit képzavaros.... Amúgy jó lenne a történet:))

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: