Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A lakástulajdonos fia - 3. rész

A pezsgő úgy tűnik elég bátorságot adott, mert míg a bal kezemmel rátámaszkodom a bal combomat fogdosó kezére, addig a jobb kezemet hátra helyezem az ő combjára és lassan elkezdek felfelé haladni. Ettől ő teljes testében megfeszül, abbahagyja a nyakam izgatását és fejét kissé felemelve figyeli, hogy mi fog történni. Kíváncsiságom határtalan, tudni akarom, hogy mennyire izgattam fel, de nem érzem a két farmer vastag anyagán keresztül, ezért a kezem felsiklik egészen a slicce vonaláig. A hatás nem maradt el, tenyerem alatt érzem, ahogy merev férfiassága a farmerjának feszül, amitől mosolyra húzódik a szám. Kétszer hagyja csak, hogy végigsimítsak a farkán, amikor megragadja a kezem és maga után húzva elindul kifelé a tánctérről.

A gyors léptektől kezdek magamhoz térni, vagyis inkább megrémülni. Egyértelműek a szándékai, szeretkezni akar velem. Figyelmeztetnem kell maga, hogy ne álmodozzak, ez nem szeretkezés lesz, hanem dugás. Ma életemben először valaki érzelmek nélkül meg fog dugni. Úgy érzem, hogy még a gyomrom is remeg a gondolatra. Még sosem történt velem ilyesmi, azt sem tudom, hogyan viselkedjek. De nincs is időm végig gondolni, mert elértük a női mosdó ajtaját. Azonnal földbe gyökerezik a lábam.

–Na neeeem! Nehogy már a gusztustalan wc-ben történjen ez meg.- Gondolom magamban.

Kicsúszott a kezem az övéből, ahogy ő tovább ment én pedig megtorpantam. Felém fordul és észreveszi a riadt tekintetemet. Azonnal bűntudatom támad, ahogy rámnéz és csalódottan leesnek a vállai. Elvégre joggal hihette azt, hogy bárhol bármit megtehet velem. Úgy táncoltam az imént, mint egy kurva. Nyelek egy nagyot és a mellkasára teszem az egyik kezem, hogy hátrafelé kezdjem tolni a női mosdó felé. Kissé bizonytalanul teszi az első lépést, de hamar visszatér a mohósága. Lendületesen nyitja ki az ajtót, a tükör előtt szépítkező két lány legnagyobb megdöbbenésére. Tátott szájjal nézik végig, ahogy mindketten bevonulunk a legszélső wc kabinba.

----------------------------------


Hassan egy gyors mozdulattal lecsukja a wc fedelét én pedig kissé elborzadva nézek körbe. Kérdések kavarognak az agyamban: Hogyan képzelte ezt? Milyen pózban akarja? Hányszor csinált már ilyet? Nem fog szétesni a kabin, ha neki támaszkodunk? Közben hallom kintről a lányok kuncogását.

Én továbbra is egyhelyben állok a szűk fülkében, különben el sem férnénk itt ketten. Ő körbe néz, mintha a legalkalmasabb helyzetet keresné számunkra, majd  a felkaromnál fogva háttal a falhoz állít. -Jézusom, tudatos volt, hogy a szélső fülkébe jöttünk? Tudta, hogy itt van tégla fal is, nem csak a kabin műanyag oldala?- Évődök magamban, miközben ő újból a nyakamnál csókolgat teljes hévvel. Jobb kezével a vállam fölött támaszkodik a falnak, ballal pedig a mellem markolássza. Rádöbbenek, hogy olyan vagyok, mint egy fatörzs, kezeim a testem mellett lógnak.

Tudom, hogy az első egyéjszakás kalandom életre szóló élmény lesz a számomra, de Hassan számára is azzá szeretném tenni, így tudatosan próbálok szexistennőként viselkedni. Mindkét kezem a felkarjára teszem, mintha meg akarnék kapaszkodni benne. Hihetetlen mennyire izmos a keze. De nincs időm gondolkozni, mert nagyon gyorsan történik minden. A bal kezét a mellemről hirtelen a combomra teszi és alányúlva a csípőjéig emeli. Ágyékát rögtön az enyémhez szorítja, mire én is hozzá nyomom a csípőmet. Most már a farmerek vastag anyagán keresztül is jól érzem duzzadó férfiasságát. Ütemesen mozogni kezd, mintha már bennem lenne, közben pedig a nyakamba fújtat. Érzem, hogy mennyire kíván, ami önbizalmat ad, így egyik kezemmel elkezdem a fenekét markolászva még közelebb húzni magamhoz. Teljesen kizártuk a külvilágot, már csak a sóhajtozásainkat hallom.

Leteszi a lábamat és hátrébb dőlve mindkét kezével a farmerem gombolja, majd lehúzza a sliccem. A kigombolt nadrág pereme alatt hátra nyúl, hogy megmarkolja  fenekem. Érzem, hogy ezzel a mozdulattal lejjebb tolja a nadrágom a fenekem alá. Kezei a testem két oldalán fel és le járkálnak, hol a felsőm tolva felfelé a hasamon, hol a nadrágomat tolva lejjebb és lejjebb. Közben fejét végig a nyakamba fúrva tartja, így a bőrömön érzem minden egyes vágytól izzó leheletét. Egy lépést próbál meg hátrafele tenni, de nagyon kicsi a fülke így bele is ütközik a falba. Elkezdi kigombolni az övét. Fogalmam sincs mit csinálok, de önkéntelenül letolom a nadrágomat a térdem alá és bal lábamra helyezem a testsúlyom miközben neki támaszkodom a falnak. Kilépek a jobb cipőmből, áthúzom a lábfejemen a nadrágot és visszalépek a cipőbe. Az üres nadrágszáramat bármennyire is undorodom tőle, sajnos muszáj a földre engednem. Amikor felegyenesedek ő épp lehajolni próbál, de még időben korrigál ahhoz, hogy ne ütközzön össze a fejünk. Megvárja amíg felállok és utána kezdi letolni a nadrágját és boxerét a bokájára. Felegyenesedés közben felemeli a fejét, így pont a bugyimat találja szem előtt, amitől megáll a mozgásban.

Fekete vékony csipke tanga van rajtam, ami teljesen átlátszik, így átsejlik rajta teljesen csupaszra gyantázott puncim. Mély sóhajtás közben artikulálatlan –Ahh!- hagyja el a száját, amitől hihetetlenül szexinek érzem magam. Ha lehet, akkor még gyorsabban próbál felegyenesedni, mint ahogy vetkőzött. A heves mozdulatban egy tompa puffanás hallatszik. Szerintem a wc papír tartóba ütötte meg magát, mert az egész fülke műanyag fala megremegett tőle.

Alig fél másodpercig vehetem szemügyre a hatalmas péniszét, mert nem törődve a zajjal és a fájdalommal, azonnal teljes testével nekem dőlve nyom a falhoz és már nyúl is újra a lábamért, hogy megemelje. Belekapaszkodom egyik kezemmel a nyakába, a másikkal a felkarjába, hogy el ne billenjek a magassarkúban. Férfiassága már neki is feszül a vékony fehérneműnek, ami még köztünk van. Jobb kezével amivel eddig a falon támaszkodott, most a toppom mellemet takaró felső részénél babrál. Próbálja lejjebb húzni azt, de fél kézzel elég nehéz átemelni a mellemen. Ezért a felemelt lábamat a wc tetejére teszem, hogy ne kelljen többé tartania azt. Egy pillanatig sem tétlenkedik, rögtön két kézzel húzza le a mellemről a felsőt a pánt nélküli melltartómmal együtt a hasamig, kiszabadítva ezzel telt melleimet a takarásból. Azonnal mindkét kezével markolászni kezdi férfias tenyerébe illő kebleimet. Majd ágyékát továbbra is hozzám nyomva felső testével kicsit hátrébb dől, hogy szemügyre vegye egy pillanatig magára hagyott, meredező mellbimbóimat. Ismét egy mélyről jövő –Ahh!- hagyja el a száját, majd azonnal lehajol, hogy a szájába vegye őket.

Amíg a mellbimbómat izgatja én csukott szemmel hátra döntöm a fejemet. Nyögdécselve egyik kezemmel a vállán támaszkodom a másikkal pedig a hajába túrok. Már a tánc közben is úgy gondoltam, hogy teljesen felizgultam, de a mellbimbómat érő csókoktól érzem, hogy teljesen átnedvesedik a tangám. Eltávolodik tőlem és lehajol a a nadrágja hátsó zsebéhez. Kiveszi a pénztárcájából az óvszert és babrálni kezd vele mielőtt feltépi. Pénztárcáját semmivel sem törődve a wc tetejére hajítja. Amíg felhelyezi az óvszert egyszer se néz a szemembe, végig a melleimet és a testem nézi, hiszen én ugyanabban a pózban, fél lábbal a wc-re támaszkodva, szét tett lábakkal és fedetlen melekkel állok közvetlenül előtte.

Kifejezetten védtelennek érzem így magam, hiszen a nadrágom az egyik bokámra és a földre van tolva, a tangám már így is mindent megmutat belőlem. A hasamra van gyűrve a felsőm és a pánt nélküli melltartóm, fedetlen, égre meredező, feszülő mellem között pedig ott a vállamon keresztbe átvetett táska pátja, amit eddig észre sem vettem, hogy még mindig rajtam van.

Mire végig gondolom, hogy milyen látványt nyújthatok, addigra már fel is helyezte az óvszert és újból lábaim közé állva nekem dől. Egyik kezével a tangámat húzza félre, másikkal pedig a farkát fogja, hogy a hüvelyem bejáratához illessze és kör körösen elkezdje ott mozgatni, szétkente nedvességemet. Ettől majd össze esek, ezért mindkét kezemmel átölelem a nyakát. Pár körzés után megáll a behatolásra készen állva. Érzem, hogy rám vár, ezért egyik kezemmel a fenekét fogva elkezdem magamba húzni és a fülébe nyögöm, hogy: -Csináld!-.

Egyből mélyen belém hatol, majd megáll. Teljesen kitölt engem belülről és érzem, hogy kapkodva veszi a levegőt. Mellkasunk fel, le jár, miközben ő a melleimet bámulva próbálja összeszedni magát a mozgáshoz. Talán két másodperc telik csak el így és már mozogni is kezd. Nem finomkodik, lendületesen jár ki és be, minden egyes lökéssel a falhoz nyomva, amit a fenekem falhoz csapódásának hangjai kísérnek. Olyan mintha nyögés helyett inkább morogna a nyakamba.

Hihetetlenül élvezem ezt az ösztönös mozgást, amit testem  magától követ. Egyik kezemet a fenekére téve nagyon szorosan húzom magamhoz, mintha még mélyebbre akarnám, hogy hatoljon, holott ez már így is lehetetlen. Ő eddig mindkét kezével a falon támaszkodott, most pedig bal kezét a mellemre helyezi. Először mintha csak támaszkodna rajta a tenyerével, majd kissé oldalra csúsztatja, hogy a mutató és hüvelykujja között a mellbimbómat kezdje morzsolgatni. Mélyen összerándul tőle a hüvelyem, amitől farka mélyéről megindul a lüktetés és orgazmusának hatalmas hullámait érzem magamban. Fejét hátravetve élvez belém. Nem tudom eldönteni, hogy hörög vagy morog közben, de eszméletlenül szexi, ahogy testét gyötrik a vágy hullámai. Mellkasa kétszer is teljesen hátra feszül mielőtt elernyedne és vissza hajolna a vállamra. Fejének teljes súlyát a vállamra helyezi a homlokán keresztül és levegő után kapkod. Az én mellkasom is fel le jár, szívem iszonyú gyors ütemben kalapál és úgy érzem, mintha nem csak a mellkasomban, de a hüvelyemben is dobogna egyszerre. A szám teljesen kiszáradt, de úgy érzem, hogy az övé is, mert hangosan nyelni próbál egyet. Majd lihegve halkan megszólal:

-Úristen... Úristen... – A hangja kielégülten cseng.

A falon támaszkodva kissé hátrébb dől a felsőtestével és az arcomat fürkészve nemet bólogat a fejével. Tudom, hogy ez azt jelenti, hogy alig tudja elhinni az imént történteket én pedig szexinek érzem ettől magam és mosolyogni kezdek. Szemkontaktusunkat péniszének egy újabb rándulása szakítja félbe, amire reagálva a hüvelyem is összehúzódik. Egyik kezében a farka tövéhez nyúl, gondosan odafigyelve, hogy az óvszer ne csússzon le, amikor kihúzza belőlem.

Az agyamban közben kezdenek feléledni a gátlások, hiszen a legyűrt ruhákat leszámítva meztelenül állok egy ismeretlen férfi előtt és tudom, hogy most kínos rész következik. Azonnal vissza is húzom a toppomat, próbálom eltakarni a fedetlen testrészeimet. Amint eltávolodunk egymástól én rögtön leveszem a lábam a wc tetejéről és a helyére igazítom a bugyimat. Ő kidobja a wc melletti kukába a használt óvszert és már nyúl is a nadrágjáért. Úgy tűnik vetkőzni sokkal egyszerűbb volt ezen a kis helyen, mert öltözni egyértelműen nem férünk el, így inkább hagyom, hogy lehajoljon a nadrágjáért.

-Megtennéd, hogy kint várod meg, amíg rendbe szedem magam? – kérdezem kissé félszegen. Amire válaszul csak biccent egyet és a wc tetjéről felvéve a pénztárcáját távozik.

Hallom, ahogy a tükörnél álló lány meglátva a fülkéből kilépő Hassant ráripakodik:

- Hé! Ez a női mosdó!

Én egy hangos kattanással visszazárom a fülke ajtaját, amitől a lány egyből összerakja a képet.

-Ó, fúj!- bukik ki belőle az őszinte véleménye. Gondolom Hassan nem reagálhatott rá, mert nem hallok mást, csak hogy felerősödik a kintről beszűrődő zene, majd ismét elhalkul, ahogy kinyílt, majd becsukódott az ajtó.

Wc papírral kissé megtörölgetem magam, majd felöltözök és kilépek a kabinból. Az iménti lány karba tett kézzel felém fordulva mered rám. Rá kell jönnöm, hogy neki már semmi dolga nem volt itt csak meg akarta nézni, hogy ki jön ki a fülkéből. Ennél több szánalom és lenézés egy tekintetbe már nem is férne el. Süt róla, hogy mit gondol. De ez nem elég, hangot is ad érzelmeinek:

-Az ilyen kurvák miatt kezelnek le minden nőt a férfiak. –ripakodik rám, miközben le sem veszi rólam szúrós tekintetét.

Gyorsan megmosom a kezem és kéztörlés nélkül sietek az ajtó felé, hogy megszabaduljak ádáz bámulómtól. A mosdóból kilépve körbenézek, hogy hol lehet Hassan. A felismerés élesen hasít az elmémbe:

Nincs sehol. Elment...
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
zsolt1121 ·
Nekem tetszett bár sokat kellet várni a harmadik részre, a negyediket hamarabb kérjük :)

Wrayven ·
Ugye lesz 4. rész?
Ne törődj a helyesíró élharcosokkal, ez a sztori úgy jó ahogy van. Főleg a pasi benne! Egy félvér! Úristen, de imádom!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: