Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A küldetés (I. rész)

Az alábbi történet a Starcraft nevű számítógépes játékon alapszik. Az író(vagyis én) saját kútfőből merítette ötleteit, több helyen eltérve a játék(ok) cselekményétől. Továbbá az alábbi műnek semmi köze a játékhoz készült irodalmi alkotásokhoz. Köszönöm.


Az űr hideg sötétjében csendesen haladt célja felé a Kerrigan űrhajó. Megjelenése pusztán funkcionális volt, mint egész léte. A távoli csillagok fényében megcsillantak a hatalmas fedélzeti ágyúk csövei, azonban ezeken kívül semmilyen fény nem volt látható a hajón. A zsilipek jelző fényei most pihentek, a hajó belsejében szintúgy sötétség honolt. Halotti nyugalom uralt a fedélzeten. Csupán a központi számítógép működött. Az ő dolga volt felügyelni a hajó haladását, a biztonsági rendszereket. A legfőbb feladat azonban a "rakomány" felügyelete volt. Annak a tizenhat katonának az őrzése, akik csendesen aludták mesterséges álmukat a hibernáló kapszulákban. Rajtuk kívül nem volt élőlény a hajón.
A Kerrigan egyike volt azoknak a hajóknak, amik az elmúlt másfélszáz éves háborút sikeresen átvészelték. Bizony, a Kerrigan nem volt már fiatal. De túl erős és drága volt ahhoz, hogy egy ilyen igen komoly hadászati eszközt eldobjanak. Azonban egyszer ezeket a gépeket is utoléri végzete. Ha a Kerrigan-nak lett volna lelke, akkor biztosan nem sejtette volna, hogy az utolsó útja felé tart...


- Te Jack, ez jelez valamit! - kiáltotta a monitoros a tőle pár méterre szivarozó férfinak. Az odament, és zsíros piszkos kezét a monitorra emelte.
- És mit?
- Még túl messze van, de biztos hogy hajó
- Persze, a múltkor is egy meteorról állítottad biztosan, hogy hajó, és mi lett a vége? Potyára tettük meg a távolságot, hogy aztán az a szar leszakítsa a bal alsó hajtóművet.
- Nem, ez biztos, hogy az. A lokátor szerint egyenletes sebességel halad, és nagy.
- Mi az, hogy nagy? Pontos, vagy legalábbis körülbelüli méret kell. A kapitány nagyon alapos. Mi se támadunk meg akármit te fasz.
- Nem szeretem, ha így beszélsz velem. Emlékezz, anyánk megkért a halálos ágyán, hogy beszélj szépen velem.
- Akkor b.... meg - mondta a piszkos ember, és kilépett a helyiségből. A monitoros visszafordult a kontrollpanelhoz.

A Kerrigan központi rendszere, az ATLAS szintén érzékelte a másik hajót, azonban az ő kifinomult berendezései azonnal azonosították azt. A Draco nevű kalózhajó volt. Nevével ellentétben azonban egy roncshalmaz, jó hogy szét nem fagyott az űr hidegében. Régóta körözték már. ATLAS érzékelte, hogy a másik hajó közeledik feléje. Nem fújt riadót, nem ébresztette fel a legénységet. Csendesen élesítette fegyverrendszerét...
Hasonló történetek
3256
Végül összesen jó húsz ember ment át a Klingon hajó fedélzetére. Szemmel láthatóan egyikük sem járt még ilyen hajón. Erre persze Konmel tábornok is számított, így az érkezőket négy tiszt várta, akik aztán két elé osztották az embereket. Turistákra és dolgozókra. Így végül is két-két tiszt kísérte a csapatokat. Később aztán Konmel tábornok… talán éppen a bizalom erősítése képen visszahívta a kísérő tiszteket. Persze meghagyta a vendégeknek, hogy csak a kijelölt területekre léphetnek......
3665
- A válasz több mint egyszerű! A tér-idő szakadásnak itt volt a kivezető nyílása. Ráadásul, ha jobban megnézzük a be- és a kijárat szinte pontosan egy síkban, vannak. Össze lehetne kötni őket egy képzeletbeli egyenessel! Az kétséget kizáróan a véletlen műve!
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

vajka ·
A leírás nekem tetszik, érzékletes és nem semleges. A párbeszéd viszont nem elég életszerű, azt még gyakorold.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: