Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A kolléganő (folytatás)

A kolléganő 2.


A történtek után egyre többször találkoztunk. Bámulatos találékonyságot tanúsított a találkák szervezésében. Hol náluk, hol nálam, hol az ebédszünetben egy-egy percre futottunk össze egy-egy légyottra. Mivel folyamatosan a fejünk fölött lebegett a lebukás veszélye, mindig sietnünk kellett, de talán éppen e miatt is, rohadtul élveztem az egészet.
Néha annyi időnk volt, hogy nekidőlt a falnak, és hátulról eszementen megkeféltem, néha meg csak leszopott a csodálatos szájával. Aztán egyszer alkalmunk adódott egy kicsit másra is. A lakásomat akartam kifestetni, és megjelent a férjével nálam, aki szobafestő volt. Nem kis zavaromra a munkára ajánlkoztak. Mivel nem mondhattam neki, hogy kefélem a feleségét, ezért kellemetlen az egész, belementem a dologba. Megegyeztünk a részletekben és hamarosan nekiállt a munkának. Nem lepődtem meg túlságosan, amikor megszólalt a mobilom. Természetesen ő volt.
- Szia, éppen ráérek. Nem találkozunk? - hallottam hamiskásan csengő hangját.
- Miért ne?
- Vegyél fel az ABC parkolóban, ott várlak.

Kimentettem magam a férjénél, és autóba pattantam. Már messziről észrevettem az út mellett. Lenge blúzt, és hosszú szoknyát viselt, nagyon jól nézett ki.
Mivel kollégák voltunk, még a kisvárosban sem volt gyanús, hogy beszáll mellém.
- Nem mehetünk hozzánk, otthon van a fiam. Tudsz valami jó helyet?
Miközben indítottam, már a lehetőségeken gondolkodtam. Halottam egy helyről, ahova szoktak hasonló céllal járni, mint most mi, és nem is volt messze. A hegyek felé vettem az irányt.
Mikor egy elhagyatottabb útszakaszra értünk, hirtelen oldalra dőlt, és fejét az ölembe hajtotta.
- Mit csinálsz?
- Nehogy már lássanak a kocsidban az erdő felé hajtani!
Hamarosan rádöbbentem, hogy nem csak a lebukásveszély motiválta, mert elkezdte simogatni a nadrágon keresztül a férfiasságomat.
- Hagyd abba, mert karambolozunk!
Válaszra sem méltatott, csak hamiskásan felnézett rám, majd lehúzta a sliccemet. Lassan elővarázsolta a farkamat, és oldalról elkezdte nyalogatni. Nem kellett sok idő, és teljes méretben meredeztem, és amikor teljes hosszában bekapta, és elkezdte szívni, akaratlanul is nyögdécselni kezdtem. Azt vettem észre, hogy az élvezettől jobban lenyomtam a gázpedált, és felgyorsultunk. Rájöttem, hogy ha nem akarok karambolozni, tényleg jobban kell figyelnem.
Szerencsére hamarosan lekanyarodtunk az útról és egy kisebb kavicsos úton beértünk az erdőbe. A célunk egy kis tisztás volt, amit nem lehetett az útról látni, és nem szokott erre járni senki.

Mikor megálltunk, ő egy pillanatra sem hagyta abba a szopást, feje egyre gyorsabban mozgott le-föl. Elkaptam a fejét, és leállítottam. Kiszálltunk és nekiszorítottam az autó oldalának. Hosszasan megcsókoltam, éreztem szájában a farkam ízét. Belemarkoltam a fenekébe, és egyre erősebben kezdtem simogatni, gyúrni. Másik kezemmel benyúltam a blúz alá, és mellét simogattam. Egyre gyorsabban vette a levegőt és kezdett nyögdécselni. Mikor félrehúztam a bugyiját, és benyúltam a nagyajkak közé, már teljesen nedves volt. Felhúztam a nyakáig a blúzt, és elkezdtem a melleit csókolgatni, majd bekaptam a mellbimbóját, és szívni, nyalogatni kezdtem. Bedugtam az egyik újamat a puncijába, és ki-be kezdtem húzogatni. Egyre hangosabban lihegett, majd hirtelen durván ellökött magától.
- Gyere, basszál már meg!
Egyetlen mozdulattal lehúzta a bugyiját, és bedobta a kocsi ablakán. A nadrágomat sem húztam le, csak a sliccen volt kidugva a farkam, de most nem vesztegettem az időt. Felhúztam a szoknyáját a dereka fölé, és beléhatoltam. Olyan nedves volt, hogy azonnal tövig benn voltam. Annyira be voltam indulva, hogy nem finomkodtam. Egyre hevesebb lökésekkel keféltem, miközben hallgattam egyre magasabb hangon kiadott kiabálását. Bár szerettem volna még tovább húzni, nem bírtam tovább. Óriási nyögésekkel élveztem el.
- Bocs, de nem bírtam…
- Nyugi – megsimogatta az arcomat. – Sétáljunk egyet.
Kézen fogott, és a tisztásról induló kis ösvény felé vezetett. Élveztem, hogy kézen fogva sétálhatunk, mert ezt soha nem tehettük meg nyilvános helyen. Semmiségekről beszélgettünk. Hamarosan azonban megállt.
- Nézd csak, ez a fa olyan mint egy fotel! - Mutatott egy kidőlt tőkére.
Igaza volt, valóban olyan volt, mint egy természet alkotta bútor.
- Ülj csak bele!

Belenyomott a székbe, majd az ölembe ült. Lágyan megcsókolt, nyelve felfedező útra indult a számban. Éreztem, hogy megint kezdek akcióra képes lenni. Ő is észrevette, és láthatóan ez volt acélja. Letérdelt elém, és újra szopni kezdett. Ezt egyszerűen nem tudtam megunni. Soha azóta se tudott senki akkora élvezetet okozni nekem a szájával, mint ő. Hamarosan felálltam, és megfordítottam, hogy háttal legyen nekem. Átkaroltam, masszíroztam a melleit, miközben csókolgattam a nyakát. Felhajtottam a szoknyáját. A bugyi még mindig nem volt rajta. Letoltam a nadrágomat, és óvatosan elkezdtem kefélni. Most szándékosan finom voltam, lassú, körkörös mozdulatokat tettem. Hamarosan meg lett az eredménye, egyre jobban kezdte élvezni. Nyögdécselni kezdett, fenekét nekiszorította a csípőmnek, átvette mozgásom ritmusát. Fogamat összeszorítva visszatartottam magam, mert ma nem így akartam elélvezni, megvolt a saját tervem. Benyálaztam a mutató ujjamat, és beledugtam a fenekébe. Egy pillanatra megmerevedett, majd még jobban kezdte seggét dobálni. Ujjamat elkezdtem a dugás ritmusára ki-be mozgatni, egyre gyorsabban, szinte megbasztam. Észrevettem, hogy közeledik az orgazmusa, és aztán vékony hangon nyöszörögve elélvez. Lágyan mozogtam még benne, mikor megkérdeztem:
- Seggbe dughatlak?
Még soha nem csináltuk így, de már régen szerettem volna. Tűnődve nézett vissza rám:
- Szeretnéd?
- Igen.
- Jó. De óvatosan, ott még szűz vagyok.
Kihúztam a farkamat, és a földig letolt nadrágom zsebéből elővettem az előre odakészített kézkrémet. A letolt gatyától nem tudtam lépni, majdnem elestem, nagy derültséget okozva neki.

Én már alig vártam, hogy így is megdughassam. Előrehajolt, és ujjamra krémet rakva belenyomtam mutatóujjamat a fenekébe. A krém miatt könnyen becsúszott, be is dugtam teljesen. Elkezdtem mozgatni a kezem, tágítva egy kicsit a nyílást, miközben másik kezemmel a farkamat is bekrémeztem. Aztán végre odaillesztettem a seggéhez. Elkezdtem óvatosan nyomni befelé. Egy pontig nehezen ment, de aztán a záróizmokon áthatolva, a krémnek köszönhetően majdnem tövig becsúszott. Fölnyögött, láttam rajta, hogy fáj, de folytattam. Óvatosan mozogtam, miközben végre faszom tövig behatolt nyílásába. Nem bírtam tovább, és isten igazán elkezdtem dugni. Egyre gyorsabban mozogtam, élveztem hogy olyan szűk és forró a segge. Aztán éreztem, hogy valami megváltozott. Elkezdte fenekét mozgatni, és egyre hangosabban nyöszörögni kezdett, ami nála az élvezet egyértelmű jele. Én sem tartottam vissza magam. Feneke csattogni kezdett, ahogy nekiütköztem az egyre nagyobb iramban. Most már szinte kiabálva élvezett, és én se bírtam tovább. Nagyokat nyögve élveztem bele seggébe. Úgy kiszaladt az erő a lábamból, hogy majdnem elestem. Ő is úgy maradt, előrehajolva a fatönkre.
- Jó volt? – kérdeztem.
- Na mit gondolsz?
Összeszedtük magunkat, és visszamentünk az autóhoz. Kiraktam a városban, aztán boldog mosollyal indultam vissza a lakásomba, a férjéhez.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Péter1985 ·
éreztem szájában a farkam ízét

Ennél csodálatosabb dolog nem is lehetett volna. Az imádott nőt csókolom, de a szájában is csak magamat érzem.
Andreas ·
Vajon mit érzett? Nem ment el, akkor meg mi a fenéről beszél?

Sztrájk ·
Minden kanos diák oda viszi az aktuális "luk-luk, csak a keret más" projektjét, tényleg minimális az esélye a lebukásnak.

Ah, ez a nő olyan hamiskás már megint! Nincs is rá más szó!

Hajajj, két mondaton belül három út is van, ez bizony erősen behálózott környék lehet.

Minden bizonnyal valami fűszeres aromájú krónikus gombafaj van jelen az ominózus szerszámon.

Egyik újadat. Van régi is?

Egen, mert egyébként darabosan haladsz befelé.

Kézen fogva fogtad a kezét. Igazán remek.

Még egy Columbus!

Ejj, de romantikusan vezetted rá az anális szexre! Szinte kedvet kaptam én is.

Sose vót ilyen jó! Sokkot kaptál!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: