Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A kiscica

- Jó napot, a hirdetésre jelentkeznék, tudja a kiscica érdekelne– szólt a fiú a telefonba határozottan.
- Igen? - Érdeklődött egy kedves fiatal női hang.
- Tulajdonképpen csak két kérdésem lenne. Hol nézhető meg, és mennyibe kerül.
- A belvárosban van, tudja írni a címet? – bediktálta. - A tizenhatos ajtócsengőt kell megnyomni, lift balra.
- És az ár?
- Abban biztosan megegyezünk. Először nem akarja megnézni, mit vesz?
- De tulajdonképpen igaza van, de mégis, nagyságrendileg.
- Nézze, ha filléreskedik, akkor önnek nem biztos, hogy erre van szüksége. De egy tízes körül meg tudunk állapodni. Most pang a piac.

- A kiscica miatt jöttem – szólt bele a kaputelefonba –, meg volt beszélve.
- Igen, jöjjön csak fel.
Egy nagyon fiatal, nagyon csinos lány nyitott ajtót, egy szál kombinészerűségben.
A fiú kissé meglepődött, megköszörülte a torkát:
- Jó helyen járok? Tudja, kiscica ügyben.
- Hát persze, jöjjön be – búgta szexin a lány.
A fiú bement a szépen berendezett hajlékba. A falak mélyvörösre voltak festve, a plafon feketére, az ablakok elsötétítve, gyertyák adták hangulatvilágítást. Kissé fura volt.
- Na és hol találom – nézett körül enyhén zavarban. Nem volt benne biztos, hogy jó helyen jár.
- Hát itt, maga előtt - tárta szét a karjait és a szexi lenge felsőt a lány.
- Bocsánat, nem értem. Én egy kiscica miatt jöttem – adta az értetlent a fiú, bár már kezdett neki derengeni a helyzet.
A lánynak esett le előbb:
- Úgy érti… A lány szava elakad, majd kipukkadt belőle a nevetés. Mikor abbahagyta, kissé dühösen folytatta: - Szóval, ha nem esett volna le, én vagyok az „eladó kiscica”. Egy órára tízezerért. Hogy lehetsz ilyen naiv? – váltott tegezésre a velekorú fiúval.
- Bocs, félreértés volt – feszengett a fiú kínosan, a buja kéjlakban.
- Figyelj, raboltad az időmet, lemaradtam egy igazi kuncsaftról miattad. – szólalt meg a lányban a hidegvérű üzletasszony. – Nincs mese, ki kell fizetned az időmet.
A fiú megrökönyödött:
- Micsoda? Erre a pofátlanságra már megjött a hangja, a bátorsága. Ráadásul eléggé le is volt égve anyagilag.
– Tőlem nem kapsz egy fillért sem, szivi. Hirdetnél egyértelműen, akkor most nem lennél benne nyakig a szószban.
- Hohó haver, nem én vagyok bajban, hanem te. Ne kelljen hívnom a pártfogómat, jó! Ugye érted?! – tette szigorúan csípőre a kezét.
Egész formás kis fruska, – suhant át a fiú agyán, de közben érezte, hogy izzad a tenyere. Nem igazán ijedt meg a magas kisportolt termetű fiú, hisz gyerekkora óta több önvédelmi sportban is előkelő eredményt ért el. De egy felesleges utcai harcot egy nagydarab kopasz stricivel elkerült volna.
- Jöjjön csak a „pártfogód” – nyomatékosította az utolsó szót - nem vagyok betoji. - Egyébként is szerintem csak blöffölsz.
A lánynak felakadt a szeme, gondolkodóba esett.
- És ha adnék egy kis árengedményt? Végül is tényleg félreértés volt.

A fiú most egész más szemmel nézett a lányra, alaposan felmérte tetőtől talpig, és kicsit meg sajnálta. Nem lehet könnyű neki sem, és olyan fiatal, tök kezdőnek néz ki. Kicsit gizda, a mellei sem nagyok, de keskeny a dereka és formás a popsija.
- Annyira nem vagy nagy szám – válaszolta, - kapok nálad jobbat ingyen is. Akár sarkon is fordulhatnék, és akkor hoppon maradsz. De tudod mit, adok hármat a félreértésért és kvittek vagyunk – fejezte be, hogy mielőbb dolgára mehessen, bunyó nélkül.
- Legyen öt, de azért akár le is szophatnálak, ha már idefáradtál - kacsintott a lány cinkosan.
A fiú érezte hogy a vér akaratlanul is a péniszébe áramlik. Nagyott sóhajtott, de igyekezett megjátszani kemény férfit.
- Ja, tulajdonképp… miért is ne – motyogta. Most már nem érezte olyan sürgetőnek a távozást.
- Nem bánod, ha előre kérem a pénzt? - bújt most már hozzá kedvesen és szorosan a lány, kezével megmarkolva a dudorodó ágyékot. A fiú gyűrött ötezrest kotort elő a farzsebéből, amit lány egy kis fadobozkába tett kisimítva. Majd leguggolt és kihámozta a zipzárból a fiú addigra jelentősen megduzzadt hímtagját.
– Egész méretes – kommentálta, és elkezdte módszeresen szívni.
- Mégsem annyira kezdő – hussant át a fiú agyán, miközben az ügyes nyelvecske makkja körül tüsténkedett. Hamar kőkeménnyé vált a szerszám.
- Mindjárt elcsöppenek – szaladt át az anyád, de a lány ekkor hirtelen finoman ráharapott a farkára.
- Na nehogy már ilyen hamar elmenj! Még megszólnak, hogy nem szolgátatok eleget a pénzért. Gyere, menjünk be a hálószobába – vonszolta maga után a meglepett fiút.

A fiúnak tulajdonképpen nagyon kellemes dolga volt, nem kellett semmit csinálnia. Levetkőzött és a hanyatt feküdt. A lány szemből rábukott és ütemesen szopta. Aztán jött a mélytorkos, ettől bizony akkorára dagadt a farok vége, hogy a lány szinte már a fuldoklás határán volt. A fiú annyira begerjed, hogy többet akart.
- Fordulj meg! - utasította a lányt, aki immár felülről folytatta a franciázást, szétvetett lábai közt csupasz puncijából erotikusan kitüremkedő, meglepően nagyméretű nagyajkai épp a fiú szájába lógtak, így hatvankilencesben nyomultak együtt. A fiú is munkához látott, nyelvével lefetyelte a rojtos redőket, a lány fokozódó vágya az övét is tovább tüzelte. Most már a lány is totál be volt gerjedve, a fiú nyelve igen alapos munkát végzett. A lány az éjjeli szekrényből gumit vett elő és szájával szépen ráhengerelte az oszlopszerűen meredő dákóra. Majd előrecsusszant és belecuppant a fiú kemény farkába. A fiú szeme felakadt a kéjtől, amit a szűk rés okozott. Mégis átvillant az agyán, hogy hoppá, ez feláras lesz. Rá is kérdezett:
- Ugye nem kell ezért még fizetnem.
- Maradj csendben, és csak dugj meg jól - hörögte a lány, fel alá ugrálva a hímtagon.
- Ezen ne múljon - válaszolta a fiú és, anélkül hogy kiengedte volna csusszanni farkát, feltérdelt a lány mögé klasszikus doggy pózba. Mindig is ez volt a kedvence.

Előfordult már, hogy egy-egy unalmasabb lányt épp hátulról dugva azt képzelte, hogy egy profi képzett kurvával van dolga, akit nem kell elvinni vacsorázni, végighallgatni élete történetét, csak élvezkedni vele. Hát most épp ez történt, és egyáltalán nem bánta. Hátulról hatolt be, szorosan szorítva a keskeny kislányos csípőt, ütemesen járt a dorong a nedves lyukban. Egy heves mozdulatnál kiszalad, és tévedésből a másik lyuknál keresett bejáratot. Ez új volt a fiúnak, korábbi átlagos barátnői erre nem voltak hajlandók. De a lány kacéran pucsított, vigyorgott hátravetett fejjel.
- Na mi lesz? Dugd csak be!
A fiú lassan hatolt be, nem akarta lenyúzni féltett kincsét. Meglepően könnyen hatolt be a még szűkebb résbe. Mozdulnia sem kellett, a lány záróizmát összehúzva és elernyesztve eszméletlen farok masszással ajándékozta meg. Ennek ellenére a lány is eléggé élvezni látszott, erre engedett következtetni a testbeszéde. Bár ki tudja, hisz profi. A fiú megérezte hogy eljött az ő pillanata. Kirántotta farkát az ánuszból, lekapta a gumit és reked ordítás közepette ráélvezett a lány popsijára, majd hanyatt dől elégedetten. De a lány csalódottan heveredett mellé.
- Én még nem vagyok ám kész, tudod az árengedmény… - és a fiú kezét punciája helyezte. A fiú szó nélkül elkezdte a finom csiklómasszázst. Megkereste a legizgatóbb pontot, a lány reakciói alapján sikeresen, így hamar megadhatta a lánynak az orgazmust. Az halkan élvezett, szinte csecsemő pózban a fiúra tekeredve. A fiú félénken megcsókolta a félig öntudatlan lány cseresznye ajkait, mire ő elmosolyodott. Csendben hevertek egymás mellett egy darabig.

A fiú szólalt meg először:
- Sok kuncsaftod van?
- Igazság szerint csak most kezdtem, a lakást egy ismerősömtől kaptam kölcsön – vallotta be a lány.
- Pedig nekem elég profinak tűntél.
- Kettőn múlik, és nem csak azért mondom, mert te vagy a vendég – mondta, lágy csókot nyomva az arcára. - Jöhetnél még, jelentős árengedménnyel.
- Jönnék, de így inkább nem. Kiszállhatnál abból, amit el sem kezdtél, és kezdhetnénk valamit együtt – simogatta meg az arcát.
- Menj most el, kérlek – válaszolta a lány szomorkásan.
A fiú szó nélkül felöltözött és távozott. A lány sokáig gondolkodott, mielőtt megnyomta volna a „save” gombot a telefonján.

A fiú az utcán vett egy hirdetési újságot.
- Jó napot, a hirdetésre jelentkeznék, tudja a kiscica érdekelne – szólt a fiú a telefonba bizonytalanul.
- Igen? - Érdeklődött egy kedves fiatal női hang.
- Tulajdonképpen csak egy kérdésem lenne. Ugye négy lába van. Tudja az anyukámnak lesz.
Hasonló történetek
29418
A barátom aludt, mi csendben bevonultunk a kisszobába. Ott végre levetkőztük a maradék gátlásunkat és a ruháinkat is. Elővettem a vibrátoromat. A formás kerek mellek látványára a puncim egyre jobban nedvesedett. Meztelenül lefeküdtünk az ágyra és ő csókolgatni kezdte a testem. Mindenhol. Kezdte a nyakamnál és egyre lejjebb haladt...
25031
Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Szivacs ·
"- Mindjárt elcsöppenek – szaladt át az anyád,"
:)

Pavlov ·
Egész jó!

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: