Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A két édes tangabugyi

Szolnoki Gulyásfesztiválon 2013 szeptember 7-e éjszaka történt kalandom, egy vonzó feltűnő 20 éves, kecskeméti lánnyal,és 22 éves barátnőjével. Rólam röviden,szolnoki 30-as, pasi, független, vagyok. Elmúlt 22 óra, megkezdődtek a koncertek, céltalanul, bolyongva, jönnek szemben, velem, mosolyognak,kacérkodnak. Megyek utánuk, meghívom egy italra, a két lányt,mint megtudtam, Zitát,és Noémit. Közösen belemerültünk,egy kirakodó sátornál, pálinka,és bor kóstolásába,lassan kezdtünk spiccesek lenni. Zita, fejfájása panaszkodva, megkért kísérjem csendesebb helyre őket, hogy egy kicsit fellélegezzenek. Besétáltunk a Csónakázó tóhoz, ahol kényelmesen le tudtunk a fűben heveredni. Ebben a pillanatban, még nem is álmodtam,arról, ami történni fog, a későbbiekben. A lányokról, Zita 20 éves napbarnított, hosszú combok,sortba bujtatva, a mellei pedig agy feszülős pólóban,gyönyörű, mezszínű, hajjal koronázva, arányos telt ajkakkal fűszerezve,igéző barna szemekkel. Álomlány, ez jut most is róla eszembe. Noémi, passzos fekete gatyában, laza pólóban, melltartó, nélkül, vörös hajkoronával, zöld szemekkel, pici ajkakkal. Észvesztő volt a két lány. Beszélgetés közben, Noémi lazán megcsókolja Zitát, kérdezvén, fáj-e még a feje. Nézek döbbenten, kérdem, Ti leszbikusok vagytok-e. Válasz igen. Spicces állapotban,mondom szívesen néznélek Benneteket, itt a füvön ahogy egymást kielégítitek.
És itt indult be az éjszaka. A lányok elkezdtek csókolódzni, vadul,minden gátlás nélkül,simogatták egymás testét, kéjesen,vágytól, fűtve Néztem Őket,lassan megszabadultak a ruháktól,feküdtek előttem, falat tangában, és melltartóban, kéjesen nézve, hogy szenvedek álló farkammal. Levették a maradék ruhát,anyaszült meztelenül kezdték falni egymást. Lassan kivettem a farkam, néztem Zitát és Noémit ,vágyakoztam. Zita nyalta Noémi csiklóját, lassan, centiről,centire,közben Noémi, ujjazta Zita édes kis borotvált szilvácskáját. Nem bírtam tovább, beszálltam. Szoptam Zita gyönyörű, melleit, harapdáltam a bimbókat. Akartam,mind a két lányt, ott és akkor. Zita,viszonzásképp elkezdte a faszom szopni, heréimet, morzsolgatta, Noémi,pedig az üres borosüveget kezdte a puncijába tolni, ahogy nyalta Zitát. Elkezdem Noémit kinyalni,ahogy bassza magát,éreztem a két lány rezdüléseit, apró remegésiket. Lassan a két lány nyögések közepette elélvezett, sikongva, én pedig az összes gecimet Zita szájába lőttem. Noémi gyorsan elkezdett csókolódzni Zitával, spermát akart. Éreztem, lassan megint áll a faszom, a lányok ujjazták egymást. Noémi szájába toltam, a faszom, elkezdte tövig szívni, aprókat harapdálva rajta. Majd Noémi meglovagolt, tövig a puncijába nyomva a faszomat. Zita a szám fölé guggolt , nyaltam, harapdáltam ás a borosüveggel basztam a punciját,  Már nem érdekelt bennünket semmi magunkon kívül voltunk a gyönyörtől. Hatalmas orgazmus közben élveztünk el, mind a hárman. Beleélveztem Noémi szűk puncijába, Zita punciszaftja pedig fojt a számba. Kis idő múlva, Zita lassan Noémi punciját kezdte nyalni,lefetyelte a spermát a barátnője mézes csuprából. Nem bírtam, tovább, eszemet vesztve kezdett a faszom ágaskodni, majd a két lány felváltva szopták a faszom, masszírozták a heréimet. Fekve, álló faszomba ültettem Zitát, mélyen bebaszva a faszom, a méhéig. Melleit megmarkolva kezdett kavarni a faszomon. Nagyokat ugrált, néha rászorított a puncijával a faszomra. Éreztem remeg, rázkódik belül,  elélvezett megint. Noémi mellettünk feküdt, szorítottam, masszíroztam a melleit közben a borosüveget nyomkodtam a pinájába, Hangos nyögések, görcsös suttogás közepette beleélveztem Zitába, Noémi pedig Zitába kapaszkodva élvezett el. Kifáradtunk, nem szóltunk, csak néztük egymást, és összebujtunk Tudtuk szavak nélkül, ilyen csak egyszer van. Reggel lett, lassan összeszedtük magunkat, elkísértem Zitát,és Noémit a buszpályaudvarra, szavak nélkül.
Hazaindultak, maradt az emlék, és két édes tangabugyi.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: