Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A kereszteződés

Forró nyári nap volt, még a madarak is bágyadtan üldögéltek a tölgyfák ágain. A fiú mindenre elszántan indult el egy kétségbeesett utolsó próbálkozásra a lányhoz, akit szeret. A fiú nem első alkalommal teszi meg ezt az utat, már többször taposta a lány házához vezető járdát. Ahogy a fiú egyre közeledett az utca közepén épült fehérre meszelt házhoz, szíve egyre hevesebben kalapált, kövér izzadságcsepp gördült végig frissen borotvált arcán, pupillái kitágultak a tűző napsütés ellenére is. Egyre közeledett szerelme házához, az adrenalin szintje a tetőpontra hágott, amint megállt a ház ajtaja előtt. Csengetett. A lány nyitotta ki a barnára festett vastag faajtót. Úgy állt ott, mint egy nimfa, hosszú szőke haja, mint egy arany vízesés omlott alá a derekáig. Rövid szoknya volt rajta és egy égszínkék póló. A fiúnak elállt még a lélegzete is a lány láttán.

- Mit keresel itt? – kérdezte a lány, s egy könnyed mozdulattal hátralendítette az arca elé lógó hajtincset.
- Őőő… csak meg szeretném kérdezni, hogy lenne-e kedved eljönni sétálni? – dadogta a fiú, zavartan.
- Hmmm… Rendben, ráérek. Elmehetünk a térre. Egy sétába még senki se halt bele. – mondta a lány.
- Istenem eljön velem sétálni, nem hiszem el! – gondolta a fiú, s mire észbekapott már a lány az ajtót zárta.

Elindultak a forró járdán a tér felé, ami ilyenkor is tömve volt emberekkel, játszadozó gyerekekkel. A tér egy forgalmas közlekedési csomópont túloldalán volt. Dübörögtek a kamionok, buszok, személyautók. A fiú izgult, nem tudta mit mondhatna a lánynak.

- Őőő… És milyen zenét szeretsz? – kérdezte összeszorult gyomorral útban a kereszteződés felé.
- Szeretem a diszkó és a pop zenét, kivéve azokat a nyálas számokat.

A fiú már a következő kérdésen gondokozott, mire odaértek a piros lámpához. Szokatlanul kevés ember állt a lámpánál. A lámpa zöldre váltott és elindultak a szemközti fák felé. Az út közepén lehettek, amikor egy piros sportautó dübörgött át a piros jelzésen, egyenesen a pár felé. A fiú gondolkozás nélkül félrelökte a lányt, de neki már nem maradt ideje kitérni a száguldó autó elől. A fiú érezte, amint a lökhárító eltöri a csontjait és a betonhoz csapódik koponyája, mely törékeny elméjét hivatott megvédeni. Nem tudott mozdulni, hallotta, amint a lány segítségért kiállt… hallotta a mentőket szirénázva jönni… hallotta, amint az orvos azt mondja a lánynak, hogy „Nagyon súlyosak a sérülései, megteszünk, minden tőlünk telhetőt, de kritikus az állapota.”. Hallotta, amit a lány zokog mellette.

A fiú nem érzett fájdalmat, egyedül a lelke sajgott attól, hogy mi lett volna, ha… Elszorult a torka, lélegzete megakadt. A testét szorító görcs enyhülni kezdett, még egyszer utoljára ránézett a lányra, akit már sohasem tarthat a karjaiban. „Az élet múlandó” – gondolta magában és örökre lehunyta szemét. A lány odarohant az élettelen testhez és még egyszer, utoljára megnézte azt az arcot, amit már soha nem láthat ezután. Kezében tartotta a fiút, akit szíve legmélyén szeretett, de nem volt ideje kimutatni az érzéseit, a fiút, akivel leélte volna az életét, de előtte még próbára akarta tenni a fiú kitartását… talán túl sokáig tette ezt. A lány könnyes szemekkel nézte végig, amint a fiút abba a rettenetes műanyag zsákba és beteszik a fekete kocsiba.
Hasonló történetek
18039
Először csak verni kezdte, aztán a szájába vette és őrült mód szopni kezdett. Persze én sem voltam rest, aláfordultam, és kedvenc pózomba helyezkedtem, ama "franciába". Én nyaltam a már így is tocsogó punciját, ő pedig ügyesen szopta az én szerszámomat. Megkérdeztem, melyik az ő kedvenc póza, mire a "lovagló" választ kaptam...
24275
Már lassan közel voltam hogy elélvezzek, ekkor ő hatalmasokat kezdett el szívní a makkomon, én azonnal elélveztem, bele a szájába, a kis édes annyira szívta a farkam hogy jó sokat kiszivott belőle. A kis szája tele volt a fehér nedüvel, majd lenyelte, és azt mondta hogy isteni volt, még soha nem élveztek a szájába...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Delicia Air ·
Azt hitted én írtam? Nem... Drága Diegonak tetszik a nevem...

Vursa ·
Az írásod ok, kezdetleges, de rendben van. Szereted az oroszokat? Hogy hogynem az ő műveikre hasonlít, de van benne egy kicsi mai lazaság is... Deli, személyes hangsúly... Talán ismered?
DIEGO AIR ·
Igaz inkább orosz, mint akármi más... Az Ivan Iljics halála a kedvencem. Nincs annál jobb!
Vursa ·
Sorry! Én nem szertem őket...
DIEGO AIR ·
"Kinek a pap, kinek a papné"

Vursa ·
Egyébként, olvasnod kellene! De aki írásra vetemedik, azoknak mindenkinek olvasnia kell! Anélkül, nem lehet jót kiadni... Saját bőrömön tapasztaltam, hogy mennyivel más, ha az ember olvas...

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: