Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A kéjvágyfokozó áldozata

1.

Gábor hihetetlen karriert futott be abból, pénzből, amit volt meleg partnere, Pemetei tönkretétele, és vállalatbirodalmának megszerzésével, valamint kitartott szeretőként, a dúsgazdag, öregedő divatcápa, Zsófia kifosztása által összeharácsolt. A pénzt természetesen Of Sort cégbe fektette be. Veszélyes vizeken evezett, de a pénz és a hatalom vágya elvakította. Megalapított egy befektetési céget, mely ötven százalékos kamattal csalogatta a befektetőket.

Tulajdonképpen piramisjáték volt ez a javából, de mivel ő volt az első mohikán, hihetetlen szerencséje által a cég virágzott. A befektetők egymásnak adták a kilincset, és hozták az újabb és újabb kuncsaftokat. Na, azért ne gondoljuk a mi Gáborunkat teljesen ostobának. Természetesen a cég ügyvezetői és ellenőrzési bizottsági tagságaiba hajléktalanokat tett meg. Ő szerényen megelégedett egy szakértői ranggal, horribilis, milliós havi fizetésért. Hogy milyen szaktanácsokat adott a cégnek, azt csak a jóég tudja.

Szédületes iramban nőtt a Kogitogó szigeteken levő cég bankszámlája, melyhez csak ő neki volt meg a kódja. Nem is volt addig baj amíg itthon megkapták az első és második év végén a befektetők a magas hozamokat. Persze, hogy tagi kölcsönbe fektetve, ez a pénz is a Kogitogó bankszámlán kötött ki.

Gábor itthon szerényen élt. Nem tartott sofőröket, drága autócsodákat. Nem építgettetett kacsalábon álló palotákat. Szép, harmonikus családi életet élt feleségével és két leányával. Ahhoz meg kinek mi köze, hogy az év téli hónapjait üzleti utakon töltötte, hiszen a gyönyörűen megtervezett Sitkacsupi szigeten lévő épülő üdülőparadicsom ellenőrzésére ment olyankor hivatalosan, hogy aztán év végén videofelvételekkel és gazdasági számításokkal megtámogatott jelentést tegyen le a tagi gyűlés asztalára.

Az csak természetes volt, hogy szóról szóra lefordíttatott egy spanyol befektetési prospektust, ahova befizetett egy apartman erejéig. Így hozzájutott a dokumentumokhoz, mint tag. Ment minden simán a maga útján. Hanem a vére csak nem hagyta nyugodni. Nem tudott ellenállni a Sátán kísértésének, aki egy fiatal fiú képében jelent meg.

2.

Történt, hogy sofőrjének nagy kamasz fia segített egyik délelőtt lemosni a villa kertjében álló kocsit. Gábor a kerti széken limonádét szopogatva olvasta a Blikket, amikor szemei megakadtak a sortban, meztelen felsőtesttel ügyködő fiútesten. Az adoniszi szépségű fiú fellobbantotta gerjedelmét és a hamu alatti parázs izzani kezdett. Magához intve, megállította maga előtt és tenyereivel végigsimította a gyönyörű fiútestet. Beleremegett az érzésbe, mely újra hatalmába kerítette. Hirtelen szájon csókolta, a meglepett kamaszt. Az szótlanul tűrte a gazdag főnök tettét. A főnök kezébe nyomott egy húszezrest, hallgatása fejében és így szólt hozzá.

– Ha tartod a szádat, többet is fogsz kapni! Mától minden délután egy óra hosszára igénybe veszem a szolgálataidat. Kocsimosás, fűnyírás stb. ürügyén. Apáddal megbeszélem a dolgot. Jól jön neked ez a kis zsebpénz. Vehetsz DVD filmeket, MP-3- s lejátszót, számítógépet, vagy amit akarsz. Na áll az alku? – mondta Balázsnak, és egymás tenyerébe csaptak.
És elkezdődött a liezon. Gábor szemérmetlenül megrontotta az érzelmi mámorban megzavarodó kamasz fiút. Eleinte ment minden simán. Senkinek sem tűnt fel, ha néha elmentek kocsikázni egy kis bérlakásba és eletyepetyéztek félórácskát.

Történt egyszer, hogy Ágika, a nagyobbik lány, szemet vetett Balázsra. Elkezdtek együtt járni. Balázs szeretett volna már kiszakadni a főnökkel való kapcsolatból, mert mégiscsak inkább a női nemhez vonzódott ugyebár. Egy darabig párhuzamosan folyt a kapcsolata a főnöke és barátnője, Ágika között, amikor beütött a mennykő.

Balázs bízva Ágikában, őszintén bevallotta, a főnök, Ágika édesapja és az ő közötti viszonyt. Ágika sírt, zokogott és elátkozta imádott apját, amiért a szerelmével ezt a csúf játékot űzte. Megígérte Balázsnak, hogy hallgat a titokról, mint a sír. A baj akkor kezdődött, amikor Balázs a főnök elé állt és bejelentette neki, hogy vége a kapcsolatuknak, mert Ágikát szereti. Gábor, mint akibe villám vágott, összeomlott a bejelentés kapcsán.

Semmiképpen sem akart lemondani fiúszeretőjéről és egy utolsó együttlétre kérte. Megígérte, hogy békén fogja hagyni a lánya érdekében. E szavakkal fordult a fiúhoz.
– Balázskám, kis bülbülmadaram, hát nem volt jó ez a liezon, mindkettőnknek? Imádtalak, szerettelek, elhalmoztalak minden jóval. És eldobsz, mint egy rossz cipőt! Hát ezt érdemlem tőled. Semmit sem jelent a szeretetem,szerelmem,bőkezűségem,hogy tejben-vajban fürösztöttelek? Apád helyett apád. Anyád helyett anyád voltam.–Balázs így válaszolt neki.

– Te is tudod, hogy csak a pénzedért ámítottalak, azzal hogy nekem is jólesik, hogy szeretlek. Mindig a lányokon járt az eszem mikor szeretkeztem veled. –Gábor szemei könnybe lábadtak és lehajtott fejjel suttogta.
– Szóval csak színleltél boldog szeretőt?
– Igen.
– És ezt ilyen fapofával mondod, nincs benned semmi szánalom irántam.
– Nincs. Megrontottál. Úgy üzekedtél vélem, mint egy kani kutya. Miért tiszteljelek. Még fogsz venni nekem kárpótlásul egy Limuzint és kvittek, vagyunk, vagy jelentselek fel a Gyámügyön? A pszichológus kiszedi úgyis belőlem és belőled is…

– Megtennéd, te tényleg megtennéd?–nézett Balázsra kiguvadt szemekkel.
– Már miért ne tenném meg. Megérdemelnéd. De a lányodra való tekintettel nem szégyenítlek meg. Nem juttatlak börtönbe.
– Nincs bizonyítékod, te kis zsaroló. A pszichológus véleménye bizonyíték nélkül semmit sem ér. Nincs egy videofelvétel, két tanú, hogy rajtakaptak bennünket…
– Majd kerítünk,a pénzeden hamis tanúkat és csináltatok montírozott videofelvételt az üzekedésünkről, valódi buzikkal. Csak a fejedet montírozzák rá.

– Megtennéd? Te, képes lennél rá!–hörögte vérben forgó szemekkel Gábor.
– Én mindenre képes vagyok.
– A videofelvételt sem fogadják el. Jobb, ha tőlem tudod. Semmit sem tudsz bizonyítani, te kis patkány! –sziszegte.–na, kell az a Limuzin, vagy nem. Még egyszer utoljára…– kérlelte.
– Rendben van. Mihelyt itt áll a Limuzin. A papírjai a nevemre ki lesznek állítva és megkapom a kulcsokat, akkor kiviszlek utoljára a kis szerelmi fészkünkbe. És ezzel vége! –zárta le az ügyet Balázs és elhagyta a helységet.

3.

Gábor állta a szavát: két hét múlva ott állt a kerti ház előtt a vadonatúj Limuzin. Az örömtől reszkető Balázs kezébe nyomta a kocsikulcsot és a kocsi papírjait. Balázs a meghatottságtól kipirult arccal lecövekelve állt egy pillanatig, majd karjai ráfonódtak Gábor nyakára és érzéki, fodros ajkaival végtelen csókban forrt össze Gáborral. Most egy pillanatig őszintének tűnt a hálakitörése.

– Nem gondoltam volna, hogy megteszed! Az enyém, tényleg enyém? – kérdezte akadozó nyelvvel két csók között. Úgy szívták egymás ajkait, tapadtak össze nyelveikkel, mint pióca szívókorongjával a vértolulásos ember ütőerére. Nem tudtak betelni egymással. Gábor feszülő ágyéka és a három Viagrától harci riadót fújó bíborlándzsája követelte a csatába indulást. Szorosan átölelve a kéjlak szerelmi budoárjába kormányozta Balázst. Pillanatok alatt lemeztelenítette a fiút. Hátralépett és mohó szemeivel szinte felfalta, magáévá tette a gyönyörűséges fiatal ifjú testet.

Camparival kezdték, majd méregerős whiskyvel folytatták a bemelegítést. Gábor szokás szerint a lábujjaitól a fejebúbjáig végigcsókolta a kedves testet. Mert neki Balázs volt a test, akit egyedül csak ő birtokolhatott. Miután vége lett a csóközönnek, akkor ajkaival Balázs bíborfurulyájára tapadva mohó piócaként szívta magába a lüktető makk minden harmatcseppjét. Addig szívta míg a mandulaízű és illatú nedű vulkánként kitörve elöntötte mohó szájüregét. A drága nedűt nyeldekelve máris a síkosító zseléért nyúlt és Balázs ánusába nyomott egy adagot.


Ahogy jóllakott a kéjtől megremegő ifjú ejakulátumával,a pihegő, kéjmámortól alélt Balázs hosszú combú, gyönyörű lábait vállaira fektetve közibük térdelve merev bíborlándzsáját bevezette annak izzó ánusába. Pillanatok alatt áthatolt a külső zárógyűrűn és máris a tűzforró végbélben landolt. Egy pillanatig elidőzött a vulkánszerű szerelmi barlangban, majd lassú, kéjes mozdulatokkal mozogni kezdett benne. A kéj elöntötte agyát, libidója az egekig ért. Halántékán kidagadtak az erek, feje, az oda tódult vértől kivörösödött. Nehezen kapkodva, szedte a levegőt. Teljesen birtokba vette Balázs testét, majd ráborulva, ajkaira tapadva, nyelveikkel egymást szinte felfalva, szemeiket a másikéba függesztve élvezték a kéjt és a gyönyört.

Balázs mindent beleadva az ajándékkocsitól megrészegülve, úgy szerette Gábort, mint a szülőanyját és apját egyszerre. Most ebben a katarzisban Gábor volt neki a mindenható isten. Szinte kiszorították egymásból a szuszt. Mikor Gábor beleélvezett a gyönyörök kútjába, kissé megpihent Balázson, majd kihúzva belőle durungként merevedő hímtagját az asztalhoz botorkált s intett Balázsnak, hogy bontsák fel a jégbe helyezett pezsgőt. Ittak. Az alkohol Gábor és Balázs fejébe kergette a gyönyört követelő vágyat. Balázs kitágult zárógyűrűje mohón követelte a következő attakot.

A hatalmas franciaágyon Balázs térdeplő pózba helyezkedett s hívogatóan felkínálta Gábornak a vérvörös ánust. Gábor mögé állva, először kéjesen végig puszilgatta a gyönyörű, formás feneket, mely szemérmesen próbálta elrejteni a végbélnyílást. Aztán izgatottan bevezette hatalmas lila nyelvét a végbélnyílásba és addig nyalta recés nyelvével, míg Balázs sikongatni kezdett a kéjes gyönyörtől. Miután végzett nekiállt a fiút ekecselni.A Viagrától úgy állt a palavesszője, mint a bika fasza.

Mielőtt a csúcsra ért volna, heves szívdobogás jött rá, és hörögve, kapkodva vette a levegőt. Jobb kezével finoman megnyomva Balázs horpaszát, jelezte, hogy a fiú forduljon hanyatt fekvésbe. Gyönyörű combjai közé térdelt, bevezette óriásira duzzadt, lila hímtagját és ráfeküdve Balázsra szemeiket egymásba függesztve végtelen csókban forrtak össze ajkaik. Gábor közeledett a kilövelléshez. Egy mély levegőt véve, nyaki ütőerei kidagadtak, szemei kifordultak, s miközben beleélvezett Balázs tűzforró ánusába, egy halálhörgéssel lefordult róla.

Balázs kimászva halott főnöke teteme alól, hóna alá nyúlva, a még meleg, hajlítható testet ülőpózba helyezve a karosszékbe gyömöszölte, majd felkapta sortját és pólóját. Miután betette maga mögött a kaput, behelyezte az indítókulcsot a kocsiba s hátrahagyva bűnös múltját, vissza sem nézve új vizekre evezve, elviharzott.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: