Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A kalandozások kora - Kitti

A kalandozások kora - Kitti

Az alább leírt kaland egész fiatalkoromban esett meg velem. Talán a legelső volt. Vagy talán nem...ki emlékszik arra már?
Akkoriban sokat jártunk kirándulni édesapám egyetemi tanszékével. Általában ez egy-egy túrát jelentett havonta, de minden évben volt egy hosszabb kiruccanás is, 3-4 napos. A társaságot különösen kedveltem: csupa jókedvű, kellemes felnőtt, akik örültek, hogy végre egy kis szünetet tarthatnak a munkában. Ott voltak persze a gyerekek is. Ők - főleg fiatal szemmel nézve - már kicsit bonyolultabb társaság voltak, s szerencsétlenségemre alig volt köztük egy-két korombeli. Ennek ellenére máig emlékszem, hogy már hetekkel előre vártam ezeket a kirándulásokat. Az egyikre...Aggteleken volt...a szokásosnál több okom van emlékezni.

"Aaah, végem!" - gondoltam magamban, és ledőltem a szocreál hotelszoba egyik meglepően kényelmes ágyára. "Mi a francnak kellett annyit enneeem?!"
-Tele vagy, Lucullus? - kérdezte bátyám, aki hasonló állapotban hevert a szemben lévő ágyon.
-Tele, igen, a segg kérdéseiddel! - vágtam rá dühösen, és a fal felé fordultam.
Aludni akartam, de tudtam, hogy az nem fog menni. És még le se zuhanyoztam!
-Szarul indul ez a tanszéki. - jegyeztem meg.
-Jajj, ne rinyálj már ennyit! - szólalt meg most a húgom - Van medence, jacuzzi, minden, menj le, ejtőzz kicsit!
-Van medence?! - villant meg a szemem - ti rossz testvérek, és ezt eddig nem mondtátok?

A mondatot már állva fejeztem be. Imádtam a vízben elengedni magamat, az élet nagy dolgain (lásd.: lányok) gondolkozni, pihenni. Villámgyorsan felkaptam a fürdőgatyámat, törülközőmet és kiviharzottam a szobából. Máskor elindultam volna felfedezni a szállodát, de most a medencénél semmit sem kívántam jobban. Ösztönösen tájékozódtam a hatalmas épületben, és két sor lépcső meg egy folyosó után egy kis, csempézett teremben találtam magam, ahonnan két, szárnyas ajtó nyílt, mindkettőn kör alakú plexiablak. Ezeken keresztül bal oldalról a világoskék víztükör csillant meg, azonban hirtelen valami elvonta a figyelmemet. Jobb oldalról csilingelő kacagást hallottam, azt a fajtát, amelyről a férfiember egyből valami "jó csajra" asszociál. Odaléptem az ablakhoz, és figyeltem.

Bent egy bowlingpálya húzódott, homályos világítással és kopott padlózattal, amelyen éppen egy család játszott. Egy középkorú anyuka, egy apuka, aki éppen most gurította el a golyót, kisfiuk, és a lányuk. Ő volt az aki előbb olyan édesen nevetett, és látványa, ha lehet, még felül is múlta elképzeléseimet. Szőke haja kibontva simogatta a lapockáit, bőre a tompa fényben hamvasnak és gyönyörűen simának tűnt. Arca ravasz, de mégis vidám és kellemes volt, karcsú alakja pedig korához képest éretten nőies.
Mindössze egy piros színű bikinit viselt, nekem pedig csorgott a nyálam, amint néha lehajolt, hogy gurítson, vagy telitalálat esetén felugrott örömében.

Mikor végre sikerült összeszednem a gondolataimat, beléjük is merültem.
"Azt a...hiszen...gyönyörű!" - gondoltam és elmosolyodtam - "Okéokéoké...nézzük csak...fürdőruha...száraz...akkor biztos...igen!"
Semmi mocskos vágy nem vezérelt, egyszerűen bele voltam zúgva a lányba, mint ahogy akkoriban minden masodikba. Elhatároztam magamat. Gyorsan kinyitottam a medencéhez vezető ajtót, még gyorsabban letusoltam, és a jacuzzi habjaiba ugrottam. Hátradőltem, élveztem a bizsergést a hátamon, vállaimon. Mintha az egész nap megszűnt volna, hirtelen nem fájt a hasam, gondolataim kitisztultak.
"Biztos fürdeni jöttek ők is, csak kedvük támadt bowlingozni. Ha így van, akkor pedig még nagy esély van rá, hogy ide fognak jönni. És akkor..."
Hirtelen újra nyikorgott az ajtó, és belépett rajta a szőke ciklon, kisöccsét kézenfogva vezetve.
"Szülők sehol, remek!!" - gondoltam magamban nagy örömmel, majd hangosan hozzátettem:
-Sziasztok!
-Szia! - köszönt ő is, majd kistestvérére nézett - köszönj te is a nagyfiúnak!
-Sz...szia... - dadogta a kissrác félénken.
-Mindig ilyen, ha új arcot lát - mosolygott a lány, akinek majd' megőrültem már a nevéért. - Kis szégyenlős.
-Semmi baj - mosolyogtam én is - én sem kérdeztem volna meg kiskoromban tőled, hogy mi a neved.
-Tessék?...ahh! Kitti vagyok. - pirult el - és téged hogy hívnak?
Szó szót követett, és rövidesen kedélyes beszélgetésbe elegyedtünk. Szóba került minden, ami két ilyen fiatal kamaszt érdekelhet, suli, barátok, a hely, a felnőttek. Megtudtam, hogy ő is "tanszéki gyerek", édesapáink már jó ideje együtt dolgoznak, ráadásul ugyanazon a folyosón vannak a szobáink is. Kisöccse (Bencének hívták) közben végig ott nyüzsgött körülöttünk; jól elvolt, de minket sem zavart. Nyakig süllyedtünk a habzó vízben és úgy beszélgettünk, mint akiknek ott van a világ összes ideje.

Nagy bánatomra a buborékok meglehetősen kevés lehetőséget adtak Kitti idomainak megcsodálására, így be kellett érnem napbarnított arcával, csengő hangjával, és gyönyörű szőke hajával, amely most ázottan borult vállaira. Észrevettem azonban, hogy ő sem viselkedik teljesen közömbösen, és néha-néha lopva felém pillant. Ezt rendkívül fontos és pozitív ténynek könyveltem el.

Egy óra elteltével azonban sajnos Kittiéknek távozniuk kellett, így hát nekem se maradt sok keresnivalóm a medencében.
-Felkísérhetlek titeket? - kérdeztem - Már fent kéne lennem nekem is vagy egy tíz perce...
-Persze, mi is sietünk, csak zuhizzunk előbb le! - javasolta a lány.
Miután Bencéről eldöntöttük, hogy "Pancsolt ő eleget!", mindketten beálltunk az egyetlen zuhany alá, és a vízsugár keskenysége miatt egymáshoz közel húzódva mosni kezdtük magunkat. Természetesen elkerülhetetlen volt, hogy összeérjünk, de ez minket egyáltalán nem zavart. Ha nem is mondtuk ki hangosan, mindketten pontosan tudtuk, miért csináljuk ezt az egészet. Az a vágy, amely a férfit és a nőt ősidők óta egymáshoz vonzza, ott munkált bennünk is. Minden érintést egy mosoly vagy egy jelentőségteljes pillantás követett. Már csillogtunk-villogtunk, és még mindig nem akartuk abbahagyni. Valami tovább csábított minket, hogy már szándékosan is megérintsük egymást. Végül erőt vettem magamon, szembe fordultam vele, és...
-Kitttyiii!!! Fájadt vagyok, menjünk máááj! - nyafogott fel Bence, akiről teljesen megfeledkeztünk.
-Persze, persze - kapott észbe Kitti is - hát akkor szia, mi most megyünk.
-Holnap lejössz megint? - kérdeztem, miközben összeszedtem a gondolataimat.
-Remélem! - mosolygott erre ő pajkosan, sarkon fordult, majd kisöccsével együtt eltűnt a lépcsőházban.
-A hajadnál fogva, ha máshogy nem... - suttogtam magam elé teljes bűvöletben.

Másnap természetesen egész nap el voltunk látva különböző programokkal. Kirándulás, barlanglátogatás, különböző csapatépítő vetélkedők. Ezek mind roppant érdekesek voltak, de Kittivel így csak pár pillantást tudtunk váltani, ami közel sem volt elég egyikünknek sem. Estefelé már alig bírtam magammal. A vacsorát félig otthagyva rohantam a fürdőruhámért a szobába. Egyszerre léptünk ki a folyosóra Kittivel. Elmesélte, hogy neki is sikerült meglógnia, és hogy öccse ma nem szeretne fürödni. Ez, ha lehet, még jobban fokozta a hangulatomat. Hatalmas vigyorral az arcomon indultunk a medencékhez.

Odaérve versenyt úsztunk, és, noha sosem szerettem úszni, mégis sikerült legyőznöm őt. Kimásztam a vízből, és a mellemet vertem.
-Ímeee aaa bajnok!!! - kiáltottam.
-Nem ér, nem ér!!! - feleselt Kitti, amint kidugta huncut arcát a víz alól - csaltál! Megmondtam, hogy nem rugaszkodhatsz el!
-Én sosem csalok! - tartottam ki az igazam mellett, de már nehéz volt nem elnevetnem magamat - én győztem és kész. Kérem a kiérdemelt díjat!
-Díjat?! - nevetett - nem is volt szó semmiféle díjról!
-Nem -e? - tetettem most én a meglepődést - Na jó, egy puszival beérem. De akkor gyere ki hozzá!

Éreztem, hogy ezt ő is akarja, hogy ne akarta volna? Az egész csak egy színjáték volt, ahogy lassan próbáltuk a mi kis románcunkat ártatlan és a belénk nevelt normák szerinti keretbe terelni. Talán pont ezért állt ellen továbbra is.
-Még hogy én?? - hüledezett -  Azt már nem! Ha kell a puszim, gyere be érte! Nekem ki kéne mászni, de neked csak egy ugrás. De lusta barátot találtam!
-Lusta, lusta, persze! - válaszoltam, és kelletlenséget játszottam - hát akkor jövök én, te kis kényes!
Lassan, hogy nehogy lefröcsköljem, a vízbe csusszantam. Máskor ezerszer is benne lettem volna egy nagy vízicsatában, de ez most nem az a pillanat volt. Egészen közel húzódtam Kitthez, akinek most csak mellig ért a víz, s vállain csillogó cseppek folytak végig. A versenytől kifulladva még mindig pihegett. Őrjítő látvány volt.

Az arcomra mutattam, jelezve, hogy hova kérem azt a bizonyos puszit. Kitti egy másodpercig hezitált, majd átkarolta a nyakamat, testével teljesen hozzám simult, és a lehető legérzékibben érintette meg nedves ajkaival az arcomat.

Számomra ez volt a mennyország. Teljesen odavoltam, szóhoz se jutottam igazán. Férfiasságom lassan ébredezni kezdett a fürdőgatyámban. Nem tudtam mit kezdjek magammal, végül megtettem azt, amit az ösztöneim diktáltak, és amit a legjobban akartam. Újra odaléptem Kittihez, és nem tudva, hogy kezeimet hova tegyem, inkább csak mélyen a szemébe néztem:
-Kitti, azt hiszem, én beléd szerettem. - mondtam életem legrezzenéstelenebb arcával.
-I...igen? - hebegte erre ő.
Láthatóan meglepődött, és kifogyott szavakból, de nem nézett tökéletesen hülyének. Ezt sikernek könyveltem el. Ujjaink közben egymáshoz értek a víz alatt, és fokozatosan összekulcsolódtak.
-Nem hiszem, hogy valaha ennyire szépnek találtam volna egy lányt, mint most téged. - folytattam, továbbra is komolyan.
-Ez...n...nagyon kedves tőled! - pirult el, miközben a vizet nézte és mosolygott. Aztán hozzátette azt a pár szót, ami az egekbe emelt engem - azt hiszem, én is beléd szerettem.
Erre nem volt megfelelő válasz. Végigsimítottam még mindig nedves arcát, majd gondolatban nagy levegőt vettem és megcsókoltam.

Teljesen egymáshoz simultunk, ajkaink egymást simogatták, fogtam Kitti kezét, és csak csókoltam, csókoltam, anélkül, hogy belegondoltam volna. Aztán kinyitottam a számat, s nyelvemmel végigsimítottam a lány fogait. Éreztem, hogy beleborzong, libabőrös lesz, de tüstént magához tért, és szenvedélyes nyelvezésbe kezdtünk. Merevedésem, ha lehet még keményebbé vált, és már alig bírtam türtőztetni magamat. Nem is tudtam, hogy mit csinálnék, csak rá akartam vetni magamat újdonsült szerelmemre, csókolni ahol érem, szeretni, amíg bele nem fáradok. Csókolózás közben a medence fala felé fordítottam Kittit, nekinyomtam, és úgy ízleltem tovább ajkait. Kezeim a hátát és az arcát simogatták, míg övéi a nyakamat átkarolva húztak felé. Olyan közel simultunk egymáshoz, hogy elkerülhetetlen volt, hogy ne érezze meg a farkam nyomását.
-Juj, de kemény! - sikkantott fel Kitti hirtelen, mire a transzból kiesve, kicsit elszégyelltem magam.
-Csak nagyon beindítasz, tudod... - próbáltam menteni magam, de Kitti közbevágott:
-Tudom, hogy azért van. És bóknak veszem!
-Hát...végül is, ez is egyfajta bók...a testem részéről... - dadogtam kényelmetlenül.
-Megnézhetem? - folytatta izgatottan Kitti - még sosem láttam egy fiút meztelenül.
-Én sem egy lányt - válaszoltam, ami éppen hazugság is lehetett volna - cserélünk?
-Nem...nem tudom - bizonytalanodott el, de ekkorra már visszatért határozottságom.
-Na! Mégiscsak úgy a fair, nem? Én sem csaltam, most te se csalj! - mosolyodtam el.

A levegő egyre forrósodott körülöttünk, ahogy mind inkább átadtuk magunkat az ösztönöknek és vágyaknak. Átmentünk a jacuzziba, amelyet fal választott el a bejárattól, így nem kellett tartanunk a kellemetlen meglepetésektől. Egymással szemben álltunk. Mindkettőnk testéről csöpögött a víz, szívünk a torkunkban kalimpált a teljesen új élmény hatására, én pedig csodálattal tekintettem végig Kittin.

A bikini egyik pántja a nagy smárolás közben lecsúszott a válláról, szexisen ártatlan benyomást keltve. Karcsú dereka és kicsi, de feszes mellei emelkedtek és süllyedtek az izgalomtól. Haja a hátára sodródott, s így nedvesen még szebben keretezte puha arcát, és ravasz szemeit. Bőre nedvesen is hamvas volt, mint mindig, egyik kezével pedig másik karját fogta, és várakozóan nézett rám:
-Na, hadd lássuk! - sürgetett mosolyogva - ha megmutattad, utána én is leveszek valamit.
Reklamálni akartam, de nem én parancsoltam magamnak se. Lassan, szégyenlősségemet leküzdve toltam le a fürdőnadrágot, és előtűnt a várakozástól megnövekedett hímtagom.
-Ah! - kapta a szája elé Kitti a kezét - ez...ah, csak még sosem láttam...egyáltalán nem olyan undorító, mint ahogy...ahogy a többiek mondják.
-Ezt jó hallani - sóhajtottam megkönnyebbülten, de elállt a szavam, ahogy szerelmem lassan kinyújtotta a kezét duzzadó férfiasságom felé.
-Megérinthetem? - kérdezte, miközben már rég hozzáért.
-Kérlek! - válaszoltam azért - Már így is rettenetesen beindítottál!
-Tényleg? - kérdezett vissza - annyira jól esik?
-Ha mozgatod a kezed, még jobban fog esni... - próbáltam rávenni, de ez nem volt ilyen egyszerű.
-Hogyisne! - kapta el a kezét - Hiszen te itt állsz anyaszülten én meg még le sem vettem semmimet!
-Igaz, igaz - vettem végre egy hatalmas levegőt, mivel eddig visszatartottam - akkor, rajtad a sor, Kittikém!

Nem válaszolt, csak szégyenlősen elkezdett kibújni a bikiniből. Az alsó résszel kezdte, lassan húzta le az átnedvesedett bugyit, amely nem csak a víztől csillogott. Lehajolva maradt, s mikor felegyenesedett, kezét egyből az ágyéka elé akarta kapni. Ám én gyorsabb voltam. Elkaptam karját a levegőben, majd a másikat is, és így néztem végig rajta. Puncija szó szerint csillogott, és mennyeien puhának tűnt. Csak szeméremdombján volt egy-két eltévedt pihe, nagyajkai nedvesek és tökéletesen simák voltak.
-L...látod, nincs ezen mit szégyellni - próbáltam határozott maradni - így is gyönyörű vagy.
-Tényleg? - nézett fel rám.
-Ha mondom...- mosolyogtam rá, majd elhatároztam magamat. Ujjaimmal a bikinifelső vékony pántjai alá nyúltam, és lassan elkezdtem őket oldalra húzni, csak célzásként.
-Már nincs sok hátra - kacsintottam közben Kittire.
-Igaz is - mosolyodott el ő is zavarodottan, majd visszanyerte bátorságát - hát akkor nézd!

Lassan lehúzta mindkét válláról a pántokat, majd mivel érezte, hogy már alig bírok magammal, szép lassan levette a melltartót is. Nem túl nagy de annál formásabb mellei végre a szemem elé kerültek, én pedig már a túlvilágon éreztem magam az örömtől. Ott álltunk egymással szemben teljesen meztelenül, és vártuk, mi lesz a következő lépés egymás felfedezésében.

Nem kellett sokáig várnunk; az ösztönök ugyanúgy működtek tovább. Egyre közelebb kerültünk a másikhoz, bátortalanul, óvatosan, míg végül teljesen egymáshoz nem simultunk. Kezeink lassan megmozdultak, simogatni kezdtük egymást, egy-egy bátortalan csók kíséretében. Egyre merészebben tapogattuk végig a másik testét, hosszú, lassú mozdulatokkal, magunkban találgatva, hogy kinek lesz mersze először a "lényegre térni". Mikor már kínossá vált volna ez az állandóság, erőt vettem magamon. Kezemet végigcsúsztattam Kitti nedves hátán lefelé, majd egy gyengéd, de határozott fogással feszes fenekére markoltam. Erre ő megállt, elhúzódott, a szemembe nézett, majd még vadabbul kezdett el csókolni. Ez a megerősítés az utolsó korlátokat is ledöntötte. Leültem a víz alatt lévő peremre, Kittit pedig magammal szembe az ölembe húztam. Megint egymáshoz simultunk, kőkemény férfiasságom a lábai közé került, de ő még nem ereszkedett le. Tovább faltuk egymást a derékig érő, forró vízben, fejünket elöntötte a vágy, már nem tudtunk másra gondolni.

Két csók között, Kitti hirtelen leült, úgy, hogy hímtagom már rózsaszín szeméremajkait dörzsölte. Egy pillanatig így néztünk egymás szemébe. Az iménti bátortalanságnak nyoma sem volt, megvadultunk, csak kényeztetni akartuk a másikat, elmerülni a szexualitás felfedezésének örömeiben. Mintha egész életünkben ezt csináltuk volna, úgy estünk egymásnak. Kitti lépett először: csípőjével folyamatosan körözve, mint valami erotikus táncosnő, elkezdett előre-hátra mozogni az ölemben. Ezt kimondhatatlanul élveztük mindketten, és viszonzásul csókokkal borítottam el felsőtestét. A nyakától haladtam lefelé, nyalva, szívva, harapva, egészen a melléig, miközben ő lihegett az élvezettől. Próbáltunk halkak maradni, hogy nehogy bárki is meghallja, de nem bírtunk magunkkal. Kitti puha ágyéka mennyei érzés volt, és éreztem, hogy gyorsan kivégezhetne, de még egyáltalán nem akartam elmenni.
-Kitti, kicsim, cseréljünk helyet - lihegtem, próbálva egyenletesen tartani a hangomat.
-Gyere! - nyögte, és már meg is fordultunk.
Kiültettem a medence szélére, és széttártam a lábait. Ő hátratámaszkodott, és egészen a nyakáig húzta fel a combjait, hogy jobban hozzáférjek. Vágyódó várakozással tekintett rám.
-Nyalj ki, kérlek - pihegett - úgy vágyok rád...
Nekem ennél több biztatás nem is kellett. Megmarkoltam combjait, majd egy határozott mozdulattal végignyaltam nagyajkait, amelyek duzzadtan szinte teljesen eltakarták a mögöttük rejtőző gyönyörűséget.

Hangos, magas nyögés volt a válasz, én pedig csak egyre beljebb nyaltam Kitti édes vájatában. Egyik kezemmel elengedtem a combját, és melleit kezdtem simogatni, de egy percre sem vettem volna el a számat a hőn áhított kehelytől. Ő alig bírt magával, folyamatosan helyezkedett, hogy a lehető legjobban tudja élvezni nyelvcsapásaimat, kezeivel vizes hajamba túrt, vagy az arcomat húzta beljebb és beljebb kéjnedvektől tocsogó ölébe. Én pedig átadtam magam neki, nem éreztem fáradtságot vagy a saját vágyamat se, csak őt akartam kényeztetni. Éreztem puncija jellegzetes illatát és ízét, teljesen megbolondított. Nem kellett hozzá pár percnél, több, és Kitti hirtelen hangosan lihegni kezdett
-Igen, igen, igen, i....!!
A heves orgazmustól nem tudta befejezni. Megfogta fejemet, felrántott, és vadul smárolni kezdtünk, édes ágyékának íze elkeveredett a szánkban. Élesen a szemembe nézett; sosem felejtem el azt a nézést, minden gyönyör és vágy fellelhető volt benne. Karjait és lábait körém fonta, egy tűt sem fért volna kettőnk teste közé, nedvesen összesimultunk, farkam ismét az ő szemérméhez ért. Kitti óriási levegőt vett, majd az élvezet hullámaitól szaggatva fújta ki, miközben csípője erősen vonaglott és egymás szemébe meredtünk. Saját testemen éreztem, ahogy megfeszül minden izma, lábai remegnek, és libabőrös lesz.
-Ah....ah....hh - kezdte Kitti a legalább 10 másodperces szextázis után - úristen....köszönöm...ah...ez kurva...jó volt!!
-Azt láttam - mosolyogtam én is kissé kifáradva - de soha nem láttam még ennél szexibb dolgot sem.
-Tényleg?
-Tényleg. Egészen biztos.

Úgy, ahogy voltunk, meztelenül, visszacsúsztunk a medencébe. Átkaroltam és magamhoz húztam Kittit úgy, hogy testünk megintcsak szorosan egymáshoz simult. Egy percig még tovább smároltunk, érzékien, nyálasan, aztán váratlanul a fülemhez hajolt, és ezt suttogta:
-Most pedig te fogsz elélvezni.
-Alig várom - suttogtam én is a várakozástól akadozó hangon, de tovább ha akartam se tudtam volna mondani.
Kitti a melkasomra helyezte a tenyerét, majd elkezdte lefelé végigsimítani, de nem állt meg. Nem kellett sok és már kőkemény férfiasságom köré fonta az ujjait.
-Még sosem csináltam ilyet - nézett rám, miközben lassan elkezdte húzogatni, de arcomat látva máshogy fejezte be a mondatot - de látom jó érzés.
-A legeslegjobb - mosolyodtam el biztatóan.

Kitti ekkorra már a combomon térdelt, kipirosodott puncija pár centire volt csak az ölemtől, és lassan, két kézzel verte a víztől csúszós farkamat a víz alatt. A víz ellenállása miatt ez egészen különleges érzés volt, és nem voltam benne biztos, meddig fogom még bírni. Partnerem viszont teljesen átvette a kezdeményezést, ami nekem határozottan bejött.
-Ezt figyeld! - kacsintott rám, én pedig mohón nyitottam fel az élvezettől eddig csukva tartott szemeimet.
Kitti nagy levegőt vett, rám mosolygott még egyszer, majd lebukott a víz alá. A buborékok között nem sokat láttam, de hirtelen valami elképzelhetetlenül forrót és puhát éreztem a hímtagomon: az ajkait. Először kicsit félénken, de aztán egyre inkább felbátorodva szopott, mindezt továbbra is a víz alatt. Azt hittem mentem meghalok a gyönyörtől, közel ilyen jót sem éreztem addig soha. Kb. 30 másodperceg tevékenykedett Kitti az ágyékomnál, majd felbukott a víz alól, és az ölembe ült úgy, ahogy az elején.

Kapkodta a levegőt, de ha lehet ez csak még szexisebbé tette, karjait a nyakamban pihentette, és újra punciját a farkamhoz dörzsölve hintázott rajtam. Ez volt a kegyelemdöfés. Tudatom utolsó darabjával még elrántottam férfiasságomat a veszélyzónától, majd életem addigi legnagyobb orgazmusát éltem át. Kittit teljesen magamhoz öleltem, farkamból pedig jó néhány lövésnyi ondó tört elő, ami a víz alatt is beborította Kitti hasát és szeméremdombját. Egymást túllihegve kerestük a másik tekintetét, vadul csókolóztunk, egyszerűen nem bírtunk magunkkal. E vággyal túlfűtött őrület közepett újra lenyúltam Kitti puncijához, és addig dörzsöltem a síkos, nedves csiklóját, amíg csípőjét a hasamnak tolva és egy hangosat sikkantva el nem élvezett.

Ott ültünk a medencében, a víz lassan elsimult körülöttünk. Ágyékaink ragacsosan tapadtak egymáshoz. Farkam továbbra is ágaskodott, Kitti pinája ugyanúgy sikamlós volt a nedvességtől, de már nem bírtuk tovább. Hatalmasat haraptunk a szexualitás tortájából elsőre, és tele lettünk vele. Vagy 20 percig pihentünk még így, közben lassan, nagyon lassan egy-egy csókot váltottunk, néha végigsimítottam nedvesen csillogó testét. Aztán szépen összeszedtük szétdobált cuccainkat, elindultunk a zuhany felé, majd a lépcsőkhöz. Egyetlen szót sem szóltunk ezalatt, nem tudtunk, nem akartunk. Gőzerővel próbáltuk feldolgozni azt a fél órányi mennyországot ami épp most történt velünk, de csak nagyon lassan ment.

A folyosón még azért egyszer megálltunk, és miután alaposan körülnéztünk, kezeink újra összefonódtak. Egy röpke fél percig csókolóztunk, aztán ő a szobája felé vette az irányt. Én álltam és néztem utána. Már azt hittem, ennyi volt, de még a nyitott ajtóból visszafordult:

-Holnap?
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
norby44 ·
Nagyon tetszett, kivi lennék rá, mi történt ezután a két szerelmessel... :)

BURGONYA ·
ÉPP OLYAN JÓ, MINT AZ ELSŐ! REMEKÜL TUDOD LEÍRNI A SZEXET, AZT KELL MONDJAM!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: