Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A jószívű herceg 3 próbája 4. rész

Az ébredés még soha nem volt ennyire intenzív. Kezek. Érintésükre nyitottam ki a szemem, de amit láttam az csak a sötétség volt. A szemem el volt takarva, valamiféle kendővel, amit jó szorosan megkötöttek a fejemnél. De bárcsak láthattam volna, mégis ahogy 30 ujj végigsimított pőre testemen újra és újra, az kárpótolt mindenért. Leginkább is az ágyékomat, a mellbimbómat és a számat környékezték meg.
Ha már nem láthatok, akkor hagyj érintsem meg őket, gondoltam magamba, viszont képtelen voltam rá. A két karom kinyújtva feküdt oldalt és hozzá volt kötve valamihez. Ahogy pedig rántottam egyet rajta megmozdult az ágy háttámlája, ami mindent megmagyarázott. A lábaimmal meg nem mentem semmire, mert a különös látogatók arról is gondoskodtak a kikötözés során. Védtelennek és megfélemlítve kellett volna éreznem magam, mégis valamiért biztonságban, egyenest felajzottan éreztem maga eme éjjeli látogatás során.
A 3 szellem, vagy nevezzük csak érzéki démonok összesúgtak és egy halk kacagásféle ütötte meg a fülemet, ami nagyon ismerősnek tűnt, de mielőtt még ezen gondolatig eljutottam volna az ágyban egyre intenzívebbé váltak a dolgok. Éreztem, ahogy az ágy körülöttem besüppedt. Hatalmasak voltak, legalábbis így képzeltem el őket.
Erős, izmos félistennek, akiknek meg van a kellő erejük, hogy mindenáron gyönyört okozzanak a betévedő vándoroknak. Arról pedig maga a szám nyújtotta a bizonyítékot. Az egyikük finoman rá ült mellkasomra és a fejemet felemelve éppen az ágaskodó férfiasságát érintettem meg az ajkammal. Az ismerős sós íz hatására kinyújtva a nyelvem elkezdtem körbe nyalni a vaskos és hatalmas szerszámot, aminek minden centijét már is imádtam. A démon pedig a hajamba túrva simogatott.
De ezzel még nem volt vége. Míg én újra felfedeztem eme páratlan érzékiséget, addig a másik két szellem engem tébolyított meg. Az egyikük a farkamat megragadva csókolgatni kezdte lentről fölfelé haladva, míg a másik a herezacskómat nyalogatta és egy-egy ujjával bekalandozott a barlangomba. Az intenzitás elsöprő volt, ahogy az is, amikor a démon farkát bekapva szopni kezdtem. A férfi sóhaját hallva, biztosan tudtam, hogy jól csinálom. Bár eddig csak egyszer volt rá lehetőségem kipróbálni. Azt is mondjuk pár órával ezelőtt történt meg a banditákkal, mégis féltem, hogy ezen éteri lényeket nem leszek képes boldoggá tenni, mint ahogy ők most engem.
Nem tudtam volna elfogadni, hogy ők csak szimplán emberek lennének, éreztem, hogy van bennük valami olyan tökéletesség ami nem érhet fel bármelyikünk kell. Olyasfajta vágyat pedig csak egyszer a hercegekkel… várjunk nem, mert a banditáknál is éreztem, most pedig a 3 démonnál is. A szellem a cirógatás közben a fejemet előre döntve még mélyebbre hatolt a férfiassága, ami elképesztő volt és mintha tudná, hogy mennyire élvezem is folytatta tovább. Nem akartam csalódást okozni, ahogy majdan a hercegeknek sem és ezért mindet meg is tettem, hogy gyakorolhassak. Ami még nagyobb sóhajt váltott ki a férfiból előttem. Ahogy én egyre jobban belejöttem, úgy lent is egyre fékezhetetlenebbé vált a helyzet. Az ánuszomat körbe lovagló démon már három ujjával hasított ketté, melyek ütemes mozgása mellett, még a nyelve is beköszönt, amitől legszívesebben már egy nagyot ugorva nyögtem volna fel, a mennyei bánásmódért.
Talán ők igazából angyalok lennének? Biztosan nem, de elgondolkodtam rajta, viszont ahogy a társa a falloszomra ejtett csókjai után eltűnt az ajkai között, már biztos voltam, hogy ők maguk az ördögök. Az én huncut démonaim. Bárcsak igaz lenne, mert lehet, hogy a következő pillanatban egyedül fogok felébredni az ágyban és mindez csak egy érzéki álomnak fog tűnni. Lehet, hogy most is aludnék? Bárhogyan is van ez, nem akartam semmi mást, mint még több időt eltölteni a szellemek között, akik aztán értettek ahhoz, hogyan kell valakit levenni a lábáról. A kötözést, pedig majd ha jobban megismerkedem, a hercegekkel biztosan ajánlani fogom nekik, hogy próbáljuk ki. A démon egyre nagyobb ütemet diktált, a farka pedig a torkomat simogatta már, amikor váratlanul még egyet megéreztem az arcomnál. Nedves volt és éreztem sós előnedvének illatát, amitől már is magamban akartam tudni. A kettő mellé ráadásul csatlakozott még egy.
A fenekemnél és a farkamnál okozott kéj félbehagyva, úgy éreztem minden démonnak kijárt egy alapos szopás. Az első után legalábbis magabiztosabban tudtam ez érezni. Az ágyékukat felém nyomták, miközben az eddig szeretgetett szellem rám hagyta a továbbiakat, miközben felettem valami történt. Hallottam, ahogy csókok csattantak és simogatások húzódnak egymás testén, amit bárcsak láthatnék, gondoltam magamba. Aztán a közjáték hamar véget érve visszatértek hozzám. A démon leszállt rólam és helyét most ketten foglalták el, míg ő a seggemhez beülve folytatta a lyukam dédelgetését. Hangosan felnyögtem, ahogy a 3 vaskos ujj mozgása beindult.
Fájt eleinte, de az utána okozott eksztázis mindent elsöpört bennem, ahogy a számat kinyitva elnyeltem magamban a másik két démon vaskos szerszámját is. Nehezen ment, de kárpótolt mindenért az ízük és, ahogy simogatták az arcomat, hajamat, nem beszélve az apró mellbimbó csipkedésről sem. Segítve nekem az ágyékukat megemelve mélyültek el a számban, ahogy a társuk az alfelemben tette a nyelvévvel most. Aztán ujjak kulcsolódtak a farkam körül és heves mozgás indult meg rajta, amitől legszívesebben felkiáltottam volna. De nem tehettem, mert a két gigászi nemesi rész eléggé lefoglalt, ráadásul nem is akartam, hogy bármiben is hiányt szenvedjenek.
Aztán a szellemek felváltva merültek el a számban és míg egyiküket szoptam addig a másik elnyújtózva rajtam szopta az enyémet. Éreztem a kemény, izmos férfias testet magamon, aminek tudatától már majd hogy nem elmentem hirtelen, annyira felajzott az élmény. Pláne, hogy a kemény farka pedig a testemhez simult. Lent pedig nem evilági élményben részesültem. Az ujjai páratlan dolgot vittek véghez és ahogy az elején úgy ez is lassan még jobbá vált. A démonok sóhajai egyre hangosabbá váltak, ami rólam is elmondható lett volna ha nem szopom minden erőmmel az egyik démon vasvilláját. A testem apró rezdülései között megjelentek az első izzadtságcseppek, melyek helyét újabbak vették át, ahogy az érzéki szellemeim hozzám simultak még jobban.
Ahogy aztán a démonok újra összesúgtak, elképzeltem, hogy milyennek lehetnek. Magas, izmos, álló dákóval, az egyikük szőke, a másik vörös, harmadik fekete… vagyis nem, nem ezek a hercegeim, akik most nincsenek itt. Csak három szellem, akik valami elképesztőt készültek tenni most éppen. Én pedig ott voltam a közepében. Még mikor az egyikük finoman rá ült a farkamra, míg a másik a lábam közé beülve beillesztette a lyukamba a dákóját, a harmadik pedig beülve a fejemhez újra eltűnt az ajkaim között a szerszáma, még akkor is őket képzeltem el.
Ahogy Blond éppen meglovagol, a sóhajai közben pedig a mellbimbóját csipkedi, hogy fokozza a vágyakat. Red a kezdeti lassúságát és gyengédségét maga után hagyva erősebb ütemet diktálva merült el a lábaim között, amitől már a lábujjaim is begörbültek az érzéstől. Black fallosza pedig otthonosan érezve magát nyújtózott el egészen a torkomig, majd onnan vissza.
De nem ők voltak, mégis azt akartam, hogy így legyen. Aztán helyett cseréltek. Az eddigi váratlan lendület megszakadt, de kárpótoltak érzéki csókjaikkal, amik közben a testem mellett mászták át. Egyiket a hasamra, másikat a combom belső felére, máskor az ajkamra, a nyakamra, míg végül egyenesen a makkomra. Megremegtem és sejtettem, hogy elmosolyodnak. Minden érintésükben és mozdulatukban éreztem valamiféle melegséget. Olyasfajtát, mint amit mindig is akartam érezni a hercegekkel. Vajon tényleg így lesz-e? De nem volt időm gondolkodni ezen, mert a démonok újult erővel hatoltak belém, rugóztak és etettek meg.
Nem tudtam betelni velük, ahogy talán ők sem velem, de a testemben felgyülemlett orgazmus kérlelhetetlenül közeledett, ahogy  éreztem a démonok felől is. A lendület vad lett. A fejemet megragadva bólogattam Red dákóján, Black nyögéseibe Blond is beszállt, ahogy haladt bennem egyre beljebb. Éreztem, ahogy a szellem zacskója a seggemhez csapódik minden egyes lendület során. Teljesen bennem voltak. És rájöttem, hogy mennyire jó is középen lenni. Ahogy az újabb csere következett, azt vártam volna, hogy egyből elhelyezkednek, ehelyett tovább játszottak a testemmel. Hallottam, ahogy nehezen lélegeznek és ők sem bírják már sokáig, mégis mindet meg akartam tenni velem ezen az éjszakán. A mellbimbómat az egyik démon bekapva szopogatta, nyalta önfeledten. Egy másik a zacskómat nyaldosta, míg a harmadik pedig a lábujjaimat kapdosta be egyenként.
Nyögve kérleltem őket, hogy ne hagyják abba, amire csak még jobban fokozódott hangulat körülöttem. Hogy leszek ezután képes egyáltalán a hercegek elé járulni azzal, hogy szeretem őket, ha most ezen démonok nem csak a testemet, de még a lelkemet is megszerezték maguknak. Mert így volt és reméltem, hogy ezt ők is érezték közben, ahogy újra elfoglalták a helyüket. Kíméletlen volt. A testem egy merő izzadság volt és már alig próbáltam visszatartani.
De megtettem, valahogyan, miközben ellenállhatatlan vággyal szeretgettem meg a nyelvemmel a démon farkát. Ők sem voltam másképp mint, én, mégis az önmegtartatásuk a gyönyörük elérésével szemben lenyűgöző volt, de mit várhatunk 3 érzéki ördögtől, ha nem azt, hogy képesek elnyújtani az eksztázis végét. Bár hallva a finom heves légzésüket, amit én váltottam ki belőlük, nem kicsit éreztem magam szexinek és mocskosnak egyaránt. Még ha ezért a Pokolban is végzem, legalább nem fogok unatkozni lent. Egy öröklét velük, mindenért többet érne. A gondolattól elmosolyodva vettem észre, ahogy a szellemek utolsó mozdulatukkal az ágyékom körül elhelyezkedve szopni, nyalni, csókolni, cuppogni kezdtek a farkamon.
Elképesztő volt ez össze dolgozás, ahogy az is, mikor az egész testem megremegett és éreztem, ahogy a férfiasságom keményedik az egyik démon ajkai között. Az első lökés hatalmas volt és egyenesen a férfi szájába lőttem, míg a másik kettő hangosan nyeldekelve csámcsogtak a zacskómon. Az újabb hullám közben átkerült egy másik szájba, aztán a heves folyam mint soha nem érne véget, mind három démon ajkai között megfordult a szerszámom.
Hihetetlen volt és utána amikor végül alábbhagyott nem éreztem még magam ennyire kielégülve, mint most velük. Nem tudtam elhinni, ahogy azt sem, ahogy még utána is nyalakodva az ágyékom körül megtisztogattak. Élvezetes volt hallgatni a finom cuppogást, ahogy még az utolsó fehér nektár is beléjük kerül, ennek gyönyörétől fogva pedig egy pár csók is elhangzott a háttérben. Amelyben én is becsatlakoztam volna legszívesebben, ha nem lettem volna megbéklyózva. Aztán az ágyon újabb mozgásra felfigyelve, már is hiányzott az érintésük a testemről, ahogy körbe ülve verni kezdték rám a farkukat. Mondani akartam valamit, hogy legszívesebben a számba véve menjenek el, amikor is megéreztem az első, majd utána egyből követte a többi démon is.
A meleg ondó olyan volt a testemre, mint a száraz földnek az eső. Érzéki volt és imádtam minden percét. Ahogy az állandó folyam során eláztatta a testemet és az egész végig folyt rajtam. Csodálatos volt és még utána is, mikor az ujjukkal elkenve rajtam a számhoz emelték. Megérezve az ajkamon azonnal lenyaltam róla és ez így folytatódott. Az íztől megbabonázva már szabályosan szoptam az ujjukat, ami közben egy kellemes kacagás, finom simítás az arcomon és egy mellbimbó húzás történt.
Élvezték ők is, amitől nem tudtam elrejteni a vágyamat ami a lábam között éledezett. Ahogy ezt ők biztosan észre is vették, mint én a testemnek nyúló újult erővel merevedő férfiasságukat. Csak egyetlen dolgot mondtam, ami után mind három démon mellém feküdve és átfogva a testemet álomra hajtották a fejemet.
- Köszönöm. – aztán még ki akartam mondani, de akkor tudtam, hogy talán utána már nem lenne minden ugyanaz.
Így hát nem tettem meg. Másnap a reggel zajosan keltett, ahogy lentről egy hang tört be a tudatómba. Azon nyomban felkeltem és végignézve magamon újból a ruháimban találtam magam. Megnéztem az ágyat is, amin nem volt egy folt sem és még a kendő, meg a béklyóim sem voltak ott.
De mihelyst elfogadtam volna az álom gondolatát, hirtelen a csuklóm körül piros szorítás nyomait vettem észre. Talán a démonok tényleg itt voltak velem és én pedig nem csak képzeltem az egészet? Lentről újra meghallva a hangot, máris lesiettem, hogy köszöntsem a szellemeket, amikor csalódottan vettem észre, hogy egy kocsis áll előttem.
- Oh jó reggelt méltóságos uram! Ha szabad felajánlanom szolgáltatásaimat elvinném Önt Black, Blond és Red hercegek várához. A gazdáim hallva, hogy milyen balszerencséje volt az utazás során, azon nyomban iderendeltek, hát, ha megtalálom itt. Szóval indulhattunk? – hátra néztem és az emelet felé fordítva a tekintettem elmosolyodtam a fejemben lejátszódó emlékektől, aztán visszanézve bólintottam a kocsisnak.
- Természetesen. – és így hát hátrahagyva az elhagyott vendéglőt beszálltam a hintóba, amely elindulva az úton egyenesen hercegek felé tartottam.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.
Achylles ·
Ribi! Te sosem voltál, vagy és leszel admin, csupán 1 jó nagy FAKE profil vagy és FAKE oldalt "reklámozol" Jelentve vagy a valódi adminoknak, liba....

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: