Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A jószívű herceg 3 próbája 3. rész

Elsőnek is egy helyet kellett találnom, ahol megpihenhetek az éjszakára, aztán másnap folytatom az utamat. A gondolataimból egy dallam szakított ki a közelemből szólva, amit gyorsan követni kezdtem, mint ha bármikor elhallgatna a kellemes muzsika.
A fák közé lépve a lelki szemeim már is a három bandita alakja volt előttem, nem is beszélve a termetes férfiasságukról, viszont egy egyszerű útbaigazításért is a világ végére is elmentem volna. De végül egy sem jött be.
Egy vastag fa törzsének dőlve játszott egy pánsípon a fiú, kinek a fején kívül a teste többi részét a lombkorona árnyéka borította be. Szőke göndör hajának egy tincse éppen a szemébe hullt, amikor felnézett rám, miközben még mindig játszott, mégis így is tökéletesen ki lehetett venni a keletkező gödröcskét az arcán. Meg akartam szólítani, hogy megkérdezem merre van a legközelebbi kocsma vagy valami szállás-szerűség, amikor a fától elrugaszkodva felegyenesedett és elindult felém.
Még mindig játszott, de már sokkalta pörgősebb játékba kezdett bele, mégis nem ez volt, amire először felfigyeltem vele kapcsolatban. Az aranybarna bőr, ami még az alkonyodó napfényben is olyan késztetést ébresztett bennem, hogy megérintsem, de még meg is kóstoljam. A nyelvemet végig húzva az egész testén nem hagyva ki egy csodálatosan domborodó izmát sem szálkás alakján. A medencéje fölött lévő apró világos göndör tincseket nem is említve, melyek nyíl egyenesen mutatták a kőkemény pénisze felé. Meg sem lepődve a fiú meztelenségén, sem azon, hogy a mosolya még nagyobb lett látva, hogy mennyire is bámulom őt. Megállt előttem és már meg akartam érinteni, mire a zene abbamaradt, én pedig mintha egy álomból ébrednék fel úgy léptem egyet hátra.
De a fiú ezt látva azonnal a karjába font, ami nem volt rossz érzés, cseppet sem. Gyengéden tartott, viszont csapdába is esve egy ellenállhatatlan ifjú kezei között. Megemlítve újfent derekas szerszámát, ami most már a hasamat bökdöste, de mi lenne, ha inkább valami sokkal jobb helyen döngetne? Kérdeztem magamtól és rápillantva már azt vettem észre, hogy éppen meg akar csókolni. A nyelvem hegyén volt a három herceg és az irántuk érzett vágyam, egyben kijelentve most először, hogy mit is érzek valójában, amikor a fiú az arcom előtt megállt.
Csukott szemét kinyitotta és egy szippantás a levegőből elég volt, hogy a nyelvét kinyújtva gyerekes undor jelenjen meg az arcán. Elengedett és felszedve a hangszerét már tűnt volna el szó nélkül az erdőben, mire én gyorsan eléje vágva elnézést kértem a szagomért és a segítségét kértem. A fiú egy ideig csak némán bámult engem, míg nem egy apró mosoly jelent meg a szája szegletében. Meghajolt előttem, mire a gyengülő fényben a hátán valami ezüstcsillogásra lettem figyelmes, míg nem újra kiegyenesedve el is tűnt rögvest. Elmondta, hogy a neve Fuck és ő egy tündér, de ami még érdekesebbnek tűnt ezzel kapcsolatban, hogy mit kell tennie minden nap a túlélésért.
Megmagyarázta, hogy ő az tündérek nyelvén egy Frexid, más néven Szex-tündér, akinek a varázs hatalma, illetve maga az élete is az aktusokon múlik. Minél többször annál jobb, tette még hozzá Fuck, ami elgondolkodtatott a helyzetünkön, miközben egymás mellett sétáltunk az alkonyban. Aztán megállva elkezdtem kigombolni a felsőmet, mire újdonsült barátom azonnal megállított benne. Mindenáron segíteni akartam rajta, mire ő nevetni kezdett.
Azt mondta nagyon figyelmes vagyok, de én már meg lettem jelölve, miközben visszagombolta az ingem, majd újra útnak akart indulni, míg én lefagyva álltam még mindig ott. Rákérdeztem és persze ennél egyértelműbb nem is lehetett volna számomra, amikor a fenekem felé, illetve a nyakamon, fülemen lévő harapásnyomokra mutatott. Neki úgy nevezett még jelöletlen valaki kéne, aki még nem szexelt ma, ami nem egyenlő a szűz fogalmával. Ezzel együtt megígérte, hogy ha segítek neki valakit találni, akkor szívesen megmondja, merre van a legközelebbi fogadó, ahol megszállhatok. Belegyeztem, de még azért érdekelt, hogy nagyjából mi jelent ez a megjelöltség.
Azt jelentette, mint részletekbe menve Fuck, hogy amikor egy ember lelke és teste már lényegében összekötődött valaki mással vagy az én esetemben hárommal is. Amitől a szájára visszatért az elején megismert csibészes mosoly és egy nagyot füttyentett megelégedésére. Azért megkérdeztem, hogy talán az emberek is érzik-e ezt, illetve meg, hogy akikkel együtt voltam azok lényegében számomra idegenek voltak, és én másokra vágyom. Erre Fuck mosolya nem olvadt le, de a világosszürke szemei mögött megbújó tudást meg hagyta magának, míg engem meghagyott az sötétben tapogatózva. Nem éreztem semmit azok az útonállók iránt, viszont tény, hogy olyan magasröptű élményben részesítették, ami még most is megremegtette, illetve keményé tett. A tündér pedig nem hagyva, aki azt sem, hogy bármikor megtudja mondani, ha valaki a közelben éppen felizgult állapotban van. Mint éppen én is. Ezután csendben lépegettünk a halványodó fényben, félve egyben attól, ha végleg lemegy a nap, akkor még esélyünk sem lesz találni Fucknak egy ágyast.
De a szerencse mellénk állt, ahogy egy tisztásra érve egy rókát vettünk észre. Ami a megszokottnál sokkal nagyobb volt és termetesebb, illetve, mikor beleszagolt a levegőbe megrázkódott és emberré alakult át. Egy férfi volt, aki leginkább a hercegekre emlékeztetett, pláne, hogy a testét nem fedte mást mint vörös róka köpenye, ami hát elég kevésnek bizonyult látva engedni a felajzott állapotát. Nem is csodálom, mert az erdő másik részében a fák között női hangokat lehetett hallani. Egy pillanatra pedig egy vörös hajú nő nézett ki és telt keblei vele együtt ringtak a boldogságtól, ahogy pajzánul a lába közé nyúlt be. Aztán az alakja eltűnve az árnyak közt már csak a messzi sóhaját lehetett hallani. Fucknak odasúgva, hogy talán éppen jó időben jöttünk, mert párzási szezon van, ő rám sem figyelve csak az alakváltó férfit bámulta.
A lába között mereven álló farka ha lehet megremegett, kérlelve bárkit is, hogy érintse meg, a tündér meg már tudta is, hogy ki lesz az. Mielőtt közbe szóltam volna ő már pánsípját elővéve játszani kezdett. A férfi közben már a női sóhajokkal teli erdőbe lépett volna be, ha meg nem hallva a muzsikát állt volna meg és felénk fordulva indult meg. Szóvá tettem, hogy biztosan jó ötlet-e megzavarni, illetve tévútra vezetni a rókát, de ezt a barátom meg sem hallva már a tisztás közepén volt a férfival szemben. Rövid vörös haja volt és szinte gyertyalángként világító zöld szemei, amelyekből erősen sütött a vágy a tündér felé. A testét pedig finom vörös vékony szőr fedte, ami csak még jobban kiemelte erős, izmos testét és kinyilvánítva domináns szerepét is ott ahol kell.
Fucknak pedig nem kellett több ennél. A játékot abbahagyva ledobta a földre a pánsípját, majd egyből eléje térdelve megfogta a szép hosszú falloszt és a szájába vezette. A varázslat egyből megtört a rókán, de mihelyst Fuck erőteljesen szopni kezdte az alakváltó a kezét a tündér fejére téve húzta még jobban rá. Én pedig ott maradva sövény között figyeltem, ahogy barátom mindent meg tesz a túlélésért. Bár ahonnan én néztem, inkább tűnt szenvedélyesnek és játékosnak, mint aki az életért küzdene, de ki vagyok én, hogy ezt megítéljem. Inkább néztem tovább, ahogy jobban belendülnek. A férfi már a csípőjét is felé lendítette, amitől Fuck szájában már jó mélyre hatolt a termetes fallosz. A tündér még a kezébe is fogva az újdonsült partnerének heréit finoman dögönyözni kezdte, amitől egy gyengéd sóhaj szökött ki belőle. Ami után elengedte a fejét, majd felhúzva magához szenvedélyesen megcsókolta. A tündér kezei bejárva a róka izmos testét kikötözte a köpenyét is és az a földre hullva már mind a ketten egyenlőként álltak egymás előtt. Az alakváltó is a keze alatt megcsodálva Fuck aranybarna alakját egyre lejjebb kúszva megmarkolta a gömbölyű fenekét. Lassan megszakítva a csókot, barátom a nyakát nyálazta, míg a férfi nem tudva betelni a hátsójával finoman dögönyözni kezdte, közben is egy párat rásózott.
Az apró ütésektől hajtva Fuck a csípőjét előre mozdítva az alakváltó testéhez nyomta magát, amitől a farkuk egymáshoz simult, de ez nem zavarva, ha nem csak még jobban kérlelte minden porcikájával, hogy egészen közel kerüljön szeretőjéhez.  Vagy igazából a megmentőjéhez, ha úgy vesszük. Amikor pedig már egy ujját is feltolta a tündérbe, akkor láttam meg újból az ezüstös csillogást a hátán, mégis sokkal erősebben, mint legutóbb. Ezután Fuck kezdeményezve a csókot láttam, ahogy lábujjhegyre állva érintette először az állát, majd erre már a férfi felfigyelve találkozott újra a szájával.
Eddig a rókát annyira lenyűgözte a fiú teste, hogy már szinte csak arra figyelt, hogyan lenne képes még több gyönyört kelteni benne, míg nem újra összeforrva az ajkuk ő is kezdte magát egyre tüzesebbnek érezni. Pedig nem ez volt a terve a jövőjével kapcsolatban, mégis ahogy lassan mind a ketten a földre kerültek, úgy kezdtek már másfajta ötletei támadni, legalábbis a srác testét érintően. Ami nagyban az játszott benne, hogy újra érezze a farka körül az édes ajkait. Ez történetesen hamarabb bekövetkezett mint várta volna. Fuck ismert minden mozdulatot és fogást a szexből, így hát amikor az alakváltóval szemben térdelve a csókjuk közepette újból ujjazni kezdte volna, már is tudta mely pozíció lenne a legjobb nekik. Mert be kellett vallania magának, hogy ő pedig szívesen játszott volna még szeretője férfiasságával, amiért pillanatnyilag mindent megadott volna.
Így alakult, hogy gyengéden a földre lökve a férfit megfogta a péniszét és finoman húzott rajta párat, mielőtt még egy lendülettel a testén volt, a szája meg a legjobb helyen volt újra. A farka körül. Nem is beszélve, hogy azért a szexi mosolyért amit a róka villantott neki a remek kézimunkáért, legszívesebben újra megcsókolta volna, viszont mihamarabb magában akarta tudni az alakváltót. Egyben mert az ereje mostanában gyorsan apadt, mint kéne, illetve a már előre látott eksztázis-szerű élményért, amit ezzel a szerszámmal lenne benne képes elérni. Újra megragadta a heréit és finoman masszírozta, ahogy a nyelvévvel körbe táncolta az ajkai mögött a makkját.
A férfi csak nyögni volt képes és kérlelni a tündért, hogy ne hagyja abba, aztán a lehetőséget meglátva, ideje volt a kölcsönös együttes munkának is. Így egy a fejét felemelve egyből Fuck lyukára fókuszálva belenyalt és meghallva a kéjre éhes nyögését a fiúnak, nem hogy folytatta, de még felváltva most már két ujjával is megtisztelte az ánuszát. Barátom egy pillanatra is, de csak nyögni volt képes, illetve élvezni ami a férfi tesz vele és már csak az tenne be leginkább neki, ha még a farkával is játszana. Ilyet még soha nem érzett át, legtöbbször gyorsan véget ért és a legfontosabb az volt, hogy újra erőre kapjon.
De most valami megváltozott. Most is úgy akarta sietve és tisztán, de a csók jó volt. Nem is hogy remek, de fantasztikus, amitől érezte, hogy ha a róka teste nem fogta volna fel, akkor pár húzás után már is elélvezett volna. Még sem erre vágyott, ha nem hogy végre olyan legyen a szex, mint amiről szólnia is kéne. Ekkor döbbenve rá, hogy most is csak azért van vele a róka, mert a hatalma alatt tartja. A zene csak eszköz volt, de ahogy megízlelte a szeretőit, azok mind végig a hatása alatt vannak a szex során, a végén pedig hirtelen elönti őket az ólmos fáradság és elalszanak.
Másnap felébredve nem is fognak semmire emlékezni és ez volt a legrosszabb az egészben. Ahogy erre rájött már is elment egy jóshoz, aki elmondta, hogy egy napon rá fog találni valakire aki úgy lesz vele, hogy az nem a varázslat miatt, hanem önmaga által fogja szeretni. Sajnos ilyen még nem volt, de Fuck nem adta fel, ahogy az ajka között húzódó farok szopását sem, a kezei között tartott zacskó babusgatását sem, amiben rendesen fel volt a gyűlve fehér nektár. Habár ezt biztos másnak szánta, ugyan olyan nagy becsben fogja tartani, amikor érezni fogja az áramlását.
Az alakváltó egyre nagyobb lendülettel mélyedt el a tündér fenekében, majd a már sokszor megpillantott az élettől erős farokra vetve egy pillantást, ami végig a mellkasát simogatta megragadta és finoman húzott egye rajta. Fuck ezt készséggel közölte vele, hogy mennyire jó leesik is ez neki, így egy folyamatos rántás után a fenekét ott hagyva a nyelvét kinyújtva kezdte végig nyalni a dákót. Barátom teste megremegett és finoman hümmögött hozzá a farokkal a szájában.
Olyan érzékien és lassan csinálta, hogy a tündér már érezte, hogy ha így folytatja, hamar elfog menni. Legalábbis azon momentum után, amikor az előnedve lassan folyt ki a hímvesszőjéből. A férfi erre felkapva a fejét meg is ízlelte azt magáról illetve maga a dákó hegyéről is, ami jobban ízlett neki, mint gondolta volna. Már ő is meg akarta tudni, milyen érzés lehet az ajkai mögött tudni egy ilyen gyönyörű péniszt, amikor találkozva a fiú pillantásával azon nyomban tudta, hogy mire vágyik. Hátra nézett, hogy valójában lássa a róka érzéki kéjelgését a farkával, amikor is ez megszakadva kimászott alóla és beállt a segge mögé. Igen, gondolta magában, mert én is így éreztem volna magam ennyi előjáték után, amikor a róka a termetes vesszőjét a farához kezdte verni.
Fuck pedig incselkedve még a kezével megragadva széjjelebb is húzta neki, hogy eredményesebben találjon benne. Ezen a férfi jót nevetett, amitől a tündér szíve még hevesebben kezdett verni. Aztán egy még nagyobb lökés érte a testét, ahogy társa nem kegyelmezve végig betolta. Fájnia kellett volna neki, mégis a sokadiknál ez már nem számított, főleg, hogy a róka nem hagyva magára egyenesen a hátára mászva kezdte meg a lökéseit. A testéből áradó forróság teljesen megbabonázta Fuckot, aki még szex közben soha nem érzett ennyi intimitást és szinte félt gondolni, de törődést.
Ott tartotta magát négykézláb, ahogy a férfi is a lábát a földön tartotta míg a kezei a fiú felsőtestére kulcsolva még jobban magához ölelte. Nem beszélve, ahogy a lökései erősödtek, úgy csókolgatta hevesebben a nyakát, a tarkóját és még maga a fülét is megharapta. Nem beszélve arról, amikor a hajába nyomva az orrát, hallotta, ahogy beleszagol és érezte, ahogy a lendülete teljesen emberfelettinek, mint ha csak egy állattal lenne.
Egy elégé ragadozó fajtával. A biztos távolból figyelve azért meg kellett mondanom, hogy a két meztelen testet látva, én sem írtam volna le magam nyugodtnak. A róka kemény, izmos fenekét figyelve pedig, legszívesebben én is becsatlakoztam volna, de a hercegeim arca, visszarántott a valóságba. De nem úgy, mint őket. Fuck már levegőt sem kapott és az előbbi kezdeményezése teljesen alább hagyva vette észre, ahogy már a férfi irányítja az aktust. Miközben is érezte, hogy a varázsereje kezdett visszatérni, de nem úgy a vágya, amikor az alakváltó a hátáról felegyenesedve kihúzódott belőle.
Már fordult is volna felé, kérlelve, hogy ne hagyja itt. Szinte fázott a bőréből sugárzó melegség nélkül, ami teljesen újdonság volt számára. Míg nem meglepetésére a férfi alája mászott és nagy vigyorgása közben ragadta meg a fenekét, majd a fejéhez húzva újból eltűnt a nyelve benne. Fuck ettől majd nem elveszítve az egyensúlyát dőlt volna el, ha a róka nem tart mindent biztos kézben. Illetve a nyelve hegyén, ami a tündérnek annyira jó leesett, hogy a nyögéseibe most már maga a férfit is belefoglalta, aki még nagyobb nyelvcsapásokkal köszönte meg a hangját.
Ami eléggé is lett volna, ha a barátom nem lett volna annyira képzett és szexre éhes ebben a pillanatban, mert még játékosan rugózni is kezdett az alakváltó feje fölött. A karjával pedig a férfi mellkasára támaszkodva, a lábával meg a földön folytatta tovább a remek gyakorlatot. Ennek következtében pedig már szinte láthatóvá váltak az ezüstös szárnyai is.
A fordulat akkor következett be, amikor a róka Fuck farkát megragadva húzogatni kezdte. Ezt már ő sem bírva és érezve, hogy nem sokára el fogja érni a gyönyörét, ami csak akkor következhet be, ha ágyasával egyszerre történik, mert így kapja vissza a teljes erejét. Így hát magára hagyva a férfi érzéki nyelvét egy másik izgató részéhez közeledett. A zöld szemű vadállat, mert az volt, legalábbis Fuck szemében most már, aki úgy, mint ő szexre volt kiéhezve. A kezével megragadva egyenesen tartotta neki a dákóját, miközben a tündér szépen ráhelyezkedett és szinte egyszerre nyögtek fel.
Már ettől is közel volt a végponthoz, de még a férfi korántsem úgy nézett ki, mintha a határai szélén lenne. Ezt meg tudná szokni, viszont nem most, gondolt bele, miközben meglovagolta a benne húzódó derék szerszámot. A róka ennek ellenére még többet akart a fiúból és felülve az ajkát az egyik mellbimbójára tapasztva harapdálni kezdte, míg a kezével megragadva az ifjú dákóját húzogatni kezdte. Fuck mozgása sokkal tempósabbá vált, ami nem miatta, hanem az alakváltó okozta diktálástól indult be. Ez a lény teljesen fel akarta falni, elemészteni mindenestül és minden porcikáját megismerni.
Találkozva a pillantása a férfival, mondani akart neki valamit, de az elmosolyodva megragadta az arcát és egyenesen lehúzta az ö szintjére. Félt, hogy ezzel messzebb kerül a végtől, míg nem a róka telhetetlen csókjai közepette, megérezte, ahogy alulról mártózik most már meg benne a csodálatos férfiasság. Nyögött, vagyis tudott volna, ha nem lett volna elfoglalva szeretője nyelvévvel. Az íze, a szaga és még maga az ember is olyan volt, mint maga a természet. Kiszámíthatatlan, erős, félelmetes és egyben lehengerlően tudott gyengéd is lenni. De most nem volt egyik sem, csak maga a vadállat, akire szüksége volt ebben a pillanatban.
Aztán lassan felülve megakarta ragadni a szerszámát, mire azt az alakváltó átvéve a seggében okozott kéjjel együttvéve indult meg rajta. A távolság semmit nem ért, ahogy mind kettőjük hangja egyre szaporábbá vált és sejtettem, hogy mindjárt elérik a gyönyört. Fuck végig nézve magán és a férfin, el sem hitte volna, hogy mai nap ennyi szépségben lesz része, mint most, aminek mindjárt vége is szakad. Bárcsak ne így lenne, gondolta magában, miközben az egész teste megremegett, ahogy a hangja is elakadt miközben a farkából ütemesen lövellt ki a fehér nedűje. A róka keze közben sem állva le csodálattal nézte a fiú élvezettől megnyúló arcát, illetve a csodálatos egzotikus testén megcsillanó izzadtságot. Az egész elképzelhetetlennek tűnt számára a párzás időszakába, hogy egy nő helyett egy fiúval fog egyesülni, még sem tudná megbánni az egészet. Ahogy a remegés átfutott Fuckon, úgy érte el az alakváltot is, aki már lassabban ,de még mindig szeretgetve ujjai között a tündér péniszét élvezett el hangosan benne.
Ebben a pillanatban a barátom teste ezüstösen felizzott és kitárva két gyönyörű szürke fényben úszó szárnyát ő is felkiáltott a gyönyörtől.
A férfi is látta ezt és ettől csak még szebbnek találta a fiút, aki körül enyhülve az világos aura finoman rádőlve csókolta meg. Kezei finoman simogatták az arcát, majd azok lejjebb menve már a mellkasát ölelték át. A farka még mindig benne volt és az előbbi gyengédség és folytató csókoktól úgy érezte újra készen áll, csak remélte, hogy a fiú is. Fuckot hirtelen megdöbbentette a még mindig álló szerszám érzése, ami mintha még mindig képes lenne gyönyört okozni neki. Ezt egyben tartotta csodálatosnak is, meg némileg szomorúnak is.
Mert a róka szemei hirtelen elnehezedtek. Fuck látta, hogyan küzd a szeretője a bénító fáradtság ellen és érinti meg az arcát, újabb csókra hívva, amit meg is kapott tőle. Az ajka pedig egy halvány mosolyt villantva becsukódtak, ahogy a szeme is, amik másnap reggelig ki sem nyílnak. Milyen kár, gondolta és finoman végig simított az arcon, ami bárcsak emlékezne rá holnap is. Finoman leszállt róla, ami nem kicsit volt gyötrelmes érezve, hogy az alakváltó férfiassága teljesen készen állna.
Ahogy persze ő is, de nem fogja kihasználni a helyzetet. Sohasem tenné meg, pláne, hogy még erősebbnek érzi magát, mint bárkivel akivel egyszer szexelt volna. A rókára terítette a köpenyét, majd felvéve a pánsípját indult vissza  felém, de még egy pillantást vetve az alvó férfira, még azután sem múlt el a mosolya, amikor elmondta, hogy merre is kell mennem. Megköszöntem a segítségét, ahogy ő is az enyémet, majd az ellenkező irányba indulva azon gondolkodtam, hogy vajon Fuck megtalálja-e az igazit? A tisztáson heverő férfit felidézve a fejemben, a tündérnek minden lehetősége meg van arra, hogy boldog legyen, csak meg kell látnia azt. Nem mintha én nem küzdenék ezzel, de talán a hercegek meg értik a vágyaimat és talán együtt meg is oldhatjuk őket.
Ahogy pedig Fuck utasítását követve elértem egy két emeletes fa fogadóba, ahonnan a legfelső ablakból fény áradt ki, így hát azon nyomban beléptem az ajtón. Bent viszont meleg és finom ételek fogadtatása helyett, sötét, hideg és elhagyatott hely köszönt vissza. A világosság amit eddig láttam kintről, az itt mintha soha nem is létezett volna. Ellenben a pókhálókkal, meg a félelmetes árnyékkal, melyeknek otthona lett ez a szerény kis hely. A holdfény ami hálásan világított be az ablakokon adott távpontot, hogy hogyan is nézhetett ki egykoron a hely.
Törött üvegek, felborult asztalok, meg székek, nem beszélve az üresen álló polcokról a pult mögött. Ami viszont kellemességgel töltött el, hogy a lépcső még egyben volt, ahogy felérve pedig az egyik szobába ott is éppen látva az ágyat, már is megörültem neki. Nem is törődve a kint látott fénnyel, amit viszonylag csak szellemnek tituláltam, vagy hasonlónak, a fehér takaró láttán már is ásítozva vettem le a ruhámat és bújtam be az ágyba.
Fel sem fogva, hogy ha lent minden réginek és elhagyatottnak tűnt, akkor a szoba miért nincs ugyan olyan állapotban. A fáradtság erősebb volt és minden kétségem nélkül hajtottam álomra a fejemet. Nem is sejtve, hogy hamarosan korai ébresztőben lesz részem.
Egyenesen a sötétből.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: