Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A jószívű herceg 3 próbája 1. rész

Egyszer, akár hiszitek akár nem az egyik messzi királyságból a királyi tanácsból már jól ismert három főfogásos herceg audienciát kért tőlem egy nap. Szívesen láttam őt és kedves barátait is az udvaromban és míg mi a kertben sétálva beszélgettünk, addig szeretőim a társait körbe vezeték a palotámban.
Így esett meg, hogy kedvenc virgonc barátom elmesélte, hogyan is ismerkedett meg szorosabban az ő három hercegével.

A királyságban boldog és békés időszak uralkodott. A várban úgy szintén. A feleségem szintén örömteli életmódot folytatott. Én pedig, mint a király nem voltam túl életvidám. Szomorúnak ha nem is, de álmodozó voltam, kinek esze folyamatosan a szomszédos birodalomban élő három mostoha testvéren járt. Az egész, akkor kezdődött és vert éket az elmémben, amikor egy látogatásom során a hercegek várában tartózkodtam.
Éppen esti sétámról tértem volna vissza a szobámba, amikor pajzán hangokra lettem figyelmes. Követni kezdtem és benézve az egyik ajtón támadt résen nem akartam hinni a szememnek. Az ágy előtt álltak. Mind a hárman meztelenül és vadul csókolóztak, miközben a kezük újból és újból feltérképezte izmos félisten testüket. Nem is beszélve a hosszú és előre meredező férfiasságukról, amik egymáshoz simulva csapódtak a másikhoz, ahogy a hercegek még közelebb léptek a másikhoz.
A látványtól már is szorosabb lett a nadrágom, de türtőztetni akartam magamat így hát újra felidéztem a testvérek egybe csengő nevét. Jack. Közülük talán a legidősebb volt Blond, vállig érő szőke hajával és kék szemeivel, melyek éppen Blackre vetültek, akinek a nyelve tűnt el az ajkai között. Testvére éjszaka színeit magára öltő tincsei közé simultak hosszú ujjai, amelyre két barna szempárban még tüzesebb vágy kelt úrrá. Red pedig, akinek vörös göndör hajkoronája és igéző zöld szemei voltak, nem bírva ellenállni eléjük térdelve kezdte végig csókolgatni a szerszámukat. A testvérek ettől felsóhajtva már is a rokonukkal együtt az ágyra vetették magukat, úgy hogy egy kört alkotva a testükkel, mindegyikük feje a másik ágyékánál legyen. Erre már én sem bírva magammal lehúzva a nadrágomat a kezembe kapva a már hegyesen álló dákómat simogatni kezdtem.
A mostoha testvérek pedig egyre nagyobb elszántsággal játszottak az előttük meredező szerszámon. Blond vég nélkül és hevesen szopta Redét, míg ő Blackét tartva a szájában ujjazta meg a lyukát, miközben testvérük heréit simogatta, dögönyözte és néha még a szájába is véve csámcsogott rajta, de mindig visszatért a kedvencéhez. Egy gondolat erejéig elképzeltem, hogy mindezt velem teszik meg a hercegek és ettől már a kezemben tartva a dákómat hevesen húzogatni kezdtem rajta a bőrt. A testvérek pedig egy újabb formát vettek fel, amit jobban megfigyelve, már is az eszembe véstem, közben lassulva a tempóm, inkább őket figyeltem. Black négykézláb helyezkedett az ágyon vízszintesen, háta mögé Blond ment, aki nagyban ujjazta és nyálazta a lyukát, míg Red a száját tömte be a farkával.
A középső férfi örömmel cuppogott az isteni dákón, miközben egy finom hümmögés is elhagyta az ajkát, ahogy hátulról végül erősen belé hatoltak.
El se hittem volna, hogy ilyen lehetséges lenne, egyáltalán egy másik férfi élvezné ezt. De mégis mindezt látva keményebbnek és sokkalta izgatottabbnak éreztem magam mint életemben bármikor.
Blond nem hagyta, hogy testvére feneke ha egy percre is, de pihenjen, mindezt kemény állásponttal tudtam én is igazolni. Ahogy a herceg erektől duzzadó tökéletes szerszáma egyre mélyebbre hatolt be, úgy én is már az ajkamat nyálazva próbáltam elképzelni milyen érzés lehet. Teljesen egy férfi akarata előtt állva, mégis leginkább feküdve és hagyni, ellenben élvezni is ezt. Ami pedig a legelképesztőbbnek tűnt azaz, hogy már nem csak egyre gondoltam. A látvány, ahogy Black ajkai között szívélyesen csúszott ki és be testvére szerszáma, mindez csupán csak a kezdete volt annak a vágyamnak, ami most élesedett ki bennem. Red pedig látva mostoha testvére egyre szaporább tempóját, a kezébe véve az irányítást már ő adta meg a férfi szájába az ízes hosszú falatot. A felöltöm gombjaitól szabadítottam meg a felső testemet, ami egyre jobban emelkedett, ahogy éreztem a készülő orgazmust kitörni belőlem. Míg nem kezemmel elszorítva a vesszőmet, kissé leálltam, hogy újabb eszméletlen dolgot lássak a három hercegtől. Blond kihúzta a farkát, majd a feneke mögé térdelve nyalogatni kezdte az előbb jól megdolgozott ánuszát, melyben el is tűnt a nyelve.
Míg Red pedig csókjaival elégítette ki a testvére éhező ajkait, akinek a keze megtalálva a nyálas szerszámot alapos húzogatásba kezdett rajta. A felsőm már csak a vállamon lógott, miközben ujjaimmal a mellbimbóimat kezdtem dörzsölgetni, cirógatni még meg is csíptem őket, amitől ha lehet még egy apró sóhaj is elhagyta a számat.
Vissza akartam venni, le akartam higgadni, de nem segített semmi sem. Nem is törődve azzal, hogy talán a férfiak meghallhatták az előbbi kérlelő hangomat. A legrosszabbra meg gondolni sem merve, hogy talán ezzel aláásom a királyságunk közti békét, illetve akár soha többé nem láthatom viszont a testvéreket. Nem, még meg sem forduljon, ilyen a fejemben, mondtam magamba. A férfiasságom pedig csak előre mutatva kérlelt, hogy folytassam, ahol abbahagytam, míg az ágyon sem maradt abba semmi sem. Red hátra menve az éhes bátyja lába közé tolva be a fejét, ragadta meg a szerszámát. Húzogatni kezdte, majd nyelvét kinyújtva belenyalta a rózsaszín makkjába, amitől Blond teste megrándulva egy finom sóhaj szökött ki belőle. Csodálatos volt hallani és bárcsak az én érintésemtől tette volna ezt és az én számba lökni most a nyelvét, nem pedig Blackébe.
Aki aztán a karjával hátra könyökölve figyelte, ahogy Blond a lába közé hajtva a fejét finoman szopni kezdi. Amit, lent már Red is nagyban elkezdett, ahogy az ujjai is meg találva testvére széles bejáratát óvatosan kalandozni kezdtek benne. Szavakkal ha nem is, de visszatérve a kezem a férfiasságomra annál inkább kitudtam fejezni abbéli hitemet, hogy ezután nehezen fogok elaludni. De nem csak az éjszaka zavart, ha nem mi lesz azután, hogy elmentem. Képtelen volnék a régi életemet élni, miközben már egészen újra dologra vágytam. Olyanra, amit csak a testvérek lennének képesek nekem megadni. Black a testvére hajába markolva lassan lefelé húzta a szerszámára, majd szinte teljesen eltűnt a szája mögött. Nem is említve Blond hátsóját, amiben már három ujj mozgott szerfelett hevesen. Az ajkamat is megnyaltam a látványtól, a nyelvem hegyén érezve már azt is, hogy milyen lenne, ha a nyelvem is beköszönne a segglyukába.
De nem kellett attól tartanom, hogy a férfi kevésnek érezné az így is őt érő törődések közt, mert Red is megadta a módját, hogyan is kell egy méretes falloszt elnyelni egészben. Ezt történne minden éjjel a várban, hol voltam én ilyenkor a rengeteg látogatás során? Hát persze a feleségemmel a szobánkban és miközben szeretkeztünk egy percre sem gondoltam volna, hogy pár fallal arrébb egy sokkal izgalmasabb világ bontakozik ki éppen. Most pedig itt vagyok. A lábam már szinte elgyengült és lassan a falnak dőlve térdeltem le a földre, az ajtót pedig egy kicsit szélesebbre nyitva figyeltem tovább az ágyon történő változásokat. Black a helyén maradt, miközben testvére előrébb menve rámászott és csókolózni kezdtek. A testük tökéletesen egymáshoz simult, ahogy Red mögéjük kerülve visszadugta két ujját az eddig helyükre. Blond ettől felnyögött, míg nem bátyja az arcát átfogva visszahúzta még egy kiadós csók erejéig. Aztán a vörös hajú testvér odasúgva közéjük valamit, kezek kezdték el simogatni és közelebb dédelgetni a férfit.
Egy kissé még ki is nyújtottam, hogy lássam, ahogy hárman csókolóznak egyszerre. Fenséges egy látvány volt. Egy szempillantás alatt el is vörösödtem a gondolat erejétől, hogy miként én feküdnék közöttük és engem illetnének ilyen tüzes érintésekkel. De nem hagyhattam, hogy az álmok eltérítsenek, mert még annyi mindent látni és tanulni akartam a hercegektől, ha nem is úgy, ahogy az elvárható lenne. Mert nekem nem is kéne ezt látnom vagy mégis? Blond felült testvére izmos hasára, míg Red a megkívánt szerszámot nyalta végig, majd odaverve a férfi fenékéhez megdelejezetten fordította hátra a fejét. Tekintettéből csak úgy sütött a kérlelhetetlenség, hogy végre magában érezze a csodálatos dákót. De gyorsan előre került a figyelme, ahogy Black a farkát megragadva húzogatni kezdte. Másikkal pedig az egyik mellbimbóját megragadva cirógatta az ujjai között. Nem kellett sok és újabb sóhaj szökött ki belőle, de nem is akkora, amikor a kábulatból felrévedve guggolásba ment át és lassan Red segítségével ráhelyezkedett bátyja férfiasságára. Ajkát még szavak sem hagyták el, mikor a szájára forrasztotta minden kijelentését a testvére a nyelvévvel. Black meg felülve ő sem akart kimaradni belőle, így könnyedén ízlelte meg újból mostoha bátyját. Én meg alig bírtam már nyelni is a döbbenettől, amikor a hercegek közt lassan megemelve a csípőjét lovagolni kezdett a dákón. Persze észrevettem, hogy ez semmilyen kellemetlenséggel nem járt számára, sőt szinte már várta Red csalfa ütéseit a fenekén, amitől még inkább magába fogadta a férfi hímvesszőjét.
Black meg a szerszámát nem hagyva cserben játszadozott tovább vele, megismerkedve közelebbről is a heréivel. Red az ütéseit követően a testvére nyakától elindulva csókolgatta és harapdálta a testét végig, míg nem a háta mögé térdelve, olyan dologra készült, ami még nekem is soknak tűnt. De nem úgy, mint a három hercegnek. Már attól elélveztem volna, ha egy bennem van, nem beszélve azoktól az apró vöröslő nyomokról, melyek Blond bőrén feszítettek, jelezve, hogy ők így szeretik és egymást is. Black mosolyogva figyelte a fejleményeket és még nevetve a testvére is kérlelte már a bátyját, hogy mennyire türelmetlen késztetést érez, csak benne legyen végre.
Rednek sem kellett sok és finoman betolta farkát a testvére mellé a férfi hátsójába, amitől mindannyiukból egy erőteljes nyögés tört fel. Úgy hangzott, mint a legédesebb és legerotikusabb szonett, amit hallottam valaha, megértve azt is, hogy mikor itt jártam legutóbb nem macskákat hallottuk a feleségemmel nyávogni. Mert ez attól sokkalta izgalmasabbnak tűnt minden formában. Blond képtelen volt mozogni, de nem is kellett neki, mert a mostoha bátyjai épp olyan jól tudták, hogy talán milyen lehet ez. Black alulról döfködte, míg Red hátulról lökte egyre mélyebbre a szerszámát, mindezt kitapasztalva és figyelve a másikra páratlan élvezettet nyújtott mind a hármuk számára. Blond ajkát figyelve nyalogatni kezdte a száját, hevesen kapott levegőt, szinte úgy látszott, hogy ott helyben lángra kap, de nem csak ő volt így vele. Egészen a lábamig húzva le a nadrágomat, most már teljesen szabadon tudhattam be a hímvesszőmet.
Egyik kezemmel megragadva szorongattam, míg a másikkal a heréimet simogattam finoman. Lassan csináltam, szinte szenvedésnek tűnt az egész, viszont még sem akartam lemaradni semmiről. Pláne, hogy mikor elélvezek az szinte egy áriával ért fel a feleségem szerint, így jobb volt a végére hagyni a nagy kitörést. Red hirtelen megragadva a testvére fejét hátra húzta és hevesen megcsókolta, amitől a mozgása belelendülve, a férfi teste egy villáskulcsra hasonlítva beleremegett. De ha ez nem volna elég Black sem tétlenkedett és felülve ő is ajkára húzta bátyját és míg testvére lelassított alulról megzabolázta a fenekét. Férfit még nem hallottam könyörögni, pláne nem hogy még erősebben hatoljon belé és hangosan kimondva, hogy szeretlek. Blond szavai után rögvest átölelve és lassú folyamatos mozgások közepette felé ismételték meg a testvére is a szót.
Kiejtve újból és újból, szinte a szavaikkal simogatva a férfit, aki csókokkal hálálta meg a mostoha testvérei szeretettet teljes kinyilatkozásukat. De ők sem voltak hálátlanok, amit a testén vezettek le.
Ha egy kezemen megtudom számolni, hogy a feleségem hányszor mondta nekem az ágyban és azonkívül ezt a szót. Míg én többször is mint kéne, vajon egyáltalán megérte-e kimondani is? A gondolataimból visszarévedve a hercegek megmozdultak. Mozgásuk közepette izmos, kemény testükön szinte csillogott az izzadtság, amire megnyalva a számat szívesen kóstoltam volna meg. A hajukba túrva mosolyogtak a másikra és szemükben olyan vágy égett, amit még önmagamban sem tudtam felfedezni egy másik ember iránt. Még a saját feleségem iránt sem. Ahogy pedig kezdtek elválni, úgy hasított belém a kérdés és egyben erotikus élményeim közül a legperverzebb ötlet, hogy milyen érzés lenne, ha mind a hárman egyszerre lennének bennem. De nem hagyva magam, hogy elém táruló képektől melyek a szemem előtt jelentek idő előtt magömlést okozzanak, így hát figyelmem újból az ágyra tévedt. Red kihúzódott testvéréből, míg Blond felállt és egyenesen a fekete hajú férfi feje fölé guggolt le, akinek a nyelve azon nyomban került elő az ajkai közül, ahogy tűnt el a szeme előtt lebegő fenékben is. Black lábai között pedig bátyja kapott helyett, aki szívesen nézve svédasztalnak, harapdálta, nyelvévvel simogatta a heréit, míg egy-két ujja az ánuszában kalandozott.
Álomittasan és szinte transzban érezve magam figyeltem Red felém irányuló fenekét, ami csak azt kívánta, hogy megérintsék. Tehettem volna, de nem tudtam, hogy hogyan mindez végződni és leginkább még látni akartam a végét is. Ha ezután soha többé nem láthatom őket az itt lévő jelenlétem miatt, akkor legalább az emlékeimben őrizzem meg a hercegek gyönyöreit. Már-már azt is elképzelhetetlennek tartva, hogy eddig bírhatja valaki, de magamra is gondolva, úgy látszik néha vannak dolgok, amikért jobb elhúzni az élvezetet. Ahogy ott térdeltem a hideg padlón kezemben tartva a hímvesszőmet és óvatosan húzogattam az ágy felé nézve mind eközben.
Azt se bánva, ha egy itteni szolgáló lát meg így félig meztelenül. Mégis ebbe belegondolva én éreztem magam inkább csupasznak, mint maguk a hercegeket. Akik alatt az ágy újból megmozdult. Blond a testvére mellé heveredett és felé fordulva csókolózni kezdtek, amelyet látva a harmadik is, felmászva beszállt közéjük. De nem tartott sokáig, hogy Black csak magáénak követelje és a kezébe fogva az arcát már egymáson feküdve szívták egymás ajkát, kalandozott a nyelvük egyikből a másikba. Blond pedig kétséget sem kizáróan ment a hátuk mögé és egy-egy ujját tolta fel a mostoha testvérei seggébe.
Akik ha ezzel törődve is, de még elszántabban és szenvedélyesen borult az arcuk a vágyak ölébe. Míg nem Black megszakítva a csókot és azt még folytatva is tovább lehengerelte az előtte lévő kemény testet, ami minden érintésére megremegett a kérlelhetetlen érzékiségtől. Nem hagyva még ki maga terebélyes falloszt sem, amit megforgatva a szájában nehezen is tudott túllépni. Közben Red feje mellé térdelve a szőke hajú herceg illesztette be azok közé a csodálatos ajkak közé a dákóját. Még csak ő mozgott, de aztán Blond a mostoha testvére éhségét látva rá hagyta a tovább munkálatokat. Ami jobb lehetett bárminél is, mert a férfi hangosan felnyögött.
Black pedig eközben a kóstolásról átment a fő fogásra. A testvére lábait a vállára tette, majd lassan, de még simán belé hatolva a segglyukába, kezdett el a szopás ritmusára mozogni felé. Az ágy beleremegett. A szex szaga most erősebben érződött, mint eddig bármikor az este folyamán. Megakartam kóstolni én is. Harapni a vágyba, a nyelvem hegyére tűzni mind három herceget, hogy az utolsó dolog, amit épp ésszel még feltudom fogni, azaz irántuk érzett vonzódás. Mert nem érezhetnék mást. Az túl abszurd lenne, de mit tegyek ha ezt akarom érezni, amikor látom őket. Black mozgása felgyorsult és a keze közé véve az előtte himbálózó farkat azt is bevonta a játékba. Red nyögése söpört végig a szobán, míg nem újra eltűnt a szájában testvére fallosza, ahogy a fejét hátra húzva az ágy széléről döntötte felé a csípőjét. Blond testét most már egészben látva, azt akartam, hogy ott legyek mellette és miközben a mostoha testvére leszopja, úgy az én ajkamat is ízlelje meg.
Örültnek éreztem magam abban a percben. A hímvesszőm már erősen pulzált és minden figyelmemet már csak felé fordítva húzogattam. A felsőm egy pillanatig még a vállamon volt, aztán a hátam mögé esett le, felfedve vele hófehér edzett bőrömet. Nem volt olyan erős, sem kidolgozott izmaim nem voltak, mint a hercegnek, de nem is hagytam el magam könnyedén. De most épp arra készültem. Fel sem fogva, hogy az ágyból érkező nyöszörgés már abbamaradt, illetve nem hallatszott semmilyen más hang sem. Felnéztem és döbbenten néztem, ahogy körülöttem állva verték felém a farkukat. Még állva is sokkal magasabbak voltak nálam, viszont így térdelek előttük óriásiak voltak. Nem is beszélve a kemény hímvesszőjükről sem. A szemükbe nézve nem tudtam kiolvasni semmilyen jelet, ami arra utalna, hogy ami láttam azt jobb lett volna nem, inkább pont az ellenkezője. Azt akarták, hogy én is a részese legyek.
Én pedig ezt akartam. Talán egész végig tudták, hogy látom őket és sejtetették-e vajon, hogy közben magamhoz is fogom nyúlni. Nem lehettem biztos benne, de az érzés, hogy itt voltak mellettem furcsa perverz boldogsággal ajándékozta meg. Azt meg biztosan átakartam érezni. Így hát még közelebb csúszva hozzájuk kissé hátra is dőlve jeleztem számukra, hogy élvezzenek rám. A hercegek ha ezt furcsának is találtak volna, nem mutatták ki felém, inkább még közelebb jőve rázták tovább a farkukat. Megakartam érinteni őket, de ahogy elhagyta volna a kérés a számat Black teste megvonaglott és a dákójából sűrű fehér eső záporozott a felsőtestemre.
Meleg volt és nedves, amit egészen végig követve a testemen nyaltam meg a szám szélét. Még mindig jött belőle, amikor Blond kiáltott fel, elöntve engem újból a férfiasság nedűje. A kirobbanás közben pedig még ajkamra is tévedve nyaltam le. Az íz okozta eksztázistól még a szemem is becsukva sóhajtottam fel. Vagy csak a kezem indult be jobban a farkamon, nem tudnám megmondani most már. Hallottam mellőlem, aztán érezve is, hogy Red is elérte a gyönyörét. Csodálatos érzés volt, ahogy három felől öntöztek meg az ondójukkal, mind ettől pedig még jobban felizgultam. Kinyitva a szemem már mind a hárman csak engem nézve, a farkukat még felém lengetve figyelték a történeseket. Aztán rájöttem, hogy végig a farkamat figyelték. Már akkor éreztem, de az, hogy a hercegek látószögébe kerültem és a nedvükben úsztam szó szerint jelentette számomra a véget. Szinte hátra hőköltem az erős orgazmustól, ahogy a hímvesszőmből megállíthatatlanul tört fel a folyadék és záporozott a testvérek lába elé. Időtlen pillanatnak tűnt az egész.
Csak úgy folyt ki belőlem a férfiasságom nedve, amennyi még soha nem hagyta el a testemet. Amikor véget ért, azt sem tudtam hol vagyok hirtelen. A hercegek még mindig engem figyeltek, arcukon pedig valamiféle elégedettség ült ki. Amitől hirtelen félelem járt át. Nem tőlük, hanem a saját vágyaim miatt, amivel csak most lettem igazán tisztában. Blond nyúlt volna felém, Black a másik oldalról, míg Red pedig a kezét nyújtotta és szólaltak volna meg, amikor hirtelen a semmiből erőt merítve ragadtam meg a ruhámat és szó nélkül szaladtam ki a folyosóra meg sem állva a szobámig.
Ott pedig úgy, ahogy voltam már is az ágyba dőltem, míg nem a kora reggeli kopogásra ébredve öntöttek el az emlékek. Féltem, hogy a testvéreket találom az ajtóm mögött, mégis a kezem alatt a kilinccsel kinyitva, úgy éreztem bárcsak ők lettek volna. De helyettük egy szolga volt, aki egy levelet átadva és ott helyben elolvas már is a haza kellett térnem. Nem is törődve a tegnap esti nyomokkal és ragadós érzéssel felöltöztem és azonnal a hintómba pattantam meg sem állva a királyságomig. Magamban a szobámba hagyott levélen gondolkodtam, amiben elnézést kértem, illetve egy lehetséges újabb meghívást kértem tőlük.
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: