Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A jól megérdemelt

Borzalmas éjszakája volt. Felhevült teste nem hagyta nyugodni, álmában kemény farkak ostromolták. Meztelenül térdelt egy hideg padlón, a sötétben nem látott mást, csak a felé ágaskodó péniszeket. Jöttek és jöttek, dugták, szopatták, mindkét kezében akadt egy-egy, az egész testéhez hozzá értek. Folyamatosan élveztek el, belé, rá, aztán helyüket újabb kemény péniszek vették át.


 


Becky felriadt álmából, felült az ágyában és körbe nézett. A barátja, Gary úgy aludt mellette, mint a bunda. A lány megdörzsölte arcát és telefonján megnézte az időt: fél 8 múlt. Bugyija még mindig - vagy már megint? - nedves volt rajta, ezért azt ledobta magáról, és felvette az extrán rövid, laza, rózsaszín pizsama nadrágját és a hozzá illő toppot. Ott hagyta Gary-t és elindult a konyhába, hogy reggelit és kávét készítsen, azzal akarta ébreszteni barátját, hátha végre megkapja amit akar.


A földszinten csend volt, úgy tűnt, hogy szülei is alszanak még. A konyhában beizzította a kávéfőzőt, a hűtőből vajat, sajtot és felvágottat vett elő, majd a szekrényből a kenyeret is.


Egy egyszerű szendvics tökéletes is lesz ennek a lusta majomnak - gondolta mosolyogva. Hamar el is készült mindennel, épp egy tálcát vett elő az alsó szekrényből, hogy azon vigye fel a reggelit a szobájába. 


-Jó éjszakád volt, kicsim? - szólalt meg mögötte az apja. Becky ijedten fordult hátra, nem hallotta, hogy bárki is közeledett volna. Apja egy fehér pólóban és laza boxerban volt, általában ilyen szettben aludt. Haja még kócos volt, valószínűleg most kelt ki az ágyból, arca borostásnak tűnt, amitől még sármosabban nézett ki. Végig nézett lánya testén, majd felpillantott az arcára. Ellökte magát az ajtófélfától és elindult Becky felé.


-Mióta állsz ott? 


-Pont elég ideje ahhoz, hogy lássam a csinos kis fenekedet, ahogy lehajolsz a tálcáért. Szóval? Az éjszakád?


Becky figyelte lassan közeledő apját, úgy nézett ki, mint egy ragadozó, aki épp becserkészi áldozatát. A lány a konyhapult szélének dőlt, kezeit keresztbe fonta maga előtt. 


-Nem volt rossz. És a tiéd? 


-Ugyan, kicsim - rázta meg mosolyogva a fejét a férfi. - Gary-t hallottam nyögni, de téged nem. Mi történt? 


Apja oda ért Becky elé, két kezét a lány két oldalán a pultra helyezte, így közre fogva őt. Becserkészte. 


-Semmi, csak... Csak... - Becky zavarba jött attól, hogy az apja erről kérdezi. - Elaludt.


-Elaludt - jött az ismétlés. A férfi Becky nyakához hajolt és lassan csókolgatni kezdte.


Beck meglepve ráfogott apja derekára és a pólóba markolt. 


-Apu! - szólt rá és próbálta eltolni magától. - Mit művelsz? Anyu is itthon van, és Gary is!


A férfi egész testével a lányhoz simult, finoman megharapta a nyakán a bőrt, amitől Becky felsóhajtott. 


-Anyád altatót vett be éjszaka, egy ideig még nem kel fel, és a hallottak alapján Gary-t is kellően lerendezted.


Ágyéka a lány lábai közé nyomódott, Becky szívverése azonnal felgyorsult. Felnyögött halkan, fejét oldalra hajtotta, élvezte, ahogy apja borostája érzékeny bőrét karcolja. Egy belső hang azt súgta neki, hogy ne hagyja magát, de puncija lüktetni kezdett, agya elborult, és az ellenállása gyengült.


A férfi azonnal kihasználta a pillanatnyi gyengeséget, le is térdelt Becky elé és vállára emelte a lány egyik lábát. A rövid kis nadrágon keresztül csókolt bele az illatos punciba, amitől Becky remegve sóhajtott fel.


-Isteni illatod van - suttogta apja, majd félre húzta a nadrágot a lány puncijáról és nyelvét be is nyomta a kisajkak közé.


Becky vékony hangon felnyögött és mindkét kezével apja vállaiba markolt. A nyelv mohón simogatta hüvelye bejáratát, aztán feljebb csúszott a csiklójára, azon körözött lassan és komótosan. Becky próbált csendben maradni, de légzését nem tudta szabályozni. Élvezte sima punciján a borosta szúrásait, és rájött, hogy a helyzet is izgatja. Felfogni is nehéz volt, hogy az apja a konyhában nyalja őt, miközben anyja és barátja is a házban vannak.


-Csinááld apuuu - nyögte halkan és az előtte térdelő férfi hajába markolt, még erősebben húzta magához. 


Nem kellett kétszer kérnie, a nyelv felgyorsult csiklóján és pillanatok alatt a gyönyörök földjére repítette őt. Becky teste megfeszült, csípőjét mozgatva élvezte az orgazmust, aztán lassan leállította apját.


A férfi elhúzódott tőle és felállt, pólójával megtörölte száját, majd egy gyors csókot nyomott a pihegő lánya ajkaira. Becky érezte apja ajkain a saját ízét és ettől elmosolyodott.


-Csodás vagy, kicsim. Menj, vidd fel a reggelit Gary-nek, mielőtt kihűl a kávé. Jó szórakozást! - pajkosan a lányra kacsintott, hisz ő is tudta, hogy mi fog történni a lánya szobájában ez után.


 


Becky sikeresen felvitte a tálca tartalmát és kulcsra zárta a szobája ajtaját maga mögött. Gary még mindig aludt, a hátán feküdt, kezei és lábai mindenfelé szétterültek az ágyon. Takaró csak félig volt rajta, pont az ágyékát és combjait takarta. Becky helyet talált az asztalon a tálcának, és rögtön be is mászott Gary mellé az ágyba. Nem tétlenkedett, végig csókolgatta a srác tetoválásokkal borított felső testét, egyre lejjebb haladva. A csípőnél elidőzött kicsit, tudta, hogy az egy érzékeny rész barátja számára. Egy rövid nyöszörgést kapott válaszul, de nem úgy tűnt, mintha erre felkelt volna a másik. Becky egy mozdulattal félre dobta a takarót, és kezelésbe vette Gary farkát. Simogatta és nyalogatta, élvezte, ahogy látványosan életre kel és megmerevedik. A srác mocorogni kezdett és Becky fejére egy tenyér simult, biztatva a lányt a folytatásra.


Becky felállította a faszt és rábukott, mélyen a szájába engedte. Nyálat folyatott rá és szétkente rajta, aztán lassan bólogatni kezdett.


-Ahh cicám - nyögte Gary álmosan. - Ez aztán az ébresztő.


Keze belemarkolt Becky hajába és jobban ráhúzta a lány fejét a farkára. Csípője emelkedni kezdett, lassú mozdulatokkal dugta a forró ajkakat. Becky rászorította száját a merev faszra, nyelvével simogatta közben. Gary nyögve élvezte ki a kényeztető ébresztőt, farka keményen lüktetett barátnője torkán, de ezúttal nem akart még elélvezni.


 


-Elég, szivi - szólt oda a lánynak. 


Becky kiengedte szájából a péniszt és pihegve hátra ült a sarkaira. Barátja is feltérdelt az ágyon és hevesen lesmárolta őt, nyelve rögtön a szájába csúszott. Nyelveik szinte csatát vívtak, közben Becky érezte, hogy Gary a melleit sem hagyja ki a buliból. Benyúlt a topp alá, erősen rájuk markolt, amivel egy nyögést húzott ki a lányból, majd finoman morzsolni kezdte a bimbókat. Becky nyöszörögni kezdett az élvezettől, mire Gary elszakadt szájától és nyelvével vette célba az egyik mellbimbót. 


-Mmm Gary - nyögte, hisz a fiú szerette, ha a nevét nyögi szex közben. Becky-nek már mindene érzékeny volt, nem bírt tovább magával. - Dugj meg, kérlek! 


Gary meglepve nézett fel barátnőjére, ilyen kérést talán még nem is hallott a szájából, de tetszett neki. Elmosolyodott és az ágyra döntötte a csajt, majd a hasára fordította. 


Becky engedelmesen hasra fordult a tolta hátra a csípőjét, mindennél jobban vágyott most egy kemény faszra. Rögtön meg is érezte a puha makkot puncijánál, majd az enyhe feszítő érzést, ahogy Gary belé hatolt. Együtt nyögtek nagyot, ahogy a puha, forró punci elnyelte a keményen lüktető faszt. Egyszerre kezdték el mozgatni a csípőjüket, közben Gary élvezettel markolta és simogatta a lány feszes melleit.


Dugásuk heves volt, Becky puncijából alig pár centire csúszott ki Gary farka, már újra tövig volt benne. A lány csiklója vadul lüktetett, szinte könyörgött az érintésért, de Becky még várni akart. Élvezte a benne mozgó faszt, de közben figyelte barátja nyögéseit, hogy időben le tudja állítani. Nem kellett sokáig várnia, Gary gyorsítani kezdett és a lány füléhez hajolt. 


-Készülj cicám, mindjárt lemegyek - lihegte.


-Várj még - szólt rá Becky, és ki is húzta magát a srác alól, puncijából kicsúszó fasz végighúzódott combján, nedves csíkot húzva maga után. 


-Mi? Mi van? Mit csinálsz?! - förmedt rá Gary, hisz alig várta, hogy elélvezhessen. 


Backy mosolyogva hajolt oda hozzá és megcsókolta. 


-Mit szólnál hozzá, ha kipróbálnánk még valami mást is?


-Mit akarsz? Remélem nem valami szaros gyertyafényes romantikát. 


Gary láthatóan meg volt sértődve, nehezen viselte, ha leállítják szex közben. Becky felnevetett és megrázta a fejét. Elgondolkozott, hogy mégis hogyan tálalja, végül a szexi határozott mód mellett döntött. 


-Nem. Azt akarom, hogy seggbe dugj - közölte lazán és újra szájon csókolta barátját. 


Gary szemei elkerekedtek, aztán hatalmas vigyor szökött fel arcára. 


-Ez komoly? Ó szivi, te vagy a legjobb!


 


Becky átkarolta a srác nyakát és húzta magával, miközben hátra dőlt az ágyon. Gary óvatosan rá feküdt, keze a lány feneke alá csúszott és ujja rögtön megtalálta a megfelelő lyukat. Becky érezte a lassú simogatást, megemelte csípőjét, hogy a másik jobban oda férjen.


-Akarod, hogy kinyaljalak előtte?


Becky bólintott, mire Gary lejjebb csúszott rajta és befészkelte magát a lábai közé. Nyelve rögtön lecsapott a lány csiklójára, Becky nagyot nyögött a hirtelen jött érzéstől és a srác hajába túrt. A forró nyelv felváltva ostromolta csiklóját és hüvelyét, a lány nyögdécselve vonaglott az ágyon, de máris hiányzott neki a kemény fasz. Érezte, ahogy Gary nyála a saját nedvével keveredve lefolyik a fenekére, aztán a srác nyelve is lejjebb csúszott. Becky-t meglepte ez az érzés, kellemesen beleborzongott és felhúzta lábait a hasához. Gary-t sem kellett kétszer kérni, hevesebb nyelvcsapásokra váltott, aztán lassan megpróbálta bedugni a nyelvét az előtte lévő popsiba. Becki felnyüszített aztán kuncogott.


-Ez nagyon fura - sóhajtotta. 


-Ez kurvára izgató - súgta a srác. - Alig várom, hogy bedugjam a farkamat.


Arcát belefúrta a lány alfelébe és nyelve lassan egyre beljebb csúszott Becky fenekébe. Mozgatni kezdte benne, amitől a sóhajok egyre gyakoribbá váltak.


-Dugj meg, Gary - nyögte. 


A srác oldalra fordította Becky-t és mögé feküdt, rámarkolt lüktető farkára és egy határozott mozdulattal a lány puncijába dugta. Nagyot nyögtek mindketten, mozgatni kezdték csípőjüket.


Becky megérezte barátja ujját a hátsó bejáratnál és ellazította magát, mire az be is csúszott. Ösztönösen rászorított, majd újra ellazította magát. Második próbálkozásra már jobban sikerült, Gary lassan ujjazta a lány fenekét, miközben farka is lassan mozgott a forró punciban. Hamarosan még egy ujj érkezett Becky fenekéhez, ami már szinte gond nélkül csúszott a másik mellé.


Amikor úgy érezte, hogy barátnője már elég tág, akkor Gary begyorsított, hevesebben kezdte el dugni Becky-t és ujjait is tövig nyomta a seggébe. A lány nyögdécselt és vonaglott, lassan a hasára fordult, így megint Gary került felülre. Kényelmesen a lány mögé térdelt és figyelte ahogy a farka és ujjai is eltűnnek benne tövig. Azonnal el tudott volna élvezni ettől a látványtól, de még várt rá Becky szűk kis segge.


 


Becky a takaróba nyögdécselt, nehogy a szülei meghallják őt, puncija vadul lüktetett barátja farka körül. Első dugásuk első percétől kezdve élvezte, amikor Gary kemény farkát érezte magában, bárhol és bármikor hajlandó volt szexelni vele.


Csalódottan nyögött fel, amikor érezte kicsúszni puncijából a faszt, fenekéből pedig a feszítő ujjakat. Hátra nézett, hogy mi történik, de mire megszólalhatott volna, már meg is érezte Gary farkát egy lyukkal arrébb és makkja be is csúszott a kitágított nyílásba. Becky akaratlanul is felsikoltott röviden, és gyorsan visszatemette arcát a takaróba.


Érezte, hogy Gary nem áll meg itt, mint a tanára múltkor, hanem csípőjét mozgatva centiről centire nyomja egyre beljebb a farkát.


Érezte a feszítő érzést, ennyire nagynak még sosem tűnt a barátja farka. 


Érezte hátán Gary leheletét, ahogy sóhajtozva élvezi a szűk lyukat.


Érezte, ahogy puncija lüktet, vágyik arra, hogy kitöltse valami. Becky még egy faszt akart magába!


 


Egyik kezét maga alá csúsztatta és két ujját mélyen a puncijába dugta, tenyerét pedig a csiklójához szorította.


-Bassz meg, Gary! - követelte, szinte ráparancsolt barátjára.


Gary nagyot nyögött és Becky fenekében tövig csúszott a farka. 


A lány hangosan nyögött, levegőt is alig kapott ettől a hevességtől. Élvezettel teli fájdalom járta át, ahogy a kemény farok vadul mozgott seggében, szinte felnyársalta. Tövig nyomta ujjait magában, csípője és tenyere is mozgott, hogy még hevesebben tudja izgatni magát.


A teste hamar feladta a harcot, de ő nem állt le. El akarta nyújtani az orgazmust, kiélvezni minden pillanatát, ezért tovább mozgatta kezét annak ellenére, hogy a teste remegett, hüvelye az ujjaira, feneke pedig Gary farkára szorult. Hangosan sikoltott a takaróba, talán még az ajtón kívül is hallani lehetett. 


Gary kezei erősen markolták a csípőjét, a srác Becky élvezése közben sem állt le, tovább dugta a lány szűk, szorító seggét. De ő is hamar feladta, Becky érezte, ahogy a fasz még jobban megkeményedik benne, aztán a forró sperma elöntötte belülről. Gary nagyokat nyögve élvezett belé, teste többször összerándult, miközben tövig tolta a farkát Becky-ben, majd lihegve a pihegő lány határa dőlt.


 


Percekig feküdtek így, a félkemény fasz még mindig Becky-ben lüktetett. Végül Gary megmozdult és lassan kihúzta magát a lányból. Mellé feküdt, ernyedt, nedvektől csillogó pénisze a hasára lógott.


-Ez kurva jó volt, szivi - szólal meg halkan. - Ahh mekkorát élveztem! 


Becky mosolyogva fordult a srác felé és megcsókolta. 


-Ezek szerint legközelebb is kapható leszel rá?


-Bármikor - jött rögtön a válasz és magára húzta a lányt. 


Csókolózni kezdtek, közben lassan simogatták egymást testét. Becky gyomra éhesen kordult meg, de eszébe sem jutott kimászni az ágyból. Hevesen csókolta barátját, nyelvük felváltva járt a másik szájában. Érezte mellén Gary kezét, a srác szájába nyögött, ahogy az összecsípte bimbóját. Becky puncija újra lüktetni kezdett, csak az járt a fejében, hogy újra dugni akar. Egyik keze lecsúszott barátja hasára, majd még lejjebb. Végigsimított Gary farkán, érezte, hogy újra kemény. Elmosolyodott és rámarkolt, lassan elkezdte simogatni.


-Szóval jöhet a második menet, miszter? 


-Jöhet! 
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
jólélek ·
A nárcisztikus kisfiú és a kodependens kislány története, némi incesztussal körítve. :)) Fasza. Szerintem inkább egy mentálhigiénés szakember hiányzik nekik.

Monica69 ·
Helló, találkozhatunk a klasszikus és az anális szexért! Mindegyik óvszerrel. 21 éves vagyok, 1,68 m, 49 kg. Küldjön nekem egy ingyenes e-mailt ide - http://insex69.com

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: