Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A játék tétje

Kim és én barátnők vagyunk néhány éve. Nem elválaszthatatlan barátnők, de eléggé közel állunk. Nyaranta 4 - 5 alkalommal teniszmeccset szoktunk játszani. Mindig baráti keretek közt tartottuk. Idővel elkezdtünk kisebb téteket feltenni a mérkőzések elején, hogy izgalmasabbá tegyük az összecsapást. Általában a klubban elköltött ebédünk számlája volt a tét.
Múlt csütörtökön azonban kicsit megváltoztak a dolgok. A megbeszélt időben érkeztünk a pályára. Rajtam egy új rózsaszín ing és fehér tenisz szoknya volt. Igaz hogy már elmúltam 35, de még így is jó néhány felmérő pillantást kaptam amikor besétáltam a klubba. Kim nyolc évvel fiatalabb nálam és nagyon jól néz ki. Pontosan az a kék szemű szőke, akiről a férfiak álmodoznak. Gyönyörű alak és formás keblek, amiket néha én is elismerően néztem a játékaink alatt a blúza alatt mozogni. Nem gondoltam hogy észrevette ezeket a nézelődéseimet, de mint kiderült tévedtem. Ahogy szoktuk, általános dolgokról csevegtünk a játékunk kezdete előtt. Amikor a térfeleink felé indultunk, Kim közelebb húzódott és a fülembe suttogta:
- A vesztes kinyalja a győztest!
Ezután mosolyogva a helyére sétált. A popsija a szokottnál is élénkebben mozgott rövid szoknyája alatt. Annyira zavarban voltam, hogy egy darabig csak leengedett ütővel álltam a térfelemen. Észre sem vettem a szerváját, amíg meg nem hallottam a lábamnál a földnek csapódó labda hangját. Meglendítettem az ütőt, de elkéstem. Kim csak nevetett és azt mondta:
- Így túl könnyűvé teszed a dolgot.
Megpróbáltam koncentrálni. Egész jól játszottam, miután sikerült magam meggyőzni arról, hogy csak azért mondta amit mondott, hogy megzavarjon és könnyen győzhessen. Nem volt könnyű a játék, de végül 5:3 - ra legyőztem. A meccs alatt egyszer sem hozta szóba a fogadásunkat. Ekkorra egészen biztos voltam benne, hogy csak zavarba akart hozni. Azt viszont be kellett vallanom magamnak, hogy a játék egész ideje alatt máshogyan néztem rá mint eddig. A keblei lengése a blúza alatt....tudtam hogy melltartó van rajta, de az elég szabad mozgást engedélyezett a halmoknak. Az is feltűnt, hogy a labdákat mindig úgy vette fel a földről, hogy nekem hátat fordított és előrehajolt. A bugyija nem a hagyományos, sportolásnál viselt fajta volt, hanem jóval izgatóbb. Szinte eltűnt a popsija vágatában. A meccs után a hálónál kezet ráztunk és biztosítottuk egymást arról, hogy nagyszerű játék volt. Kim mintha mondani akart volna még valamit, de végül csak annyit szólt:
- Ohhh... később majd elmondom.
Megfordultam és az öltöző felé indultam. Nem fordultam hátra. Tudtam hogy csak incselkedésből csinálja. Felnevettem magamban a zuhanyzó felé tartva. Nem gondoltam hogy lenne elég bátorságom kipróbálni valakivel, de el kellett ismernem hogy Kim játék előtti heccelése szórakoztató volt. Majdnem bejött a terve, de végül átláttam rajta.
Már csak a melltartóm és a bugyim volt rajtam és éppen leültem hogy levegyem a cipőmet, amikor Kim is bejött az öltözőbe. Felé fordultam és meg akartam neki mondani, hogy majdnem bejött a blöffölése, amikor előrehajolt és a számon csókolt. Teljesen megdöbbentem. Nő még sohasem csókolt meg így. Nem tudtam hogy mit tegyek. Egyrészt csodálatos volt, másrészt tudtam hogy meg kell állítanom. Megfogtam a karját és eltoltam magamtól. Bűnös mosollyal az arcán azt mondta:
- Ellökhetsz, de az ajkad azt mondta hogy többet akarsz.
“Nem!” - akartam kiáltani, de igaza volt és nem tudtam mit mondjak. A fogásom ellazult a karján és ő újra közelebb hajolt. Megcsókolta a nyakamat és finoman megharapta a fülcimpámat.
- Mindig teljesítem a fogadásaimat. - suttogta, majd lassan lefelé indult csókjaival a melleim felé.
Megfogta őket és a melltartó anyagán át megcsókolta mindkét mellbimbómat. Azután mögém nyúlt majd gyakorlott kézzel kikapcsolta a melltartómat és levette rólam. Finoman megcsókolta a bimbóimat, majd a szájába vette őket és gyengéden megharapott. A bimbóim teljesen megmerevedtek. Élveztem a kéjes érzést és hitetlenkedtem magamon amiért nem tiltakozok. Valahogy éreztem hogy úgysem tudnám megállítani. Kim pedig magától nem állt le. A kebleim pár percnyi kényeztetése után lefelé indult a hasam felé. Kellően hosszú időre megállt, hogy a nyelvét a köldökömben és körülötte járassa. Azután megfogta a bugyimat és lehúzta. Már az agyam legmélyén sem akartam ellenállni, úgyhogy megemeltem magam a padon ülve és hagytam hogy eltávolítsa az eddigre benedvesedett ruhadarabot. Kim az arcához tartotta a bugyimat és nagy levegőt vett. Olyan volt mint egy gyerek, amikor először érzi egy csokis torta illatát. Megnyalta az ajkait és elképesztő lassúsággal előrehajolva a nedves puncimba temette arcát. Először csak nekem nyomta magát és élvezte az illatomat.
Azután megéreztem a kutakodó nyelvét. Először csak gyengéden érintett, azután egyre erősebben és mohóbban. A szeméremajkaim megduzzadtak, a csiklóm kiemelkedett és lüktetett. A nedvem teljesen beterítette az arcát. Ide - oda dobáltam magam és olyan hangosan nyögtem hogy biztos voltam benne hogy valaki észrevesz minket. De nem érdekelt. A puncim régen égett ilyen tűzben és eszem ágában sem volt leállni. Kim rátalált a csiklómra. Szopni és gyengéden harapdálni kezdte. Megmarkoltam a haját és a fejét mélyen az ölembe nyomtam. A csodálatos szája teljesen átvette az uralmat a testem felett. Olyan erővel élveztem el, hogy szinte elvesztettem az eszméletemet. Amikor kicsit megnyugodtam, Kim felemelkedett levegőt venni. Ekkorra már a padon feküdtem. Kim a korábbival ellenkező irányban indult fel a testemen csókjaimmal. Amikor teljesen végigért rajtam, felettem feküdt és lenézett rám. Csókolózni kezdtünk és érezhettem a saját ízemet az ajkain. Ez újra felizgatott. Sokáig csókolóztunk, majd azt mondta:
- Azt hiszem le kellene zuhanyoznunk. Lemosom a hátad, ha te is lemosod az enyémet.
Ezzel felpattant és a zuhanyzók felé indult. Én a ringó formás popsiját néztem. Egy darabig még ott feküdtem és elemeztem magamban a történteket. Arra jutottam hogy a következő meccsen veszteni fogok.
Hozzászólások
További hozzászólások »
sziszike80 ·
Folytatást már nagyon várom

kamilla10 ·
Nem hosszú, nem komplikált csak egyszerűen jó.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: