Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A Holtak Ura 2

II.
Alvilági találkozó

A sírbolt erre kettévált, s egy ködös táj jelent meg. A lány előtt tíz méterre egy sziklaszirt magasodott. Ott egy magas, fekete ruhás férfi várt rá. Az apja. Mikor a lány felmászott hozzá, a férfi megfogta a kezét.
- Örülök, hogy eljöttél, lányom, Metella!
- Nem késhettem tovább, apám! A hívásod egyre erősödött.
- Rég nem láttalak. Úgy érzem ideje, hogy elfoglald méltó helyed a Sötétség és a Holtak világában.
Metella rámosolygott a férfira. Az rátette a kezét lánya homlokára. Egy fényes gömb jelent meg a homlokán. Metella remegni kezdett, száját összeharapta, majd ájultan rogyott apja karjába. Mikor magához tért a sírbolt előtt feküdt, s épp virradt. A fű nedves volt, de ő ezt nem érezte. Mikor felült valami lehullt róla. Metella odanézett. Egy fekete köpeny. Tudta, hogy ez az apjáé. Talpra állt, s a hidegtől megborzongott, úgyhogy magára kapta a köpenyt. Igyekezett hazafelé. A falu, maga sem tudta miért, megváltozott. Talán, mert mostmár a Sötétség és Holtak birodalmának tagjaként nézett rá.

Hirtelen egy martalóc török csapat jelent meg. A lány rémülten figyelt, miközben besurrant egy tölgyfa mögé.
- Jaj, egek!- gondolta félve.
A martalócok közeledtek, s észrevették a lányt. A rémülten figyelte amint vágtára fogják a gyors kis lovakat. Metellán hirtelen egy zsibbasztó érzés lett úrrá. A törökök már csak néhány méterre voltak tőle.
- Jöjjetek Holtak sötét seregei! Segítsetek nekem!
Erre meghasadt a föld, és szilaj, tajtékos paripákon délceg vitézek jöttek elő. A törökök rémülten állították meg lovaikat, ám a holt harcosok egyenesen beléjük rohantak s lekaszabolták őket. Egy sem menekült. Ekkor a lovasok visszatértek Metellához. Vezetőjük leugrott a nyeregből, s a többiek is követték. Majd leborultak a lány előtt.
- Üdvöz légy Holtak Úrnője! Hűséges sereged áll rendelkezésedre!
- Köszönöm, kapitány. Ott a fák fölött, füst?
A kapitány megfordult, és látta a fák fölött gomolygó fekete füstöt.
- Igen úrnőm, az füst!
A lány megrémült.
- Menjetek! - intett a lovasoknak.

Azok visszatértek az alvilágba, s a rémült leány futva indult a fogadó felé. Látta, hogy egy tízfős török csapat épp a fogadó drágaságait pakolta, s a nagyapja, nagyanyja rabszíjon öt cselédjével együtt. A lány gyűlölettel, vegyes szánalommal nézte a fogadó és a lakhelye kifosztását. Könnyes szemmel nézte nagyapja átkozódását, a nők sírását.
- Segíts rajtam apám - nyögte.
De ez nem talált meghallgatásra. Elhurcolták a rokonait, s a lány rémülten gondolt arra, hogy mostantól hontalan. Kiment a temetőkertbe, ott zokogva vetette magát anyja sírjára.
- Miért nem haltam meg én is veled? Miért kellett ezt megélnem? Miért kellett nekem egyáltalán megszületnem? Miért? Miért? Miért?- kiáltozta keservesen. Lassanként álomba sírta magát. Álmában egy szép sötétvörös hajú, zöld szemű asszony jelent meg neki.
- Metella! Miért sírsz gyermekem? Mi bánt? Ne feledd, te nem vagy hontalan, s még nem vagy árva! Te a Holtak Urának a lánya vagy, s az enyém. Neked nincs helyed a napfényen, neked a Sötétségben van helyed. Térj hát a Sötétségbe, atyádhoz és alattvalóidhoz.

A látomás eltűnt, s az ifjú úrnő felriadt. Megfogadta anyja tanácsát, kinyitotta az alvilághoz vezető kaput. Mikor belépett, még egyszer visszanézett a napfényes temetőre.
- Napfényes és véres világ isten veled!- morogta.
Az ajtó ekkor csattanva bezárult, és a lány szembe nézhetett a sziklával, mely ott magasodott előtte, és azon egy lovassal. A lány felkapaszkodott, és apjával találta szembe magát. A férfi hosszú, világosbarna haját a szél borzolta, szép barna szemeit a lányára függesztette. A lány egy fáradt mosollyal lépett közelebb apjához, és átadta neki a köpenyét.
- Ezt elvesztetted - mondta, zöld szemeit lesütve. Világosbarna haja a szemébe lógott.
- Köszönöm! - morogta az apja, majd a nyergébe kapta a hercegnőt s elindult vele a sziklán. A lány hozzábújt. A férfi nem nézett rá, de szorosabban ölelte magához.
- Ne félj, nem lesz semmi baj! Most már biztonságban vagy! Itt nem találnak rád!
- Igen, de aggódom a nagyszüleimért.

A férfi nem szólt. Közben felértek a szikla tetejére, ahol egy fekete vaskapu állt, ami, mikor odaértek azonnal megnyílt. A férfi belovagolt a kapun, a lány előtt egy gyönyörű város jelent meg, pompás palotákkal, körülöttük gyümölcsösökkel és szökőkutakkal. A lány felnézett. Az ég zöldeskék volt.
- Milyen szép! De az ég olyan furcsa.
- Persze, hisz egy tó fölött van. Talán ismered. Az egyik oldalán nyárfák, a másik oldalán fenyők állnak.
- Persze… Ismerem - morogta rémülten.
- Valami baj van?
- Nem! Semmi!
Folytatások
2391
- Mit akarsz tőlem? - kérdezte hidegen.
- Azt akarom tudni, mit mondtál Metellának!
- Az igazat! Azt, hogy hányadán áll a mi kapcsolatunk. Azt, hogy nem szeretsz, hogy csak kihasználtál, és hogy a szülei csupán vadidegenek egymásnak.
- Hogy mondhattál ilyet? Hogy tehetted? - ugrott fel a férfi.
- Csak nem fáj az igazság? Hidd el én is, nagyon sajnállak érte, hogy nem fogadtad kemény tizennyolc éven át a közeledésemet, és minden próbálkozásomat durván visszautasítottad...
2218
Amikor kiderült, hogy terhes maradt a férfitól, boldog volt, mivel azt hitte, fia lesz, aki talán pótolni fogja az apját. Ám félt is, hiszen a szüleit sem akarta megszomorítani a dologgal, s amúgy is már meg volt a kérője, egy molnár fiú személyében. Ám neki cseppet sem volt ínyére a kérője...
2372
- Az elődeim – szólalt meg az apja, aki szintén megállt. - Nem voltak valami hosszú életű uralkodók.
- Ezt hogy érted?
- A hatalomvágyuk lett a vesztük. Állandóan háborúztak a szomszédos királyságokkal, mivel azt akarták, hogy az egész Alvilág egyetlen nagy birodalom legyen, és azt ők irányíthassák, vagy pedig egy másik, ambiciózusabb királyjelölt személyében érte el őket a vég...
2427
- Még illendően be se mutatkoztam. A nevem Viktor, és az Alvilág királya vagyok, mint ahogy azt már te is tudod.
- Igen, tudom. Szeretnék tőled ezzel kapcsolatban kérdezni valamit.
- Csak tessék - dőlt hátra a férfi.
Metella mély lélegzetet vett és beszélni kezdett.
- Kisgyerekkorom óta látomásaim és furcsa álmaim vannak. Mindegyikben te szerepelsz. Te küldted rám ezeket a látomásokat? ...
Előző részek
2643
- Parancsol valamit uraságod?
A férfi lehajtotta az arcát, takaró csuklyát, s alaposan megnézte a lányt. Gyönyörű, sötétbarna szemei, és hosszú világosbarna haja, keskeny arca, magas, erős, izmos teste, nemesi származásra utalt.
- Téged!- mondta aztán...
Hasonló történetek
4695
Eva letette a kagylót, majd kiment a fürdőbe és megmosta az arcát. Aztán leült a hálószobába vezető lépcsőre.
- Legalább egy üveg konyakot hagyhattál volna nekem! - gondolta. Nem gyújtott villanyt, csak ült ott fáradtan, és az agya teljesen üres vol...
4470
Most zuhanyozzál le, aztán irány a szülői ház. Utólagos engedelmeddel haza telefonáltam, hogy előkészítsem a terepet. Csak azt mondtam, hogy összevesztetek Adammal és te, ott hagytad...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Ludec ·
Ebben a folytatásban sajnos mégjobban tükröződött az, amit az előzőnél írtam. Az elképzelés jó és a történet is szépen kerekedik, csak a megvalósítással van baj. Először is a tőmondatok, de méginkább a történet gyorsasága és néhol a mesélés helyett úgy írod le, mintha híreket közölnél... A téma tetszik, de amíg nincs szinkronban az írásod a történettel, nem lesz az igazi.

Persze várom a folytatást és bízom abban, hogy bővebb és színesebb lesz a kép a továbbiakban :wink:

Sealtiel ·
Nocsak, Antonia, nem bírod a kritikát? Akármilyen véleményt is írtam, eddig még nem láttam olyat, hogy valaki kimoderálja... vagy kezdő író lehetsz, ha meg nem, még szánalmasabb ez az egész, a kimoderálás, valamint az is, hogy olyan szinten állsz, mint egy 12 éves. Elég sok történeted van, de nem a mennyiség, hanem a minőség lenne fontos..
persze, gondolom, ez a hozzászólásom is gyorsan el fog tűnni...
Antonia ·
Szia! Bocsesz, véletlen volt, és nem szándékos. Amúgy a kritika rólam úgy peregre, mintha sose lett volna. Nem érdekel ki mint mondd, mondjon amit akar. Igen, elég kezdő vagyok, ezt elismerem. Ha nem tetszik a történet ne olvasd, ok? Csak ennyi erre a válaszom!
Sealtiel ·
Jéé, milyen véletlen, hogy PONT az egyetlen negatív kritikát törölted ki.. amennyiben meg lepereg rólad, és nem fogadod meg a jótanácsokat, garantálom, hogy az égvilágon semmit sem fogsz fejlődni. Rajongótábornak meg megmaradnak a 12-14 éves kislányok, akiknek megfelel ez a színvonal. De szerintem minden író vágyik arra, hogy ne csak gyenge, harmadosztályú történeteket írjon.
Antonia ·
Képzeld én is vágyom rá!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: