Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A hímringyó.

Norbi friss diplomával a zsebében hiába kilincselt nagyvállalatoknál, vállalkozóknál kiröhögték. Menjen a Sóhivatalba, a diplomájával! Aztán egyszerre rámosolyodott a szerencse. A Munkanélküli Központban az egyik előadó hölgy megszánta és adott neki egy écát.
– Figyeljen rám uram! Már nem tudunk Önnek már több munkanélküli segélyt folyósítani, lejárt a hat hónap. Esetleg járadékra tudnánk tenni… Viszont lenne egy bizalmi állás, egyik vállalkozónknál. Tud gépkocsit vezetni?
– Tudok.
– Olyan embert keres, aki művelt, jó kinézetű, meg lehet vele jelenni tárgyalásokon és az egyik boltja vezetését is, rábízhatná később.

Így ismerte meg Zsófiát, a rongyosbárónét. Zsófi asszonynak egy rongyosbutik hálózata volt, mely az egész országot lefedte. Minden körzetben volt egy megbízott vezető, aki hetente beszedte a bevételt a boltokból és hétvégén elszámolt Zsófiával. Viszont kellett neki egy olyan ember, aki, ha kell, akkor gépkocsivezető, ha kell, akkor kísérő a nagykereskedelmi cégnél tett látogatásai során. Ugyanis a Hollandiából, Németországból beérkező rongyokat, használt ruhákat szállító kamionok báláit a helyszínen neki kellett átvenni, kifizetni, és a telephelyére irányítani. Ez nagy odafigyelést kívánt. Erre kellett egy olyan ember, akire rábízhatta magát.

Amikor az emeletes, kisebbforma kastély előtt leparkolt roggyant Ladájával csak ámult és bámult. Ilyen is létezik? És, egyedül lakja egy nő? Hát, csak nem a Rocshild báró lánya ez a némber, hogy ilyen pompában leledzik. Becsengetett. A csengetésre egy tizenéves kesehajú fickó nyitott ajtót.
–Te vagy az új fiú? – kérdezte loboncos szőke fürtjeit meglobogtatva és elindult vele a lépcsőkön felfelé. A hallban egy ötven év körüli jótartású, kemény arcvonású hölgy fogadta. Kezében cigaretta, előtte whiskyvel teli pohár. Reszelős hangon szólalt meg. – Jöjjék fiatalember, beszélgessünk! - mondta, és kortyolt egy nagyot whiskyjéből. Mélyet szívott a cigarettából, majd az időközben beengedett két hatalmas dobermant magához ölelve cuppanós csókot nyomott pofájukra. Mikor látta Norbert értetlen tekintetét így magyarázkodott.
– Hogy képben legyen fiatalember: ők az én gyerekeim. Jobbak sok embernél. Hűségesek, bennük még nem csalódtam. Ez meg – bökött fejével a kesehajú felé – az elfuserált fiam. Nem ért semmihez. A nyolcosztályos bizonyítványt úgy vettem meg neki, mert diszlexiás, olvasni sem tud. Élősködik a nyakamon, de hát az egyetlen hozzátartozóm. Majd megnősítem, aztán rájuk hagyom a vagyonomat. Most ő a kutyasétáltatóm. Naponta megkapja a húszezer Ft zsebpénzét. Mehet a játékterembe, diszkóba, mindegy hova, csak ne lássam itthon!

Mialatt az interjú folyt az asszony le nem vette róla a tekintetét. Fixírozta. Norbi szinte a hátában érzete perzselő tekintetét. A szemeivel vetkőztette a némber. Hideg borzongás futott át rajta. Rossz előérzete támadt, de a kecsegtető ajánlat elnyomta minden józan észérvét. Egyelőre hatna próbaidőre beállt. Másnap már Miskolc felé tartottak az új bolt megnyitására. A hosszú, unalmas utat átbeszélgették. Egyre jobban tisztába lettek egymás múltjával, jelenével Délben tartottak egy kis műszaki pihenőt Egerben és kiadós ebédet fogyasztottak el a Taverna szálló éttermében. Visszafelé, vacsorázni betértek Érden a Krapaj csárdába, ahol rántott libamájat, tartárral és somlói galuskát rendelt a főnökasszony. Míg ő Camparival ágyazott meg a nehéz vacsorának, addig Norbi ásványvizet ivott. A vacsorához Soproni Kékfrankost rendelt Zsófia, amit nagy böffenések között küldött a libamáj után.

Vacsora után fizetett és folytatták az utat haza, Bajára. Ezen a héten még kétszer tettek Pestre, nagyobb utat, két jól menő boltjuk ellenőrzésére és a bevétel bekasszírozására, majd eljött a péntek. Zsófia busásan kifizette alkalmazottját és jó hétvégét kívánva neki érzékeny búcsút vettek egymástól. Pár hónapja volt alkalmazásban, amikor nagyobb kiadás előtt állva, előleget kért Zsófiától. Zsófi adott.

Egyik pénteken Zsófi így szólt Norbihoz:
– Norbikám, a hétvégével hogy áll?
– Zsófia, akkor teszem magamat szabaddá, amikor önnek szüksége van rám.
– Na, akkor most szombaton és vasárnap szükségem lesz magára. A Pece szigeten lévő nyaralómat kellene rendbe tenni, mert szeretném a tavaszi, nyári hétvégéken ott tölteni. Van ez a kis sziget a holt Duna mellett. Pár éve vettem. A kertészem családja lakik a cselédházban, ők tartják rendben a kertet, vigyáznak az épületre. Nekünk most az lesz a dolgunk, hogy szemrevételezzük mi szükséges a kényelmesebbé tételéhez. Amolyan kis kéjlakká szeretném berendezni, fogadni benne a barátokat, üzlettársakat. Vendégházzá alakíttatom át. Ehhez kell maga, mert kocsiznunk kell, az új berendezési tárgyakat megrendelni stb. stb.

Így kezdődött. Ettől a naptól kezdve lett Zsófia bizalmasa, szeretője, kitartottja és hímringyója. Nem volt rossz testű nő, bár két felfújt strandlabdára, emlékeztető mellére szilikon feszítette rá a bőrt, nagyobb ki fogást nem lehetett találni rajta. Az arca bár nem a legszebb vonásokat tartalmazta, viszont érzéki szája, mohó nyelve piócaként tapadt Norbi ajkaira. Szóval még azon a szombat éjjelen magáévá tette asszonyát. Ittak és átszeretkezték az egész éjszakát. Meg is lett szolgálatainak az eredménye. Szépen gyarapodott a bankszámlája. Azonban sok minden nem tetszett neki.

Különösen az öregedő Zsófia erőszakossága, és újabb, meg újabb perverziókra való kényszerítése kezdte megutáltatni vele a női nemet. Aztán jött egy alkalom, egy fuvallat, és megismerkedett a mássággal, a férfiszerelem varázsával, és Zsófiával igyekezett leredukálni a kötelező pásztorórákat. Az történt, hogy egyik nap, míg Zsófia üzleti tárgyaláson volt 3 napig Hollandiában otthon hagyta a két fiút. Norbinak kiadta, hogy menjenek ki a Pece szigetre, és nyírja le a füvet, tisztítsa ki az úszómedencét! Adrián pedig törődjön a két dobermannal.

Amint kiértek a legelső volt, hogy a hűvös nappaliban egy üveg pezsgőt bontva, kifújják magukat. Nyár volt. Meleg volt kinn. Alsónadrágra vetkőzve ültek egymással szemben. Adrián valószínűtlenül kék, bobajka szemeivel ártatlan tekinteteket vetve Norbira, olyan volt, mint egy Murillo festményről lelépő Cupido. Miután megittak fél üveg pezsgőt, gyorsan ledobták alsónadrágjukat és egymás előtt, minden szégyenérzet nélkül átváltottak fürdőnadrágra. Norbi szemeiben mohó kéjvágy villant, mikor a gyönyörű, hófehér bőrű, hosszú combú fiútestre nézett. Tizennyolc évesen sem nézett ki, szőrtelen, csupasz testével 15 évnél többnek a fiú.

A kinti medencében hancúrozva, többször is megölelgették, és pajkosan fröcskölték egymást. Mikor befejezték a fürdőzést, elkezdték leengedni a vizet a medence kitakarításához készülődve. Amíg a víz lefolyt, bementek szaunázni. A szaunában meztelenül léptek be. És ott, akkor, a nedves gőzben elkezdődött egy végtelenségbe nyúló szerelmi tobzódás. Norbi, erős, lila makkú pénisze felágaskodva követelte jussát. Adrián vékonyka, rózsaszín makkú fallosza is felállóban volt. Norbi ölébe vonta az angyalarcú fiút és érzéki,fodros ajakinak édes kelyhére tapadt. Úgy szívta, mint egy pióca. Majd a nyelvek csatája kezdődött. Úgy élvezték a játékot, mint két tiltott játékba merült kisfiú. Miután kibontakoztak egymásból Norbi terpeszülésbe ülve biborfurulyájához kormányozta Adrián angyalfürtű fejecskéjét, és szemei sugarát egymásba függesztve Adrián elkezdte szopni Norbi makkját. Elöntötte mindkettejüket a kéj. Norbi nyomogatta Adrián fejét, minden szívásnál. Aztán hatalmas ejakulátum bombát lövellve Adrián szájába elélvezett. Szólt a fiúnak, hogy ne nyelje le, hanem együtt ízlelgessék a testéből kifakadó életnedvet.

Aztán cseréltek és ő szívogatta Adrián mandulaízű spermáit, a kísérő ejakulátum nedvével együtt. Miután jól laktak egymással, hideg zuhanyt vettek és a társalgóban megitták a maradék pezsgőt. Délben elmenetek a Halászcsárdába ebédelni, majd a délutáni sziesztát szorosan egymásba fonódva átszeretkezték. Norbinak hamar erős erekciója támadt. Szétnézett a fürdőszobába valami síkosító után. Rálelt a takarítónő glicerines kézkenősére. Ezzel kente be Adrián szűk ánusának kijáratát, majd középső ujját is bekenve elkezdte a sikamlós vágust tágítani. Adrián, a prosztatákat érő nyomogatásoktól kéjes gyönyörrel nyögdécselve, sikkantgatva, készen állt az attakra. Norbi, most saját péniszét is bekenve, oldalfekvésben, óvatosan haladva nyomult be a másik testébe.

Soha eddig nem érzet kéj öntötte el, amikor áthatolva a külső zárógyűrűn, a külső és belső záró, gyűrű közti 3-4 centis darabban megmártózott. A forróság agyába kergette az összes nemi hormonokat. Adrián sikoltozott a gyönyörtől. Ettől bevadulva Norbi hatalmas lökéssel átjutván a belső zárógyűrűn behatolt a végbelébe. Orlikai kitágultak, mint a kancát hágó ménnek,és mélyen beszívta a fiú bőrből kiáramló mandula illatú feronomokkal telített illatát. Ott aztán az igazi tüzes kemencében úgy érezte, hogy széjjelveti a kéjmámor. Szorosan magához préselte Adriánt, és tiszta erőből, hatalmas elánnal beleélvezett a végbelébe. Olyan merevedése lett, mint nőtől még sohasem. Jó negyedórát feküdtek így, és közben kifejte Adrián makkját, amit a fiú, hálás nyögdécseléssel és sikkantásokkal nyugtázott. A tenyerébe felfogott ejakulátumot lenyalta ujjairól és tenyeréből.

A három nap volt maga az Éden. Nappal rendbetettk mindent. Kitakarították a medencét. Füvet nyírtak, megmetszették a bukszusokat. Délben ebéd a Halászban, este szórakozás a Diszkóban, éjjel pedig szeretkezés végkimerülésig. Természetesen Adrián is megismerte a férfiszerelmet. Norbi, pedig azt, hogy milyen, amikor az ember végbelébe élvez a kedvese. Mikor hazaért Zsófia, minden ott folytatódott, ahol abbamaradt. Norbi végezte a dolgát. Olykor kielégítette főnöknőjét, és a lopott órákban, napokban Adriánnal szeretkezett. És ezért, még fizetést is kapott.


Lassan kezdett az énjéből kifordulni és belezavarodni a nemi szerepek cserélgetésébe. Ebben az összegubancolt én identitás zavarában jött a váratlan ajánlat. Úgy érezte, most megszabadulhat a terhessé vált kötelékektől. Új, ragyogó, szakmájába vágó állásajánlattal kínálták meg. Elhatározta, hogy végleg kilép Zsófia szolgálatából.

A búcsúzkodás szertartásába lépett be Adrián. A kutyákat hozta vissza a reggeli sétából. Szokásszerit leült az asztalhoz, megívott egy csésze kakaót, és elkezdte majszolni a búrkiflijét. Rögtön észrevette a levegőben vibráló feszültséget. Hol anyjára, hol Norbira nézett, majd megszólalt.
— Mi van, összevesztetek?—Semmi fiam, csak annyi, hogy mától te veszed át a sofőrséget Norbitól. Elválnak útjaink. Úgyhogy egy korty italt nem ihatol. Ideje felnőnöd, és tisztességes munkával megkeresni a kenyeredet! Kitanulod mellettem a szakmát, aztán, ha én kiöregszem, akkor átveszed az üzlet vezetését. Norbi új, fényes jövőt, kínáló állást kapott az Államtól.

Adrián szemei elkerekedtek, ajkai megremegtek, a sírás fojtogatta, amikor Norbi a kezébe nyomta a kulcsokat. Ekkor elszabadult a pokol. A tizennyolc éves nagy gyerek a nyakába borult, ölelte, csókolta. Arcán patakként folytak könnyei… így zokogott Norbi vállain.
–Szerelmem, nem hagyhatsz el! Ki fog engemet ezen túl ölelni, csókolni, ágyba vinni, dédelgetni… belehalok, ha megcsalsz, hűtlenül elhagysz engemet! És vedd tudomásul, hogy a mamám sem éli túl!

Norbi lehajtott fejjel állt, a vállába, nyakába csimpaszkodó szőke herceggel, Adriánnal, míg Zsófi kidülledt szemekkel meredt rájuk, majd a változatosság kedvéért egy vizespohárnyi vodkával erősítette meg öntudatát. Az ital égette a nyelőcsövét, nagy, bobejka szemeit kidüllesztette és így szólt hozzájuk.–Ami történt, megtörtént. Hogy lássátok, nem vagyok egy álszemérmes vén banya, egy rohadt kékharisnya, semmit nem teszek. Nem értesítem a rendőrséget, az erkölcsrendészetet, nem lármázom fel a fél várost, nem teszem tönkre az egzisztenciádat. A következőt cselekszem.

–Neked adom a Honda terepjárót, jól jön a terepen való mozgásodhoz. És kapsz vele egy sofőrt is: Adriánt. Áldásom rátok! – mondta és hatalmas kebleire ölelte őket, mint két csínytevő kamaszt. Jobbról, balról cuppanós csókot nyomott orcájukra és intett, hogy távozzanak! Mikor a fiúk elhagyták a helységet, akkor lila ajkaihoz emelte a félig telt vodkás üveget és egy hajtókára kiitta annak tartalmát. Aztán leborult az asztalra és valami ősi, ösztönös, mélyről jövő szűkölés szakadt fel belőle. Úgy rázta a zokogás, mint Krisztus a vargát. A két kutya közrefogta és tekintetüket a mennyezetre függesztve, panaszos tutulással fejezték ki gazdájuk iránti szolidaritásukat.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Anita ·
:frowning: :sleeping: :flushed:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: