Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A hetvenes

Helen Browsten, a hetven éves asszony önszántából – vagy azért, mert valójában elvesztett egy fogadást – úgy határozott, hogy meglátogatja a C&H nevezetű bárt. A fogadás tétjei a következők voltak:
1)    Igyon meg valami alkoholos italt.
2)    Érdeklődjön affelől, vajon igaz-e az, hogy ott - finoman fogalmazva – szerelmeskedést lehet vásárolni. Ha a válasz IGEN, akkor:
3)    Mennyibe kerül?
4)    Hol történik?
5)    Mennyi ideig fog tartani? És a legfontosabb:
6)    Kivel? 
Miután megtudta a tényeket, választhatott. Vagy ott marad, és kipróbálja ezt a fajta szolgáltatást, vagy haza megy, és azonnal elárulja az információkat a többieknek. Bár az utóbbi mindenféleképpen kötelező.
Helen az első verziót választotta, miután meglátta a legényt, aki kész volt minden kérését teljesíteni. Egyszer élünk – gondolta – mindent ki kell próbálni, mert már nincs sok időm hátra.
-    Jéj, maga az? Ej, de milyen fiatal suhanc. Remélem elmúltál már huszonegy! – kiáltotta az öregasszony, amikor meglátta a kijelölt giggolót. 
-    Persze – válaszolta nyugodtan Matt, és próbált mosolyogni is közben, habár az asszony szaga – elnézést, illata – eléggé hányingerkeltő volt. Mint valami rohadó hányás – jutott eszébe.
-    Akkor okozzon nekem egy szép estét, fiatalember – kérte a selyemfiút, aki erőltetett mosollyal kért neki egy újabb italt.
Miután kiitták, Matt felkísérte az asszonyt a szobájába, majd óvatosan leültette az ágyra.
-    Nyugodtan helyezze kényelembe magát. Én mindjárt itt vagyok – majd bevonult a fürdőszobába.
Megállt a tükör előtt, és mélyeket lélegzett. Ez nekem nem fog menni! Iszonyatosan rusnya és büdös! Legfeljebb egy rókát kap tőlem a nyakába – kezdett el öklendezni.
Hosszabb a bajsza, mint amilyen nekem valaha is volt - majd elővette azokat a bizonyos bogyókat, és bevett egyet. - Nem gondoltam volna, hogy szükségem lesz rá, de valószínűleg a hadnagy előre látta, mi fog történni. Most már pontosan tudom, mit érezhetett Natalie, minden egyes aktus előtt, amikor részegen közeledtek hozzá! Csak a pénzért csinálom! Csak a pénzért! Vagyis a kokóért, semmi másért!
Kinézett az ajtón, hogy mit csinál az idős asszony. Még mindig ott üldögélt az ágyon. Mindent nekem fog kelleni csinálni – majd bevett még egy bogyót a biztonság kedvéért, és már el is kezdte érezni az első hatását. - Akik meg a videót nézik, biztos röhögnek a markukban – vett egy mély levegőt és elindult. – Lesz, ami lesz.
-    Hahó! Hahó! – kiabált Helen – Van itt valaki? 
-    Itt is vagyok fiatalasszony! – kezdte a beszélgetést a már addigra meztelen szexpartner.
-    Á! Segítség! Segítség! – kiáltotta ijedtében az asszony. – Meg akarnak erőszakolni!
Mit csinál? Nem ebben egyeztünk meg, vagy ha így akarja, nekem miért nem mondta? – gondolta Matt. – Egye meg a fene! Engem azért fizetnek, hogy megdugjam, a többi nem érdekel.
-    Kicsoda maga? – kérdezte az összezavarodott asszony a meztelen, merev hímvesszőjű fiatalembertől.
Nem is rossz! Eljátsza, hogy nem ismer! Ám legyen!
-    Úgysem menekülhet! Ma éjszaka az enyém lesz! – kezdte megszokott beszédét a selyemfiú. – Össze kell, hogy forrjunk, hogy egy új nemzedéknek adjunk életet. Egyesíteni kell a testünket, mert különben...  - ekkor jött volna az a rész, amikor ledönti az ágyra, lenyúzza – persze csak óvatosan, hogy semminek és senkinek ne essen baja – a ruháját.
El is kezdte, de a reszketve ülő idős asszony megelőzte. Miután már nem a farkát bámulta, megfogta a táskáját, és teljes erejéből elkezdte ütlegelni.
-    Engem biztos, hogy nem fogsz megszerelmeskedni, te rohadék! Hogy nem sül le a bőr a képedről a szégyentől! Elrabolni védtelen, idős asszonyokat, hogy meghágd őket! Nesze! Nesze! – és csak ütte - verte a védtelen fiatalembert.
Nem is rossz! Hogy belejött a játékba! Au, ez egy kicsit fáj, nem kellene ennyire erősen! Ha elhúzza az időt, akkor én már nem leszek – hogy is mondjam – tettre kész!  Hagyja már abba! – gondolta Matt.
-    Azt hiszi, hogy ezzel meg tudja menteni magát? Semmit sem ér el! Az ajtó mögött már ott várnak a többiek. Mindenki – Te jó ég! Honnan veszem én az ilyeneket! – el akarja ültetni a magját a maga ölébe, hogy kifejlődjön a többi egyet - folytatta a játékot.
-    No, majd adok én nekik! – az asszony előhúzott egy bicskát a táskájából – levágom mindenkinek a félszemű kígyóját, ha csak hozzám érnek! A magáéval kezdem. Jöjjön csak ide!
Szado-mazoról nem volt szó! – hőkölt vissza a férfi. - Akkor kikészítettem volna a szerszámokat! Az egy valódi kés? Milyen szerepet játszik? Lara Croftnak képzeli magát? El kell vennem tőle, még megvágja magát, vagy rosszabb – engem – majd rávetette magát, és kicsavarta a kezéből a bökőt.
Ez volt az a pont, amit még hosszú - hosszú ideig nem fog elfelejteni mert, ahogy közelebb került az ijedt és tettrekész asszonyhoz, az rögtön kihasználta a helyzetet, és belérúgott. Pontosan a lába közé.
Matt a fájdalomtól ordítva rogyott a földre. Feladta! Nem bír ezzel a vénasszonnyal. A padlón kúszva eljutott a fürdőbe, ahol szinte sírva csak káromkodni tudott. Kurva eget! Ez eltörte a faszom! A görcs álljon bele! 
Mindeközben Helen felvette a földről az ő megbízható bicskáját.
-    Látod, hogy megjártad, te kanos ufó! Nem jösz te még egyszer erre a bolygóra! Most megyek és a barátaidat is elintézem! – majd fogta magát és kiszaladt a szobából. 
Matt nagy sajnálatára, nem orvos ment utána a fürdőszobába, hanem a bár egyik őre. A nagydarab és fegyveres Jerry. Ő is látta az előbbi eseményt a kamerákon keresztül. Odaküldték, hogy figyelmeztesse, és elmondja neki, hogy a nagyon felhúzott, és rettenetesen ideges asszonyt, aki egy kis bicskával őrjöngött a bárban, képtelenek voltak elfogni.
Végig a „fegyverkéjével” hadonászott, majd felvett egy sörösüveget, amit bontó alkalmazása nélkül, a saját kezével nyitott ki. Azt kortyolgatva elhagyta a bár területét.
-    A jövő héten ingyen dolgozol, hiszen ezt az egészet neked kellett volna irányítanod, de felsültél. Amatőr – vetette oda neki Jerry, majd kisétált.
Ez volt aznap estére az utolsó akciója. Hála a jó égnek! – gondolta Matt, majd összeszedte magát és lelépett.
Hasonló történetek
4480
Most zuhanyozzál le, aztán irány a szülői ház. Utólagos engedelmeddel haza telefonáltam, hogy előkészítsem a terepet. Csak azt mondtam, hogy összevesztetek Adammal és te, ott hagytad...
4239
A repülőút kellemes volt és Cooper két óra múlva már a washingtoni lakásban volt. Ez nem volt olyan előkelő, mint a New Yorki, de azért nagyon otthonosan volt berendezve. Kapus sem volt, így Cooper simán bejutott. Gyorsan felmérte a terepet.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: