Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A herceg álruhában

Egy nap álruhát öltöttem, csuklyát húztam a fejemre és elindultam a városba. Figyeltem az embereket, ahogy végzik napi tennivalóikat, míg én valami izgalmat kerestem. Egy sarkon túl meg is találtam. Egy nemesi öltözetben lévő férfi éppen egy sötét sarokban hágott meg hátulról egy szajhát.
Letolt gatyáját észrevéve mögéjük lopakodtam és széthúzva a farát a nyelvemet beledugva nyaldosni kezdtem a lyukát. A nemes látva mit teszek kezével meg akart ütni, de én azt megfogva megállítottam.
Aztán mikor az ujjaimat toltam be neki, már a maradék ellenállása is abbamaradt. Heves zihálása felerősödött, ahogy a mozgása is, melyet a nő hangos nyögései kísértek. Mikor pedig felálltam és beillesztettem álló dákómat az arisztokrata a férfi egész testében megrázkódott. Ahogy elindultam benne, úgy ő is egyre veszettebbül mélyedt el a szajha seggében. Lökéseink folytán már mind hárman szorosan egymás mögött voltunk. A nemes a nő melleit markolászta, miközben a tarkóját forró csókokkal illettem. Kezemmel a mellénye alá nyúlva tapintottam ki szálkás alakját, miközben is a férfi nyögései elérték a tetőpontját.
Megrázkódva a gyönyörtől beleélvezett a szajha seggébe, én pedig letörölve a homlokomról az izzadtságot basztam meg tovább. Majd egészen a nemes hátára hajolva nyögtem fel, ahogy falloszomból távozik a sós nedv.
Aztán kihúzva felhúztam a nadrágot és elbúcsúztam tőlük. Fél szemmel még láttam, ahogy a szajha felöltözve visszament a sarokra, míg a férfi a fájó seggét fogva mosolyogva távozott. A város határát elérve kezdett besötétedni és egy ott lévő kocsmába tértem be. A csapost kifizetve foglaltam egy szobát, majd elmondtam neki, hogy amint végez, jöjjön fel még négy erős férfival hozzám. Belépve gyertyát gyújtottam és az ágy előtt leülve várakoztam.
Az ajtó kopogását hallva végigsimítottam a nadrágom elején lévő dudoron. Szavamra beléptek és megálltak előttem a csapos sötétszőke tincseit megigazítva bemutatta a város legjobb vadászait, majd várták az utasításaimat. Az asztalra lettem egy jókora zsáknyi arany pénzt és elmondtam, hogy dobják le a fegyvereiket és vetkőzzenek meztelenre. A férfiak szó nélkül megtették, eközben is néztem, ahogy egymásra sokatmondóan pillantanak.
Aztán eléjük térdelve kértem, hogy jöjjenek közelebb. Meglátva a lógó, petyhüdt farkukat, azon nyomban a számba vettem őket sorra. Amikor pedig bekaptam érezni kezdtem, ahogy elkezdenek duzzadni és keményedni. Mindegyiküket alaposan benyálazva adtam vissza, mikor pedig a végére értem, újabb kört tettem meg. Csak élvezet kedvéért és, hogy jó helyről figyeljem, ahogy a kezük és szájuk megindul a másikon. Miközben szoptam őket, simogatni, csókolózni kezdtek, mások még társuk dákóját is megfogva ismerkedtek. Látva, hogy már mindegyikük fallosza jó keményen ágaskodott visszaültem a helyemre és kértem, hogy feküdjenek le az ágyra.
Kéréseimet követve pedig beálltak a megfelelő pozícióba. A csapos feküdt az egyik oldalon, lábai között egy sötét hajú, borostás férfi nyelve és ujjai váltogatták egymás a lyukában. Míg a pultos szája a felette elhelyezkedő vörös testszőrzetű, zöld szemű társa segglyukára tapadt. A másik oldalon a két vadász egymáson feküdt, úgy, hogy fejüknél legyen a szerszámuk. A sötétbarna hajú, vastag karú férfi szájába engedve nyelte el falatot, ujjai barátja lyukában kalandoztak, melyet világosbarna hajú ismerőse is szintúgy tette. Majd a csapos farában bekerült egy fasz, lábait megfogva indult meg benne barátja, miközben a feje mellett térdelve a másik adta a falatot a szájába. Ujjai közé vette farkát és erősen mozgatni kezdte őket. A túloldalon a sötétbarna hajú négy kéz láb feküdt fel a lepedőre, míg társa beillesztve a dákóját, elkezdte keményen dugni.
A jeleneteket látva szívesen részt vettem volna benne, de inkább megtartva az inkognitómat, maradtam a helyemen. Újabb kérésemet hallva szétváltak és a vadászok egymás háta mögött elhelyezkedve kezdték a másik seggébe feldugni a farkukat. Majd mindegyikük meg téve megindultak egymás felé.
Az elsőnek a szerszámán még a második is besegített. Közben a csapos lehúzva a nadrágomat kezébe fogta a dákómat és szájába tolva, finoman szopni kezdte. Mikor meg elég nedvesnek találta velem háttal elhelyezkedett rajta és a kezemet testére téve adtam meg neki az ütemet. Bőre izzott a forróságtól, melyen még rásegítve az ujjai közé vette a sajátját és elkezdett rajta játszani. Dallamos nyögései becsatlakozva az ágyon lévőkhöz hevesebben kezdett rajtam mozogni. Aztán a markából kibuggyanó meleg spermája teljesen szétfolyt a padlón. A gyönyört sorra érték el a vadászok, akik elérve a kiteljesedést még ott maradva dőltek egymásra és erősen lihegtek a másik nyakába.
A csapos leszállt rólam, a férfiak szétváltak és kértem, hogy mindannyian feküdjenek le az ágyra vízszintesen. A fejükhöz állva pedig elkezdtem verni a szerszámomat, melyből kitörő fehér folyadékával mindegyiküket megkínáltam. Arcukra, szájukra, hajukra folyt le a spermám, melyet utána parancsoltam, hogy nyalják le a másikról. A végén a pénzt odaadva nekik, pucéran kezükben ruhájukkal és fegyverükkel távoztak. Közben is a csapostól kérve egy tiszta lepedőt, a mostani helyet, melyre mosolyogva bólintott felém. Felöltözve, visszatérve lecserélte és jó éjszakát kívánt nekem.
Levetkőztem és bebújva újra felidéztem magamban az ágyban történteket, melytől a farkamon lévő erek erősen megdagadtak. Ujjaim közé véve játszani kezdtem rajta, szeretőim testét magam mellé képzelve pedig hamar elértem a véget. Kezemről lenyalva a folyadékot, békésen fordultam a másik oldalamra és aludtam el. Másnap hamar felkeltem, felöltöztem és fizetés után távoztam a kocsmából. Nem éreztem még úgy, hogy készen állok visszatérni, így az erdőbe mentem.
Ahonnan kardcsapások hangját hallva követni kezdtem. Egy rövidre nyírt szőke hajú ifjú próbált fölül kerekedni kemény vívó tanárán. De bárhogy próbálkozott, mindig alulmaradt és ekkor támadt egy ötletem. Odamentem hozzájuk és kihívtam egy párbajra a tanárát, fogadva, ha legyőzöm, akkor a diákja keményen seggbe baszhatja. A férfi ezen csak jót nevetett és elfogadta a kihívást, mely nagyon gyorsan véget is ért. Szemével követve a pengéjének a földre esését, míg az enyém a nyakánál állt meg. Emlékeztetve a tétre dühösen egyik a fának dőlt és lehúzta nadrágját, melyet a fiú látva azon nyomban feltűzte a szerszámára. Közben kigomboltam az övét is, majd sima kerek fenekét meglátva erősen ütni kezdtem. Az érzéstől a tanítvány még erősebben hágta meg a férfit, aki felnyögve sóhajtozott. Az először fájdalmasnak vélt benyomás elmúlva ujjai közé véve a sajátját kezdte felvenni a tempót a partnerével. Aztán a diák hangos kiáltás közepette beleélvezett és kihátrálva a tanárából visszahúzta a nadrágját.
A vívómester kissé csalódottan tekintetett még álló farkára és ezért egy újabb fogadást javasolt nekem. Melynek még gyorsabban vége lett és már önkényesen feküdt hanyatt a földön, miközben a seggébe feldugtam neki a falloszomat. A tanítvány pedig látva mestere álló férfiasságát, a száját tapasztva rá elkezdte erősen szopni. Melynek hatására a férfi felnyögött és fiú ajka közül folyt ki a sós nedv. Az ifjú ezt eddig folytatva még jól nem lakott, majd nyelvévvel körbenyalta az egészet. Kihúzva a farkamat a vívómesternek ajánlottam fel, aki kicsi töprengés után végül elnyelte. Az ízére pedig rákapva szopta is kedvesen, míg társa a heréimet masszírozgatta. Elérve a csúcsot mindkettőjük szájában megfordult és spermától nedvesen mosolyodtak el.
Visszaöltöztek, majd folytatva tovább a gyakorlást indultam tovább, de még visszanézve láttam, ahogy az ifjú az én mozdulatomat használva lefegyverzi a férfit. Kiérve a fák közül megláttam a szomszédos várost és annak palotájának fénylő tornyait. A határban álló örök megállítottak, hogy azonosítsam magam és vegyem le a csuklyát. Nemleges választ adva, elmondtam neki, hogy találkoznom kell a királlyal. A katona jót nevetett rajtam és megragadva a kezeimet összekötözték, majd ketten megfogva a királyi udvar felé vittek. Ott levittek a börtönbe és bedobtak az egyik cellába.
Egy ideg egyedül voltam, majd visszatérve elkezdtek levetkőztetni, szememre pedig egy kendő került. Megmondhattam volna nekik, hogy ki vagyok, de gondoltam úgy se hinnének nekem, így hát csendben vártam a továbbiakat. Hallottam, ahogy kardok, fegyverek esnek le a padlóra és ruhagombolást. Kezek tapintottak végig pőre testemen, melyek megállva seggemnél ujjazni kezdtek. Aztán padon eldöntve mindegyikük felpróbált a farkára keményen. A kegyetlen behatolás először mérhetetlen kínnal járt, aztán, ahogy egyre többen hatoltak belém, a fájdalom helyét eufória vette át. Éreztem, ahogy türelmetlenségükben a kemény dákójukat verték és csapkodták a testemhez. A számnál megállva kóstolhattam meg egy párat, de a lyukam vitte a prímet.
Egymás után nyögtek fel és élveztek el bennem, rajtam és az ajkam között. A farkamból csöpögő elő nedvet meglátva, felröhögtek és kezek tapadva rá mozgolódtak rajta. Hangos nyögésemmel kísérve élveztem el, a kezükre rátapadt nedvemet belém törölték. Majd fejemet megfogva parancsolták, hogy nyaljam le a padon lévő adagot. Végezve levették rólam a kendőt, kötelet és miközben öltöztek mondták, hogy a király és családja hamarosan fogadni fognak engem. Felöltözködtem és nem sokkal már a trónteremben álltam a királyi család előtt. Elmondva, hogy fontos ügyről van szó, melyet csak is az uralkodóval beszélhettek meg, a férfi bólintva felém elvezetett a legközelebbi szobába. A királynő és gyermekei közben az újabb vendéggel törődtek.
A király hálószobájába belépve és hallva az ajtó zárását azon nyomban letérdeltem őméltósága előtt. Kezemet végighúztam a nadrágja elején, aztán megszabadítva tőle a számba vettem puha péniszét. Mely minden egyes mozdulat során egyre keményebb és vastagabb lett. Az uralkodó lehúzva a csuklyámat rögtön felismert és elmondta, hogy épp ideje volt már megtárgyalni városaink sorsát. Helyeslően bólogattam a falloszán, melyről a nyálam már sűrűn csöpögött le a kőpadlóra. A király felállítva erősen megcsókolt, miközben az ágyra döntve lehúzta rólam a nadrágot. Megkaparintva a szerszámomat pedig épp olyan kellemes bánásmódban részesített, ahogy én őt.
Majd megválva mindegyikünk a ruhájától a király lefeküdt az ágyra, míg én a farkára ülve lovagolni kezdtem rajta. Kezei közé véve az enyémen finom mozdulatokkal játszott rajta. Hangunkat visszafogva sóhajtoztunk, simogatása közben megragadva átfordított és felettem mozgott tovább.
Csókjaiban osztozva merültem alá a testéből áradó forróságban. A mozgása lelassulva lemászott rólam és négy kéz láb helyzetbe állva keményen basszni kezdtem a seggét. Alányúlva húzogattam a farkát, miközben a szájára szorítva egy párnát nyögött bele. Aztán a megremegve, elkérve én is egyet beleélveztem a lyukába, melyből kihúzódzkodva elkezdtem kinyalni belőle a nedvemet. A király felülve a lába közé húzta a fejemet és ágyékát megemelve szájba kurt. A hevessége folytán ajkam mögött érezve spermájának zamatát, egyből nyelni kezdtem.
Végignyalva a farkát egy utolsó csókban osztozkodtunk, majd megbeszéltük az új kereskedelmi útvonalakat és pár törvénymódosítást. Felöltözködtünk és visszatérve a trónterembe elbúcsúztam a királyi családtól, mely közben az uralkodó egy hintót kéretett nekem. Beszállva a kocsiba, már is vágtázni kezdtek a lovak az otthonom felé. Félúton járhattam, amikor megálltunk és ajtó kitárva egy fekete álarcos illető pisztolyával néztem szembe. Elárulva, hogy semmilyen értékem nincsen az életemen kívül, új ötlete támadt. Beszállt mellém és egyik kezében még mindig tartva felém a fegyvert kigombolta a nadrágját és félig lehúzva rájöttem mit szeretne.
A számba véve erősen szopni kezdtem a még félig kemény faszt, mely hatásomra gyorsan erősödni is kezdett. A rabló meglátva rajtam, hogy mennyire élvezem is én ezt, a pisztolyát letéve lehúzta rólam a szövetet és kezébe fogva játszani kezdett az enyémen. A felhevülő vágytól hajtva a heréit is simogatásnak vetettem alá. A rabló ettől a hintó tetejére nézve felnyögött, miközben nem engedve ki a számból szoptam továbbra is. Ondója megtöltve belsőmet, mosolyogva néztem fel rá. Aztán az idegen velem szemben leülve elkezdett a szerszámomon lovagolni. Addig-addig hajtva magát, míg nem már az én kiáltásomtól telt meg a kocsi.
Leszállva rólam a segglyukában ellenőrizte a nedvemet az ujjáról, majd felöltözve, mosolyogva távozott a hintóból. A kocsisnak mondva, hogy a veszély elhárult tovább folytattuk az utunkat.
A visszaérve a városba, majd a palotámnál megállva azon nyomban a szobám felé tartottam.
Benyitottam és levéve a csuklyámat öt szeretőmet találtam az ágyamban, akik meglátva azonnal kérdezni kezdték, hogy hol voltam. Levetkőztem és melléjük feküdve mesélni kezdtem a napomat, miközben kezek tapadtak a farkamra.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: