Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A hegedűszó gyönyört hozott nekem egy este!


Minthogy a testem nem tűri a hegedűszót, nem is értettem, miért csavarodtam bele teljesen a hegedűs lányba.
Ott állt egy emelvényen, bugyiban és mentében, a kultúrházban, és játszott. Abszolút profi volt, és nagyon erotikusan sugárzott. Többedmagammal voltam, de olyan fura volt, mintha csak én kívántam voltam a lányt, ami nyilván nem valószínű. De az biztos, hogy a lány csak engemet nézett. Fél szemmel, mivel a másik kezével a hegedűt fogta. Volt rajta zokni is.

Amikor véget ért a műsor, amit egy alapítvány támogatott, úgy döntöttem, lenyelem a gombócot a torkomban, és odamegyek hozzá. Addigra az apja felöltöztette, és teával kínálta, majd pedig a lány engem kínált. Ebből éreztem, megalapoztuk a kapcsolatot.
Éjfél után volt, hogy az öltözőben. Nem sokat teketóriázott, látszott, hogy érett a lány. A bugyiját lehúzta, a zokniját én. Tíz napja nem volt faszival, azt mondta. Önkielégíteni meg nem szeret. Ezt úgy mondta, hogy csillogott a szeme, s még nem vált olyan tehénbárgyúvá, mint mikor igazán basszák a nőt. De hamarosan eljött ennek az ideje is.

Letérdelt, és bekapta a faszomat. Látszott, hogy profi szopós. Cirógatta a makkot, és súlyzózott a zacsimmal. Teljesen begerjesztett, az előnedveimmel összekentem a fejét. Úgy nyújtogatta kecses nyakát, mint a gúnár. Miután a hajába verte, felmászott a lócára, és szétrakta. Én pedig ördögi hévvel nyelni kezdtem. A pinája kicsit sajtszagú volt, mivel megizzasztotta a bazseva, de nem érdekelt. Kinyaltam. Meg is ujjaztam, és ez aztán több volt a kelleténél, abszolút hangosan elélvezett, a hajamat cibálva. Első osztályú ribanc volt, nem kétséges.

Kedvesen megtisztogatta a farkamat, aztán mesélni kezdett az életéről. Hogy hogyan vesztette el, meg hogy hányas cipőt hord. De legfőképpen arról, hogy tavaly volt Egyiptomban, és egy arab fiú karjaiban nézte a naplementét a Nílus felett, miközben a fiú lesült, metélt farka a hasához dörgölődzött. Élményeit a lány képes volt oly plasztikusan ábrázolni, hogy megint bizseregni kezdett a fegyverem. A lány észrevette, és újra térdre vetette magát.

Jött a puha faszom keményre szopása. Utána bepucsított, és én hátulról belevertem. Ó, mily bársonyos és forró volt a lyuka! A hátán az izmok, mint vibrato hegedűhúrok, játszottak. A popóján felborzolódtak a pihék. Ki-be húzogattam. Nyögdécselve élvezte a drága, és kérte, verjem mélyebbre. Be is toltam neki a méhszájig. Az orgazmus erre megjárta a testét, láttam, hogy rózsaszín kis talpa hogyan dobol a padlón. Nehéz volt kibírnom mindezt, de nem akartam gyereket spriccelni, nem voltam még kész az apaságra. Ezért a hátára rántottam.

Isten áldja a muzsika izgató erejét! Két hétig együtt jártam a lánnyal, de aztán vége lett, mert meguntam. De akkor és ott, sohasem kaphattam volna meg, ha a régi nagy mesterek nem írnak hegedűre oly hormonborzoló mesterműveket!
Hozzászólások
További hozzászólások »
Corvin ·
Nem is volt igazi ratyis.. inkabb mikor a burgonya bogar viccel...(megtalalni veltem benne a humorod)
Ha no lennek azert azt mondanam inkabb szeretem a libido-dat...::)))

Lara baba ·
Én is valahogy azt éreztem benne, h poén...
De javítsatok ki, ha tévedek :) Ha nem vicc, akkor szörnyű :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: