Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A haverom anyja

dA haverom anyja nagyon jól néz ki. Formás mellei vannak és gyönyörűen ’nagy’ feneke, ami ugyancsak formás. Még pár évvel ezelőtt társasoztunk és őrajta póló volt és négykézláb állt és be lehetett látni a pólója alá (persze ő nem tudta), nem volt rajta melltartó.... azóta sem tudom kiverni a fejemből azokat a gyönyörű melleket...
Azóta voltak köztünk szemezések, szokott adni csak úgy puszit, meg simogatni is csak úgy spontán... mígnem...

Egyik nap csak úgy, mint máskor átmentem a haveromhoz hogy lehívjam. Csilla nyitott ajtót (az anyja). Kérdeztem lejöhet-e a haverom, azt mondta nincs itthon, de behívott, mert valamit nem tudott a telóján megcsinálni (wapozni). Leültünk az ágyra, nyomkodtam a telefont, aztán érzem, hogy a nyakamat csókolgatja. Hirtelen felálltam, de már keményedtem alul, aztán gondoltam, ő kezdeményezett, és hülye lennék visszautasítani, ezért visszaültem ,és vad csókolózásba kezdtünk. Eddig még csak egyszer smároltam, de szerintem nagyon jól csinálta. Közben a melleit simogattam ruhán keresztül, ő meg a nadrágomban matatott, kivette a brokit és lassan verte. Aztán benyúltam a pólója alá és tovább simogattam, markolásztam a melleit.

Aztán abbahagyta a farkam verését, felállt és lassan levette a felsőjét, majd a melltartóját. Nem bírtam tovább a gyönyörű látványt, én is felálltam és számba vettem a rózsás mellbimbót. Szoptam, nyalogattam, ő meg nagyokat sóhajtozott. Ezután lejjebb mentem és a hasát csókolgattam. Aztán kigomboltam a farmerjét és lehúztam a bugyijával együtt. Egy csomó szexfilmet láttam, úgyhogy nagyjából tisztában voltam vele, hogy is kell.
Szóval nyalogatni kezdtem az átnedvesedett puncit. Beledugdostam a nyelvemet is, és láthatóan élvezte. Aztán mondta, hogy üljek le az ágyra. Leültem és elkezdett szopni. Először csak lassan a makk hegyét, majd egyre gyorsabban majdnem lenyelte, én már nem bírtam tovább és elélveztem. A szájára és az arcára is ment.

Kiment, lemosta, én meg addig gondolkoztam, hogy hogyan történhet ilyen csodálatos dolog velem, amiről csak álmodoztam...
Aztán visszajött, mondta, üljek feljebb az ágyon és dőljek neki a falnak, így tettem ő meg beleült a farkamba... istenem... csodálatos érzés volt.
Egy ideig lassan, majd egyre gyorsabban mozgott fel és le, közben azt az oltári jó segget simogattam, ujjaztam, és a melleit csókolgattam. Mondtam, hogy hagyja abba és feküdjön hasra, mert ez a póz izgatott fel a legjobban mindig is a filmeken. Szóval hasra feküdt én meg benyálaztam az ujjam és megujjaztam a segglyukát, mikor elég nyálas volt már, behatoltam. Nagyon szűk volt, de élveztem, és ő is élvezte. Egyre beljebb nyomtam a farkam és ő egyre jobban nyögött, szinte már ordított, de mégis élvezte. Ezután gyorsabban basztam, de nem bírtam sokáig, és beleélveztem a seggébe.
Elment, lezuhanyozott, addig felöltöztem aztán kikísért, és egy hosszú csókkal búcsúztunk el egymástól.

Így vesztettem el a szüzességem, szóval ez egy igaz történet, és próbáltam minél részletesebben leírni.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Búzás Ferenc ·
Én ismegismerném ezt a Csillát, kiváncsi lennék rá. Biztos vadító:-)))))))))))))))))))))))))))))

AzÁlarcosBandita ·
Kicsit elkapkodottnak érzem, hamar jön az akció.
De tény, jó írás volt.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: