Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A haverom anyja! 2. rész

Márk beült az apja mellé a nappaliba tévét nézni, én pedig felmentem az emeletre, hogy átöltözzek. Márkkal közös szobánk volt az emeleten, közvetlenül a szülőké mellet. Mielőtt bementem volna a sajátunkba, arra gondoltam, hogy még egyszer benézzek Irénékhez. Bár már nem volt senki a szobában nekem mégis még mindig izgalmas volt az egész. Durván 1,5 órája azon az ágyon egy óriásit kefélt az a nő, akire már többször is kivertem a farkam, és aki látott engem az ajtónál, de nem tett semmit. Fura volt az egész helyzet, és valamiért nagyon izgató is. Az ágynemű gyűrött volt, és rendezetlen. Nem rakták rendbe miután végeztek. Bedőltem az ágyba, és belefúrtam az arcom a párnájába. Éreztem az illatát. Kezdett megint ágaskodni a farkam, de tudtam, hogy nem ez a megfelelő idő, és főleg hely, hogy könnyítsek magamon. Kiszálltam az ágyból, és elindultam az eredeti célom felé. Mikor beléptem az ajtón meglepődve tapasztaltam, hogy a szobánkat valaki rendbe rakta. Be volt ágyazva, és a ruháink is össze voltak hajtogatva. Nyilvánvaló volt, hogy az a valaki csak is Irén lehetett. Valószínűleg már nem bírta nézni a rendetlenséget. Őszintén szólva nagyon örültem ennek a váratlan meglepetésnek. Levettem a ruháimat, és arra gondoltam ejtőzök, egy kicsit az ágyamban mielőtt csatlakoznék a többiekhez az alsó szinten. A szelőztetés miatt az ablakok is nyitva voltak és estefelé már kezdett egy picit hűvösebb lenni az idő, plusz napközben sikerült egy kicsit leégnem ezért arra gondoltam, hogy bebújok a paplanom alá. Mikor felemeltem a takarómat, el ált a lélegzettem. Ott volt Irén egyik használt fürdőruhájának az alsó része. Hirtelen zavarba jöttem. Nem tudtam, hogy kerülhetett oda. Nem emlékeztem rá, hogy elhoztam volna egyet is a fürdőszobából. Amikor végre egy kicsit sikerült lenyugodnom rájöttem, hogy csak egy valaki tehette az ágyamba. Az volt, aki a szobát is kitakarította. Tehát maga Irén. Most már biztos voltam benne, hogy játszik velem. Először az a nézés mikor meglestem őket, most meg ez. Tetszett nekem ez a fajta játék. Miért is ne mennék bele? Ő kezdte. Ha óvatosak leszünk, akkor nem lehet belőle baj, és nagyon kívánom is őt. Felpattantam az ágyból és az ajtóhoz mentem. Becsuktam, majd vissza az ágyba. Elkezdtem verni a farkam miközben a bugyit az arcomhoz emeltem. Mikor már éreztem, hogy mindjárt végem, akkor odatartottam a farkamhoz, és beleélveztem. Fantasztikus érzés volt. Utána felöltöztem és a bugyit bevittem a szobájukba. Irén párnája alá tettem. Elrendeztem az ágyukat, hogy ő is lássa a jelet, majd lementem a többiekhez. Kicsit később leültünk vacsorázni és az asztalnál mindenféléről beszélgetünk. Vacsora közben László (Irén férje) kiment a mosdóba, Márk pedig a konyhába egy kis üdítőért. Irén ekkor odafordult hozzám és azt mondta:
-Amíg sétáltattok kitakarítottam a szobátokat, és beágyaztam!-
Közben sejtelmesen mosolygott.
Én pedig válaszoltam neki:
- Köszönöm! Már viszonoztam is a szívességet, és én is megcsináltam az ágyadat!-
Mosolyogtam én is, de közben visszajött Márk.
A vacsora után László kiment a teraszra, hogy elszívjon egy cigarettát, Irén pedig mosogatott a konyhában. Márk, és én pedig tévéztünk.
Kis idő múlva Irén, oda jött hozzánk és jó éjszakát kívánt nekünk. Azt mondta, hogy felmegy aludni, mert fáradt és majd reggel találkozunk. Hirtelen a szívem a torkomban volt. 99%-ig biztos voltam benne, hogy jól vettem le a jeleket, de az az 1% most mégis óriási kockázatnak tűnt. Féltem, és izgultam egyszerre. Néztem, ahogy Irén felmegy a lépcsőn és felkapcsolja a villanyt a szobájában. Csak vártam. Felkészültem a legrosszabbra is, de nem történt semmi. Kis idő múlva lekapcsolta a villanyt, és becsukta az ajtaját. Lehet, hogy nem is vette észre? Végülis a párnája alá dugtam. Pár órával később mi is felmentünk aludni, én pedig már alig vártam a reggelt. Reggel aztán hatalmas meglepetésben volt részem.

Folytatás hamarosan…
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
AzÁlarcosBandita ·
Tetszeni tetszeni, nézni meg következő részt!

tatrai ·
jó volt a történet

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: