Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A haver excsaja, avagy az utolsó bűnös kaland

Elsősorban ahhoz a néhány emberhez írom ezeket a sorokat, akik jellemzően pozitív (én annak vettem) véleményüket hozzászólásban adták tudtomra.
Igyuk meg az utolsó méter sörünket (fejenként egy métert persze) és elmondom, hogyan is lett vége a kalandozásomnak egy jó barátom szerelmével.




A sör nem hideg, így ihatjuk gyorsan. De akkor gyorsan is mesélem. A vége az lett, hogy szakítottak, a lány Budapest környékén kapott munkát és tovább hívogatott és írogatott.
Így tehát a folytatás már nem érintette a haveromat. Persze ettől ez még titok marad az elévülési idő végéig.
Ez persze nem azt jelenti, hogy nyugodt lelkiismerettel dugogattunk, mert hogy nekem közben végig volt barátnőm…




Albérletben lakom Pesten, amiben a legjobb, hogy csütörtöktől vasárnapig, ha akarok egyedül vagyok, ha akarok vendéget hívok, a lakótársaim ugyanis hazamennek a hét végére én pedig vagy igen vay nem. Egy alkalommal, mikor szerda este beszélgettem a szobatársammal csörgött a mobilom. A szöszike volt, másnap éjjelre kellett neki szállás. Persze, nem könnyen... de megoldottam és ő nagyon hálásnak tűnt a telefonban. Sokat nem gondolkoztam, másnap estig suliban voltam. Kb. 8-kor végeztem, bevásárlás után elmentem a csaj elé az egyik vonatállomásra és hazajöttünk ide, ahonnan ezeket most leírom nektek. Persze nem írom, hisz sör mellett mesélek….




Tehát hazahoztam. Semmi különös téma, semmi érdemleges érzés. Először a liftben csókoltam meg, de igazából ott is csak azért, hogy ne higgye, hogy papírból van a fütykösöm. Aztán megmutattam neki ezt az óriási alig 50 m2-es lakosztályt, és megkértem, hogy a kedves édesanyám által lefagyasztott pörkölthöz varázsoljon köretet. Lelkesen tésztát kezdett főzni, én pedig ültem mellette a szűkös konyhában. Néztem, ahogy bénázik, és súgtam neki. Például azt, hogy kell bele olaj és só… nem az eszéért kedvelem. De legalább ülhettem ott, és nézhettem, ahogy a forró víz párája lecsapódik az arcán, vizes lesz a haja és esetlenül törölgeti homlokát fakanállal a kezében. Megkérdeztem tőle, hogy mi van a kezében:
–Fakanál! – válaszolta boldogan.
- Fuck anal? - kérdeztem vissza, de ezt ő nem értette, így magamban röhögtem, és megkérdeztem, hogy azért benne lenne-e. Nem tudta miről van szó, de benne volt. Simogatni kezdtem a fenekét. A kis konyha előnye, hogy ehhez nem kellett különösebben megmozdulnom és ő is főzhette tovább a tésztát. Lelkesen kavargatta a csípőjét, próbálta fokozni az érdeklődésemet. Rám is fért, mert így, hogy már nem a haverom csaja, nem is volt izgalmas a dolog. De persze lassan-lassan kezdett megjönni a kedvem. Magamhoz húztam, kigomboltam a farmerját, és lehúztam a térdéig. Felháborodva jegyezte meg, hogy én mindig csak alulról vetkőztetem
- Az első legyen gyors menet! – kértem, parancsoltam, és mosolyogva vissza fordult a tűzhely felé.




Ekkor már felálltam, mögé léptem. Simogatni kezdtem bugyin keresztül a jobb kezemmel, ballal a mellét fogdostam, és a nyakát csókoltam. Néha megfordult és megcsókolt, de ehhez nem sok kedvem volt. Mondtam, hogy ha nem figyel, leég a tészta. És hidd el olvasó, hogy simán elhitte, hogy a 3 liter víz ellenére leég. Lelkesen kavargatta.
Mikor lehúztam a bugyit is felsóhajtott és azt mondta, hogy hiányoztam neki. A barátnőmnek ilyenkor őszintén mondom, hogy te is nekem, de most hallgattam. Lassan elővettem a farkam, és a combjához nyomtam, ő pedig megsimította. Megcsókolt, de hogy kibújjak ez alól, kimentem a konyhából. Síkosítót hoztam, ami mosollyal fogadott, és most már ő is rájött, hogy ez a játék a popóját tűzi célul.




Mikor visszaértem a varázskrém-izével azzal a kérdéssel fogadott, hogy a konyhában csináljuk-e.
- Igen, térdelj a székre.
- De lassan, mert vastag vagy – kérte tőlem.
Nem mondom, hogy nagyon igyekeztem betartani. A tészta alatt kisebbre vettem a lángot, Ő pedig a széken térdelve háttal nekem várt. Bekentem az ujjam és a popsikáját is. Kívánatos kis nyílás volt. Most eszembe jutott, hogy a haverom milyen büszke volt rá, hogy dugta a csaja seggét.
–Seggbe öcsém, az a király! –mondta mindig.
Hát majd kiderül, hogy király-e.




Ujjazni kezdtem miközben másik kezemmel a csiklóját izgattam. El is élvezett. Ezután jött a 2. ujjam. Néhány percig csináltam így is, miközben simán elmesélte, hogy vásárolni jött pestre munka után és nem is akarta elérni az utolsó buszát. A farkam mindeközben keményen állt. Hogy mitől, azt nem tudom. Talán a helyzet egyszerűsége/közönségessége tetszett neki.
Jó adag síkosítót tettem a farkamra, miközben eszembe jutott, hogy 2750forintért vettem, és az is hogy azért már akkor sem adtak 10 liter benzint. Teljesen komolyan mondom, hogy úgy szexeltünk, mintha kenyeret vennék a sarki boltban az afgán gyerektől.




A fenekéhez illesztettem és lassan toltam be. Az első gyűrű után megálltam, kicsit visszahúztam. Itt már nem volt beszélgetés. Ő talán a fájdalomtól, talán az élvezettől, én csakis a kéjtől nem jutottam szóhoz. Lassan toltam, de tövig. Mikor beértem hangos és fájdalmas nyögéssel adta tudtomra, hogy utál engem. Azt hittem, hogy nem érdekel majd, ha fáj neki. Mozogni kezdtem és a szűk feneke szorosan ölelte merev faszom. De szegénynek a háta végig görcsösen feszült és fejét ide-oda csavarta, de nem a már megszokott módon, amikor is az élvezettől teszi.
- Fáj?
- Túl nagy vagy oda.
Így, hogy nem lehetett rendes tempót diktálni kezdtem kedvem veszteni, aminek szemmel látható jele volt. Inkább kivettem a seggéből, és büntetésből a puncijába nyomtam amilyen hirtelen és erősen tudtam. Ezt azonban a legkevésbé sem bánta. Szívesen vette a dolgot és igazából itt is elég szűk volt. Gyönyörű formás feneke volt, egy optikai élmény önmagában is. Legalábbis akkor és ott nagyon elégedett voltam vele. A tempó gyorsult, az élvezeti faktor eddig ritkán látott szintekre emelkedett. A baj annyi volt, hogy a szék alacsonyan volt így hajlított lábbal dolgoztam és nem szépítem, elfáradtam. Felültettem az asztalra, ideális magasságra került. Amíg felmászott, elzártam a gázt a tészta alatt. Alig ment föl már benne voltam, kicsit közelebb húztam magamhoz, hogy mélyebbre mehessek. Ez a póz neki volt kényelmetlen, fejét nehezen tartotta az erős lökések miatt, de ezt nagyon nem is bántam. Így is élveztük. Megragadtam a vállát, és ahogy csak bírtam húztam magamra, miközben a legnagyobb erőmmel löktem belé a farkam. Sikerült a csúcsra juttatnom. Hagytam neki pár pillanat szünetet.




Aztán behúztam magammal a szobába. Az ágyra én feküdtem előbb, ő pedig rámült. Istenien lovagolt. Így, ágyban még nem volt szerencsém élvezni. Formás mellei kellemesen mozogtak, miközben hol hátra, hol előre dőlt. Néha megemelte a csípőjét jelezve, hogy nekem kell pumpálnom. Ez gyorsabb és erősebb volt, de fárasztóbb is. És persze így én is vészesen közel kerültem a csúcshoz. Jobban élveztem annál, hogy hagyjam gyorsan a végéhez érni a dolgot, így ilyenkor visszadobtam a labdát, és újra ő mozgott rajtam. Látszott rajta, hogy nagyon élvezi, hogy néhány gyors és erős mozdulat kellene csak neki az újabb orgazmushoz, de nem könyörültem rajta. Erősen és gyorsan kezdett csúszkálni rajtam. Szinte szenvedett, hogy elélvezzen. Aztán mikor bekövetkezett hatalmasat sikított, belekarmolt a mellkasomba, háta meghajlott aztán rám zuhant. Megmosolyogtam a helyzetet. Jó volt látni, hogy semmit is elég tennem ahhoz, hogy ezt elérjem nála. Aztán magamhoz öleltem és én kezdtem dugni, Erősen csináltam, nagyokat csattantunk mikor összeértünk, aztán újra szét és össze. Végül görcsösen megfeszültem és akkorát élveztem, amekkorát addig és azóta csak ritkán sikerül.




Kicsit aggódtam, hisz a nuncusába lőttem az anyagot. De persze ebből nem lett gond.
Egymás mellett pihegtünk a tésztáról megfeledkezve, mikor felhívott a barátnőm, hogy a lakótársai bulit szerveztek de neki tanulnia kell és hogy nálam biztosan tudna. Nem volt választásom, megengedtem neki. A szöszike a másik szobában kapott helyet azzal a kerettörténettel, hogy a lakótárs, Sanyi barátnője.




Mikor a kedvesem megérkezett bemutattam neki a szöszit, aki elmondta a betanult szövegét. Mindent sikerült addigra elpakolni, egyedül az addigra szétázott tésztával nem tudtam elszámolni. Mikor a párom rákérdezett, azt mondtam neki, hogy kérdezze a csajt, és zuhanyozni mentem.

Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
D.S. ·
Jó, hogy megírtad. Tetszett!

szerenella ·
A 2. rész jobban tetszett, de ez is jó, gratula! :innocent:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: