Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A Havazás


Ádám vagyok egy teljesen átlagos életet élő 18. életévét betöltött meleg fiú. Még életemben nem voltam szerelmes senkibe.

Én egy önbizalomból abszolút alulteljesítő, önmagát nem szerető, visszahúzódó srác vagyok. A legjobb barátommal már 12 éve ismerjük egymást. Sokáig vele se voltam képes beszélni a homoszexualitásomról, mert féltem a reakciójától. De egyszer összeszedtem magam és elmondtam neki. Barátságunk ezután még erősebb lett, mint azelőtt volt. Sokkal mélyebb társalgásaink voltak, kikérte a véleményemet a testéről, ami mellesleg gyönyörű volt, de egyáltalán nem mozgatott meg. A tudatalattim valószínűleg tudta, hogy ő a legjobb barátom, ezért semmi esetre se izgulhatok fel rá egy kicsit sem. Miután megnyíltam neki egy megmagyarázhatatlan, de pokolian erős szál kötött össze bennünket.  Amikor pontosan tudod, hogy fél perc múlva milyen témát hoz fel a másik, és ez fordítva is így van. Egyszerűen ismerjük egymás gondolatait. Tehát Ő a 20 éves Andris, hívott meg nemrégiben egy esküvőre mondván, hogy mulassunk egy jót az utána következő bulin feltűnő jelenségeken, a részegeken. Vele tartottam, ahol mellesleg ő volt a tanú, és valóban jól szórakoztunk.

Egy téli napon történt a házasságkötés, ám mikor hajnalban elindultunk hazafelé már esett a hó. Gondoltuk, semmi gond a téli gumi elég, így elindultunk. Kisvártatva egy teljesen kihalt mellékútra érkeztünk. Már éreztem, hogy az autó alatt vastagszik a hóréteg.

-    Andris! Egyre inkább süllyedünk a hóban. Nem kéne esetleg visszafordulnunk? – szólt ki belőlem a félelem
-    Ne aggódj! Nem lesz probléma. A téli gumi megoldja.

Eme párbeszédet követően, úgy nagyjából 3 perc múlva elakadtunk. Visszafordulni sajnos már késő volt.

-    Tudom tudom, te előre megmondtad. – mondta kicsit leereszkedő hanggal
-    Kivételesen nem jutott eszembe, hogy én megmondtam. Csak azon tűnődöm, hogy fogunk kikeveredni a hótenger közepéből?
-    Semmi probléma, amíg megy a fűtés. Napkelte után meg… csak jön erre egy takarítójármű!
-    Úgy legyen! – mondtam bizakodva

Majd elkezdtünk beszélgetni az esküvőről, a jövőbeli terveinkről, majd elővettük a kicsit hülye önmagunkat. Így eltelt 2 óra, már hajnali 4-et ütött az óra, amikor:

-    Van egy kis gond. – mondta kissé tétovázó hangon
-    Mi az a kis gond? – félve kérdeztem
-    Le kell állítanom a motort, ha nappal nem akarunk kilométereket gyalogolni benzinért.
-    Istenem, már csak ez hiányzott! – fakadtam ki

Racionálisan végiggondolva valóban nem volt más választásunk, ezért leállítottuk a motort. Úgy egy óra múlva már rendesen átfagytunk. Kitaláltam, hogy üljön mellém az anyósülésre és bújjunk össze, hátha úgy kevésbé fázunk. Mérlegelve a helyzet komolyságát belement.  Megkérdeztem, hogy nem sok-e ez egy kicsit, de a szükség törvényt bont közmondással válaszolt. Átmászott rám az anyósülésre, majd összeölelkeztünk. Ölelgettük egymást vagy tíz percig, mikor a kezeinkkel már egymás nyakát simogattuk. Talán a bőre érintésétől, nem tudom pontosan hogy mitől, de éreztem hogy mozdulatról-mozdulatra egyre merevebb lett a péniszem. Magam sem értettem, miért, azon kaptam magam, hogy a már félig álló farkammal érzem, ahogy az ő nadrágja is eltávolodik a testétől. Ekkora én rájöttem, ami közöttünk van kapcsolat az több mint barátság. Utána már azon gondolkodtam, milyen lehet a legjobb barátommal szexelni?

Ennél megfelelőbb alkalmat nemigen fogok találni, de mégis a legjobb barátommal nem csinálhatom. – vitatkoztam magammal

Minden bátorságomat összeszedve megcsókoltam. Azt vártam, hogy ő amint összeér a szánk ellök magától, de egy ideig csókolóztunk. Amikor már határozottan félmerevvé keményedtek a szerszámaink, ellöktem magamtól. Ellöktem magamtól, mert látnom kellet gyönyörű borostyánszínű szemeit, hátha meglátom benne az undort, a visszakozást, a csalódottságot (nincs önbizalmam), de ezeket nem láttam. Pusztán a farka állapotát tükrözte a két szeme, pokolian perzselő tüzet láttam bennük. Egy percig csak néztük egymást, mindeközben az én szemeimben is csillogott a vágy. Az az érzés, amit próbáltam kiölni magamból, de nem sikerült.

Letelt egy néma perc. Majd újra elkezdtünk csókolózni. Csókolóztunk hosszú perceken át, egyre forróbban. Az egyre izzasztóbb hőségben elkezdtük levetkőztetni egymás felsőtestét. Amint felhúzta a pólómat, elkezdte nyalni, szopni a melleimet. Nagyon izgató érzés volt, ahogy meleg, nedves, és vákuumos helyre kerültek a mellbimbóim. De csak folytatta az utat lefelé a csupasz felsőtestemen. Le a köldökömig, itt elidőzött egy kicsit. Utána lehúzta a nadrágomat, a cipőimet. Rövid ideig csókolgatta a talpaimat, lábfejeimet, egyre följebb a lábaimat, amíg meg nem látta a szeme sarkából, az alsónadrágomon keresztül, az eddigre már teljesen álló férfiasságom. Egy rövid ideig a nadrágon keresztül izgatott, majd amikor lehúzta rólam, akkor egyből bevette tövig a szájába, és szopni kezdte a farkam. Isteni érzés volt, hogy a lábam végigizgatása után, amit nagyon élveztem, egy olyan dolog következett, amitől majdnem rögtön elélveztem, annyira frenetikus volt.  Amíg ő szopta a péniszemet, addig én levettem magamról, meg róla a meztelen mellkasáig mindent. Utána én következtem. Ugyanazt a sorrendet követtem, mint ő. Az előbb írtaknál még nagyobb örömmel töltött el, hogy miközben szoptam a testrészeit, közben láttam az arcán, a szemében a gyönyört, és azt hogy élvezi. A hatalmasra nőtt hímtagját én nem faltam be rögtön. Először csak a kezemmel kezdtem morzsolgatni a heréit, majd elkezdtem finoman mozgatni a rúdján a bőrt, miközben már a számban élvezhettem a szőrtelen golyóinak ízét. Szépen lassan nyalogattam a makkját, és egyre mélyebben engedtem be a számba. Eszméletlenül érdekes, és finom íze volt. Édes zamata volt, paradox módon egy enyhén sós aromával is rendelkezett. Úgy egy negyed órán át kényeztettem a farkát, majd felhúzott magához, és ismét csókolóztunk.

Majd amikor végeztünk, én átmásztam a hátsó ülésre, és elnyúltam ott. Elkezdtem verni magamnak, és nem is kellett sokat várnom, mire ő is hátrajött. Feltolta a nyakamig a térdeimet, és nagyon lágyan belenyalt a nyílásomba. Nagyon jó érzés volt, bár amikor érezte rajtam az élvezetet, akkor elkezdett egyre mélyebben belémnyalni. Az elején nagyon halványan éreztem, hogy egy kicsit feszít, de ez gyorsan elmúlt.

Utána odacsúszott fölém, és csókolgatta a vállaimat, miközben nagyon érzékien, mintha pár éve már együtt lennénk, belémhatolt. Milliméterről milliméterre tolta egyre beljebb a dákóját. Igazából eléggé fájt a dugásunk eleje, mert minél inkább bennem volt, annál inkább feszített szét. Tövig bennem volt a pénisze, amikor megállt, és összenéztünk. Valószínűleg látta a szemeimből, hogy kellemetlen érzés ez nekem. Meg is állt, és ahelyett hogy jó agresszívan dugott volna tovább, újra elkezdte kényeztetni a szájával a melleimet. Ettől az élvezettől szép lassan sikerült ellazulnom. Időnként fölnézett a mellem szopásából, és amikor készen álltam a folytatásra egy határozott bólintással jeleztem felé. Újra csókolóztunk, átöleltem a karjaimmal, és a lábaimmal a testét. Finoman kezdte el ki-be mozgatni a szerszámát, miközben én egyre hangosabban nyögtem a szájába. Az érzés, ahogy másodpercenként felszabadul, és újra megtelik egy üreg a testemben, és még masszírozza is a prosztatámat, egyszerűen leírhatatlanul csodálatos. Egy rövid idő múlva elengedtük egymás száját, és csak a lenti eseményekre koncentráltunk. Már teljes nagyságát kihasználva dugott, amikor észrevettem, hogy a cölöp mereven álló farkamon a makkom simogatja a köldökömet. A vége felé már hatalmasakat nyögtem, szinte ordítottam. Andris elkezdte nyalogatni, szopni a lábfejemet. Nekem több nem is kellett, abban a pillanatban felkiáltottam, hogy „el fogok menni!”. Valóban előtört belőlem a spermagejzír, végigspriccelt a köldökömtől egészen a melleimig. Kis idő múlva felgyorsította a tempót, mint kiderült nem véletlen. A mozgás gyorsulásával egyidejűleg éreztem, ahogy a farka is egyre hevesebben lüktet. Néhány másodperc múlva éreztem, hogy a forró ondó megtölt engem. A szeretkezésünk után nem engedtük el egymást, így aludtunk el.

Néhány óra múlva éreztem, kihúzza belőlem a nemiszervét, és lemászik rólam, de annyira fáradt voltam, hogy nem bírtam marasztalni, inkább visszaaludtam.

Olyan dél körül lehetett, mikor végleg felébredtem arra, hogy megállunk. Andris kiszállt a kocsiból. Megvártam, amíg kiderül, mi történik. Kis idő múlva rájöttem, hogy kikeveredtünk a hóhelyzetből, és megérkeztünk az áhított benzinkútra. A tankolás végénél úgy döntöttem, még színlelem egy darabig az alvást. Utána visszajött, beült a vezetőülésre, és legnagyobb meglepetésemre levetkőzött meztelenre. Azt hittem, hogy ami köztünk történt, az csak egy egyszeri elgyengülés volt részéről, de ezek alapján nem. Még színészkedtem, amikor a résnyire nyitott szememen át láttam, ahogy a farka áll. Kicsit följebb emelve a tekintetemet láttam, hogy a visszapillantóban néz, ekkor nagyon érzékien elkezdte simogatni magát, amire a testem már nem volt képes nem reagálni. Szerencsére még időben tudtam reagálni, és eljátszani, hogy most ébredek.

Előremásztam az anyósülésre, és vártam, hogy kinyögjön egy szót, elindítva egy beszélgetést. De ez nem történt meg. Nem sokkal később felvette a ruháit. Idővel feltűnt, hogy eszméletlenül feszült. Szegény kormánykereket sajnáltam már közben, mert kegyetlenül szorította. Még szerencse, hogy nem tört ketté. Pokolian stresszesnek tűnt. Ezen a látszaton az ágaskodó nadrágja sem segített. Közel érve az otthonomhoz én is felöltöztem. Megérkeztünk.

-    Köszönöm, hogy magaddal vittél az esküvőre! Szia! – kezdtem búcsúzkodni, miközben ő még mindig csak a kormányt szorította.

Már kiléptem a jobb lábammal az autóból, mikor megragadta a bal karomat.

– Várj! – hangzott el a kérés, amire már vártam. Visszafordultam, becsuktam magam mellett az ajtót. Nagy levegőt vett, és belekezdett.
-    Tudod, én nem hittem volna, hogy valaha is vonzódni fogok egy férfihoz, főleg nem azt, hogy hozzád, de ez most megváltozott. Nem tudom, mi történik most velem, csak annyit mondhatok biztosra, hogy bejössz nekem. – mondta, ám én a csodálkozástól nem tudtam semmit kinyögni. Majd folytatta.
-    Félre ne értsd! Nem vagyok szerelmes beléd. Pusztán csak nagyon tetszik a tested, és a szex veled. Zseniális! Ilyen jó még soha nem volt senkivel, pedig volt már 5 barátnőm, de te toronymagasan vezeted a listát. – Fejezte be. Néhány csöndes perc múlva, amikor már éreztem az arcom vörösödését, felvettem vele a szemkontaktust, és feltettem neki a kérdést.
-    Miért mondod ezt el nekem?
-    Csak, hogy tudd.
-    Szerinted ezt elhiszem? Andris! Évek óta legjobb barátunk vagyunk. Ismerlek. Tudom, hogy mikor hazudsz! – fakadtam ki
-    Lenne itt más is. Szeretnék veled időnként szexelni! – mondta, majd egy picit gondolkodtam a válaszon, de végül megszületett
-    Benne vagyok! De amikor szeretkezünk, akkor tűnjön igazinak! Csak annyira, hogy csókolózunk, meg simogatjuk a másikat. Mintha szeretnénk egymást.
-    Miért?
-    Csak mert hajnalban úgy csináltuk, és mindketten óriásit élveztünk. Nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem nagyon jó volt. – hangzott tőlem az egyértelmű válasz
-    De ettől még maradunk ugyanolyan jó barátok, mint voltunk?
-    Nem, szerencsére nem. – kezdtem drámaian – Attól, hogy szeretkezünk, csak még jobb barátok leszünk. – Egy kis ideig csak mosolygott, aztán észbekapott.
-    Nem szeretkezünk, csak némi érzékiséggel megáldott szexeléseket fogunk folytatni.

Kicsit még beszélgettünk, hogy kinek milyen érzés volt, és még sok minden másról. Majd elbúcsúztunk egymástól, gyorsan hazarohantam, bedobtam magam egy kád meleg vízbe, elgondolkodtam a történteken, és nagy dolgokra jöttem rá.

Úgy egy héttel később figyeltem fel változásokra a viselkedésemben. Sokkal idegesebb voltam, amit szüleim szerencsére nem vettek észre. Új szokásra is szert tettem. Naponta kétszer, heves önsimogatások közepette, reggel-este maszturbáltam. Mindezek előtt én nagyon undorítónak találtam az önkielégítést, de Andrisra gondolva nem tudtam nem magamhoz nyúlni. Eme változásokat, mint már mondtam a szüleim nem vették észre, ellentétben az öcsémmel. Mi egy emeletes ágyban alszunk (én lent, ő fönt), de én azt hittem, hogy mikor csinálom ő még/már alszik. Nagyon jó testvérek vagyunk Gergővel. Ő a másik ember, akinek be mertem vallani melegségemet. Ő 5 évvel fiatalabb nálam. Feltűnt neki, hogy határozottan feszültebb vagyok a szokásosnál, és hogy napi kétszer dolgozom odalent. Egyik este már alváshelyzetbe pozicionáltuk magunkat, mikor megnyitott egy beszélgetést.

-    Mi a baj? – kérdezte, még tőle is szokatlanul empatikus hangon
-    A feszültségemre gondolsz? – kérdeztem ártatlanul
-    Meg arra, hogy napi kétszer kivered. – Picikét elakadt a lélegzetem, mert nem hittem, hogy tudja. Kis habozás után, mivel ismerem diszkréciós képességeit, elmeséltem neki az egész történetet. Majd megszólalt.
-    De ez jó! Legalább van egy szexpartnered, akivel mellesleg legjobb barátok is vagytok. – lelkendezett. Majd lelohasztottam egy kicsit.
-    Igen, ez tök jó lenne, csak egy probléma van! Én szerelmes vagyok Andrisba! – Kimondtam. Ő, aki fiatalabb kora ellenére az átlagos 75 éveseket is lekörözi bölcsességével, erre nem tudott mit mondani. Ennek kimondásával viszont most először, az esküvő óta, sikerült önkielégítés nélkül elaludnom.
Hozzászólások
gjakab ·
Kifejezetten tetszett. Bár a történet egy kissé sablonos, de a szereplők érzelmeit is lehetett követni, a szex leírása meg hihető és jó volt. Pár logikai gubanc akadt (pl. hogy nem fagytak szét szex után, meg hogy a benzinkúton pucérra vetkőzött a srác pl.), de ezek inkább csak apró döccenők. Az első bekezdés viszont elég kurta-furcsa, és a vesszőhibák miatt kicsit kusza is. De mindenesetre, remélem, hogy lesz folytatás, téged meg csak bátorítani tudlak, hogy gyakorold az írást.
Aangfan ·
Köszönöm a kritikát! Legközelebb próbálok ezekre odafigyelni.
Lesz folytatás, körülbelül egy hét amíg megírom. :grinning:

Jack2545 ·
Nagyon tetszik!!! Folytasd kérlek! Még tök jó szerelmi történet válhat belőle! Minden csupán tőled függ ;)

jacobharper95 ·
Kérlek folytasd. Nagyon jó a történet.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: