Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A hárem

A hárem 30-40 nője egész nap foglalatoskodott; zenéltek, énekelgettek, selymet szőttek. Az ott lakók nagy része fiatal nők voltak, de volt közöttük idösebb, tapasztalt háremhölgyek is, akik már szültek gyereket is a szultánnak. Az ő feladatuk volt, hogy kiképezzék a fiatal lányokat a szerelem tudományára. Ebben segítségükre voltak a rabszolganők, és persze az eunukok is.
A szultán már idős ember volt, de a heti két-három kielégülésére kiválasztott nők legtöbbnyire a fiatalabbak közül kerültek ki.

A szultán legfontosabb embere a nagyvezír volt, akire a hárem biztonsága és a szultán izlésének megfelelő háremhölgyek kiválasztása volt bízva. Ráhárult a frissen érkezett szűzlányok deflorálása. Nagyfejű bunkós farka miatt faltörő kosnak is hívták. Ez egy megtisztelő és nehéz munka is volt, amit azért szívesen, kötelességtudóan végzett el néhányszor egy hónapban. A szűzlány előkészítese, preparálása erre a feladatra a rabszolganők feladata volt. Olajokkal, balzsamokkal kenegették a szüzlány testét, izgatták kis punciját, hogy a nagyvezír vaskos farka ne okozzon túl nagy fájdalmat az első behatolásnál. A nagyvezír hanyatt feküdt, az egyik rabszolganő szájjal, kézzel látott a farok felállításához. Amikor jó kemény, vaskos lett és az első átlátszó kéjcseppek kezdtek szivárogni bunkos makkjára, akkor eljött az ideje annak, hogy a szüzlányt raáhelyezzék. A szűzlányt mindaddig egy másik rabszolganő tartotta izgalomba, simogatta kis csiklóját, ujjazta, szopogatta kis rózsabimbóját. Legtöbbnyire azért elrettentek, amikor meglátták a vezír vaskos, vörösfejű hímvesszőjét, de a szűzhártya átrepedése és a puncijuk kitöltése után sokkal kellemesebb, kéjes érzések borzongott át rajtuk.

Most jött el az a pillanat, ami a legnehezebb volt a nagyvezír felelősségében. Nem volt szabad élveznie. Az ö feladata csak az volt, hogy szűztelenítse a fiatal lányokat. A lánykák gyötörték vaskos farkát szük kis puncijukkal, el is élvezhettek, de a vezírnek nem. volt szabad ejakulálni, Ez a szultán feladata volt. Az idösebb, tapasztalatabb háremhölgyek árgus szemekkel követték minden mozdulatát, lihegését, heréjének összehúzódását, csak nehogy a fehér ondó szivárogjon ki a friss kis punci mentén. A nagyvezír ennek tudtában volt és a farkán vonagló kis punci már sokszor a az orgazmus határáig üzte izgalmát. Amikor a szüzlány végre leszállt a farkáról, hímvesszöje vérrel duzzadtan ágaskodott és vágyott a kielégülésre. Az idösebb háremhölgyek feladata volt ilyenkor, hogy megkönnyebbülést szerezzenek neki. Az egyik a mellbimbimbóját adta a szájába, a másik kézzel kezdte fejni vaskos férfiasságát. Elöfordult, hogy meglovagolták a faltörő kost, aki vaskos sugárban töltötte ki ondójával puncijukat, vagy félméter magasba lőtte magját a levegőbe.

A háremhölgyek között persze virágzott a leszbikus szerelem is. Ennyi nő egy helyen bezárva rákényszerítette őket, hogy
egymásnak is megszerezzék a testi örömöket. A szultán talán csak kétszer-háromszor egy évben látta el őket stöpszli, de vaskos kis farkával. A nők között ment azért a mindennapi nyalakodás, ciciszopás, ujjazás és kéjes nyögdécselés éjjelenként. Néhe arra is ráfanyalodtak, hogy szopogatták az eunukok petyhüdt kis farkát, miközben sorstársuk nyalogatta szemérmüket. A legjobb és legtitkosabb élményük az volt, amikor a vezír ellenőrzésre hívta őket.
Ez abból állt, hogy - a szultán tudta nélkül - a vezir berendelte őket a minaret bejáratához, vezeklés címén, ami abból állt, hogy a kanyargó csigalépcsön elöször nyelvével habazsolta a kiválasztott punciját, aztán a farkára húzta a felizgatott nőt a lejtős lépcsőn. A müezzin közben a az esti imát szónokolta a torony tetején. A háremhölgyek csak ezen a módon tudtak egy férfi kezébe kerülni. A vezírnek ugyanakkor nagyon kellett arra vigyáznia, hogy az ondóját ne a szaftos kis puncijukba lője, hanem kezükbe, szájukba valami módon. Előfordult, hogy a popójukba ömlesztette felgyülemlett ondóját. A lépcső már csatakos volt a sok spermától. A müezzin az esti ima után néhányszor el is csúszott rajta, de nem gyanakodott.

Heti kétszer-háromszor történt meg, hogy az idős szultán kielégülésre vágyott. Ilyenkor előbb a rabszolganők izgatták fel kis stöpszli farkát, ami 13-15 centire nyújtózkodott ki bozontos szörezetéböl. Becézgették, nyalogatták, szopogatták a kis fütyköst, csak hogy a szultán kedvében járjanak, de nagyon vigyáztak arra, nehogy a szultán ejakuláljon, mert a magömlésnek a háremhölgy puncijába kellett történni. A szultán persze élvezte ezt a figyelmet, vaskos makkja nyálas volt a sok ízlelö szájtól.
Amikor bevezették hozzá az esti partnerjét, a farka már csatakosan állt, vörösen, mint egy stopplámpa fekete szörezetébn. A friss háremhölgyet kiterpesztették elötte, hogy a friss, üde, feizgatott kis punciba gyönyörködhessen.
A rabszolganők segítettek abban, hogy vaskos, rövid farkát a a fiatal kis punciba helyezzék. A szultán pedig bevadult, az izgalomtól, vaskos farkát kéjesen lökdöste a szük punciba.

Amikor a körebn levő idősebb háremhölgyek látták, ahogy a szultán farizma megfeszült, és a hamarosen bekölvetkezö ejeakuláció közel volt, akkor simogatták uruk fenekét, heréit, miközben cuppogott a fiatal punciban. A kis fiatal lány is élvezte a szultán rövid, de vaskos farkát, a szöre izgatta csiklóját. Tudta, ha elélvez a stöpszli farkon, akkor kap egy aranytallért, ha kétszer, vagy többször, akkor még szegény családjának is jut egy kis aprópénz a szultán kincsestárából. Ezért aztán nagyon igyekezett, hogy kihasználja a lehetöséget, ami nem volt nagy gond. mivel a nagyvezíren kívül néha, nem jutott egy kemény vaskos, hosszú férfias dákóhoz. A szultán végre vonaglani kezdett és bekövetkezett a gyönyör, amikor a lány melléra borult és lihegve a bimbót harapdálva kiadta magát.
- Allah Akbar! - ordította, ahogy körülmetélt farkából spriccelt ragacsos kéje. A körülötte levök ujjongtak, hogy uruknak és tulajdonosuknak megint sikerült egy újabb magömlés. A nagy heréi összehúzódtak, ahogy ürítette magát.

A vezír figyelmesen követte az erotikus eseményeket, nehogy a szultán csalódjon benne, ha esetleg nem megfelelő háremhölgyet választott urának. De ugyanakkor felágaskodott vaskos farka a látványtól, és a kaftánjába dugta a mellette álló idősebb háremhölgy kezét, aki kéjesen tapogatta csatakos makkját.
Vége lett a ceremóniának, a vezír felajzott állapotában Fatimához ment, aki egy idősebb, érettebb nő volt a háremen kívül.
Fatima már tudta, hogy jönni fog, szőrös punciját már dörzsölgette előre, a sűrű fekete bozontos pinájából csak a kis csiklója világított, kívánatosan, szemetelenül. Amikor a vezír berontott hozzá, és durván a szemérmébe markolt, felnyögött a vágytól. Fatimának volt egy tulajdonsága, ami a vezírt megörjítette. 40-szer is el tudott élvezni, amíg a vezír benne jártatta vaskos, hosszú farkát. Amikor az imádott farkat magában érezte, begörcsölt a gyönyörtől és élvezett sorozatban.
A vezír először vadul csókolgatta, aztán durván bevágta kökemény faszát Fatima cuppogó puncijába. Perceken belül elélvezett. Sok visszafogott, látványban átélt izgalom eredményét nem tudta visszatartani, Hörögve, lihegve, nyálasan adta ki magát Fatima ölében. Fatima meg élvezte a heves, vaskos farok lüktetését, hátravetett fejjel és puncijának csavaros hüvelymozdulatával fejte a vaskos farkat Hüvelyébenn. Cuppogtak...

A vezír kicsit elalélt a hatalmas gyönyörtöl; Fatima ölébe vette a fejét, és szájába adta érett mellbimbóját. A vezír magához tért és csecsemőként kezdte szopni, harapdálni a felkínált bimbót. Fatima közben kezébe vette duzzadt farkát, és kézzel izgatta kedvese merevségét. A szigorú, kötelességtudó nagyvezír olyan volt, mint egy fiatal fiú; Fatima mellbimbójával a szájában nyögdécselve spriccelte magából visszatartott kéjét Fatima mellére, magára.
Aztán megnyugodott, annak tudatába, hogy amikor a hajnal beköszönt, akkor Fatima, ráborul félig merev farkára, és kiszopja belőle a friss termést.
Hasonló történetek
22537
Olyan őrült szenvedély lett rajtunk urrá, hogy letéptük egymásról a ruhát, és vadul csókolgattuk a másik testét. Becsúszott a lábaim közé, és a forró lucskos kis szűk puncimat csókolgatta. Nagyon imádom a fürge nyelvét. Jól megszopogatta a csiklómat majd ügyesen dugdosta a nyelvét a szűk kis lyukamba. Ezt addig csinálta míg a kélytől szédülve megnem feszült mindem izmom...
24283
Már lassan közel voltam hogy elélvezzek, ekkor ő hatalmasokat kezdett el szívní a makkomon, én azonnal elélveztem, bele a szájába, a kis édes annyira szívta a farkam hogy jó sokat kiszivott belőle. A kis szája tele volt a fehér nedüvel, majd lenyelte, és azt mondta hogy isteni volt, még soha nem élveztek a szájába...
Hozzászólások
További hozzászólások »
ÉvaLeköp ·
lehetne jobb is
Szivacs ·
Nem illik a monitorra köpni :)

Arikon ·
huh

"Ráhárult a frissen érkezett szűzlányok deflorálása."
Najó, itt nevettem, de csak egy kicsit, jó kis kertészeti szaklap kitekintés :blush:

lovemy ·
Érdekes :blush:

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: