Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A hárem (4) - Klári és a szobalány

P { margin-bottom: 0.21cm; }Előzmény címe:   -A hárem (2) - Marika és Klári  ….  és ugyanezen a web lapon található.

Az előzmény vége ….
’Na itt nem lesz harmadik menet ma éjjel.’  Mondtam félhangosan és hamarosan én is álomba szenderegtem.

********************************

Reggel korán felkeltem, hogy a vasárnapi feladatokat előkészítsem. Az étteremben már megterítettek a reggelihez és az instruktor is előkecmergett jókora lecsüngő szemzacskóival jelezve az előző esti megpróbáltatások embert romboló hatását.

Lassan megélénkült az üdülő, sorra jelentek meg a munkatársak. A többség jó állapotban és hangulatban volt de néhány karikás szempár árulkodott az előző este éjszakába nyúlásáról. Az asztaloknál fogyott az üres szék és ezzel arányosan emelkedett a terem zajszintje. A felszolgálók serényen sürögtek forogtak és előbb vagy utóbb de mindenki elé odakerült a reggeli.

Marika is előjött, megszokott eleganciával vonult végig az ebédlőn, néhány kiéhezett kantárs tekintetét magával víve az asztalához. Nem hiszem, hogy valakinek is feltűnt volna, hogy combjait alig tudta összezárni és szemei alatt sem a szemceruza festette feketére. Elég rendesen le volt strapálva az éjszakai bevetéstől. Ahogy rám nézett a szemével a szobák felé intett ezzel jelezve, hogy Klárinak szüksége van segítségre. Miután mindenki megkapta a rágni valóját én feltűnés nélkül eltűntem, hogy Klári helyzetét felmérjem. Mielőtt azonban a szoba felé vettem volna az utamat, bementem a konyhába és összerakattam egy reggelit amit magammal vittem, feltételezve, hogy Ő is megéhezett az éjszakai bevetéstől.

Amikor a két szobát összekötő ajtó kilincsét lenyomtam, egy pillanatra felmerült bennem némi kétség, hogy talán kopognom kellene, de gyorsan leküzdöttem ezt az ötletet és rányitottam Klárira. Anyaszült meztelenem állt a szoba közepén félprofillal felém ami kiváló rálátást nyújtott tökéletes alakjára. Formás nagy kemény mellek ékeskedtek karcsú dereka felett és éppoly kívánatos seggek alatta. Arca szabályos, szemei mint két hatalmas kék kabátgomb, haja láthatóan természetes szőke, ajkai mint a cseresznye. Most láttam először világosban és gyorsan megállapítottam, hogy egy elsőrendű üsző volt.

Ahogy meglátta kezemben a tálcán elhelyezkedő bőséges reggeliét elmosolyodott és megszólalt: "kitaláltad a gondolatomat" és kinyújtotta kezét a tálca felé. Én játékosan visszahúztam és kapásból ezt válaszoltam: "bárcsak Te is kitalálnád az enyémet". "Azt bizony nem nehéz" mondta "mert ahogy a nadrágod dudorodik abból egyértelmű, hogy áll a farkad" fejezte be helyzetértékelését és a keze mozdulatát átirányította a nadrágomra. Ahogy hozzámért elkaptam a kezét és rányomtam a farkamra, amit ő azonnal meg is markolt. Letettem a tálcát és villám sebesen pucérra vetkőztem, miközben egy kicsit udvaroltam neki. "Éjszaka már tapasztaltam, hogy egy szex bomba vagy akibe öröm bedugni az ütőszöget, most pedig azt látom, hogy azt a csodálatosan tüzes pinádat egy nagyon szép nő veszi körül." Széles mosollyal reagált és megragadta álló farkamat. Szinte becibált az ágyba a farkamnál fogva. Nem ellenkeztem és néhány másodperc múlva szenvedélyesen csókolóztunk, és mindkettőnk keze belefeledkezett a másik intimitásának feltárásába. Ahogy feldugtam két ujjamat, Klári megvonaglott. Nedves pinája tárt kapukkal várta  behatolásra kész kemény farkam támadását. Nem akartam nagyon megváratni, nameg vissza is kellett mennem az étkezőbe ezért teketóriázás nélkül beküldtem a taknyos gyíkot a mókusodúba. Klári átfonta lábait a derekam körül és sarkával jól a fenekembe rúgott amitől én tövig belelökődtem, beleütődve a hüvely hátsó falának. Ő ettől felhördült és megismételte a sarokrúgást. Ahogy ismét belefúródtam legmélyebb belsejébe sikoltott egyet, majd még néhányszor megismételte a 'biztatást' amitől hamarosan el is élvezett. Melle zihált, feje lehanyatlott, ajkai csókra nyílva várták, hogy én is csúcsra jussak. Ez azonban most még várat magára. Amilyen hirtelen elkezdtük úgy abba is hagytam.

Amikor visszaértem az étterembe a munkatársak már csapatokba szerveződve várták az előttük álló nap megpróbáltatásainak ismertetését. Szerencsére ez nem az én feladatom volt, így elkerültem Marikával is a találkozást. Az eligazítás után a csoportok útnak indultak, én pedig kis várakozás után visszatértem Klárihoz a szobába. Ahogy beléptem a szívverésem elállt az elém táruló látványtól.

Klári meztelen fara az égnek meredt, feje pedig két széttárt comb között volt elrejtve. Az kétségtelen volt, hogy a lábak egy női testhez tartoztak, de fogalmam sem volt arról, hogy ki lehetett Klári alatt. Egy biztos ....  nem Marika.

Leszórtam magamról a ruháimat és fölé kerekedtem, hogy behatoljak csillogó, nedves puncijába, amikor a válla felett átnézve megpillantottam a combokhoz tartozó nőt. Egy baba arca tűnt fel a párnán a szemeim előtt.  Nem lehetett tizennyolcnál idősebb.  Arcán kéjes mosoly, szemei szorosan becsukva. Ezt nem hagyhattam ki. Megkerültem az égnek meredő lábait betérdeltem a feje mellé, két ujjam közé fogtam az állkapocs csontjait és egy enyhe nyomással kinyitottam a száját. Ugyanebben a mozdulatban bele is toltam a farkamat és mielőtt felocsúdott volna mi is történik, ellentmondást nem tűrően rászóltam „szopd”, majd mélyen beletolakodtam a szájába.  Öklendezni kezdett, de ez nem segített a helyzetén. Biztosra vettem, hogy ez a lány, akárki is legyen, még nem szopott kemény faszt és innen el nem megy anélkül, hogy bele ne élvezzek a szájába. Tovább fogtam az állkapcsot és belekezdtem egy megállíthatatlan szájba baszásba. Ő kinyitotta a szemeit amik már könnybe úsztak. Kezeit védekezően maga elé emelte, de minden bizonnyal tisztában volt a helyzettel és másodpercek alatt beletörődött a sorsába. „szopj” ismételtem meg az utasítást és belöktem a farkamat teljes hosszában. Ismét öklendezett és félő volt, hogy elhánnya magát, de ugyanakkor állati ösztöntől vezérelve birtokolni akartam az egész szájüregét. Alányúltam a tarkójának és még mélyebbre toltam a farkam. Valahogy túlélte és megnyugodott. Klári eközben fokozta a nyelvi tevékenységét amitől a lány ismét visszazuhant izgalmi állapotába és ellenállás nélkül átengedte ajkait a farkamnak. Felvettem egy könnyen kezelhető ritmust és a lazán rázáródó ajkai között ütemesen mozgattam a farkamat előre-hátra.  A lány fokozatosan áttért a meglepetésből a dupla élvezetek mezejére és a nyelve mozgatásával jelezte, hogy minden renden.

Klári a pinanyalás mestere volt. El tudta  nyújtani olyan hosszan ahogy ahhoz kellett, hogy a partnere eljusson az élvezetek csúcsára. Ha a másik képes volt többször is elélvezni akkor Klári ezt lehetővé tette, miközben Ő maga is többszörös orgazmuson ment át megállás nélkül. A lány (mint később megtudtam a szállodában szobalány volt és Erzsikének hívták) véletlenül csöppent az események közepébe. Klári engem várt vissza a reggeli menet befejezésére. Anyaszült meztelenül heverészett az ágyon, amikor Erzsi, aki nem számított arra hogy valaki lehet a szobában, kopogás nélkül rányitott.  Először észre sem vette, hogy ott van, csak amikor az ágyat akarta megigazítani.  Klári éppen pöcközte magát és a szobalány lemerevedett amikor meglátta. Hosszan nézte amint a rózsaszín szemérem ajkak szélesre tártan szippantották be a simogató ujjakat és akaratlanul is megnyalta kiszáradt ajkait.  Klári ezt jelzésnek vette és kérdezés nélkül behúzta Erzsit az ágyba.  Mire a lány felocsúdott már félmeztelen volt és vadul csókolóztak.  Ettől felizgult annyira, hogy ellenállás nélkül engedte lehúzni a bugyiját és önként tárta szélesre combjait a lefelé nyomuló fej számára.  Egész testében megremegett amikor Klári nyelve megérintette a csiklóját. Behunyta szemeit és odaadóan élvezte az eddig soha át nem élt élményt.  Egyszer volt fiúval úgy két éve, de a behatoláskor érzett fájdalom elvette a kedvét a szextől. Lerúgta a fiút magáról és elmenekült a tett helyéről. Nem is gondolt arra, hogy valaha szexuális élvezetben lesz része, és most itt ez a nő a csúcs felé cibálja a nyelvének fergeteges csapásaival.  Már csaknem elélvezett amikor nyomást érzett az állkapcsán és mire kinyitotta szemeit már egy kemény farok feszítette szét ajkait. Rémülten próbált volna lemenekülni róla de egy kéz a tarkójánál fogva ráhúzta és megakadályozta a menekülésben. Annyit hallott, hogy „szopd” és a fasz mélyen behatolt a szájába teljesen betöltve azt. Fuldoklott és hányinger fogta el.  Aztán valami érdekes érzés váltotta fel a félelmét. Valami volt a szájában ami kezdetben kellemetlen betolakodó volt, majd lassan átalakult egy különleges élvezet forrásává. Ismét hallotta, hogy „szopj” és mintha megbabonázták volna elkezdte szopni a meredt hímvesszőt.

Klári kitett magáért, olyan élménybe részesítette a lányt, hogy az megfeledkezett az iménti kellemetlenségről és ösztönösen élvezte mind az alsó mind a felső akciót. Teste hol remegett, hogy hatalmas rándulások futottak végig rajta, attól függően, hogy Klári nyelve és ujjai mit műveltek a lány testével. Amint Erzsi eljutott az izgalom felső fokaira Klári behatolt a pinájába és keményen megujjazta. Eleinte kissé idegenkedett ettől a lány de ahogy egyre kellemesebb érzéseket okozott úgy engedett fel és nyitott utat Klári ujjainak, amik fürgén dolgoztak a hüvely mélyén.

Már vagy fél órája dolgoztunk Erzsi testén amikor Klári ’elhajtott’ a szájától és csókolózásra vette birtokába azt. Olyan szenvedélyesen tapadtak egymásra, hogy a lány észre sem vette hogy felemeltem az altestét a combjainál és óvatosan, de határozottan bevezettem a farkamat nedves pinájába.  Csak akkor ébredt erre a tényre amikor egy erőteljes lökéssel átszakítottam a szűzhártyáját, pillanatnyi éles fájdalmat okozva. Sikoltott volna, ha a szája szabad lett volna, így csak egy tompa nyögés jelezte, hogy a lányságának egyszer s mindenkorra vége. Aztán a fájdalom élvezetbe ment át, és mire eljött az ideje, hogy kivonuljak a tönkrevert csatatérről, már elégedett nyögdécselésekkel nyugtázta, hogy ’ott’ is elélvezett.  Mivel bizonyosra vettem, hogy semmiféle védelemben nincs része, kihúztam a még kemény farkamat és ismét beletoltam a szájába ami ellen már semmi ellenállást sem fejtett ki.

Ahogy beleengedtem az ondómat a szájába öklendezve kiköpte és elsírta magát. „ Kár, hogy kiköpted, mert ennél finomabb lé soha nem fog lecsúszni a torkodon” mondtam és megsimogattam könnyes arcát.

..... folyt. köv. .....
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: