Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A hárem (2) - Marika és Klári

Előzmény cime:   -A hárem (1) - Marika fáradhatatlan  ….  és ugyanezen a web lapon található.

Az előzmény vége ….
Marika hangja térített magamhoz. „Te mit csinálsz? Megkefélted a barátnőmet?” és játékosan lelökött az aléltan elterülő lányról majd fejét mélyen beletemette a lány combjai közé és hangos lafatyolással kinyalta belöle a tejemet.  Fogalmam nem volt ki volt alattam, de nem is érdekelt.  .

********************************
Marika felült miután teljesen kitakarította Klári punciját és haragosan megszólalt. „Szerelmem! Engedd meg, hogy bemutassam a barátnőmet ha már jól megbasztad; Ő Klári a volt tanárnőm akiről már meséltem Neked.  Klárikám engedd meg, hogy bemutassam a szeretőmet ha már hagytad, hogy jól megbasszon; Ő Laci a kollegám akiről már Neked úgyszintén meséltem.  Hát mit ne mondjak végtelenül örülök, hogy ilyen szépen összetettétek amitek van.  Épp csak kimentem a fürdőbe és mire visszajövök mint két üzekedő disznó szétbasztátok egymást. Jól nézek ki Veletek”. Természetesen mindhárman tisztában voltunk azzal, hogy ez csak egy szini előadás, semmi komoly nem volt benne.  Az egészet Marika szervezte így és nagyon elégedett volt magával nameg az eredménnyel.

„Bocsánat hölgyeim, de én ártatlan vagyok. Amikor bejöttem nekem egyetlen feladatom volt, hogy beletegyem a farkamat az ágyban található rám várakozó nedves pinába.  A többi csak apró mellékes kérdés lehetett, mármint hogy a szóbanforgó pina kinek a combjai között van.  Mindemellett végtelenül örülök kedves Klárika, hogy találkoztunk, és főleg annak, hogy a faszom szives fogadtatásban részesült.  Ha lehetne kérnem szivesen vennék egy kis folytatást” s ráhajoltam Klári szájára aki azonnal viszonozta a csókot. Mélyen áttolta a nyelvét a számba és hosszan rátapasztotta ajkait az enyémre.

Olyan volt ez mint egy álom. Ágyékom bizseregett és a farkam elkezdett merevedni, miközben Marika az ujjai közé fogta. „Jól nézünk ki mi így együtt” pöffeszkedett tovább és rábukott a most már majdnem kemény szerszámomra. Szopni kezdte, én pedig elengedtem Klári száját, lecsúsztam a mellére és bekaptam az egyik bimbóját, mig a másik mellét birtokba vettem a kezemmel.

Most, hogy mindkettönk szája foglalt volt Klári törte meg a csendet. „Én még ekkorát nem élveztem egy faszon.  Marikának igaza volt amikor azzal kecsegtetett, hogy életem legnagyobb sexuális élményében lesz részem ha feljövök.  Nagyon örülök Laci, hogy találkoztunk és szivesen fogadnálak be mégegy menetre ma éjjel.” Marika dühösen felnyögött de nem vette ki a farkamat a szájából.

„Hölgyeim, nekem még két menetre tellik ma éjszaka, mert reggel korán kelek.  Osszátok el legjobb belátásotok szerint” és visszabuktam Klári bimbójára. Ahogy megszívtam a lány felszisszent. Benyúltam a combjai közé ami ellen most már nem fejtett ki semmi ellenállást és két ujjamat mélyen feldugtam a pinájába. Ettől újra felszisszent, rázárta szemérem ajkait az ujjaimra és a hüvelyi izmait működésbe hozta. Lassú ki-be mozgatással rásegítettem a belsőtéri izgatásra és Klárin egy orgazmus hullámzott át röpke néhány perc alatt.  Elengedte az ujjaimat a fogságból, lenyúlt a fejemért, felhúzott magához és mint egy szivacs tapadt a számra.  Ki akarta szívni az életet belőlem a számon keresztül, miközben Marika ugyanezt tette a farkammal.  Két tűz közé kerültem, ami meglehetősen előre vitt az izgalmi skálán.  Hosszan csókolóztunk, kezeim pedig végigpásztázták Klári egész testét.  A dereka aránytalanul keskeny volt telt melleihez és asszonyos csípőjéhez képest. A combjai izmosak, de nem teltek, mig a segge kerek, formás, de nem volt zsíros.  Ahogy a kezeim eljuttaták tapasztalataikat az agyamba, meg kellett állapítanom, hogy Klári egy nagyon jó csaj. Igaz az arcát még nem láttam, de majd az is megtörténik a reggeli fényben.

Ahogy levegőhöz jutottam, kedves szavakkal megcirógattam Marikát. „Drágám te aztán jól megleptél, de el kell ismerjem nagyon szuper volt az elsö benyomás.  Most viszont Neked szeretném benyomni, mert már úgy felszoptad a dárdámat, hogy elkerülhetetlen a karóba húzásod. „  Azzal leemeltem a fejét a farkamról, felhúztam magamhoz és megcsókoltam. Egy ügyes mozdulattal úgy forditottam magam alá, hogy egyben már menne is voltam a puncijában.  Felszisszent és heves cssókolózásba mentünk át.  Klárival egyikünk sem törődött ebben a pillanatban mintha nem is lett volna a szobában. Pedig ott volt.  Mégpedig felkészülve arra, hogy közbe avatkozzon a történéseknek.  Éreztem, hogy széttolja a térdeimet, behasal Marika lábai közé, a fejét befúrja combjai tövébe és eszeveszett nyalásba kezdett.  Marika a kettős izgalom hatására sikoltozva elélvezett. Mi ketten azonban nem vettünk erről tudomást, én tovább pumpáltam rettenetes döfésekkel, Klári pedig egyáltalán nem lassított a nyelvcsapásain.  Marika remegett mint a nyárfalevél a szélben és semmi perc alatt ujabb orgazmus kerítette hatalmába.  Éreztem, hogy szabadulni szeretne, de itt most nem volt kegyelem.  Ameddig én nem élvezek el addig neki semmiféle kiútja nincs.  Tovább döngettem, Klári pedig megállás nélkül nyalta a szemérem ajkait.  Marika örjöngve élvezett újra és újra. Kapkodta a levegőt és lassan elernyedt minden tagja. Már nem tartotta magát, nem csókolt, lehet hogy szenvedett is egy kicsit, de ismét megvonaglott és ismét élvezett.  Éreztem, hogy patakokban ömlik az izzadság a hasáról. Alányúltam a fenekének, megemeltem, és teljes erőből teljes hosszában belöktem kőkemény farkamat. A hüvelyének hátsó falába fúródott a makkom. Klári feje kiszorult, igy Ö felkúszott csókolózni Marikával, aki ettől ismét életre kelt, zilált a melle, elcsuklott a hangja de annyit kipréselt magából, hogy „köszönöm, ez megérte” és ismét elélvezett.  Nekem sem kellett már sok, vágtába kezdtem, amikor Klári megszólalt. „Lehetne a számba?” és választ sem várva lement megint Marika combjai közé, elkapta a farkamat, kirántotta Marika pinájából és abban a pillanatban amikor éppen elélveztem tövig rátolta a száját. Minden csepp a torkába lövelt, amitől egy elfojtott nyögés közepette Klári is elélvezett. Ki akarta tolni a farkamat a szájából, de én ellentmondást nem tűrő hangon ráförmedtem. „Szopd tovább, majd amikor lelankad akkor veszem ki”.

A két lány lehanyatlott a két oldalamra és hosszú percekbe tellett mire Marika megszólalt. „Óriási volt, azt hiszem ekkorát még soha nem élveztem”.  Rámfordult és megcsókolt. „Köszönöm, és remélem nem haragszol az iménti előadásomért”.

Klári megfogta ernyedt farkamat és megkérdezte „a harmadik amit ígértél mikor és kivel lesz?”  „Mindkettőtökkel egyszerre” mondtam „elém térdeltek és egyikből a másikba fogom tenni felváltva.  De egy kis pihenőre szükségem van, mert minden cseppet kiszoptál belőlem.  Nem tudom észre vetted-e de csak Neked jutott a tejemből, igaz Marika élvezett többet. Hogy izlett a lövet?”

Mintha szégyelné magát vonakodott a válasszal. Majd erőt vett magán és megszólalt. „Az első olyan volt, mintha egy ágyú lött volna belém. Ahogy belém spricceltél azt hittem átlövövöd a hüvelyem hátsó falát.  Akkorát élveztem tőle amilyenre nem emlékszem hogy valaha is átéltem volna. Ami a számba ment attól viszont majdnem megfulladtam.  Nem voltam felkészülve ekkora második adagra.” Fejezte be a méltatást, majd lehanyattlott mellém és pillanatok alatt elaludt.  Megfordultam és Marika is egyenletesen szuszogott.  ’Na itt nem lesz harmadik menet ma éjjel.’  Mondtam félhangosan és hamarosan én is álomba szenderegtem.


..... folyt köv .....
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: