Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A hadistennő 5

V.
Újra itthon

Antonia elé egy hatalmas, minden képzeletet felülmúló paloták tárultak. Tyr is nézegette a paloták sorát
- Itt nem változott semmi!- sóhajtotta.
- Jól hallom, hogy megkönnyebbültél?
- Igen, nagyon örülök, hogy végre itthon vagyok.
A kapuval szemben épült palotához mentek, melyet több kisebb palota ölelt körül. Leszálltak a nyeregből, majd bementek a palotába. Mielőtt beléptek a lány felnézett az égre, mely sötét volt, holdtalan és csillagtalan, és vastag felhőkbe burkolózott.
- Ha nem tévedek ez már biztos előjele a közelgő világvégének.
- Ez csak egy a számtalan fenyegető előjel közül. Lesz ennél rosszabb is.
Ezek a mondatok egy fáklyával megvilágított hosszú folyosón hangzottak el. Tyr ment elől a gyér fényben, majd egy ajtó előtt megállt, majd lehajolt, és mikor felegyenesedett, lapockáig ért a haja.
- Na így már sokkal jobban nézel ki!- jegyezte meg mosolyogva Antonia.
Tyr benyitott a terembe, Antonia követte, s a bent lévő látványtól elakadt a lélegzete. Hatalmas csarnok tárult elé közepén egy trón, ahol egy öregember ült. Fél szeme hiányzott, hosszú ősz haja és szakálla volt. Lábánál két farkas, vállán két holló ült, Hugin a Gondolat, és Munin, az Emlékezett, kezében ott volt a Gungnir. Fenséges látványt nyújtott, ahogy ott ült, méltóságteljesen, és nyugodtan fürkészte a belépőket. Háta mögött nők és férfiak álltak. Felnézett a mennyezetre, ám nem látta a tetőt, olyan magas volt a csarnok.
- Üdvözöllek, fiam, és téged is, Antonia.- szólt.
Hangja mély volt, és meglepően fiatalos, meghazudtolva a korát. Mikor megszólalt, a lány kissé összerándult, mivel a csarnok visszhangozta a szavait.
- Mi is üdvözlünk.- szólalt meg a férfi, és tett egy lépést előre, mire az egyik farkas felugrott, és vicsorogni kezdett.
- Nyughass, Freki!- parancsolt rá Odin, mire a farkas lekushadt, de halkan morgott a férfire.
- Nem ismer meg, de semmi baj:- mosolygott a férfi. A másik farkas is felemelte a fejét, de ő csóválta a farkát, majd Tyr-hez szaladt, és megnyalta a kezét.
- Geri viszont megismer.- vakargatta meg a farkas fejét Tyr.
- Bizonyára fáradtak vagyok, és éhesek. Menjetek, pakoljatok le, fürödjetek meg, aztán egy óra múlva tálalva lesz a vacsora.
- Köszönjük.- válaszolt a férfi, majd elmentek.

Kimentek a palotából, majd fogták a közelben lévő lovak kantárját, és bevezették őket az istállóba, ahol leszerszámozták őket.
- Itt jó helyük lesz!
Otthagyták a lovakat, és egy másik palotához mentek.
- Nos, ez az én szerény hajlékom! - mondta a férfi, mikor beléptek.
Benn hideg volt, és sötét, ám Tyr ismerte az utat, így sötétben kezdte vezetni a lányt, akit kézen fogott. Egy helyen a férfi megállt, majd utasította a lányt, hogy várjon, csak előkeríti a gazdasszonyt. Antonia egy darabig figyelte, ahogy mozog a helység árnyai közt, de aztán elvesztette szem elől. Tíz perc múlva a férfi és egy öregasszony bukkant fel.
- Légy mindig készen, hogy haza jövök Röszkva anyó, mert nem szeretem hidegen, és elhagyatottan találni a házam!- hallotta Tyr feddését a lány.
- Bocsánat, uram, de olyan régen elment, hogy nem számítottam Önre.- morogta a vénség.
- Egy jó gazdasszony mindig készen áll az ura fogadására!- vágott vissza Tyr, mire az öregasszony, olyan mélyen hajolt meg, ahogy öreg csontjai engedték.
- Most pedig gyújts világosságot, aztán készíts egy fürdőt!- hangzott az utasítás, és az asszony elment.
- Ki volt ez a vén satrafa, Tyr?- nézett rá a lány.
- Ez a gazdasszony, ő tartja rendben a házat, amíg nem vagyok itthon. Röszkvának hívják, a cselédség feje.
- Értem.
- Ja, és ne nagyon emlegesd a korát, mert nem szereti, ha levénasszonyozzák. Hívd csak egyszerűen Röszkva mamának.
- Rendben.

Rövidesen elkészült minden, és a lány ment először fürdeni. Jól esett neki a forró víz, és hagyta, hogy átfagyott tagjai felmelegedjenek, és az izmai elernyedjenek. Lefürdött, majd, átadta a férfinak a helyét, és elment átöltözni. Hamarosan elindultak a vacsorára. Mikor beléptek a terembe, vidám zsivaj ütötte meg a fülüket. A lány ismét megnézte magának a tetőt, de nem tévedett, valóban olyan magas volt, hogy nem is látta. Váratlanul valaki a vállára tette a kezét, így az ismeretlen felé fordult, hogy lássa kicsoda. Egy harminc év körüli szőke kék szemű fiatalasszony állt mellette.
- Szia. A nevem, Frigg. Odin felesége vagyok. - üdvözölte.
- Antonia Erikkson. - mondta automatikusan a lány.
- Tudom, ki vagy. - mosolyodott el a nő. - Te vagy Tyr barátnője.
- Igen. - biccentett a lány.

Antonia hamarosan más istenekkel is megismerkedhetett. Végül egy sötétszőke, zöld szemű fiatalemberrel és annak testvérével kezdett beszélgetni, és rögtön kitalálta, hogy ők nem mások, mint Freyr, a termékenység istene, és Freyja, a szerelem istennője. Néhány udvarias gesztus után már oldottan folyt köztük a társalgás.
- Hol van, Tyr? - nézett körbe a lány egy óra múlva.
- A hátad mögött beszélget az Öreggel. - intett Freyja, a lány hátra fordult, és valóban.
Tyr és Odin valami érdekfeszítő témát boncolgattak, mert szenvedélyesen vitatkoztak. Antonia nem hallotta, mi a társalgás tárgya, de így is látta, hogy van köztük nézeteltérés. Visszafordult hát új barátaihoz, és tovább beszélgettek.
- Tudod, pont jókor érkeztetek. Épp Baldr temetésén vagyunk túl. - jegyezte meg Freyja.
- Részvétem.- morogta Antonia.
- Köszönjük.
- Frigg hogy viseli?
- Nehezen. Szegény most csak játssza, hogy jókedvű, de legszívesebben sírna. Szerintem már vissza is vonult. Nem akar nagyon feltűnni. Szívből sajnálom, hiszen már sebezhetetlennek hitte a fiát, és mikor meghalt nem tudta megvédeni.

- Tessék?- kérdezte a lány, pedig jól tudta mi történt a napistennel, de megengedte, hogy kibeszéljék magunkból új barátai.
- Te nem tudod? Nos, ez úgy történt, hogy szegény Baldr rémálmot látott, miszerint valaki meg fogja ölni. Ekkor Frigg útra kelt, és a föld minden élőlényét megeskette, hogy nem bántja a fiát. Mindenki megesküdött, mert szerették Baldr-ot. Mindenki, kivéve a fagyöngyöt, hisz az nem is él igazán, mivel a fából szívja el az életet. Kipróbáltuk az esküt, és volt foganatja, semmi sem ártott Baldr-nak. Örültünk mind, és mi is sebezhetetlennek hittük. Loki azonban elmondta Friggnek, hogy van valaki, aki még nem tett esküt. Öregasszonnyá változott, és elmondta, hogy van egy élőlény, aki nem tett esküt. Frigg tudta, hogy a fagyöngy nem önálló élőlény, ám sejthette szegény, hogy Loki figyelmezteti erre a hiányosságra. Csak nevetett a dolgon, így Loki elment, majd kieszelte, hogy milyen aljas módon gyilkolhatja meg szeretett testvérünket. Csakhogy túl gyáva ahhoz, hogy a saját kezével vigye véghez az aljas tervét, és szegény vak Hödurt használta erre. Ő dobta bele a szívébe a halálos kis ágacskát. Loki jól rászedte, kihasználva a fogyatékosságát! Mocskos, aljas féreg!- mondta Freyr, és a keze ökölbe szorult a rátörő érzelmektől.
- Ez rettenetes! Odin hogy viseli?
- Ő is nehezen.
- Most Baldr fivére, Hermod úton van az Alvilágba, hogy kieszközölje, hogy visszatérhessen a napisten közénk.

„Hát arra várnotok kell a Ragnarök utánig.”- gondolta Antonia. Tudta kiket emlegetett Freyr. Hermod az istenek követe volt, míg Hödur
Éjfélkor Tyr és a lány elbúcsúzott a társágtól, mondván fáradtak, és hazamentek. Otthon a férfi megmutatta a lány szobáját, ami a saját szobája mellett volt. Antonia elvetkőzött, majd lefeküdt. Azonnal elaludt, hisz fárasztó napja volt. Tyr azonban sokáig forgolódott, hisz Odintól sok mindent hallott, és ez nyomasztotta. Végül azonban ő is elaludt.
Folytatások
2475
Hél tapsolt egyet, mire az emlegetett ellenfelek előléptek a trón mögötti teremrészből. Elsőnek az Öregség, majd a Szerencsétlenség, az Éhínség és a Veszély. Megálltak a trón ellőtt, kezükben vagy lándzsa, vagy, pedig pallos volt. Hél megadta a jelet, mire az Öregség Antoniára, míg három társa Tyr-re vetette magát. Egyiküknek sem volt könnyű a dolga, és számtalan sérülést szereztek, ám viszonozni őket nem volt könnyű, főleg Tyr-nek, akit három oldalról is támadtak...
2449
A hadisten megfordult, és meglátta Vidar arcát, aki azonban ököllel az arcába vágott. Tyr a földre zuhant, majd orrához kapott, s mikor ránézett a kézfejére az véres volt. Antonia is bele akarta vetni magát a harcba, ám Magni és Vé a torkának szegezte a kardját, s így megakadályozták ebben a cselekedetében...
2269
„Okosabb, ha letűnök, mielőtt még Azgard teljesen összeomlik.” Már tudta mi a menekülés egyetlen útja, ám Antoniával a karjában nem lesz könnyű végrehajtani. Az ájult lányt a vállára vette, s futni kezdett. A falon úgy ugrott át, mintha nem is lett volna, s a vizesárok szélétől kétlépésnyire ért földet. Sajnos a landolás nem úgy sikerült, mint ahogy tervezte, mivel hármat bukfencezett, és Antoniát is el kellett engednie, mert nem akarta, hogy az új hadistennő a nyakát szegje. Így a lány...
2534
Az óriások erre megrohamozták őket, és vad viadal bontakozott ki köztük. Antonia is keményen harcolt, és pár óriást a másvilágra küldött. Ám az egyikkel nem igazán tudott elbánni, és több súlyos sebet is beszerzett, ám a Teiwaz segítségével kitartott. Az óriás épp halálos csapást akart méri a lányra, aki leesett a lováról, mely Azgard fölött lebegett, mely már lángolt, s a nővérei holtteste is szanaszét hevert Azgadron. Az ifjú harcos hatalmas veszélyben volt, mivel körülötte a tűz, előtte...
2377
A hadisten hazament, és nagyon fájt neki az Odinnal való beszélgetés, elsősorban Antonia lebecsmérlése miatt, másodszor pedig a lehetetlen ígéret miatt.
„Mi az ördögnek tettem ezt az ígéretet, miért?” - gondolta haragosan. Antonia is látta, hogy apja nincs igazán rózsás hangulatban.
- Valami baj van?- kérdezte meg, mikor látta, hogy megjött.
- Nem, nincs semmi.
- Tyr! Ne hazudj nekem, kérlek! Látom, hogy van valami! Nekem bátran elmondhatod, tőlem nem fogod visszahallani!...
Előző részek
2449
Egy órán keresztül forgattak kardot, és a végén Tyr elégedetten ennyit mondott:
- Látom, nem felejtettél, sőt még jobb lettél!
- Köszönöm. Talán a Teiwaz is közrejátszott, de tizennégy éves koromtól ismét elkezdtem kardot forgatni.
- Remek mesterid lehettek, mivel nagyon jól forgatod a kardot.
- Igen, jók voltak, de hozzád képest senkik! Te vagy a legjobb, Tyr, tőled tanultam sok mindent! ...
2700
A szomszédok is felriadtak a robbanásra, és kijöttek. Hamarosan rendőrök és tűzoltók lepték el az utcát, és kérdezgették a szomszédokat és a lányt is, aki Tyr kabátjával a vállán, még mindig a kocsinak dőlve állt, de ekkora már összeszedte magát annyira, hogy válaszolni tudjon a kérdésekre. Tyr végig ott ált mellette, majd úgy döntött, eleget zaklatták már a lányt.
- Hagyja békén a lányt, legyen kedves, fárasztó napja volt, és már huszadszor hallja tőle a történetet! - szólt rá a...
2578
- Ki maga?- kérdezte bátortalanul a lány.
- Majd mindjárt eszedbe fog jutni, hogy ki vagyok. - ígérte csendesen, s kinyújtotta a kezét, mire a lány homlokába fájdalom nyilat, és a rég szunnyadó Teiwaz jel felizzott.
Agyába emlékek tódultak, és a szeme feketévé vált. Fel akart kiáltani, de nem jött ki hang a torkán, a lába remegett, majd hangtalanul összecsuklott. Az idegen utána nyúlt, elkapta, majd a karjába vette. Nézte a lányt, majd elindult vele...
2630
Nagyon fájt neki a titok, hisz mindig is azt hitte, hogy ő is édes gyermeke a Wolf családnak, de most rá kellett ébrednie, hogy semmi közük sincs egymáshoz. Rosszul esett, hogy a nevelőszülei eddig nem mondták el neki, pedig tudták, hogy elfogadta volna. Nem volt jó érzés Lenától megtudni, hogy csak fogadott gyerek, akit úgy találta a lakás előtt egy napon, és talán csak szánalomból fogadták be. Szívét összeszorította a fájdalom, és a keserűség...
Hasonló történetek
6132
Kedves Olvasó! Ezt a regényemet 1999-ben írtam. Azóta Saddam Hussein hatalma megdolt. Sajnos nem olyan kevés vérrel, mint ahogy az ebben a regényben történt.

Kedves Olvasók!
Fogadjátok sok szeretettel Letíciától ezt a folytatásos regényt, mely 42 részes lesz!
Jó olvasást! Anita, anita@mellesleg.hu
4480
Most zuhanyozzál le, aztán irány a szülői ház. Utólagos engedelmeddel haza telefonáltam, hogy előkészítsem a terepet. Csak azt mondtam, hogy összevesztetek Adammal és te, ott hagytad...
Hozzászólások
További hozzászólások »
sissi84 ·
Szia!

Nagyon jó,csak sajnálom a dolgot,hogy manapság egyre kevesebb jelenik meg a történetböl...nincs mit olvasni...kérlek irj többet... :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :grinning:

Antonia ·
Drága Sissi!
Örülök, hogy tetszik a történetem, ám azt hiszem, mostmár lassítanom kell, és nem lesz mindig időm írni, mivel suli van, és különféle beaadandókkal nyaggatnak, de azért igyekszem! :heart_eyes:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: