Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A hadistennő 16

XVI.
Alvilági út

Tyr és lánya ott álltak a döglött Fenrir farkas felett. Antonia nézte a megüvegesedett sárga szemeket, melyek meredten néztek a semmibe. Néztek, de nem láttak. Látta a rózsaszínű nyelvet, mely kilógott az állat szájából. Ínye félig felhúzva, kivillantak belőle acélos fogai, mintha kinevetné ezt a szörnyű világot, aminek előidézésében maga is részt vett.
- Undorító!- morogta a lány.
- Igen, de mi nem is azért jöttünk ide, hogy ebben a dögben gyönyörködjünk. Nekünk most a Gungnir kell csak. - mondta a hadisten, majd a kardjával felhasította az állat hasát, melyből azonnal kifordult belőle Odin és Sleipnir félig megemésztett holtteste. Tyr kifeszítette az apja hullamerevségbe állt ujjait, majd megszerezte a lándzsát.
- Megvan. - szólt.
- Rendben. - bólintott a lány. - Menjünk.

- Várj! Tudod egyáltalán milyen veszélyek vannak az Alvilágban?
- Elfejtetted talán, hogy önmagadnak tetted fel ezt a kérdést? Jártál már az Alvilágban?
- Ebben az időben még nem, ám a másik világban igen.
- Ugyanúgy vagyok, mint te. Az ebben az időben létező Alvilágot csak Hermod elbeszéléséből ismerem.
- Mi van Antoniával?
- Jobban van, bár még mindig eszméletlen. Most azonban nem miatta, hanem a többiek miatt kell aggódnunk, meg hogy megússzuk ezt a kis alvilági kalandot anélkül, hogy mi is ott ragadnánk.
- Nos akkor vegyük számba mi is történhet ott velünk- morogta a férfi, majd megkerülte Fenrir tetemét, s letelepedett a jobb mellső mancsára.

A lány testében lévő önmaga erre elhúzta a száját, mintha csak azt mondaná:„ Én nem tenném.”
- Ne nézz így rám, és tartsd meg magadnak a véleményedet!
- Te aztán nem vagy valami finnyás, már ami az ülőhelyed kiválasztását illeti. Biztos van benne pár bolha, de ha neked ez jó, akkor csak tessék!
- Nekem tökéletes! Tehát akkor lássuk az utat és a veszélyeket. Nos, kilencnapi lovaglás után fogunk megérkezni az Alvilághoz. A kilenc nap alatt bejárjuk az óriások és a törpék földjét, amely tele van homályos völgyekkel, félelmetes és komor meredélyekkel. Az Alvilág bejáratát a Gjöll nevű hídon át lehet elérni, amely színaranyból van, ám ha valaki ezen átmegy, a túlparton felejti minden reményét. Van még valami?
- Igen. Elfelejtetted a rácsos kaput, amely azonnal becsukódik az érkező mögött, és többé nem nyílik ki. No meg ne felejtsük ki a Hél háza körül hömpölygő iszapfolyót sem, ahol a bűnösök senyvednek, no meg a gonosz őröket, akik kardjaikkal leszúrják azt, aki megpróbál kimászni, vagy pedig égető mérget köpnek rá, és a sárkányokat se.

- Más?
- Nem tudok róla.
- Akkor irány észak!
- Várj egy kicsit! Olyan vagy, mint a tordai malac. Seggel mész a vályúnak. Van róla fogalmad, hogy merre van észak? Mert nekem lilám sincs róla.
A hadistent ez a mondat megakasztotta. Körbenézett, majd a már porig égett Azgardra, s ennyit mondott:
- Van! Azgard a hátunk mögött van, így arra nyugat van, tehát észak jobbra.
- Jó. Akkor menjünk!
Hirtelen azonban valaki elkapta Tyr vállát.
- Tyr!- szólította meg egy hang.

A hadisten megfordult, és meglátta Vidar arcát, aki azonban ököllel az arcába vágott. Tyr a földre zuhant, majd orrához kapott, s mikor ránézett a kézfejére az véres volt. Antonia is bele akarta vetni magát a harcba, ám Magni és Vé a torkának szegezte a kardját, s így megakadályozták ebben a cselekedetében.
- Te rohadék!- kiáltott rá Vidar, mikor Tyr felállt.
- Mi bajod van?- vakkantott rá idegesen Tyr.
- Tudod te egyáltalán, hogy mit műveltél? Hogy adhattad oda a kincset érő aranyalmákat egy halandónak? Hogyan engedhetted meg neki, hogy egyáltalán beleharapjon?
- Tudom mit tettem. Megjutalmaztam egy kiváló harcost!
- Nem, te ostoba! Halandót avanzsáltál halhatatlanná, és az életben maradt testvéridet megfosztottad a halhatatlanságuk visszanyerésétől!
- Miért fáj ez neked?
- Miért? Mert önkényesen felrúgta és megszegted Azgard összes, a halandókkal kapcsolatos szabályát.
- Azgard nincs többé, ahogy a szabályai sem!- szólt. De alig, hogy ezt kimondta, belehasított a szívébe a fájdalom.
- Hazaáruló!- kiáltottak rá a többiek.

Antonia ekkor kiszabadította magát a két férfi szorításából, akik lefogták, mikor közbe akart avatkozni. Tyr elé állt, és végig nézett az isteneken.
- Szép, mit mondjak, gyönyörű!- szólalt meg hidegen- Valakire azt mondjátok, hogy haza áruló, mikor ti idéztétek elő a pusztulást a saját hazátoknak? Ti, akik annyira készültetek erre a harcra, és biztosak voltatok benne, hogy nyertek? Ti, akik mindent megtetetek, hogy tovább szítsátok ellenségeitek gyűlöletét, ahelyett, hogy behúztátok volna fületek-farkatok, és meglapultatok volna?
- Hogy képzeled ezt? Mit tudsz te?
- Eleget láttam ahhoz, hogy tudjam, mekkora bakot lőttetek ezzel a kis háborúskodásotokkal! Ostobák vagytok! Azt hittétek, hogy mindenhatóak vagytok, és a világ uraiként bármit megtehettek! Takarodjatok, amíg meg nem gondolom magam, és nem küldelek titeket is apátok meg a többiek után!

Az istenek lehajtották a fejüket. Erre nem lehetett válaszolni. Belátták, hogy Antoniának igaza van. Tudták ők is az igazságot, és nem volt merszük vitatkozni. Némán álltak, és senki sem mozdult. Végül Antonia volt, aki megunta a csendet és a tétlenkedést.
- Gyerünk, Tyr! Van még egy elintézetlen ügyünk!
Megfogta a férfi csuklóját, és elindult, maga után húzva őt. Tyr otthagyta a többieket, és a közelben lévő lovakra felugrottak és elvágtáztak. Kilenc nap és kilenc éjjel lovagoltak Észak felé, Hél országába. Antonia az egyik pihenő alatt magához tért.
- Hol vagyok? Mi történt velem?- nézett körbe, mivel az egyik sötét völgyben egy fekete fa alatt tartottak pihenőt valahol a törpék országának szívében.
- Magadhoz tértél?- kérdezte Tyr, aki épp mellette ült.
- Igen, de mi ez a hely, és hogy kerültünk ide?
- Ez a törpék országa, és egy lezáratlan ügy miatt megyünk az Alvilágba.
- Igen, most már emlékszem.
- Örülök, hogy jól vagy. Mire emlékszel a Ragnarökből?
- Hát, hogy megsérültem harc közben, aztán Heimdall és Loki ütközete, aztán meg az aranyalmák, de hogy utána mi történt abból semmire.
- Nem, baj, majd elmondom neked. Most pedig, ha lehet, folytassuk utunkat.
- Jó.

Ismét nyeregbe szálltak, és tovább mentek. A lovak frissen ügettek, ez Antoniát is felrázta a kábulatából. Agyában még most is csak emlék foszlányok kavarogtak arról az időről, amíg nem volt önmaga. Elgondolkozva ügetett a hadisten mellett, akinek az Alvilág veszélyein járt az esze. Végül azonban a keskeny út végén egy barlangnál megpillantották az Alvilág bejáratát.
Folytatások
2475
Hél tapsolt egyet, mire az emlegetett ellenfelek előléptek a trón mögötti teremrészből. Elsőnek az Öregség, majd a Szerencsétlenség, az Éhínség és a Veszély. Megálltak a trón ellőtt, kezükben vagy lándzsa, vagy, pedig pallos volt. Hél megadta a jelet, mire az Öregség Antoniára, míg három társa Tyr-re vetette magát. Egyiküknek sem volt könnyű a dolga, és számtalan sérülést szereztek, ám viszonozni őket nem volt könnyű, főleg Tyr-nek, akit három oldalról is támadtak...
Előző részek
2269
„Okosabb, ha letűnök, mielőtt még Azgard teljesen összeomlik.” Már tudta mi a menekülés egyetlen útja, ám Antoniával a karjában nem lesz könnyű végrehajtani. Az ájult lányt a vállára vette, s futni kezdett. A falon úgy ugrott át, mintha nem is lett volna, s a vizesárok szélétől kétlépésnyire ért földet. Sajnos a landolás nem úgy sikerült, mint ahogy tervezte, mivel hármat bukfencezett, és Antoniát is el kellett engednie, mert nem akarta, hogy az új hadistennő a nyakát szegje. Így a lány...
2534
Az óriások erre megrohamozták őket, és vad viadal bontakozott ki köztük. Antonia is keményen harcolt, és pár óriást a másvilágra küldött. Ám az egyikkel nem igazán tudott elbánni, és több súlyos sebet is beszerzett, ám a Teiwaz segítségével kitartott. Az óriás épp halálos csapást akart méri a lányra, aki leesett a lováról, mely Azgard fölött lebegett, mely már lángolt, s a nővérei holtteste is szanaszét hevert Azgadron. Az ifjú harcos hatalmas veszélyben volt, mivel körülötte a tűz, előtte...
2378
A hadisten hazament, és nagyon fájt neki az Odinnal való beszélgetés, elsősorban Antonia lebecsmérlése miatt, másodszor pedig a lehetetlen ígéret miatt.
„Mi az ördögnek tettem ezt az ígéretet, miért?” - gondolta haragosan. Antonia is látta, hogy apja nincs igazán rózsás hangulatban.
- Valami baj van?- kérdezte meg, mikor látta, hogy megjött.
- Nem, nincs semmi.
- Tyr! Ne hazudj nekem, kérlek! Látom, hogy van valami! Nekem bátran elmondhatod, tőlem nem fogod visszahallani!...
2292
Ismerte már Tyr csókját, hiszen egyszer már megcsókolta, de akkor nem a szerelem vezérelte, hanem, a sajnálat. Meg akarta könnyíteni a dolgát, és nem akarta, hogy lelkiismeret furdalása legyen. Ám ez most más volt, egészen más. Tyr keze végigsimította az arcát, a testét, s a lány megremegett, amit Tyr elégedetten nyugtázott. Nyelve szétfeszítette a lány fogait, és a szájába hatolt. Az fiatal lány teljesen elgyengült. Belecsókolta a nyakába, s gyengéden harapdálta...
2206
Az istenek mosolyogtak, bár ezen a gyűlésen senkinek sem volt kedve igazán mosolyogni. Komor és rideg volt ez a gyűlés, és ezt a kis kitérőt leszámítva az is maradt. Mikor véget ért a tanácskozás, az ifjú harcos úgy érezte, mintha két órán keresztül egy végtelenül hosszú gyászbeszédet hallgatott volna végig. Borzalmasan érezte magát, ezért úgy döntött, sétál egyet, és megpróbál felejteni...
Hasonló történetek
5029
Egy fiatal huszonöt-hat éves fiú lépett be. Kissé nyomott volt az arca és elég cingár volt, de Susan próbálta a jó tulajdonságait nézni. A fiú mellé ült és félresöpörte a lány haját. A nyakát majd a vállát kezdte csókolgatni. Kezeivel a lány hasát simogatta és néha betévedt a topp alá is...
7774
Eva boldogan nyugtázta az üzenetet. Hát nem hiába jött ide. Felment a lakosztályba, beült egy kád, forró vízbe, majd mikor már teljesen átjárta a jótékony meleg, felfrissülve ült le a fésülködő asztalhoz, hogy végre ismét igazi nőt varázsoljon magából...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: