Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A hadistennő 1

I.
Sorsok

18 év telt el. Antonia ismét 18 éves lett, ám most nem Antonia Erikkson volt a neve, hanem Alexina Wolf. A Wolf családnak idő közben született egy saját lánya, Lena, aki három évvel fiatalabb volt a testvérénél. A két lány külsőleg és természetileg is teljesen más volt. Antonia, ugyanolyan szabad szájú, vagány lány maradt, mint volt, míg Lena visszahúzódó és csöndes. Lena hosszú szőke hajú, kék szemű, 170 cm magas, vékony testalkatú, míg nővére ugyanúgy nézett ki, mint amilyennek megismertük. Antonia imádott sportolni, így erős, izmos testalkatú volt. Remekül bánt a karddal, és az íjjal, no meg imádott olvasni, húga is szerette a könyveket, de ő nem volt sportember, inkább elmélkedő típus. A két lány nem kedvelte egymást. Nem tudni miért, de mikor mindketten a serdülőkorba léptek, megutálták egymást. Pedig nem volt hiányuk semmiben, sőt még a fiuk is szívesen legyeskedtek körülöttük, bár Lena körül kicsit jobban, mint a nővére körül, de ezt Antonia nem is bánta. Sok elfoglaltsága volt, és amellett épp érettségire, majd pedig felvételire készült.

Egy szokatlanul hideg márciusi nap estéjén azonban betelt a pohár, már ami a két testvér viszonyát illeti. Épp Antonia 18. születés napját akarták megünnepelni, mikor a két lány csúnyán összeveszett, és Antonia elrohant.
- Alexina!- kiáltott utána a nevelőanyja, Evelina, ám a lány futva indult el a hideg, sötét utcán.
Nem érdekelte semmi, csak el akart tűnni abból a házból, és minél messzebb lenni a húgától, aki mellett egy csepp béke sem volt.
- Látod, mit műveltél, Lena?- támadt az anyja a kisebbik lányára.
- Megérdemelte a hülye kis szuka!- kiáltott a lány, ám az anyja pofon vágta.
- Ne merészelj így beszélni a nővéredről!- utasította rendre.
- Mégis, mit mondtál neki, ami ennyire megharagította?- nézett rá az apjuk, Sven.
- Átadtam neki a szülinapi ajándékát! Elmondtam neki azt, amit ti képtelenek voltatok neki megmondani!- nevetett gonoszul a lány.
- Mi? Elmondtad neki, amit nekünk kellett volna?- riadt rá az anyja.
- Így van! Ti sose lettetek volna képesek megfájdítani a ti „édes kicsikétek” szívét!- sziszegte gyűlölködve a lány.
- Hogy tehetted? Hogyan?- hitetlenkedett Evelina, és leroskadt egy székbe, Sven pedig haragosan nézett a lányára.
Antonia ez alatt messzire került az otthonától. Lihegve állt egy sötét sikátorban, nekidőlt a hideg falnak, és zokogni kezdett.
- Ti átkozottak, nyomorultak! Miért nem mondtátok el nekem? Miért épp így kellett megtudnom?- sírta.

Nagyon fájt neki a titok, hisz mindig is azt hitte, hogy ő is édes gyermeke a Wolf családnak, de most rá kellett ébrednie, hogy semmi közük sincs egymáshoz. Rosszul esett, hogy a nevelőszülei eddig nem mondták el neki, pedig tudták, hogy elfogadta volna. Nem volt jó érzés Lenától megtudni, hogy csak fogadott gyerek, akit úgy találta a lakás előtt egy napon, és talán csak szánalomból fogadták be. Szívét összeszorította a fájdalom, és a keserűség. Lassan abbahagyta a sírást, és elindult. Hideg volt, és fázósan húzta össze magán a kabátot. Sétált egyet a környéken, majd beült egy meleg teára az egyik ismerős bárba, ahol az egyik barátja dolgozott, és meghívta, hisz lejárt a munka ideje. Nem szólt egy szót sem az esti veszekedésről. A fiút Ralfnak hívták, és már régóta tetszett neki a lány, de Antonia inkább csak barátként viselkedett vele.
- Figyelj csak, Alexina! Maradj itt, én mindjárt visszajövök, csak egy perc. - szólt, és hátra ment a holmijáért, mialatt a lány a forró teáját itta.
A lány szemmel követte a 180 cm magas, vékony, csinos, fekete hajú srácot, aki két perccel később egy hosszúkás dobozzal tért vissza, és szégyellősen átadta a lánynak.
- Boldog születésnapot!- mondta, és elpirult. A másik bátorítóan rámosolygott, majd kibontotta a csomagot.
Egy gyönyörű ezüst nyaklánc került elő belőle, kék medállal. A medál egy apró szívet mintázott.
- Ralf, ez gyönyörű! Nagyon szépen köszönöm!- mondta a lány.
- Tényleg tetszik?- kérdezte bátortalanul a fiú.
- Igen!- szólt, majd áthajolt a pult fölött, és megpuszilta a fiút, aki lángvörös lett.

De most hagyjuk magukra a fiatalokat, és nézzük meg, mi lett történtünk másik főhősével, Tyr-rel. Tyr miután „átadta” a Wolf családnak Antoniát, megszűnt létezni, mint Richard Erikkson. Ügyesen megjátszotta a saját halálát, miután leugrott egy hídról a folyóba. A sodrás lökte partra. Ugrás közben leállította minden életfunkcióját. A hullaházba került, ahol azonban magához tért, méghozzá a boncasztalon, szószerint halálra ijesztve az őt épp felboncolni akaró fiatal orvost, aki szívrohamot kapott. Megijedt, hiszen a” pácienseinek” nem volt szokásuk egyszerűen magukhoz térni, és felülni. Tyr azonban „visszajött” a másvilágról. Megszerezte a ruháit, és elindult, hogy bejárja a világot. Új személyazonossága lett, és mostmár Viktor Larsen néven élt. Beállt a hadseregbe, és 16 évig volt katona, majd leszerelt, és jól menő üzletekbe fektette a pénzét. Katonaként sok háborús helyen megfordult, sokat harcolt, és ezekért a szolgálataiéért jól megfizették. Századosi rangban volt, mikor leszerelt. A felettesei kérték, hogy maradjon, ám a férfi ennyit mondott:
- Tudni kell, mikor muszáj kiszállni. Eleget harcoltam, és úgy érzem, itt az ideje, hogy kiszálljak!

Felettesei sajnálkozásukat fejezték ki, de megértették a fiatalembert, és úgy gondolták, visszavágyik a civil életbe, és családot szeretne alapítani. Pedig Tyr-nek nem ez volt a szándéka, csak beleunt az egyhangúságba. Visszatért Stockholmba, ahol hamarosan virágzó üzleti birodalmat épített fel, és jótékonykodott. Az emberek megkedvelték. Mikor lejárt a polgármester mandátuma, sokan biztatták, hogy jelöltesse magát. Meg is nyerte a választást, és megvalósította az ígéreteit, melyben munkát teremtett, és segítette továbbra is a szegényeket, rendbe hozatta a város külterületeit, néhány műemléket, no meg biztosabbá tetette a várost. Mindenki meg volt vele elégedve. Elég zárkózott, de annál udvariasabb volt. Már csak egy dolog hiányzott a boldogságához, ám azt is hamarosan maga mellett tudhatta.
Folytatások
2474
Hél tapsolt egyet, mire az emlegetett ellenfelek előléptek a trón mögötti teremrészből. Elsőnek az Öregség, majd a Szerencsétlenség, az Éhínség és a Veszély. Megálltak a trón ellőtt, kezükben vagy lándzsa, vagy, pedig pallos volt. Hél megadta a jelet, mire az Öregség Antoniára, míg három társa Tyr-re vetette magát. Egyiküknek sem volt könnyű a dolga, és számtalan sérülést szereztek, ám viszonozni őket nem volt könnyű, főleg Tyr-nek, akit három oldalról is támadtak...
2448
A hadisten megfordult, és meglátta Vidar arcát, aki azonban ököllel az arcába vágott. Tyr a földre zuhant, majd orrához kapott, s mikor ránézett a kézfejére az véres volt. Antonia is bele akarta vetni magát a harcba, ám Magni és Vé a torkának szegezte a kardját, s így megakadályozták ebben a cselekedetében...
2268
„Okosabb, ha letűnök, mielőtt még Azgard teljesen összeomlik.” Már tudta mi a menekülés egyetlen útja, ám Antoniával a karjában nem lesz könnyű végrehajtani. Az ájult lányt a vállára vette, s futni kezdett. A falon úgy ugrott át, mintha nem is lett volna, s a vizesárok szélétől kétlépésnyire ért földet. Sajnos a landolás nem úgy sikerült, mint ahogy tervezte, mivel hármat bukfencezett, és Antoniát is el kellett engednie, mert nem akarta, hogy az új hadistennő a nyakát szegje. Így a lány...
2531
Az óriások erre megrohamozták őket, és vad viadal bontakozott ki köztük. Antonia is keményen harcolt, és pár óriást a másvilágra küldött. Ám az egyikkel nem igazán tudott elbánni, és több súlyos sebet is beszerzett, ám a Teiwaz segítségével kitartott. Az óriás épp halálos csapást akart méri a lányra, aki leesett a lováról, mely Azgard fölött lebegett, mely már lángolt, s a nővérei holtteste is szanaszét hevert Azgadron. Az ifjú harcos hatalmas veszélyben volt, mivel körülötte a tűz, előtte...
2375
A hadisten hazament, és nagyon fájt neki az Odinnal való beszélgetés, elsősorban Antonia lebecsmérlése miatt, másodszor pedig a lehetetlen ígéret miatt.
„Mi az ördögnek tettem ezt az ígéretet, miért?” - gondolta haragosan. Antonia is látta, hogy apja nincs igazán rózsás hangulatban.
- Valami baj van?- kérdezte meg, mikor látta, hogy megjött.
- Nem, nincs semmi.
- Tyr! Ne hazudj nekem, kérlek! Látom, hogy van valami! Nekem bátran elmondhatod, tőlem nem fogod visszahallani!...
Hasonló történetek
4293
New Yorkban éjjel lehetett úgy közlekedni autóval, mint egy európai városban, a délutáni csúcsforgalomban. A mozielőadások most értek véget, és az emberek sorra fogták a taxikat. Hatalmas tülekedés folyt, ha megállt egy- egy. Kifestett kurvák kínálták nem is olyan olcsó bájaikat, majd beültek a pasasok kocsijába, vagy felmentek velük a garniszállókba...
4610
Ezután jelentéseket kellett olvasnia és kiszúrni az árulókat. Sok kettős ügynököt lebuktatott, többek között azt a nagy medvét is, aki költöztette. Teljesen nem lehetett rábizonyítani, hogy kettős ügynök, de azon túl csak apró - seprő ügyeket bíztak rá...
Hozzászólások
További hozzászólások »
sissi84 ·
Szia!

Nagyon jó a folytatást...Amikor reggel olvastam akor kicsit félelemmel keztem neki,hogy nem e más történet,de utánna ládtam, hogy ugyan az csak a cime változtott...s megnyugodtam...lehetne kicsit több megjelent példány 1 nap,mert szivesen olvasom a történeteidet!

Antonia ·
Kösy szépen! :heart_eyes:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: