Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A gyönyör kézikönyve

A prágai út után egy új fejezet kezdödött az életemben. Még Réka is észrevette, hogy valami nagyon megváltozott bennem. Nem szólt semmit, kíváncsi volt, hogy titokban mire készülhetek. El kell ismernem, tényleg kivülről furának tűnhetett a viselkedésem: edzeni kezdtem. És nem is akárhogyan. Kiprobáltam szinte minden különös gyakorlatot, amit Lara könyve leírt: kicsavart testtartások, hasbeszívás, hasforgatás, fejenállás, és vegetáriánus étrend...szóval minden olyan, ami joggal azt mutathatta, hogy teljesen elment az eszem. Viszont egyre jobban éreztem magam, és mivel tudtam, hogy ez a gyakorlatok miatt van, kíváncsi voltam meddig lehet elmenni ezen az úton. Úgy éreztem magam, mint Szupermen aki a láthatatlan erőivel játszik. Amikor az irodában dolgoztam, az összpontosításom túlszárnyalt minden eddigit és a kollégáimat is többször ledöbbentettem, mert mintha két lépéssel mindig elöttük járnék, néha kitaláltam a gondolataikat.
Szerelmi téren is egyre férfiasabbnak kezdtem érezni magam és ezt a környezetemben élő nők a láthatatlan antennáikkal azonnal észlelték. Vonzottam a nőket, akár egy Kaszanova. De egyelőre úgy véltem, tartozkodom a kalandoktól. Rékával kezdtem gyakorolni ezt a típusú szeretkezést, amit Lara mondott. A könyv úgy nevezte ezt, hogy brahmacsarija vagy szexuális kontinencia. A leírtak alapján kezdtem gyakorolni Rékával, aki először szívesen elszaladt volna, de aztán férfiasan meggyőztem, hogy ez jó neki és majd meglátja... Az első néhány probálkozás inkább fura volt, mint sikeres, mert még nem nagyon értettem mit kellene tegyek... de aztán csak rákaptam az ízére, vagyis a mesterfogására.  Mondanom sem kell, amint összejött a dolog, Réka kijelentette, hogy ezentúl csak így akarja. Az első néhány hétben nagyon lassú és megfontolt mozdulatokkal szeretkeztem, és arra törekedtem, hogy ne legyen orgazmusom. Amikor éreztem, hogy közeledne, megálltam és lassan lélegeztem, amíg elmúlt az érzés. Majd néhány hét múlva jött az első olyan orgazmus, ami orgazmus volt, de magömlés nélkül. Majd utána még egy, majd még egy... ameddig csak akartam. Persze folyamatosan figyelve, hogy magömlés ne jöjjön vele. Így lépésről lépésre megtanultam elkülöníteni az orgazmust a magömléstől. Két hónap alatt eljutottam az átlagosan 10 percig tartó szeretkezéstől a 3 óra időtartamig, és tudtam, hogy még tovább is lehet tartani. Büszke voltam magamra, úgy éreztem magam, mint egy „alfahím”, aki bármilyen nőt az eksztázis csúcsaiba képes repíteni. Réka teljesen kivirágzott mellettem, természetes módon, akár a legtöbb nőnek, neki sokszor van orgazmusa, ha van akivel ezt megélnie. Néha annyiszor a mennyekbe repítettem, hogy már könyörgött, hogy lélegzethez juthasson. Minden olyan volt, akár a tökély, a magaslatokban jártam, de mégis éreztem, hogy még van valami, amit meg kell tudnom. Még nem tökéletes.
Egyik nap, amikor este hazaértem, nagy sötétség fogadott. Majd Réka hangját hallottam, amint utasított, hogy hunyjam be a szemem. Mosolyogva nyugtáztam, hogy valamire készül a kicsikém. Amióta így szeretkeztünk, teljesen felszínre jött benne a vad, szenvedélyes, észbontó erotika, és minden alkalommal lenyűgözött a szeretetével és odaadásával. Nyoma sem volt már a zsörtölödő, frusztrált baránőnek, helyette megjelent egy valódi tantrikus istennő, akit imádok és aki minden vágyamat kielégíti.
Megfogta a kezem és a kanapéhoz vezetett, lehúzta a nadrágom és ott azonnal tövig bekapta a már meredező férfiasságom. Annyira szenvedélyesen, de ugyanakkor figyelve rám csókolt, hogy tudtam érzi minden idegszálam és tökéletesen tudja mi jó nekem. Majd miután vagy fél óráig így kényeztetett, egy határozott mozdulattal felálltam, a karomba emeltem és végigfektettem az ebédlőasztalon. Csak egy kis fekete bugyi volt rajta, amelyet egyszerűen letéptem és félredobtam. Majd a nyelvemmel körözni kezdtem a csiklója körül, majd néhányszor levegőt fújtam a hüvelyébe. Teljesen remegni kezdett, amint a levegőfallosz behatolt a forró barlangjába. Felemeltem a lábait és úgy hatoltam belé. Finoman idomult hozzám, akár egy szelít gazella, szépen táncolva a testem lüktetése alatt. Majd jött az orgazmus és nem állt meg. Olyan volt mint a legnagyobb orgazmus, amit csak el lehet képzelni, de aminek nincs vége, felfelé ível, majd vízszintesen halad addig, ameddig az ember el bírja viselni a gyönyör ezen intenzitását. Jött, hogy üvöltsek a gyönyör tüzétől, de tudtam, hogy nem veszíthetem el teljesen a fejem. Egy idő után Réka szólt, hogy neki ki kell menni a fürdőszobába, és álljunk meg. A gyönyör mámorában hirtelen ötlettől vezérelve, kicsúsztam belőle és ajkammal szívni kezdtem az aranyelixíriének forrását. Hatalmas orgazmusok futottak végig Réka gyönyörű testén, először hallottam így sikítani, olyan volt, akár egy égi zene, amely a mennyekbe repíti a hallgatóját. Hüvelyéből édes nedű áradt, akár akár a méz, melyet mohón magamba fogadtam, hogy minél inkább a lényemben érezzem az ő lényét. Magamba szívtam minden cseppjét, amelyet bőségesen árasztatt szomjas ajkaimba. Miután kis pihenőt adtam neki, lassan magához tért az orgazmusok lüktetéséből, csodálkozva nézett rám, nem értve, hogy mi volt ez. De ott volt a tekintetében, hogy ezt muszáj lesz máskor is megismételni.
Eksztázisban úszva öleltük át egymást és lassan elszenderülve tovább folytattuk az álmok birodalmában a véget nem érő szeretkezésünket.

Előző részek
Hozzászólások
AvaTote ·
Köszi az írást, tetszett, nyomtam rá egy zöldet.

Viszont érdekelne maga a történetben taglalt szakirodalom, vajon ismertek jó könyveket a tantrikus témában? Angolul is szívesen elolvasnám őket.

kyra69 ·
ajnánlanám pl. Daniel Odier könyveit

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: