Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A gyilkos

Hamarosan megszabadulok a csavargó léttől, most már lesz munkám, most már... Ekkor hangosan csattant valami a földön. Felnéztem, de semmit nem láttam. Pillantásom körbejárta a sikátort, melyet befedett a hajnali köd. A sűrű, fehér köd. Tettem még egy lépést, hogy meglássam mi adta ki a zajt. Hirtelen, valahonnan hideg szél csapta meg a lábam, ettől összerázkódtam, és elfogott a rettegés. "Menj tovább" bíztattam magamat. Tettem még egy tétova lépést, majd végleg megálltam. A köd mögött két személy kontúrjai látszottak. Hogy kik ők, vagy mit, nem lehetett látni, még azt sem tudtam megállapítani, hogy milyen nemű emberek. Ez egyik a földön térdelt, a másik megrúgta, majd elővett egy hegyes tárgyat, és beleszúrta a térdelőbe. Halkan felsikkantottam.

A gyilkos elindult felém, majd kilépett a ködből. Egy férfi volt, borostás arca, és sebhelyei lángoltak a dühtől mikor meglátott. Rám nézett, ijedt arcomra, majd megfogta a karom, és a fal mellé rángatott.
- Láttad?! - ordított rám. Nem mertem válaszolni, kezében ott volt a véres kés. - LÁTTAD?!?! - ordított rám mégjobban, és ettől kiborultam, a könnyeim elkezdtek csorogni, végig az arcomon, hogy aztán lecsöppenve végül a sikátor betonján alkossanak tócsát.
- Kérem, ne bántson, kérem! - könyörögtem zokogva. A férfi elmosolyodott, de mosolya nem nyugtató volt, hanem gonosz. Gonosz és gyilkos. Az arcomhoz emelte a kést, majd az élét végighúzta a szemem mellett, egészen le a torkomig. Ott is végighúzta a pengét, amely nem sértette fel a bőröm, de éreztem a halál leheletét az arcomon.
- Láttad? - kérdezte újra, és mostmár nem ordított. Hangja gúnyos, hideg és gonosz volt. Nem szóltam, csak csurogtak könnyeim. Ekkor újra felemelte a kést, és gyors mozdulattal eltüntette valahol lent. Ezzel egy időben a hasamnál kibírhatatlan fájdalmat éreztem. A férfi elengedte a kezem, majd gonosz vigyorral nézett rám. Odakaptam a hasamhoz, és éreztem, ahogy furcsa folyadék folyik az ujjaimra. Az jobbomat megnéztem. Az egész tenyerem vöröslött a vértől. Éreztem, ahogy elgyengülök, szemem előtt a világ homályosodni kezd. Térdre estem, majd háttal a falnak dőltem. Más szinte semmit nem láttam a világból, aztán vége... elsötétedett minden...

- A gyilkos valószínűleg ugyanaz. Két áldozat, egyikük a híres milliomos, a másikuk egy csavargó nő, aki valószínűleg szemtanú volt - jelentette a rendőr a feljebbvalójának. A sikátor teljesen átalakult délutánra. Rendőrautók szirénái villogtak a bejárat előtt, ahol megtalálták a két holtestet. Az ismert személyiség teste egy kerítés előtt volt, kifosztva, míg a csavargó nőére egy kuka mellett a falnak támasztva találtak rá, most ez a test egy hordágyon feküdt, letakarva fekete zsákkal.
- Mit tudnak a nőről? - kérdezte az őrmester, miután felhajtotta a zsákot, hogy lássa az arcot.
- Semmit... - mondta, majd visszahatotta a halottra a zsákot, és intett, hogy vihetik.
Hasonló történetek
4458
Szerelem volt ez az első látásra. Valami olyan, mely mindent elsöpör. Egy hurrikán, mely kitép minden fát, és ledönt minden falat. Ember ilyen erős szerelmet még soha nem érzett, mint én akkor.
3633
Felnéztem, ott ültek, csalódottan egy felhőn és engem néztek. Én meg a tájat. Ameddig elláttam, csodálatos rét terült el. Semmi más nem volt látható csak a tiszta és makulátlan égbolt és a ringatózó zöld fű tengere. Meztelen talpamat nyaldosták a fűszálak, melye felkúsztak lábamon és körbeöleltek gyengéden. Én sétáltam tovább, mit sem törődve semmivel, csak a látványra koncentráltam...
Hozzászólások
További hozzászólások »
gyémánt ·
Ez lehetne akár egy kriminek is a kezdése. Van folytatás is?

Tetszett:)
Luthine ·
Mindenki ezt kérdezi, lehet hogy folytatom:)

Luthine ·
Ha valakit érdekel a krimik között Gyilkos II néven olvasható a folytatás

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: