Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A fűrész.

A terem nagy volt. Minden falát sötétre festették. tíz meztelen alak térdelt egymás mellet sorban. Mind a tíz fején csukja volt kezüket hátuk mögött. megbilincselték. Némelyik néma volt, némelyik halkan nyöszörgött. Halk csappanás hangzott fel teremben. A tíz alak kezéről lekerült a bilincs. Hárman közülük azonnal letépték magukról a csukját, a többiek lassabban reagáltak, és lassan talpra álltak. Mindegyik lány volt. Különböző alkatúak. Volt köztük alacsony, magas, Hosszú szökés és rövid fekete hajú. Volt amelyiküknek alig volt melle egyikük pedig dupla E-s méretekkel büszkélkedhetett. Mind 19 és 23 év közt lehettek. Volt amelyik kócosan álldogált magát átölelve de olyan is akadt aki még ott volt sminkjének sírástól elmosott utolsó vonala. Mindegyiküket máshol kapták el. Hunyorogva néztek körül h megszokják a terem felső része felől érkező neonok fényét. A terem üres volt leszámítva egy hatalmas oszlopszerű falat ami középen volt. E  mögül egyszer csak egy kicsiny alak gördült elő háromkerekű triciklijén. Nem ember volt ahhoz túlzottan aprónak tűnt. Fehér maszkja oldalán piros csigaszerű festés futott végig. Fejét lassan a lányok felé fordította és szája mozgásba kezdett.

- Sziasztok lányok,- a hang mély volt és reszelős, gépi torzítású. Olyan amitől mindenki megborzong- lenne itt egy kis játék. Mindegyikőtöket régóta figyellek. Mind megegyeztek valamiben. A  szexualitásotokat nem kezelitek a helyén. Többen közületek olcsó filléres kurva ként bújik minden nap mással ágyba, úgy hogy még sosem volt orgazmusa,és csak tudat a lényeg számár h kell valakinek. Van köztetek szűz is aki száraz kurva módjára élvezte odaadó fiúk kényeztetését de nem viszonozta azt soha. Van olyan is a ki nimfomán és számos pasiját csalta meg egy ötperces légyottért. De olyan is akad aki évek óta él kapcsolatban hagyva hogy pasija magán könnyítsen, s ha háromhetente enged is az unszolásnak olyan mintha egy fadarab lenne, miközben szörnyen féltékeny minden nőre aki a barátjával szóba áll. A játék egyszerű szexeljetek normálisan és túl élitek. A bal karotokba egy apró szerkezete ültettem ami testek több pontjába ültetett érékelővel kapcsolatban áll. Érzékel minden apró hormonális és hőmérsékleti változást amit csak produkáltuk, és inden szervezetetekbe vitt anyagot is. A kicsi szerkezetben méreg van ami azonnali halált okoz. Csak egyféle kép kapcsolhatjátok ki. Ha elélveztek és a testetekbe valamilyen úton emberi sperma kerül. De meghatározott mennyiség kell. Nem elég pár felhígult csepp. Sajnos innen nem mehettek ki. De szerencsére hoztam egy játszótársat.
A terem közepén lévő oszlop lassan leereszkedett. Belsejében egy asztal volt rajt egy egy fiatal férfi kikötözött teste. Meztelenül. Pénisze az ég felé meredt jó 22 centi hosszú é 6 centi vastag volt. Tövén vörös gyűrű futott körbe. A férfi fején fekete motoros bukósisak volt aminek két oldalán fura szerkezet látszott.

- Ő Steven, Majd mindegyikőtök típusával volt már dolga és mindegyiket szerette, de mindig porul járt és maszturbálásba menekült. Ő az egyetlen aki segíthet rajttok. Steven kapott némi ajzó szert hogy szép kemény legyen de ez csak ideiglenes. A péniszén lévő gyűrű érzékeli hogy van-e merevedése. Ha megszűnik a sisakjából éles acél cövekek hatolnak az agyába és meghal és vele mindenki aki még nem került sorra. Azt ajánlom a vérmesebbeknek hogy vigyázzanak a farkára mert még másnak is kell. Nem árt azonban sietni mert csak két órátok van mielőtt a sisak és a bennetek lévő kapszulák aktiválódnak, ha addig Steven lekonyul vagy nem kerültök sorra akkor búcsút mondhattok az életnek.- A falon egy digitális óra pirosan felvillant két órát mutatva.  Kezdődjék a játék, jó szórakozást.- Az óra elindult a bába pedig lehajlott szeméből eltűnt a vörös fény.



Folyt. Köv....

Kérlek írjatok véleményt hogy tetszett.
Hozzászólások
zenito ·
Basszus,mind a 10 fején csukja volt?
Biztos vagy te ebben?

Marokfegyver ·
Vannak gondok. Nemcsak a címmel, ahová nem kell a pont, de az iszonyatosan gyenge helyesírás ("kurva ként") mellett nehézkesen fejezed ki magad. Ilyen a már emlegetett "mind a tíz fején", ami mind a tíz alak fején lenne, vagy valami hasonló, de mindegy, mert ettől még nem lenne jobb.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: