Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A fürdő

Későn és fáradtan érkezett haza. Úgy gondolta, hogy jót fog tenni egy forró fürdő. Ezért nem is tett vett sokáig előtte, hanem Bement a fürdőszobába, ahol a nagy sarokkád volt. Már sokszor tervezte, hogy egyszer barátjával egy kettős fürdést kellene itt megtenni, de eddig ez sajnos nem jött még össze.

Megnyitotta a csapot, beállítva az ideálisnak képzelt hőmérséklete, fürdő olajt és fürdősót tett a kádba, és hagyta, hogy a zubogó víz minél előbb betöltse a kádat. Nekivetkőzött, megnézte magát a tükörben, sohasem volt megelégedve alakjával, mert az utóbbi időben jó pár kilót szedett fel. Rápillantott az eléje tárulkozó látványra, rándított egyet a vállán „ez van” gondolta. Barátjának így sem volt kifogása, hiszen már így dundiként ismerte meg, így fogadta el, és nem is tett eddig kifogást „dundisága ellen” Legfeljebb a szexben jelentett némi hátrányt a pocakja és popsija.

A fürdőszoba levegőjét betöltötte az olaj aromás erős illata, amely szinte már bódító volt. Bekapcsolta a rádiót, amelyből valami kellemes zene szólt és belépett a kádba. A kézi zuhanyt, amelynek több fokozata volt, beállította és először végiglocsolta magát, majd elmerült a kád vizében. A kellemes illat, a só frissítő hatása ellenére testében az egész héten felgyülemlett fáradság csakhamar legyűrte. Egyre álmosabb lett, a kád szélére a feje alá tett egy törülközőt, hogy mégse a kád széle nyomja a nyakát. Kezével masszírozta a mellét, combjait, véletlenül azonban az öléhez csúszott, Arra gondolt milyen jó is lenne ebben a helyzetben egy nagyot szeretkezni. Ujjai önálló életre keltek, lassan becsúsztak szirmai közé, és izgatni kezdték a legérzékenyebb pontját: A kézizuhanyt is a legerősebb egy sugaras pozícióba hozta és a víz alatt izgatni, kezdte ékszerét. Jóleső borzongás futott végig testén és lassan az első orgazmus közeli állapotba került!
Ekkor furcsa jelenségre figyelt fel. A víz mintha önálló életet kezdet volna élni. Az követte mozdulatait és örvények, vízáramlások fogták körül testét. Mintha lenne valaki még a fürdőszobában. Behunyta szemét, és határozottan érezte, hogy a kádban lévő víz, mint egy élő folyadék önálló életet él.

Az egyik hullám melleit nyaldosta, a másik combjait ölelte körül, hol kívülről, hol a combjai között örvénylett az áramlás. Belül egyre intenzívvé vált a sodrás. Alulról felfelé, combjai között egész közel kagylóihoz. Mikor ujjaival behatolt közéjük a vízsugár is követte, és most már az erős sodrás a csiklóját izgatta. A víz szinte tanulta mozdulatait, és mikor ujját becsúsztatta hüvelyébe, a víznyomás követte és kitöltötte barlangját. Mintha bent kis kígyók, vagy angolnák tekergőznének, úgy érezte magát.

Légzése felgyorsult, és megérkezett az első igazi orgazmus is. Ölén végigfutottak a kéj hullámai egymás után többször, gerince megfeszült, szinte fájt a kéj! A tanulékony folyadék tapasztalva az elért hatást, továbbra is ott lent örvénylett, nem hagyva időt az ellanyhulásnak. Ennek hatására sorozatban érték az orgazmusok.

Hogy könnyítsen valamit helyzetén, hasra fordult, fejét kezére hajtva, várta a további fejleményeket. Béka pozícióban feküdt a kádban. Combjait széttárva feküdt a vízben. Az áramlás most is középen támadott, erős sodrással mosta combjai belsejét, szeméremtestét, behatolva az ajkak közé is. Újra érezte a növekvő feszültséget ölében, véletlenül hátranyúlt ánuszához, és a víz rögtön követte a mozdulatot. Az áramlás ketté szakadt, az egyik továbbra is csiklója környékét érte, a másik sugár viszont elemi erővel támadta popsiját. Mintha szökőkútra ült volna, úgy érezte magát. A rendkívül erőssé vált sugár valami fantasztikus érzést keltett benne. Sohasem próbálta az anális szexet, de most úgy érezte, lehet, hogy elmulasztott valamit! A két intenzív sugár pillanatokon belül újabb orgazmust, orgazmusokat idézett elő, amelyek szinte láncszerűen érték.

Nem bírta tovább, beleájult az orgazmusok sorozatába. Arra tért magához, hogy fázik, a fürdővíz kihűlt, és teljesen nyugodtan viselkedett. Mintha mi sem történt volna, Hűvösen és csendesen hullámzott, ahogy kilépett a kádból! Gyorsan megtörölközött és ágyba bújt! Azon gondolkodott, hogy amit átélt az valóság volt, vagy álom? Azonban az ölében érzett vérbőség, azt sugallta, hogy azért valami történhetett ott a kádban!
Hozzászólások
További hozzászólások »
szigorúan bizalmacska ·
bluggy

:blush:

Mirrmurrka ·
elvégre igen, ha beleájulsz hassal egy kád vízbe, biztos, hogy előbb - utóbb fölébredsz arra, hogy a víz kihült.
Dehogy fulladsz be,e ugyan már!
No0oB ·
Jogos : D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: