Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A francia lány 3. rész

Írta: rascatooor
 
Fordította: Sinara
 
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2017. június 26.
 
 
 *********************************************************************
 
 
 
 
Szótlanul álltam ott és azon merengtem, vajon ez csak valami kegyetlen tréfa-e. Nem láttam őt így azóta a nap óta, amikor először találkoztunk és szinte már el is felejtettem, milyen csodálatos is a teste. Feszes mellei szinte könyörögtek az érintésemért.
 
- Ko-komolyan beszélsz? – hebegtem.
 
- Teljesen komolyan – válaszolta nyugodtan, tekintete pedig mereven az enyémbe fúródott.
 
- Most?
 
- Igen, most.
 
Felsóhajtottam. Volt valami különös ebben az egészben, de nem voltam abban a helyzetben, hogy vitatkozzak. Talán így akart visszavágni nekem. A lehető legjobban fel akart izgatni, miközben rákényszerít, hogy lerajzoljam.
 
Körbepillantottam a szobában, igyekezve megfelelő helyet találni a számára.
 
- Inkább állnál vagy lefeküdnél? – kérdeztem.
 
- Ami szerinted a legjobb. – Könnyed válasza barátságosan játékosnak hangzott.
 
Az apartman világítása meglehetősen kellemetlennek bizonyult. Ha lenne egy kis természetes fény…
 
A teraszhoz léptem és felmértem a környezetet. Az ég makulátlanul kék volt. Egy felhő sem volt sehol, a Nap viszont már túl magasan járt. A terasz teljesen árnyékba burkolózott.
 
- Talán a te teraszodon kellene csinálnunk – mondtam végül. Az ő apartmanja az épület szélén helyezkedett el, így talán több fényt kap.
 
Nyugodtan felkapta a kulcsait és meztelenül kilépett a lakásból, mintha csak ez lenne a legtermészetesebb dolog a világon. Némán loholtam a nyomában, épp csak felkapva a vázlatfüzetemet és a ceruzáimat.
 
- Tényleg nem izgat, ki lát meg, nem igaz? – ziháltam, amikor már a lakása biztonságában voltunk.
 
- Nem igazán – vont vállat, a mellei pedig lágyan ringatóztak a mozdulat hatására. – Itt, a napágyon?
 
Valóban a napágy tűnt a legkézenfekvőbb lehetőségnek. Ahogy elkezdtem a kedvem szerint elrendezni a beállítást, Chloe is próbált a maga módján előkészülni. A tenyerem izzadt az idegességtől, de valamilyen okból kifolyólag mostanra már a szakszerűség nyugalmába ereszkedtem. Az igazat megvallva még mindig kicsit mérges voltam Chloe-ra, azt fontolgatva, milyen játékot játszhat.
 
Amikor visszajött, rövid utasításokkal láttam el, hogy helyezkedjen el, én pedig igyekeztem felmérni a szemeim elé táruló képet.
 
Chloe az oldalán feküdt, az egyik karjára támaszkodva. Angyali látványt nyújtott sötét gombszemeivel és az arcát keretező egyenes szőke hajával. Szeplős bőrével viszont különösen egzotikus látványt nyújtott. Mint egy királynő, vagy egy St. Tropez-i istennő.
 
Vettem egy mély levegőt, miközben a testét tanulmányoztam, igyekezve áttranszponálni a vonalait a papírlapra. Mindeközben arról álmodoztam, hogy a tekintetem helyett a kezem simít végig testén, cirógatva selymes bőrét. Képzeletben a ceruzám helyett az ujjaim igyekeztek kirajzolni mellei tökéletes ívét és a nyelvem körözött a mellbimbóján.
 
Az ismerős melegség öntötte el ágyékomat.
 
- Vicces, nem igaz? – szólalt meg végül egy idő után. – A francia nők híresek a modellkedésről.
 
Gyengéd mosoly terült szét az arcán.
 
- Olyan komoly vagy, amikor rajzolsz – kezdett cukkolni, én viszont csendben maradtam és továbbra is a tárgyra koncentráltam.
 
A Nap állása lassan változott. Már majdnem fél óra telt, mióta elkezdtük és épp az arca részleteivel foglalatoskodtam. Már majdnem elkészültem.
 
- Nessa, tarthatnánk egy kis szünetet? Kérlek – könyörgött patetikusan.
 
Teljesen elfeledkeztem róla, hogy én ajánljam fel neki. Zavaromban, hogy túlterheltem őt, bocsánatot kértem és azt mondtam, pihenjen, amíg csak szükségesnek tartja.
 
Ahogy eltűnt odabenn, valószínűleg a mosdó felé véve az irányt, én kidolgoztam néhány árnyékot a rajzomon. Meglepően élethőre sikeredett. Egy sötét gondolat röppent át az elmémen. Talán mint Dorian Gray portréjánál, a művész csodálata túlságosan is beleivódott a munkájába.
 
Chloe ugyanolyan meztelenül tért vissza, ahogy korábban távozott. A kezében egy tubus naptejet tartott. Fel se figyeltem rá, amíg el nem kezdte szétkenni a bőrén. A krémes anyagtól fényesen csillogott a bőre. Lesokkolva figyeltem, ahogy a fehér krémet a bőrébe dörzsöli. A mellei csöpögtek az olajtól.
 
Hirtelen felfigyelt a tekintetemre, miközben a lábait kente be.
 
- Tudnál segíteni bekenni a hátamat? – kérdezte barátságosan.
 
Éreztem, ahogy vér szökik az arcomba, miközben oda léptem hozzá. Leültem mögé és a hátába kezdtem dörgölni a kókuszillatú olajat. Éreztem, ahogy az egész teste elernyed az érintésemtől. Vajon ennyire nem volt tudatában annak, milyen helyzetbe is hozott?
 
Lefelé haladtam a dereka felé, amikor egy halk sóhaj hagyta el az ajkait. Mintha csak valamiféle varázsszó hangzott volna el, az egész testem elolvadt a vágytól.
 
- Segítenél… segítenél bekenni a többi helyen is? – suttogta fátyolos hangon.
 
Semmi okom nem volt többé tiltakozni. Óvatosan előre nyúltam, az álla alá csúsztatva ujjaimat és magam felé fordítottam az arcát. Lágy barna szemei feneketlen medencékként meredtek rám szinte könyörgően. Pontosan azt üzenték, amit tudnom kellett.
 
Így hát az ajkaim ekkor találkoztak az övéivel. Szinte elolvadtam a csókjában. Abban a pillanatban minden megszűnt létezni. Éreztem, ahogy a hő elönti a testemet és hevesebben izzik, mint a Nap maga. Édes illata a virágok és a kókusz keverékeként töltötte be az orromat.
 
Amikor az ajkaink szétválltak, hevesen kezdtem zihálni. Tisztán hallottam a saját szívverésemet. Vagy talán ez az övé volt? Kinyitotta gyönyörű szemeit és bátorítóan rám mosolygott. Képtelen voltam nem ugyanezzel reagálni.
 
Apró, selymes kezeit az arcomra simította és egy újabb csókba vont engem. Ezúttal ez nem csak félénk tapogatózás volt. Játékosan harapdálta alsó ajkamat, miközben testünk egymáshoz simult, kezeim pedig derekára simultak. Szenvedélyesen magamhoz öleltem őt és gyengéden elkezdtem felfedezni száját a nyelvemmel. Ő közben a nyakam köré fonta karjait és a fürtjeimmel kezdett játszani.
 
Kezeim felkúsztak a derekáról a melleire, ő pedig a számba nyögött, ahogy megmarkoltam őket. Annyira különböztek az enyémektől! Apró bimbói megkeményedtek, ahogy a hüvelyk- és a mutatóujjam között morzsolgattam őket.
 
Áthúzta a topomat a fejemen és a melleimre simította a kezeit, ő is gyengéden megmarkolva őket a melltartómon keresztül.
 
Elsöpörtem a haját a válláról és gyengéden végigcsókoltam a nyakát, közben teret engedve, hogy a hátam mögé nyúljon és kikapcsolja a melltartómat. Ahogy a ruhadarab az ölembe hullott, melleim immáron szabadon simultak mellkasa bőréhez. Bimbói lágyan karcolták testemet.
 
Elterültünk a napozóágyon. Magam alá gyűrtem vonagló testét és kényeztetni kezdtem, bőre minden négyzetcentiméterét behintve csókjaimmal. Ajkaim közé vettem kemény bimbóit és gyengéden fogaim közé szorítottam.
 
- Ó, Nessa! – nyögött fel meglepetten, én viszont figyelmen kívül hagytam és inkább csak megcsókoltam mellbimbóit. Egész teste megborzongott alattam, ahogy nyelvemmel az apró kis pöcköket kezdtem kényeztetni.
 
Végigfuttatta ujjait fürtjeim között, én pedig lassan lefelé indultam a hasán, gyengéden csókolgatva bőrét. Amikor elértem az ágyékához, alhasa izmai azonnal megfeszültek, lábait azonban szinte hívogatóan széjjel tárta.
 
Az enyémmel ellentétben az ő bejáratát apró, vastag ajkak határoltak, tökéletes kis egység látszatát keltve. Selymesen simára borotválta a bőrét odalenn is, bőrét pedig immáron teljesen elöntötte a nedvesség combjai között. Gyengéden végigsimítottam szeméremajkain a hüvelykujjammal, ujjabb adag nedvességet csalva elő belőle, mint egy érett gyümölcsből.
 
Chloe felnyögött érintésemre, én pedig képtelen voltam ellenállni neki, hogy megízleljem ágyéka zamatát. Végigfuttattam nyelvemet vágatán és érzékibb íz öntött el, mint bármelyik férfinél korábban. Kevésbé intenzív és sokkal femininebb. Hosszan nyalogattam, érzékien futtatva végig nyelvem vágatában, apró nyögéseket csalva elő torkából.
 
Megborzongott, ahogy éreztem a benne növekvő hevületet. Csiklója olyan volt, mint egy kemény kis gyöngy, ahogy a nyelvemmel játszadoztam vele. Szilárdan tartottam combjait a kezeimmel, próbálva gátat szabni rázkódásának alattam. Egyre közelebb került a csúcshoz.
 
Hangosan felnyögött, én pedig éreztem, hogy apró cseppek landolnak az arcomon. Ez azonban csak még jobban felizgatott és lefetyelni kezdtem édes nedveit. Nem is lassítottam, amíg meg nem éreztem, hogy a teste elernyed alattam a gyönyör utolsó hullámainak farvizén.
 
Felsóhajtott, én pedig lassan felemeltem a fejem a lábai közül, hogy figyeljem, ahogy elégedetten elnyújtózik.
 
- Az arcod… Teljesen nedves – kuncogott és letörölte nedvei maradékát a bőrömről.
 
Egy csókkal jutalmazta munkámat, majd megmarkolta melleimet, ahogy fölé hajoltam. Ujjai végigsimítottak a hasamon, ahogy keze utat keresett magának a sortomba, hogy pillanatok alatt kigombolja és letolja.
 
- Nem nézel ki tangás lánynak – vigyorgott kacéran, miközben az alsónemű vékony pántjával játszadozott, kihúzva azt, hogy aztán visszacsattanjon a bőrömre.
 
Nem tudtam erre mit válaszolni, úgyhogy inkább csak gyengéden beharaptam alsó ajkát helyette, ő pedig elismerően felnyögött. Éreztem a nedvességét tangám anyagán keresztül, ahogy hozzám simult.
 
Pozíciót váltottunk, így most már ő került fölülre. Mindig is tudtam, hogy nagy melleim vannak, de sosem gondoltam bele, mennyire, amíg nem láttam, ahogy Chloe játszadozik velük, apró ujjbegyeivel körözve bimbóim körül.
 
Huncut mosollyal az arcán húzódott le az ágyékomhoz. Fogai közé fogta tangám peremét, hogy óvatosan lehúzza azt.
 
- Egek! Mennyire benedvesedtél! – nyögött fel, miközben végigfuttatta ujját szeméremajkaimon. Mennyei érzés volt.
 
Egyetlen további szó nélkül belém csúsztatta ujjait. Hallottam, ahogy a saját nedveim cuppognak körülöttük.
 
Hangosan felnyögtem. Bár az ujjai vékonyak voltak, úgy tűnt, Chloe pontosan tudja, hova kell nyúlnia, hogy egy nő kedvére tegyen. Azonban a legjobban az igzatott fel, ahogy figyeltem Chloe gyönyörű szemeit az ágyékomra szegeződni, miközben az ajkai elnyílnak a vágytól.
 
Ujjai egyre mélyebbre hatoltak belém, miközben lehajtotta a fejét. Ahogy a nyelve hegye csiklómhoz ért, mintha áramütés szaladt volna keresztül a testemen. Mint amikor villám csak a fába, úgy hasított belém az élvezet, tovaűzve minden erőmet.
 
Szemeim félig lecsukódtak és erősen megmarkoltam a napozóágy peremét, ahogy testem remegni kezdett. Nyelve mesterien körözött csiklóm körül, miközben ujjai tovább folytatták munkáikat. Már attól féltem, mi fog történni, ha így folytatja tovább, és attól féltem, mi lesz, ha abbahagyja.
 
Aztán abbahagyta.
 
Zavartan felemeltem a fejem és figyeltem, ahogy Chloe kihúzza belőlem ujjait. Halkan zihált, arcán viszont széles mosoly ült.
 
- Ne olyan sebesen! – mondta. – Szeretnék még kipróbálni valamit.
 
Azzal a napozóágy szélére ült. Egyik lábát az enyémbe akasztotta, másikat pedig lelógatta az ágy peremén. Fölém helyezkedett, széttárva a lábait a hasam felett.
 
Mostanra már megértettem, mit tervez. Izgatottan a kilátásoktól segítettem neki megfelelő pozícióba helyezkedni. Pár pillanat múlva már stabilan ült felettem. Lábaink összefonódtak és ágyékunk finoman egymáshoz simult.
 
- Tetszik? – kérdezte, rám emelve csokoládébarna szemeit.
 
- Imádom – nyögtem.
 
Rám villantotta fényes fehér fogsorát és gyengéden megcsókolt, mélyen a számba tolva nyelvét. A csípőjére simítottam kezeim és segítettem neki mozogni felettem.
 
Semmihez nem volt hasonlítható, amit korábban átéltem. Ahogy ágyéka az enyémhez dörzsölődött, nedveink összekeveredtek, csiklóink pedig táncot jártak egymáson.
 
A hőhullám kezdett elviselhetetlenné válni. Hevesen csókoltam őt, míg az élvezet maga alá nem temetett és levegő után nem kezdtem kapkodni.
 
- Ó, Chloe…! – nyöszörögtem, selymes hajába temetve arcomat.
 
A gyönyör úgy hatolt a testembe, mint egy kiélezett pallos.
 
 
***
 
 
- Szerinted megláttak minket? – kérdeztem Chloe-tól, miközben figyeltem a közeli épület teraszán ücsörgő idős párt.
 
Tökéletes kilátásuk volt Chloe erkélyére.
 
Épp csak lezuhanyoztunk. Chloe mellettem ült és rágyújtott egy cigarettára. Meztelen testét egy háziköntös fedte. Felemelte tekintetét az immáron elkészült képről, amit neki szerettem volna adni ajándékként, amikor elválunk, azzal az ígérettel, hogy jövő nyáron csatlakozom hozzá.
 
- Talán – válaszolta. Nem úgy tűnt, mint akit különösebben izgat a helyzet. Aztán pajkos mosoly terült szét ajkain. – Szeretnéd megmutatni nekik, hogy is megy ez?
 
 
 
Vége
Előző részek
4619
Globalizáció is on: egy francia és egy seattle-i lány élvezetei a spanyol tengerparton
Hozzászólások
Deakjanika ·
Nemvoltrossz olvasmány.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: