Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A folyamat

A történet első része

Egyetemi hallgató vagyok, lassan végzek. Lényegtelen milyen karra járok, az talán fontosabb hogy 5 éves képzésről van szó. Másod éves voltam, albérletben laktam két másik egyetemistával. Egy lánnyal és egy fiúval. Mind a hármunknak saját szobája volt, szóval nem kellett együtt aludnom senkivel, nem kellett osztozkodni a légtéren. A kis szobájában mindenkinek megvolt a saját, privát szférája. A lány lakótársam viszonylag csinos nőnek mondható, a srác annyira nem álom pasi. Mindhárman úgymond az ideális lakótársak voltunk egymásnak. Ha kellett takarítottunk, vásároltunk. Mikor kire esett a sor. Túl sokat nem beszéltünk. „Szia! Helyzet? Nem sok. Órára megyek.”  Ennyiben merült ki a beszélgetésünk.      
25 éves lány vagyok, és ami a külsőmet illeti, nem mondom, hogy nincs mit javítani rajtam, de összességében meg vagyok elégedve azzal, amit a természettől kaptam. Főleg mások véleménye alapján vettem a bátorságot ezt leírni, de azért tükröt is szoktam használni. A sztori átélése érdekébe talán jó, ha leírom, hogy 168 magas vagyok, 60 kg körül mozgok, kerek fenekem van, és közepes méretű mellem. Utóbbival kifejezetten ki vagyok békülve, sosem akartam akkorát, hogy leszakadjon a hátam tőle. Nem egy sportos mindenhol izmos nőt kell elképzelni, aki ki nem szakad az edzőteremből, és minden nap azt irkálja a facebookra, hogy „kitűzött cél elérve”, „na, akkor gó lábazni” stb. Nem, nem ez a stílusom.  

Június közepén vizsgákra tanultam. A barátom Németországban dolgozott. Már 1 hónapja távol volt. Akkor 21 éves voltam, és 19 éves korom óta voltam együtt Petivel. Jól kijöttünk, a távolság azonban az utolsó évben és a külföldi munkája kicsit már kezdett problémát okozni.
Egy konzervatív lány voltam, hűséges. Mindig is Családban gondolkodtam, tisztességes munkában. Nem voltam bulizós picsa, nem voltam ribancos. Egy természetes külsejű, természetes dolgokat kedvelő, lányt kell elképzelni, aki épp talán élete legboldogabb időszakát éli, jó nagy adag céltudatossággal nyakon öntve. Fontos volt a suli, a szüleim és persze a párkapcsolat, amiben éltem már egy ideje. Bulizni is úgy mentem el, hogy vagy a barátommal, vagy csak 1-2 legjobb barátnőmmel iszogattunk, akkor sem ki tudja mit, nem voltam szeszkazán.

De! (és ez egy nagyon nagy de) Legyen az ember akármilyen is, ha a szervezete olykor megszólítja. Nem voltam különösebben perverz, sem az átlagosnál nagyobb szexuális étvágyú, de olykor rám tört azért a vágy. Természetesen Petivel életem végéig terveztem akkor a dolgot. Nagy szerelem, kizárólag ő létezett. Ő vette el a szüzességem, és nem voltam más férfival rajta kívül.
Azon a nyáron már többször kerültem abba a helyzetbe tanulás közben, hogy mikor olvasgattam, félig bambán azon kaptam magam, hogy a kezemet a lábam közé szorítva tartottam, olykor az ujjammal is „piszkálgattam” magam persze ruhán keresztül. Nem maszturbálás volt, csak valahogy mindig a combtövem vagy a szeméremdombom felé járkált a kezem. Volt persze olyan is, hogy  - akkor már tudatosan - benyúltam a bugyimba és simogattam magam, de akkor sem adtam át magam az élvezetnek, és inkább félbeszakítottam. Nem önsanyargatásból, hanem mert vagy stresszeltem, hogy le vagyok maradva a tananyaggal, vagy nem voltam eléggé felpörögve. Volt persze, hogy ugyanezzel a kezdéssel ugyancsak tanulás közben ismét eltévedt a kezem, jobb hangulatban lehettem, és a lábam közétől a mellkasomig végigfutott az a bizonyos feszült izgató érzés. Hogy tudnám ezt körülírni? Olyan, mint valami nagyon enyhe de, finom „fájdalom”. És szinte az ujjaddal tudnád mutatni, hogy éppen hol érzed. Szóval ezt éreztem, és persze jött a „hang” belülről, hogy „üsse kő”. Egyébként is biztos jobb lesz utána kicsit kevésbé feszülten a kötelességekre koncentrálni. Amikor beletörődtem a ténybe, hogy „elcsábítottam magam”, letettem a jegyzeteimet kényelembe helyezkedtem, és benyúltam a nadrágomba. Először csak a fehérneműmön keresztül. Még jóformán magamhoz sem értem, de jól esett. Szépen elkezdtem simogatni, először végig az egész nyílást, a combom tövét nyitott ollót formálva az ujjaimmal.  Akkor már éreztem egy kis nyirkosságot odalent. Igen, benedvesedtem. Letoltam a nadrágom a combom feléig, a bugyimat pedig félrehúztam a bal kezemmel. Mosolyogva annyit mondtam: „uhh”, mikor megláttam az első nedvességcseppet gyöngyözni a puncimon. Az ujjbegyemmel masszírozni kezdtem, ami egyre jobban süppedt be a szeméremajkaim közé. Csúszott, és mikor távolodott az ujjam a nyílástól, látni lehetett, ahogy a kicsit sűrűbb állagú nedvesség fonalat húz maga után. Egy kicsit azért benyálaztam a kezem, majd addig játszottam, amíg el nem értem a csúcsot. Biztos kíváncsi vagy azért a részletekre, azt most nem fogom körülírni, hogy jutottam el az orgazmusig.

Már most felnőttesebb a megjelenésem (és ezt minden téren kell érteni), akkor még „babapuncim” volt. A formája –ami persze most is ilyen- nem volt különleges. Nem volt benne gyűrődés, vagy -ahogy sok pasitól hallottam-, nem volt kagyló, sem káposzta, sem saláta formájú. Egy minimálisan húsos, és csak a vágat látszik rajta. Egyébként hülyén érzem magam, hogy ennyire körvonalazom a saját nemiszervemet, de legyen. Éljen az anonimitás. Apropó babapunci: most már inkább hagyok rajta szőrt. Sokkal nőiesebbnek érzem magam, ha egy csinosan megigazított háromszög díszíti. Akkoriban persze teljesen simára borotváltan éreztem jól magam, nem fért bele sokszor a borosta sem. Szóval a barátom híján magammal kényszerültem akkor játszani.
Ahogy telt az idő, múltak a hetek, ez azért egyre többször esett meg. Már volt, hogy kompletten levetkőztem éjszakánként és teljesen elképzeltem, ahogy szexelek. Teljes egészében mint ha „szimulátor” lennék leutánoztam minden mozzanatot: benyálazott ujjal söndörgettem a mellbimbómat, szoptam a nagyujjamat, még talán egy-egy halk „igen” is elhangzott a sötét szobában. Aztán kíváncsi lettem. És egyre kíváncsibb. Már tényleg rutin munka volt a szex-szimuláció. Már nem csak háton fekve csináltam, hanem kutyapózban is. Kész őrület. Legalábbis annak tűnt, ahogy mindig egy-egy lépéssel haladtam afelé, hogy már néha kicsit szégyelljem magam saját magam előtt. Igen, egyébként vívódtam belül sokat emiatt. Merültek fel a kérdések: „Mi van, ha betegessé válik ez a folyamatos önkielégítés?” Aztán megnyugtattam magam: „magánélet, senki nem látja, senkinek nincs köze hozzá. Egyébként meg nem bűn, nem csalok meg senkit, és ami a legfontosabb: nagyon kellemes”.

Így lettem egyre kíváncsibb. Eszembe jutott, hogy vajon más is van ezzel így? Élőben Ciki ilyet bárkitől kérdezni, szóval: „Szia internet, lenne egy kérdésem”. Így a neten kerestem ilyen tartalmakat. Olyannyira, hogy ráakadtam egy ingyenes szexpartnerkeresőre. Na nem azért mert akartam valakit magamnak, hanem kíváncsi voltam mások, akikről feltételezem, hogy hétköznapi emberek, meddig képesek elmenni. Akkor rájöttem, hogy nagyon amatőr vagyok én még ide, de jól is van ez így. Aztán azért mégis szívesen nézegettem a képeiket.
A nagy képnézegetésből pedig az kerekedett ki, hogy én is kíváncsi lettem, mások mit szólnának hozzám. Azonnal izgalomba jöttem a gondolatra, hogy megörökítsem az adottságaimat. Az oldalon be lehetett állítani, melyik képedet láthatja bárki,  melyiket csak azok, akiknek megengeded. Féltem a dologtól, de a kíváncsiságom győzött. Beálltam a tükör elé, miután levettem a ruháimat. Csak a tangám maradt fenn. Ha már fényképezkedtem, vittem bele valami koncepciót… először félénken takartam a cicimet, aztán folyamatosan többet mutattam belőle. Ezután megfordultam, és a popsimat is lefotóztam. Igazából nagyon tetszett ez a dolog. Hülyének, szabadnak éreztem magam és nagyon-nagyon izgatottnak. A barátomnak korábban küldtem hasonlót, de csak egy-két képről van szó. Azt is melltartóban csináltam. Nem volt több annál, mint amit a strandon is lát az ember egy lányból. Szóval igen, újabb határt léptem át. A képek felkerültek. Összesen hat darabot töltöttem fel. Arra azért ügyeltem, hogy az arcom és a szobámban könnyen felismerhető dolgok ne látszódjanak, így amit kellett képszerkesztővel eltüntettem. Olyan kép került fel mindenki számára láthatónak, ahol az egyik mellem takarom, a másik látszik. Kicsit féloldalasan álltam, így a csípőmet és a combomat nézhette, aki rám talált azon az oldalon.
A képeim megtették a hatásukat. Annyi férfi írt rám, hogy lehetetlen volt elolvasni. Volt, aki nagyon sablonos volt, szinte éreztem, hogy megírta előre és bemásolta. Előfordult olyan is, aki tényleg udvariasan nyitott, és persze olyan is, aki egyből leírta, hol és hogyan dugna meg. Némelyik szöveg kifejezetten tetszett. Az egyikőjük azzal akart levenni a lábamról, hogyan mártaná bele hátulról a zuhany alatt állva a farkát a „forró puncimba”. Nem szeretem a bunkókat, de néha tényleg ezt éreztem igazi dicséretnek. Persze a bűntudatom is erősödött folyamatosan, hogy ez már nem tiszta dolog, amit csinálok. Az addigi életmódomhoz képest tényleg nagyon erős változás volt ez, hogy már van meztelen képem a neten, és néha tetszik, hogy idegenek leírják, mit tennének velem. Mindeközben a barátom egy másik országban van és arra vár, mikor jöhet haza. Egy pár napig ment ez. Olvasgattam, nézegettem a sokszor ízléstelen képeit idegen embereknek. Aztán rájöttem, hogy egy nővel jobb lenne ilyenekről beszélni. Például érdekelt volna, hogy ki miért szorul rá ilyen oldalra. Van-e hasonló nő hozzám, aki ilyesféle kíváncsiság miatt jött fel. Na, nem tanácsot akartam kérni, csak kíváncsi voltam mennyire vagyok egyedül azzal, hogy egyre gyakrabban nyúlok magamhoz. Akkor nekem soknak tűnt, amit csinálok, hisz addig nem volt jellemző.

Sok nő is írt rám ezután. Azt kell mondjam, helyenként a nők durvábbak, mint a pasik. Volt egy nálam pár évvel idősebb lány, akinek nagyon szép alakja volt, de bemutatkozásnak annyit írt, hogy pisiszexben benne lennék-e. Na, itt még azért nem tartottam. Aztán irkáltak többen is, míg egy idősebb nővel sikerült többet is beszélnem. Ő normálisan közelített. Nem fogalmazta túl a dolgokat, de őszintének hatott. Kérdezte, hogy miért vagyok fenn, én pedig elmeséltem. Aztán ő is elmesélte, hogy miként szokott huncutkodni magával. Bár furcsa volt, hogy egy 40 fölötti nővel erről beszélek. Mindenesetre mesélt ezt-azt. Mesélt a kalandjairól, arról, hogyan jött össze férfiakkal és nőkkel is. Elmesélte, hogy először egy kolléganőjével játszadozott, utána már könnyebben vette, ha nőkkel kerül testi kontaktusba. Nekem igazából tetszett, amit mesélt. Ha pedig igaz volt, akkor azt gondolom, hogy elég rámenős nő lehet az életben. A képein jól nézett ki a korához képest, de látszott valami őrület a szemében.
Ja, igen, a történet: valami munkahelyi buli és iszogatás után már nem volt busza a kolléganőjének. Így mi sem természetesebb, fenn aludt az újdonsült barátnőmnél. Innentől kezdve az egyszerűség kedvéért „ a barátnőm”-nek fogom hívni. Szóval kolléganő külön szobában aludt, miután még italoztak és kibeszélgették magukat. Aztán az én netes „barátném” kezdett nem bírni magával az alkohol hatására. Egyébként biszexnek mondanám. Ahogy elmesélte: a szobából, ahol a kolléganője volt, még kiszűrődött a fény. Nem aludt. Sőt hallotta, hogy a telefonjára üzenetek érkeznek. Az én barátnőm pedig levetkőzött a saját szobájában. A bugyit hagyta csak magán, és az ágy szélén ülve kezdett maszturbálni. Vonaglott-ahogy mondta- és terpeszben ül. (ezt a terpesztés szót nagyon kedvelte, rengetegszer használta, mikor mesélt) Mikor kellően felizgatta magát, úgy gondolta, hogy a kolléganőnek ezúttal érkezzen egy meglepő üzenet is: „ha nem tudsz aludni, átnézhetsz”. Nem sokkal rá be is nyitott a kolléganő, és mikor látta, hogy a vendéglátója hogyan játszik magával, nem tudta eldönteni kimenjen vagy maradjon. Egyébként van tippem, hogy zavarban lehetett. A nekem elmesélt történet szerint félt a dologtól, de kipróbálta. A barátnőm úgy mesélte, hogy csókolóztak először, aztán benyúlt a nadrágjába. Szopogatták egymás mellét, majd az ujjazásig jutottak le. Nekem tetszett, ahogy elmesélte, pedig nem tudtam volna élőben elképzelni nővel. Élőben.

Megint telt el pár nap. Ismét leültem megnézni, mi újság van vele. Azonnal rám írt. De ezúttal a chat-et használta. Nem kellett vizsgaidőszakban bejárni suliba, csak a vizsganapokon, így otthon voltam. Komótosan lezuhanyoztam olyan 9-10 körül, jól esett kicsit lustábbra venni a figurát. Ketten voltunk fenn egyébként az albérletben. A srác, Roli volt otthon még.
Kedves barátnőmtől a formalitások után jött egy érdekesebb kérdés:
-Mi van rajtad?
-Mert? - kérdeztem vissza.               
-Kíváncsiság. Na, mi van rajtad?
Végül is nem éreztem annyira cikinek. Mondtam, hogy egy póló, meg egy tanga. Aztán mégis érdekelt, miért volt ez neki fontos. Ezt követően érkezett a válasz:
-Épp simogatom magam.
Mondanom sem kell, megint elég új infó volt ez nekem. Aztán fokozta:
-Adsz hozzáférést a képeidhez? (csak 1 kép volt publikus, azok közül, amit feltettem) Ekkor elgondolkodtam. „Minek adjam meg egy vadidegennek perverzkedni?” Aztán mikor végigfutott a fejemen, hogy gyakorlatilag maszturbálni szeretne, miközben a testem nézegeti, nagyon zavart lettem. Nem tudtam eldönteni, hogyan is érzem magam. Azért sem, mert valójában kíváncsivá tett. Szóval megadtam neki a hozzáférést a többi képemhez is.
-Nagyon jó nő vagy. Elképzelem, ahogy nyallak.
Puff. Még egy lapáttal rátett az eddigi - számomra erős- kijelentéseire, de megköszöntem neki a pozitív véleményt.
-Most ott járok, hogy a melledet szopogatom. Te közben a pinám fogdosod.
Egyre durvult a szövegeivel is, és mindig soknak éreztem az újabb és újabb dolgokat, amiket írt. Nagyon nyersen fogalmazott. Láttam, hogy teljesen röviden tőmondatokban ír. Semmi mellébeszéd. Lehet, hogy tényleg nincs ideje írni, mert közben mást is csinál.
-Egyébként csinálsz most valamit magaddal? –jött tőlem az ostoba kérdés.
-Aha. Ujjazom magam. Fogd meg a melled. Simogasd. Gondold azt, én vagyok.        
-Bocsi, de lehet nekem ez sok. –ellenkeztem. Valójában nagyon kettős érzéseim voltak. Már hajlottam felé, hogy belemenjek, de valami vissza is tartott. Nem volt időm sokat elmélkedni, jött az újabb üzenet:
-Fogd meg, játssz vele!
Aztán végül is megfogtam. Enyhén simogattam pólón keresztül. Kis idő múlva máris megduzzadt a mellbimbóm, úgy hogy jól lehetett látni pólón keresztül is. Itt éreztem, hogy az izgalom kezd szétáradni a testemben. Kezdtem belejönni, de még mindig ki akartam lépni. Az eszem ezt akarta.
-Na? Simogatod? -érdeklődött.
-Igen, de szerintem jobb, ha kilépek. Eléggé zavarban vagyok, meg ehhez jobb, ha egyedül vagyok itthon. –mentegetőztem. Nem mintha magyarázattal tartoznék neki.
-Ki van otthon? -érdeklődött megint, mire elmeséltem. Kérdezett a srácról. Érdekelte, hogy milyen pasi. Én pedig elmondtam, hogy inkább testesebb. Nem az a nagyon kövér, sok úszógumival, csak hasra elég termetes. Elmondtam, hogy nem annyira vonzó azért számomra. Egy informatikus srác, szemüveggel és még a körszakálla sem kifejezetten az én stílusom.
-Aha. Értem. -Törődött bele. - De ha a szobádban vagy, ne félj, úgyse lát. Tuti felizgultál már, élvezkedhetnénk kicsit.
Nem igazán akarta félbehagyni az előző dolgot. Kezdtem én is úgy érezni, hogy nem is lesz ez olyan rossz. Na de első és utolsó alkalom. Bambán és meredten néztem már fél perce ezt az utolsó üzenetét. Na, jó –gondoltam magamban- még egyszer megpróbálom, ha megint jön ez a bűntudattal vegyített zavaros furcsa érzés, kilépek és törlöm magam. Kicsit beljebb húztam magam alatt a széket, kényelmesen a támlához dőltem. Kezdett múlni a negatív érzés, kezdett előjönni a kíváncsiság és az izgalom. Bal kezemmel ismét megfogtam a mellem. Simogattam, ahogy szeretem, ahogy szeretném, hogy hozzám érjenek. Óvatosan, de egyre erősebben. Lentről fel, majd körkörösen. Később rámarkoltam. Az ujjam hegyével birizgáltam kicsit a mellbimbómat, ami már így pólón keresztül is nagyon érzékeny volt. Már vártam egy ideje, hogy ír-e valamit. Így az izgalomtól áthatottan elhatároztam, hogy most én jövök. Megnéztem a képeit ismét. Szexinek találtam. Hiába nő, mégis így neten keresztül kezdett beindítani a gondolat, hogy egy másik nő teste ér az enyémhez. Nem volt már kellemetlen érzés.
Nem is tudjuk egymásról, ki kicsoda. „Szóval csak semmi pánik. –Csináljuk!” – gondoltam. Aztán ráírtam. 
- Elképzelem, ahogy levetkőztetsz, és megérinted a cicimet. -Kezdeményeztem. Nem telt el pár másodperc, már láttam, hogy ír.
- Helyes. Én épp terpesztek és ujjazom magam. Képzeld el, hogy a melledet szopom. Körözök a nyelvemmel a finom bimbódon.
Na, most ezt olvasva tényleg jött egy hőhullám. Végigáradt a testemen. Ekkor benyálaztam az ujjaimat és a pólóm alatt a mellemre kentem a nyálat. Mennyeien jól esett, ahogy a kezdetben langyos nyál lassan hűvösnek érződött. A cicim libabőrös lett, én pedig csak a bimbómat simogattam, majd óvatosan megcsíptem. Kezdtem igazán élvezni a játékot. Egyre jobban esett írni róla, hogy épp hogy érzem magam, és mit tennék a másikkal.
-Finoman nyalogatod, én most épp a te melled simizem. Akarod, hogy csináljak mást is vele?-kérdeztem.
-Rajtad van még a póló? -kérdezett vissza.
-Igen.-válaszoltam kicsit kizökkenve.
-Akkor vedd le. – javasolta.
-Nem kell. Fölösleges, így is jó. –ellenkeztem vele.
-Vedd le! –már nem először volt ilyen határozott. Valójában tényleg nem értem, miért tiltakoztam. Mellesleg az is izgatott, hogy irányít közben. Hát megkaptam a pólóm alját, és egy mozdulattal le is húztam magamról. Tényleg kellemesebb és izgatóbb volt. Azonnal a kebleimre néztem. Fehér, gömbölyű és a bimbóim felé haladva enyhén csúcsosodó melleim vannak. Jól esett így felizgulva rájuk nézni. Mindkét kezemmel fogtam már őket, és egyszerre izgattam. Nagyon-nagyon kellemesen éreztem magam. Sokkal jobb volt, mint egyedül csinálni. Aztán érkezett egy üzenet.
- Levetted?
- Igen. - ment a válasz.   
- Akkor már csak bugyiban vagy? –érdeklődött, amire szintén igenlő választ adtam.
- Nedves vagy?      
- Igen.
Egyszerű kérdések, de hihetetlen mennyire képesek fokozni az izgalmat. Lenéztem és láttam, hogy a világoskék tangámon egy kisebb sötét pötty jelentkezett.
-Terpessz, és nyúlj a bugyidba! Képzeld, hogy én csinálom.
Már nem kérdeztem vissza, azonnal csináltam is. Lehunytam a szemem, és a kezem szinte magától elindult. Megállíthatatlanul hatolt át az alsóneműm gumiján, majd helyet csinálva magának, azonnal és mohón a szeméremajkaim között landolt. Végigsimítottam, a „vágatot” érezve közben, mennyire sikamlós már a puncim. Kicsit már sűrű is volt helyenként a nedvesség, hiszen gyűlt már egy ideje, amíg a melleimmel játszottam. Megérintettem a csiklómat. Nagyon finom érzés volt, nem volt kellemetlen, hiszen bőven volt nedvesség az ujjamra tapadva is, és folyamatosan termelődött.
- Érzem, hogy a nedves puncim simogatod. –tájékoztattam a helyzetről lelkesen.
- Nyúlj a pinádba! Én már folyok.
Eszméletlenül kezdett felizgatni. Érződött, hogy nem először játszadozik neten keresztül.
- Csinálom. –válaszoltam szinte engedelmeskedve.
Hirtelen már nagyon benne voltam a játékban. Letoltam a bugyim, de csak a térdemig. Már nem voltak aggályaim, már nem kérdeztem vissza. Odalett a félénkség. Ebben a dologban legalábbis. Az ujjam lassan, de könnyedén csúszott be a nyíláson. Óvatosan ki-be mozgattam, a másik kezemmel közben simogattam magam. Szép lassan kezdtem igazán hevesebb lenni. Sóhajtoztam.
-A nyakad nyalom, és közben ujjazlak. – írta.
- Megkóstolnálak odalent. Úgysem csináltam még. –válaszoltam.
- Ahogy akarod édesem, ráülök a szádra. Vonaglok az arcodon.
Szinte éreztem, ahogy egy tőlem idősebb nő puncija csúszkál a számon, és nyalom neki, ahogy tudom. Kezdtem mocskosnak érezni a dolgot. Főleg azután, amit ezután mondott:
- Ha itt lennél az ágyra fektetnélek, és hátulról nyalnálak ki. Kinyalnám a popsid is, és meg is ujjaznám. - mondta. Én pedig már majdnem meggyulladtam úgy felpörögtem. Nem csak attól, hogy maszturbálok, és szexcsetelek, hanem attól is, hogy szexi és izgató kimondani ezeket a dolgokat. Például ezt:
- Ohh. Hidd el, most megengedném neked.     
- Nagyon felizgultál? – érdeklődött.
- Igen.
- Vedd le a bugyid.
- Már letoltam.
- Na! Helyes. Tényleg belejöttél. –válaszolt kicsit meglepetten, legalábbis éreztem, hogy nem gondolta, hogy már itt tartunk. Aztán folytatta:
- Élveztél már?
- Nem, de már jártam közel hozzá. Nem akarom gyorsan, jó most játszadozni. –válaszoltam, és tényleg jó is volt. Nyirkos volt a testem, égett az arcom, szinte tűzpiros volt. Az ér lüktetett a nyakamban. Nagyon új és szuper volt számomra ez a játék. A székem kék ülőkéjén már sötét nyomot hagyott a fenekem, megizzadtam kicsit. A puncim ragyogott a nyálkától, és ennyire sosem voltam nedves. Egy kevés már a székemre is csöpögött. Majd folytattam a chatet közben:
- Istenem, te nő. Nagyon felizgattál. Állítom, soha ennyire nem kívántam még a szexet. 
- Hehe, most biztos nagyot kefélnél. –válaszolta.
- Az nem kifejezés.  
- Kár, hogy lakótársad csúnya. Nem? 
- Ahogy most felpörgettél, még ő is belém tolhatná.
És ekkor egy borzasztó erős hullám szaladt végig a testemen. Olyan hullám, ami a legerősebb érzéseket terítette szét minden porcikámban: kéjt, adrenalint, izgalmat, félelmet. Leírni nem tudom szinte, hogy micsoda érzés volt ezt kimondani. Dehogy feküdtem volna én le akárkivel is. Abszolút nem ezért írtam le. Azért írtam, mert mocskos volt, és még rátett egy lapáttal az amúgy is fokozhatatlannak hitt testi-lelki állapotomra. Nem csalnám meg a barátomat, ez egy biztos pont volt, és biztonságban éreztem, magam hogy nem csinálnék ilyet. Száz százalékig biztos voltam ebben. A beszélgetés folytatódott:
- Akkor hívd át! – mondta. Szinte megrökönyödtem, hogy ezt kérte.
- Mi?! Dehogy! – mondtam, és kezdett megjelenni bennem némi félelem.
- Hívd át! - erősködött.
- Nem fogom megcsalni a barátom, bocsi.
- Hívd! Tudom én, hogy begerjedtél. Ne félj semmit anyukám, jól beléd lökné, egyből elélveznél. A szemed is felakadna. - győzködött. Hihetetlen nyersen fogalmazott, mindig mellbevágott ezekkel a megnyilvánulásokkal, de valahol azért tetszett is ez nekem. Naná, nem vetkőztem volna le csak úgy, ha nem jött volna be. Ahogy végigolvastam ezt, olyan volt mintha megsokszorozta volna azt az érzést, ami eddig bennem volt. Az első lépés az volt, hogy eszméletlenül megijedtem. De nem olyan ijedtség volt, ami tántorít. Attól ijedtem meg, hogy lehet, most mégsem fogok tudni itt megállni. Aztán a hasamtól a nyakamig szinte ugyanazt az érzést éreztem, mint a hullámvasúton ülve a hirtelen esés közben. Mint az adrenalin. Megijedtem és egyszerre felizgatott, hogy tényleg elgondolkodtam ezen, közben pedig erősen járt az ujjam ki-be a puncimban. Sóhajtoztam is. Nem volt sok időm sokat játszani, ellazulni, mert írt tovább:
- Hívd be! Majd meglátod mi lesz. Mutasd meg neki, mit beszélünk, nem tudhatod mi lesz. Ne ijedj meg. Csak hívd át. Engem is izgat.
Roli a szomszéd szobában általában a gép előtt ült. Néha rá kellett írnom, hogy hangos a zene, vagy a film stb. Most is filmezett a zajokból ítélve.     
- Nem tudom, lehet hogy írok neki. – mondtam. Ahelyett hogy átmegyek szólni, totál meztelenül, vagy a telefonhívás helyett, jobbnak tűnt az, ha a legismertebb közösségi oldalon írok neki. Egyébként sem tudtam volna élőben megmukkanni. Valójában reméltem, hogy nem fogja olvasni időben az üzenetet. Ha meg később kérdőre vonna, legfeljebb azt mondom, hogy szórakoztak a profilommal. 
- Írtad már? –jött a türelmetlen kérdés.
- Nem, azért nem egyszerű.  
- Írj. Gyerünk, hívd át. Szétdobod a lábad, menni fog már, mint a karikacsapás. Megbaszna egyből.
A testem folyamatosan küldte a parancsot, hogy írjak. Az eszem pedig kezdett tompulni. A puncim, ha beszélni tudott volna, ordított volna, hogy: - Faszt akarok, most! A tudat, hogy lehet, hogy tényleg megteszem annyira lázba hozott, hogy most már tényleg majdnem elájultam. Nagyon izgultam. Elmondhatatlanul. Mindazt éreztem együtt, amit korábban már leírtam, de mintha a világ is kezdett volna homályosulni. A nyálam összetapadt a számban, alig tudtam nyelni, már lángolt az arcom, mintha egy kemencében tartottam volna. Sosem álltam még ilyen romlott tettnek a küszöbén. Mocskos és izgató volt a tudat. Szinte kizártnak tartottam, hogy belemenjek, mégis megijesztett a dolog, hogy van olyan porcikám, ami kívánta ezt. Megijesztett, hogy egyáltalán egy ilyen helyzet elbizonytalanít. Megijesztett, hogy küzdenem kellett azért, hogy ne akarjam. A vérem pedig zakatolt. Úgy lüktetett az ütőerem, hogy hallottam szabályszerűen minden egyes verését. A fülemmel hallgathattam a saját véremet, ahogy ritmikusan zúgva jut fel a fejembe. De ilyet sem éreztem még sosem, hogy a mellbimbóm is lüktetni kezdett, márpedig ezt tette. Hozzáértem és olyan érzékeny volt, mint soha. Aztán minden egyes szívveréssel, úgy éreztem mintha hozzáérne valaki a bimbóimhoz. Közben sem álltam le teljesen a játszadozással, már lassan tocsogott a puncim, ahogy a dilemma közepette szinte gyötörtem a kezemmel. A jó kislányt hirtelen úgy elfogta a vágy, hogy majdnem egy robot módjára tette, amit mondanak neki.
Aztán megnyitottam az említett oldalt, megnyitottam az üzenetablakot Roland oldalán és beírtam: „Szexchatelek egy nővel, ha van kedved, nézz át.”
Ott ültem a gép előtt, és néztem tétovázva, idegesen, zaklatottan a megírt üzenetet. Tudtam jól, ha lenyomom az entert, onnan valami nagyon megváltozik. Közben félve néztem át a barátnőmmel folytatott szexcset ablakra. Jött még egy üzenet tőle, de szinte meg sem hallottam a jelzést.
- Csináld úgy, hogy közben tudjál írni. Várom. Arra fogok elélvezni, ahogy megbasz. Jó lesz neked is.
Nem tett le róla. Azt akarja elérni, hogy keféljek. Elképesztően kezdett soknak érződni ez nekem, de ettől a vágy nem hervadt. Sőt, a szöveg láttán, ahogy csúnya szavakkal leírta, hogy mi vár rám, ha engedek neki, lázba hozott. Nem mintha kellett volna még fokozni a vágyakozásomat. Úgy éreztem, hogy odavet egy pasinak, akivel lehet, ő maga le sem feküdne, és mikor végignéztem a testemen nagyon romlott dolognak éreztem. Sokan ölni tudnának, hogy megkapjanak egy körre. Én pedig odaadjam magam csak így finoman fogalmazva nem épp egy jó pasinak? El sem bírom képzelni, ahogy a féltve őrzött bájaimat valósággal meggyalázza. Pontosabban mondva elképzeltem, de bizarrnak tűnt, látni magam előtt, amint a szőrös, szakállas képével felém hajol, ledugja a nyelvét a torkomon, és a vénuszi testemen dolgozik. Aztán mielőtt meggondoltam volna magam, hirtelen odavágtam az enter gombnak. Úr Isten! Megtettem…
A következő dolog, ami történt, hogy hallottam azt a hangot, amit eszem szerint nem szerettem volna. Mint mondtam, Roli hangosan hallgat dolgokat. Az üzenetjelző hangot hallottam átszűrődni a falamon. Most már kizárt volt, hogy ne jöjjön át.
-Jézusom, írtam neki! Elküldtem! – tájékoztattam a bűnsegédemet pánikszerűen.
-Mit írt? -kérdezett vissza.  Mire azonban ezt elolvastam, hallottam, hogy nyílik az ajtaja. Még a folyosón járt.
-Basszameg! – gondoltam magamban, és a bugyimat visszatornáztam eredeti helyére, és valamiért feltérdeltem a székemre. Nem térden állva, hanem a sípcsontomat magam alá hajtottam, azon ültem. Vártam, hogy mi történik. Az utolsó pillanatban gyorsan visszafordultam a gép felé, háttal az ajtónak. Nem igazán mertem volna Rolira nézni. Az ajtó már nyílt is. A kilincs hangjára kalapálni kezdett a szívem. Csak hogy nem ugrott ki a helyéről.
- Bejöhetek? – hangzott a kérdés a hátam mögül.
- Gyere. – válaszoltam halkan, és némi unottságot ráerőltetve a hangomra.
- Hú basszus, te meztelen vagy. – állapította meg csodálkozva, bár nem túl pontosan, hiszen a bugyim újra rajtam volt.
- Nem mondod?! - érkezett rá a flegma válasz. Kicsit olyan voltam, mintha még én lennék megsértve azért, mert itt van. Hát igen, igazodjatok el a nőkön. Csak a hátamat és a fenekem láthatta, de a melleimet így is eltakartam a bal kezemmel. Zavarban voltam, nem tudtam mit csináljak. Láthatóan ő sem volt a helyzet magaslatán. Nem tudta, közelebb jöjjön-e vagy inkább hozzám érjen. Másodpercekbe telt, mire az egyébként nem túl nagy szobában eljutott közvetlen a bal vállam mögé. Mikor kezdett kínossá válni, jött egy megváltó hang a laptopomból. Üzenet érkezett. A barátnőm volt az természetesen.
- Na? Nálad van már? –kérdezte.
- A hátam mögött áll.
- Áll neki? – kérdezte szinte azonnal. A válaszom egy erős „honnan tudjam” lett volna, de Roland megelőzött.
- Kezd. – jött a hang a hátam mögül. Természetesen ő is látta a szöveget, és a testem is láthatta a melleimet kivéve. Egy kézzel takartam őket. A barátnőmmel is tudattam, hogy immár ketten olvassuk, amit ír.
- Mondd neki, vegye le a gatyáját. – jött azonnal az utasítás, szinte fel sem fogtam még, hogy mi történik.         
- Neem!
- Mondd neki!
Épp kezdtem nagyon megijedni, mikor megláttam, hogy Roli a nadrágjához nyúl. Persze érdekes ijedtség, amikor közben majd kiesik a szemem, hogy mi lesz a gatya alatt. Aztán nagy megnyugvásomra ő sem volt olyan bátor. Csak a rövidnadrágjától szabadult meg, és így már a pólóján kívül egy bő boxer volt rajta. Az a fajta, aminek az elején szükség esetére ott a nyílás.
- Levette már? –kérdezte a nő.
- Nem még.
- Ne féljetek. Figyi, lazuljatok el. Játsszatok inkább előtte, jobb lesz úgy. Én is simizem magam. Meztelen vagyok. Tiszta nedves a lábam köze miattatok. Mondd neki, hogy nyúljon a gatyájába. Te meg ujjazd magad. - Adta szaggatottan az utasításokat. Tudtam, hogy elvesztem a fejem, ha megteszem, amit mond.
- Jobb volt egyedül.
- Dehogy volt. Mondd neki, verje! Te meg ujjazd magad.
- Szerinted ilyen könnyen megy?
- Mondd neki!
Megint kezdtem gyengülni, hogy újra mocskosat mondhatok, ami eddig is rend szerint beindított.
- Roli, verd a farkad! – csúszott ki a számon. Mikor odanéztem, már egyébként is markolászta a gatyáján keresztül. Nem beszélt sokat, de egy-két üzenetváltáskor, rendszeresen kuncogott halkan, kicsit erőltetetten és nem túl őszintén. Mutatni akarta, hogy ő ebben mennyire otthon érzi magát. Vigyor ült a képén, de a zavartság is látszott rajta bőven. Meglepett volna, ha kiderül, hogy sok nővel volt már tapasztalata. 
- Hát jó. – mondta enyhén perverz hangon, mintha egyébként nehezére esne neki a dolog. Láttam, ahogy elkezdi. De nagyon bölcs módon csak benyúlt a gatyájába. Láttam, ahogy húzogja magának. Egy kicsit hátrébb is lépett. Nem volt azért mersze, majdnem a fülem mellett hokizni. Aztán hallottam, hogy sóhajtozni kezd. Bevallom, ez már kezdett érdekessé válni számomra is, de nem törtem meg most sem.
- Na? – érdeklődött a barátnő.
- Veri. – mondtam röviden.
- Ujjazod magad?
- Nem.
- Ujjazd! – erősködött megint - Nyúlj a pinádhoz. Gondold, hogy a farkát odadörzsöli.
Ismét sikerült elérnie, hogy hőhullámok törjenek rám. Nagy nehezen bugyin keresztül újra simogatni kezdtem a puncim. Olyan állapotba viszont, mint az előbb voltam, nem tudtam kerülni. Őszintén mondom, ha a nő újra felizgat annyira, mint amikor elkezdtük, biztos, hogy már kefélnék a sráccal. A kérdés csak az volt, megadjam-e az esélyt a nőnek erre. Hagyjam-e, hogy meggyőzzön? Aztán eldöntöttem, hogy élvezkedni jó, nem kell durva dolognak történnie ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. Erre való az önkontroll. A testem akarta, rövid üzenettel tudattam a nővel, hogy benne vagyok.
Félrehúztam a bugyim, és bedugtam az ujjam. Kezdtem igazán ellazulni. Mindemellett volt egy megnyugtató gondolatom, az hogy ebből még talán nem lesz semmi nagyobb gond. Beértem azzal, hogy elkezdtünk közösen maszturbálni. Nagyon extrémnek éreztem már ezt is. Óvatosan ki-be jártattam az ujjam, kicsit simogattam is magam. Megfeledkeztem magamról. Aztán oldalra néztem. Roli az ágyon ült, nem bírt már állni, és engem nézett. Azért a cicimet nem láthatta, csak néhány elvétett pillanatban a hegyét. A bal kezemmel igyekeztem mindig fedezni a bájaimat. Furcsa volt, hogy ott ül és cibálja magát. Az arca átszellemült volt. Látszott, hogy nem gondolkodik már. Újra becsuktam a szemem, és egyre jobban beleéltem magam a helyzetbe. Izgalmas volt annak tudata, hogy engem nézve veri a farkát, amíg nem figyelek rá. Eldöntöttem, hogy ezúttal orgazmusig játszok. Legyen vége most már. A játékot egy hang szakította félbe. Üzenet. Mindketten, mintha egyfajta hipnózisból ébredtünk volna fel, újra értelemmel a szemünkben néztük, mi van a képernyőre írva.
- Na milyen van neki? –kíváncsiskodott a barátnőm. Ekkor mondtam Rolinak, hogy ne nézzen ide. A szám tátva maradt, amint feldolgoztam, hogy megint mit akar a nő.
- Nem tudom, gatyában csinálta. – írtam neki.
Aztán Roli is csak olvasta, amit írunk. Ekkor némi ijedtséget láttam a fején. Úgy tűnt, a dudor is kisebb lett a gatyájában. Arra gondoltam: „Azta! Ez rágörcsölt.”.
- Mondd neki, vegye elő. –Javasolta a barátnőm. Nem kellett közvetítenem, Roli is bambán konstatálta a képernyőt nézve, hogy rajta a sor. Tiltakozott, arra hivatkozva, hogy ez nem jó ötlet. Én sem erőltettem nagyon, csak annyit kérdeztem, hogy fél-e?
- Nem félek, de te sem mutatsz semmit. – válaszolta védekezően. Ami azt illeti volt benne igazság, ha kevés is.
Én a székemen térdeltem a lábszáramat magam alá hajtva, a támla a bal kezem alá volt fordítva, a lábam közé onnan be sem láthatott. A mellemből szintén nem sokat, és a behúzott sötétítő sem a férfiszemeknek kedvezett. A barátnőmet tájékoztattam arról, mit válaszolt Roli. Arra számítottam, hogy esetleg beszáll abba, hogy félénknek tituláljuk. A srác majd megijed és kimegy, innentől nem az én hibám, és onnantól úgy sem meri elmesélni, ami itt történt. Aztán jött a válasz.
- Mutass neki puncit.
Ekkor leforrázva éreztem magam. Újra megingott a biztonságérzetem. A baj, hogy nem egyedül voltam. Láttam, hogy Roli olvassa. Láttam, hogy tetszik neki az ötlet. Már vigyorgott.
- Nem. – válaszoltam a barátnőm felvetésére.
- Csak egy pillanatra megmutatod, és én is mutatom akkor az enyém. –jött a hang a baloldalról.
- Hagy nézze meg a pinádat, arra biztos felállna neki, meg te is élveznéd!
- Mit élveznék benne?
- Én is begerjedek, ha kukkolnak, kicsi szívem. Tuti arra gondol majd, hogy jól alád veri. -írta a barátnőm. Hihetetlenül éreztem magam. Forgattam a szemem. Lázba jöttem megint attól, amit olvastam. Roli pedig hümmögött. Mikor kérdőn ránéztem, vállat vont majd bólogatott. Szinte arcára volt írva: ”Hallottad a főnököt, csináld!”
Tisztára úgy viselkedtem, mint az óvodások. Hiszen látta, hogy meztelenül maszturbálok előtte. Mi értelme van, hogy vonakodok megmutatni akármit is? Mentségemre szóljon, hogy végig szégyenlős voltam, ezért is haladt lassan az egész sztori. Ne nézzen senki hülyének, de nem olyan egyszerű ez, ha párod van és rajta kívül nem voltál még senkivel. Nem annyira akartam én ezt már, de benne voltam a játékban, és a rossz énem is súgta, a testem is súgta: „Légy ribanc. Nem vagy te apáca.”
Abban a pillanatban ránéztem Rolira, térdre emelkedtem a széken, ráhajoltam az asztalra, majd elfordítottam a fejem. Nem akartam látni az arckifejezését, vagy csak nem mertem a szemébe nézni.
- Gyere mögém. Egy másodperc! De csak nézed! –szóltam, majd kinyomtam a popsim, hátranyúltam, és oldalra húztam a bugyim pántját. Már mögöttem volt, különös érzés volt, ahogy a fenekem, és a puncim kitárulkozott felé. Zavarban voltam, de nem volt rossz. Igaza volt a tapasztalt „mentoromnak”.
- Betti!- szólt mögülem elalélva. – Istennő vagy. Gyönyörű popód van.
- Na? –jött közben az üzenet a nőtől. –mutattad?
Ekkor elengedtem a bugyim pántját, ami többé-kevésbé visszaugrott a helyére. Mindkét kezem kellett az íráshoz, mert támaszkodnom is kellett. Roli pedig rendes volt. Nem lépte túl a határt, körülbelül egy fél méterre elhátrált-persze, hogy jobban lásson- és figyelte az immár eltakart a fenekem.
- Jaja. Most is a seggemet nézi. – pötyögtem.
- Akkor kérd tőle, hogy vegye elő. Írd le milyen. Közben ujjazom magam. Terpesztek a széken.
Aztán most kevesebbet vitatkoztam. Pontosabban egyáltalán nem. Kicsit haboztam előtte, de gondoltam ez a minimum, ha már ő is látott.
- Te jössz, Roli. –szóltam hátra. Felegyenesedtem az asztalról, majd ismét visszaereszkedtem az előző „térden ülős” pózba, és hátrafordultam.
A mellemet közben még mindig óvtam a kíváncsi szempártól. Roli fújtatott. Láthatóan izgult. Jó volt egyébként érezni, hogy nem én vagyok az egyedüli, aki így van ezzel. Igen, ez kicsit megnyugtatott. 
- Nem nagyon akarja. -mondtam a barátnőmnek.
- Dehogynem! Biztos ideges csak. Mondd neki szó szerint: „légy szíves, vedd elő a szép farkad nekem”.
Mikor elolvastam, halkan kuncogni kezdtem, annyira abszurd volt az egész. Elképzeltem, ahogy kimondom, és ahelyett hogy kitört volna a röhögés belőlem, elkomolyodtam, mert sosem mondtam még ilyet férfinak. Megint egy új dolog, amitől jobban nedvesedtem.
- Roli, vedd elő légy szíves nekem… a szép farkad. - fordultam közben a srác felé. A szemem a gatyáját fürkészte. Roland egy „Hú, basszameg!”-gel nyugtázta és elfordította a fejét. A keze azonban a gatyáján volt. Letolta. Nem tudtam róla levenni a szemem. Először csak a fekete göndör szőre látszott, majd lefelé haladva az egész pöcse kivillant. Még egy újabb dolog: A barátomnak teljesen borotvált volt a farka. Ami azt illeti, nem taszított a szőr rajta, csak furcsa látvány volt. Méretben azért az az egy szerszám, amivel már dolgom volt, hosszabbnak tűnt. Lankadt volt neki, viszont a vastagsága egész testes külsőt kölcsönzött a péniszének. Láttam rajta, hogy nagyon zavarban van.
- Oké. Láttam. Elteheted. - Mondtam kicsit fejhangon.
- És?? –kérdezte egyből. Persze hogy ez érdekli. Azonnal arra kíváncsiak a pasik, hogy hol állnak azon a bizonyos ranglétrán.          
- Biztató. – mondtam neki. Nem akartam sem megalázni, sem túl nagy egót adni neki. Roli visszahúzta a gatyáját. Kvittek voltunk. Aztán jött az üzenet.
- Na? Megmutatta?
- Meg.
- Mesélj, milyen? Nagy fasza van? –kérdezte mohón. Roli közben visszaült az ágyra, nem láthatta még ezt az üzenetváltást.
- Vastag, és szőrös.
- Nah, az jó! Hosszú?
- Átlagos. –beszéltük meg.
- Áll neki, mi?
- Nem. Ideges szerintem.
Aztán gyorsan elgörgettem az üzenetet, mert Roli ismét a hátam mögé állt. Kérdezte, hogy mit ír a nő. Válaszolnom sem kellett, mert újra jött az üzenet.
- Nem akarod megfogni neki? Verhetnéd kicsit, örülne neki biztos.
- Menj már, dehogy!
- Akkor kérdezd meg tőle így: „szívesen betennéd-e a puncimba?” Biztos feláll erre.
Az volt a gond, hogy a nő kicsit már ráérzett, hogy mi a gyengém. Az ilyen szövegek. Nem látta ezt Roli, mert azonnal letakartam a monitort. Kicsit össze volt zavarodva, hogy akkor minek hívtam át. Szóvá is tette. Ment egy kört a szobában. Megállt, és az ajtó felé nézett. Én pedig neki háttal a monitor felé fordulva térdeltem a széken még mindig. Becsuktam a szemem, sóhajtottam egyet.
- Roli, szívesen betennéd nekem? A puncimba. -mondtam bátortalanul. Hihetetlen mennyiségű kéj öntötte el a testem. A mellemtől a punimig. Szinte mindenem vibrált. Aztán megint visszakoztam, még mielőtt válaszolt volna:
- Ő kérdezi tőled! – próbáltam menteni a helyzetet. Roli attól még válaszolt.
- Össze-vissza beszélsz. Meg úgy lassan eldönthetnéd, mit akarsz. De egyébként még jóhogy. Nagyon bejössz. -válaszolta meglepő udvariassággal. Közben a nőtől sem volt még nyugodalmam:
- Na? Áll már neki?
- Nem. -mondtam egyszerűen, holott nem is néztem meg. Nem mintha elhittem volna, hogy ennyitől minden rendben lesz a srác izgalmi állapotával.
Még írni akartam valamit, de hirtelen nem tudtam, mert két kéz váratlanul átsiklott a hónom alatt, majd megragadta a cicimet.
- Héé! –szóltam hangosan, de egyre elhaló hangon.
- Mi az, Betti? –súgta a fülembe teljesen közelről belelehelve. Válaszolni már nem tudtam, mert egy nyelv nyalt bele a jobb fülembe, majd a nyakamat nyálazta össze mohón. Én meredten, hang nélkül tűrtem. Nem reagáltam. Hagytam, ahogy a szakálla csiklandozza a nyakam, csupa lúdbőr lettem. Aztán elbizonytalanodhatott, mivel levette a kezeit a melleimről. Nem küldtem felé jeleket, hogy tetszik, amit csinál. Teljesen passzív voltam addig. A váratlan dolog az volt, hogy megragadtam a kezét, és visszahúztam, majd hozzászorítottam mindék cicimhez. A nagyujjaival azonnal játszani kezdett a bimbóimmal. Lihegett a fülembe, mint valami vén kiéhezett disznó. Szinte falta a nyakam. Hirtelen a Mennyországban érezve magam sóhajtoztam. Rátett egy lapáttal, mikor benyálazta a kezeit, és a vállaim fölött nyúlt rá a mellemre. Nagyon érzékeny vagyok a cickóimra, és szinte az őrületbe kergetett vele, ahogy taperolt. Fogdosta, markolta, dörzsölte, majd óvatosan csipkedte a bimbókat. Azok, már úgy álltak, olyan hegyesen, hogy szinte a plafont nézték. Továbbra is fogtam a kezét a csöcseimen, nehogy elvegye onnan. Hátradőltem, hogy jobban hozzásimulhassak, majd a hátam hozzáért valamihez. A farka volt az, de nem állt neki egészen. Inkább csak úgy félúton járt a dolog. Ekkor bevillant, hogy hülyeséget csinálok. Undorító vagyok.
- Hagyd abba, légyszi! – löktem el magamtól. […folytatás következik]
Hozzászólások
További hozzászólások »
Gandalf13 ·
PrettyBetty!

Az elején kissé nagy léptekben haladtál. Érezhető, hogy sok szempont, sok tapasztalás vezetett a "Folyamat" beindulásához. Később aztán gördülékennyé, önmagát generálóvá vált a történet. Nagyon tetszik! Tényleg! Várom a folytatást!

naiv1966 ·
Egészen jó! Nekem tetszik.
:grinning:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: