Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A folyamat [2. rész]

A történet második része

Szegény Roli már tényleg nem tudhatta mi történik itt. Honnan is tudhatta volna, mikor én sem voltam magammal tisztában, sem azzal, hogy mit csinálok. Ahhoz viszont fel voltam izgulva, hogy ne hagyjam ennyiben.
- Egyezzünk meg. Te is csinálod magadnak, én is magamnak és nézhetsz közben. Ne haragudj, nem vagyok rá képes. Ennél többre nem. -törtem le a kedvét.
Aztán közölte, hogy igazam van, és benne van. Mindez szép és jó, de most ott állt mögöttem, mikor a következő üzenet megérkezett. Barátnőm volt az, aki már le volt kicsit maradva a fejleményeket illetően.
- Ha nem áll még neki? Fogd meg és verjed kicsit neki. Nem lesz tőle semmi bajod. –győzködött. Újabb döbbenet, de ezúttal erősebb voltam. Tudattam vele, hogy kizárt, hogy megfogjam. Roli sajnálta a dolgot, de nevetett közben. Kezdett ő is megnyugodni.
- Ne kínozd szegényt, valamit csináljatok. Na és ha csak hozzáérne vele a seggedhez? Nincs abból semmi. –folytatta.
- Ne mesterkedj! – írtam rá. Ezúttal átvillant a fejemen a javaslata, de még mindig a „csináld magad” program tetszett jobban.
- Nem rossz ötlet- szólt a szöveg láttán Roli. Egyre csak nem hagytak békén, ismét a nő nyaggatott:
- Nem lesz belőle semmi. Attól, hogy kicsit megsimogat vele, nem halsz bele. Nem tudod letagadni, hogy bírnád. Mondd neki: „Dörzsöld a popómhoz a farkad, kérlek!” – győzködött, az agyamat tovább mosva.
Ezúttal ha ki akartam volna mondani, akkor sem kellett, mert Roli is olvasta.
- Na! Csináljátok, arra akarok gondolni, amikor elélvezek. Közben írd milyen érzés. Írd le részletesen!
Hatalmasat fujtattam, nem tudtam már hol áll az eszem. Ha így vesszük, ez nem lenne több egy játéknál. Roli jól érezné magát, és elég érdekes helyzet az is, hogy közben írok róla egy harmadik félnek. Szóval nem tudom, ki hogy van vele, de baromi izgató volt. A másik oldalról nézve pedig elég ocsmány dolog. Barátom van, és nem volt jellemző ennek a töredéke sem rám, hogy ilyet műveljek. Hatalmas dilemma volt, és inkább a „nem csinálom” felé hajlottam már.  
- Kezd felállni. Betti, légyszi. Csak egy perc. Utána jöhet, amit te mondtál. Utána meg nem beszélünk róla. –győzködött Roland is. 
Úgy éreztem, volt számomra értékelhető dolog abban, amit mondott. Sokat nyugtatott rajtam, hogy Roli velem is foglalkozott. Azzal, hogy mit érzek. Megígérte, hogy nem mondja el. Kellett egy ilyen megnyugtatás. Testközelben volt hozzám. Ahogy oldalra pillantottam, azt láttam, hogy kiveszi a farkát. Nem tudtam hová tenni a hirtelen bátorságát.
- Vidd már a szám elől! –förmedtem rá, de hátranyúltam, megragadtam a kezét, és nyers durva mozdulattal magam mögé tereltem, mint a tornasorban eltévedt óvodást a bepöccent óvó néni.
- Most ez mi?? –kérdezte értetlenül. A hátamat láthatta legfeljebb ilyen közelről. A fenekem túl lent volt ahhoz, hogy bármit is csinálni tudjon. Ekkor hátrébb toltam a laptopot, kellett a hely. Ismét térdre emelkedtem. A popsim emelkedett, mígnem elérte a Roli szempontjából is kényelmes magasságot.  Óvatosan előre dőltem, az asztalra támaszkodtam. Lassan lejjebb engedtem a derekamat. A fenekem pedig kiszolgáltatott helyzetben tárult a kiéhezett srác elé, és csak a puncimat takaró vékony textilcsík adott nekem némi biztonságérzetet. Behajoltam neki. Közben hátranyúltam, hogy eligazítsam a bugyim, mert éreztem, hogy nem takar tökéletesen. 
- Egy perced van, utána nem bánom mit csinálsz magaddal, de ennyi. Oké?
- Okés. Kajak írsz közben neki?
- Majd utána, hogy örüljön. –mondtam.
Közben jeleztem a barátnőmnek, hogy ismét engedékeny voltam vele szemben, szóval élvezze ki a pillanatot.
Én pedig éreztem, ahogy elkezdi simogatni a fenekemet Roli. Markolta is. Izgultam és vártam, mi lesz. Majd éreztem, ez már nem a keze. Éreztem a fenekemen a pöcsét. Mérföldkő az életemben. Először érintett meg egy másik férfi nemi szerve. Nem csúszott, inkább tapadt kicsit a bőrömhöz. Azért nem mondom, hogy nem bizseregtem a tudattól. Éreztem minden mozdulatot. Hajlott a félig sem álló, szőrös, tömzsi fasz a hófehér, hamvas popsimon, ahogy dörzsölte. Mozgatta fel, majd le. Körözött is rajta. Őszintén szólva nagy lépésnek éreztem, sok volt hirtelen ez, de belementem. Megengedtem egy srácnak, hogy megérinthesse az egyik legintimebb területemet a farkával. Tudtam, hogy hirtelen döntöttem. Ma már tudom, hogy amikor elöntött a rossz utáni vágy, szándékosan gyorsan cselekedtem, nehogy legyen időm meggondolni magam.
- Milyen érzés? – jött az üzenet. Na, erre mit mondjak?
-Jó. -írtam röviden. Közben tudtam, hogy nem csak én olvasom.
- Izgat a fasza mi? Tuti bevennéd.
- Nem fogunk dugni. –írtam előrelátóan és kikerülve a további keresztkérdéseket. Közben éreztem, ahogy már keményre duzzadt makkjával egy kevés előváladékot is hagyott a faromon. Aztán néha ütögette is a popsimhoz. Halkan, finoman csattogott, ahogy újra és újra landolt a bőrömön a lakótársam pénisze.  Éreztem, hogy remeg tőle. Mindegy, hisz megengedtem neki. Még nem állítom le.
- Mesélj, el akarok menni. Írd le milyen. –követelte a nő. Tőmondatokban válaszoltam csak, mert kezdtem másra koncentrálni. Kifejezetten akkor voltak nehéz pillanataim, mikor lágyabban csinálta. Szinte csiklandozott a farka.
- Már kemény neki. Ütögeti a seggem vele, dörzsöli. – élveztem leírni mindezt és még akartam kicsit fokozni, mikor félbeszakadt a gondolatmenet. A bugyimon keresztül hirtelen nyomást, és ritmikus fel-alá mozgást éreztem. El sem akartam hinni, hogy ennyit ért a szava, és azon mesterkedik, hogy a határaimat feszegesse. Szembesülnöm kellett vele, hogy a srác a gyakorlatilag puncimat dörzsöli lelkesen a micsodájával. 
- Roland, az már nem a seggem. -szóltam rá.
- Ja, jó. Csak egy fél percig, légyszi.
- Nem így egyeztünk. -mondtam, miközben olyan erővel dörzsölte, hogy néha elsodorta a pántot a lyukamról és a puncimról. Közben támadott a másik oldal, nehezen koncentráltam a szövegre, de elolvastam:
- Mondd neki, hogy kívánod a faszát.
- Nem.
- Akkor ne mondd, de tudom, hogy kívánod. Ugye?
- Dehogy is! – erősködtem. Közben egyre eszelősebben dörzsölték, kenegették hátulról a bugyimat.  Annak is azt a felületét, ami a nemi szerv precíz elrejtésére szolgál. Néha olyan hevesen rajzolt köröket a tangámon, hogy teljesen besodorta a szélét a szeméremajkaim közé. 
- Nem tetszene, ha most jól beverné neked? Édes kis szívem, a szemed is keresztbe állna. Csak kelleted magad. Akarod már te, hogy jól alád verje.
- Igen. –írtam meggondolatlanul.
- Akkor meg? Csak mondd neki: „kívánom a vastag faszodat, tedd be a puncimba, kérlek” -erősködött tovább. Majdnem sikerült hipnotizálnia ezzel, mert olyan, de olyan szívesen kimondtam volna. Megint Felizgatott a nő. Most szinte azt mondtam magamban: „Tedd be nekem!”, de ismét elfojtottam. Tartottam magam. Végül helyrepofoztam a gondolataimat, és józan fejjel válaszoltam:
- Nem fogok dugni vele, mondom.
Már le akartam állítani az egészet, mikor jött az újabb üzenet:
- Hát… te tudod. Mit csinál most? – kérdezte.
Erre a kérdésre a frissen kitisztult eszem ismét homályba borult, és ahelyett hogy leálltam volna, őszintén válaszoltam neki:
- Puncim dörzsöli. –írtam. Igen, elég lényegre törően. Ahogy leírtam ezt majdnem megőrültem, jött az a bizonyos kéjhullám. Lihegni akartam, és sóhajtozni, de észnél kellett maradnom, így nem mutattam jelét, hogy meggyőzhető vagyok. Nem tudtam már figyelni, de erőt véve magamon elkezdtem koncentrálni arra, hogy be kell fejezni. Kizökkentettem magam ismét.
- Roli! Ennyi. Vége.
- Oké. –válaszolta. Hátrébb is lépett, aztán már nem ért hozzám. Verte magának. Én is akartam már segíteni magamon, így gondoltam, elköszönök a nőtől, és ketten befejezzük ki-ki a maga módján. Visszahajoltam az asztal felé, és elkezdtem írni a szöveget. Váratlanul újra éreztem, hogy birizgálják a puncimat. Idétlenül hátracsaptam, és a mellkasán találtam el Rolit, miközben rákiabáltam.
- Csak ugrattalak, befejeztem… tényleg. – mondta Roli gonoszkodó hangon. Úgy tűnt, azért az ütéstől értett a szóból, és méterekre ellépett tőlem az ajtó irányába. Aztán folytattam az írást. Egy üzenet azonban megelőzött:
- Csak annyit engedj neki, hogy a hegyét becsúsztassa.
Azonnal letettem az ablakot kicsibe, nehogy lássa a begerjedt lakótársam. Nem is látta egyébként. Abban a pillanatban pedig ismét éreztem, hogy a puncimhoz nyomja a farkát. Ugyanúgy dörzsölni kezdte, mint eddig. Kezdett igazán szemtelen lenni.
- Roli, húzzál ki a szobámból. –mondtam idegesen, de fiú tovább csinálta. Én pedig kicsit tétováztam, de nekilendültem, hogy kitessékeljem. Mielőtt mozdulhattam volna, kérlelni kezdett:
- Na, Betti utolsó perc. Tényleg ennyi és lépek. Légyszi!
- Roli, ne szórakozz már. – mondtam nem a leg meggyőzőbb hangon, de ekkor el is múlt a súrlódó érzés. Nem éreztem a textil érdes érintését tovább.
Azt vettem észre, hogy sokkal másabb ez a dörzsölés. Már sikamlósabb, sokkal jobban csúszott, és jól is esett. Éreztem, hogy félre húzta a tangámat. A makkja már a szeméremajkaimmal érintkezett közvetlenül Fel-alá nyitogatva az ajkakat, mint a cipzárt.
- Áhh… - sóhajtottam.
- Ne félj, nem lépem át a határt, ha nem akarod. Még egy kicsit engedd csak. –mondta hátulról. Vártam néhány másodpercet, leblokkoltam. Finom volt. A makkja már teljesen bele süppedt, a tevepatámba. A szeméremajkaim nedvesen tocsogva simogatták, ölelték a fiú farkának széles kupakját. A punámból folyó nedv és az ő farkából szivárgó előnyálka különös találkozása volt ez.
Aztán nem volt tovább, felébresztettem magam. Feltápászkodtam a könyöklésből, a kicsit zsibbadt lábammal úgy kezdtem helyezkedni, hogy leszállhassak a székről. Közben csipogott az üzenetablak, amire tényleg csak egy blikket vetettem, majd azonnal be is zártam. Annyit olvastam, hogy:
- Keféljetek már, tudom, kívánod a faszát. –követelte a nő. Ennek láttán már csak nyeltem egyet. De mit is akartam? Ja, igen! Letiltani Rolit. Úgyhogy hátrafordultam és azt mondtam neki:
- Nincs tová…
Elakadt a hangom. Ránéztem, és azt láttam, ahogy a hasa teljesen a fenekemet éri. Éreztem egy nyomást a puncim nyílásában. A szemöldökömet összeráncoltam, a szemem lehunytam, a levegő megállt bennem, és tátva maradt a szám, mintha „o” betűt szeretnék formálni vele, de nem jött hang. Beszorult a levegő, és nem jött ki szó. Éreztem, ahogy a megdagadt makk nem csúszkál tovább, mint az előbb. Lehorgonyzott a puncim lyukánál. Éreztem a feszítő érzést, és ahogy lassan belém csúszik, és mikor átjut a szoros részen, hirtelen immár akadálytalanul beljebb „ugrik”. Éreztem, ahogy a puncim kisebb feszülés, és tágulás után befogadta a pénisze fejét, majd mikor azon túljutott, szinte rázárt a makkjának tövére. Ekkor az elakadó légzés miatt leblokkolt hangszálaim a felgyűlt feszültség után újra munkába álltak.
-Oooohhhhhhhh. –szakadt ki belőlem cérnahangon. 
Betette nekem. Hihetetlen, eszméletlen! A puncimban egy farok van, és nem a barátomé. „Hát ennyi a szerelem? Elég egy távollét? Elég egy vágy, hogy eldobjam az eddigi tartásomat?”
Idegen volt az érzés. Tömzsibbnek érződött, és feszítőbb volt, mint a puncimat már korábban rendszeresen látogató kollégája. Nem tolta ám be teljesen, csak a makkját engedte át a küszöbön, de akkor abban a pillanatban hús a hússal találkozott, és csak ez számított.
-  Jó! Tudom, Betti. Bocsi. Ennyi volt. Kiveszem, ha akarod. -játszotta a jófiút. 
- Jóhhh. –válaszoltam sóhajtva. Elöntötte az agyam a kéj.
- Persze tudom, hogy szeretnéd.
- Nem ighhaz. Menj, menj már! -válaszoltam, de meg nem mozdultam, rá se néztem. Aztán éreztem, hogy már húzza is ki. Persze mintha minden pontosan időzítve lett volna, jött az újabb üzenet. Megint csak rápillantottam.
- Ne maszatoljatok, engedd neki, hogy alád verje. Majd meglátod, azt se tudod, hol leszel, olyat élvezel.
És persze mit is hittem? Még el sem kezdtem olvasni, mikor vissza belém tolta. Ezúttal az előzőnél beljebb, de hát ki sem húzta teljesen.
- Roli, hagyd abba. Nem ahhka..rom!
- Aha, igen. Azt én is hallom.
Elkezdte mozgatni bennem nagyon lassan.
- Na? Mit csináltok ennyi ideig? Maszatoltok csak. -jött a türelmetlen kérdés a nőtől.
- Bennem van. -írtam vissza, és egy darabig már nem néztem a gépre sem.
- Állj meg, Roli. –mondtam, aztán határozott mozdulattal ellöktem magamtól.
Nagyon csalódott arcot vágott. Nézett, és a pokolba kívánt a szemeivel. Én is néztem rá, és csóváltam a fejem. Látszott, hogy elfogadja, hogy nem fogok vele lefeküdni. Sőt, így már a közös játékban sem leszek partner. Érezhető, hogy feszültség, félreértés és némi harag lett köztünk. Legalábbis biztos voltam benne, hogy ezt érzi. Belenyugodott, és egy szót sem szólt. Némán mintha el akart volna indulni a pólója felé, amit észre sem vettem már, hogy levetett. A széken térdeltem felegyenesedve, felé fordulva. Még mindig takartam a mellem. Ekkor valamiért leengedtem a kezem, és a két cickó saját súlyától enyhén remegve állt be immár szabad, természetes pozíciójába. Láthatta másodpercekig, ha akarta. Elhúztam a számat, majd óvatosan szélesebb terpeszre váltottam, ahogy térdeltem, persze csak amennyire a széken elfértem széttett lábbal. Az asztalt megragadva elfordítottam a forgószéket. Ismét háttal álltam, azaz térdeltem neki. Aztán enyhén kezdtem a csípőmet, majd épp egy csipetnyit előre dőltem. Megragadtam a Bugyimat, közben a popsim lassan ide-oda mozgatva elkezdtem letolni. Óvatosan hámoztam lejjebb és lejjebb. Egy pillanatig megálltam, mielőtt a fenekem felfedtem Roli azóta valószínűleg tágra nyílt szemei előtt. A puncimhoz érve is lelassítottam, vártam egy pillanatot, még egyet sóhajtottam, majd letoltam egészen a térdemig. Éreztem, kifeszül a tangám a széttett lábaim között, és izgatott a látvány, ahogy lenéztem a kiiktatott fehérneműre. Azt sugallta, nincs semmi, ami takarna, most tényleg maradéktalanul láthatja mindenem.
Tudtam, hogy innen nincs már visszaút. Hogy is írta a maga trágár szókincsével a kedves barátnőm? Alám veri? Ez történt. Ezt máshogy le sem lehetett volna írni, ahogy Roland mögém állt, megfogta a popsim, a másik kezével az ágaskodó péniszét ráigazította a punám nyílásra, majd mikor a makkja beljebb becsúszott, habozás nélkül belém tolta az egész faszát. Rám hajolt, és csak szuszogott. Hátranyomtam a fenekem, hogy biztosan befogadjam az egész farkát, hiánytalanul. Addig mozgattam a popsim, amíg teljesen oda nem préseltem a köldökéhez, hogy egyetlen milliméter se maradjon ki. Ez egyfajta gesztus lehetett a részemről, hogy tudassam vele, most már mindent akarok. Éreztem, hogy most végre tövig betolta. Kellemesen feszített. A fenekemen pedig a göndör és erős szőre váltott ki kellemesen csiklandós érzést az összepréselődés hatására. Teljesen mindegy mennyit tiltakoztam ezelőtt, éreztem, hogy ennek így kellett történnie. Úgy éreztem, hogy örülök neki, hogy végül magamban tudhattam a „pöpösét”. Nagyon jó volt, ahogy szinte éreztem a puncimmal a farka minden görbületét, formáját, vastagságát, melegét. Csak arra tudtam gondolni, hogy bennem van, és gumi nélkül közvetlenül érzek mindent. (a gumiról majd később) Abban a pillanatban összeforrtunk, és tudtuk, hogy ugyanazt akarjuk. Hol van már az idegenkedés. Egy pár másodpercig így maradtunk ketten. A szája a lapockámtól kicsivel lejjebb megcsókolta a hátam, én hátranyúltam az egyik kezemmel és megcirógattam a testét, és sóhajtottam:
- Kívánlak.
Aztán nekem esett. Megmarkolta a seggemet, és beindult. Elkezdett kefélni. Fokozatosan gyorsított, amíg úgy nem járt a fasza bennem, mint a dugattyú. Elvesztettem az eszem. Olyan ragacsos volt a nyál a számban, hogy majdnem megfulladtam, ahogy lenyeltem. Ziháltam, mintha kilométereket futottam volna.  Rengett a popóm a nagy munkában. Külön felizgatott, ahogy a hájas köldöke csattogott a picsámon. Igazi kis kurvának éreztem magam, és abban a pillanatban enyém volt a világ. Roli csak lökte és lökte belém a tömzsi faszát. Pumpált, ahogyan bírt. Nagyon forrónak éreztem a magamban a péniszét. A mellbimbóim ismét olyan érzetet produkáltak, mint korábban. Szinte éreztem minden szívveréskor, hogy lüktet bennük a vér. Sóhajtoztam, nyögtem, nyöszörögtem:
- Ááááhhh-hahhhh.
Aztán erősebben a seggembe markolt, szinte fájt. Lenéztem és a melleim himbálóztak. Aztán megállt kicsit.
- Betti. –lihegte- Egy pillanat.
- Semmi gond.
Sok volt neki az izgalom. Fel is volt már húzva rendesen. Az üres járatot kihasználva megnyitottam az ablakot, már több üzenet is volt ott. Csak annyit írtam.
- Megbasz.
Roli pihent kicsit, alig kapott levegőt szinte. A szerszáma azonban állt, ágaskodott az ég felé meredezve. Ránéztem, elmosolyogtam magam, és a számmal egy csókot formáltam neki. Nagyon tetszett neki ez a helyzet, és lenyúlt a kezével a térdemig, és lehúzta a lefelé így is félúton lévő bugyimat. Csak mosolyogtam rá, aztán közben jött az üzenet:
- Komolyan?
- Kefélünk! –írtam neki, és még részletezni is szerettem volna, de ekkor éreztem, hogy valami ismét a puncimhoz feszül, majd hirtelen belém csúszik. Visszatette, és megint megpakolt. Egyre emelkedett az izgalom bennem, éreztem, hogy fokozódik. Tudtam, hogy pár pillanat és orgazmusom lesz. Üzenet jött. Kizökkentett. Épp kicsit mérges is kezdtem lenni, és terveztem, hogy bezárom a fenébe, de végül nem így tettem.
- Mondd neki: ”Légyszi keféld meg jól a puncimat”
Éppen dugtak, szóval nem írtam rá semmit, de miközben egy srác fasza járt bennem, ilyet olvasni megint csak nagyon felspannolt. Elkezdtem mosolyogni, behunytam a szemem, közben két kéz markolta a popsim. Ritmust váltott. Most lassan, körülbelül másodpercenként lökött rajtam. Lassan csinálta, viszont erősen. A fejem rázkódott minden egyes döfésnél és persze az egész testem. Nem voltam hájas, de lenéztem, és a hasam rezonált. A combjaim rengtek, a melleim himbálózása külön műsorszám volt.
- Ro-holi…-szóltam pont egy lökés közben nagyon szelíd hangon.
- Mi az?
- Dugd a puncim. –mondtam neki a barátnőm kérését nem épp szó szerint idézve, szaggatottan, és ismét majdnem elélveztem, ahogy ezt kinyögtem. Mennyei, perverz érzés volt, de az orgazmushoz most gyorsítani kellett volna.
- Ne félj, Bettike. Megraklak. –mondta lihegve – és végre gyorsítani kezdett. Aztán korai volt az öröm, hirtelen kirántotta belőlem, nagyot szisszent, és közölte, hogy majdnem elment. Na, ekkor kicsit megijedtem. Ez hogy nem jutott eszembe:
- Tényleg neked nem kéne gumit húznod?! – vontam kérdőre.
- Nincs itthon, ne haragudj. –válaszolta. A gond az volt, hogy nekem sem volt. Bogyót egy ideje nem szedtem. Elég kockázatosnak éreztem. Ennél a pontnál tényleg ismét gondolkodó ember lettem.
- Akkor csináljuk úgy, ho…
Ismét elakadt a szavam. Éreztem, ahogy kedves lakótársam nyelve végig szántja a puncim, és számomra váratlan volt, hogy meg sem áll a fenekemig. A végbelembe is belenyalt. Bizsergett azonnal minden idegszálam. Hangokat adtam, amivel tudattam vele, hogy kérek még. Sosem nyalták ki a fenekem. Szó szerint biztos, hogy nem. Nagyon betegnek éreztem ezt a pillanatot. Jól esett, ahogy a popsim csiklandozza a szakállával, és közben a nyelve a fenekemet kényeztette. Éreztem, néha összerándul a lyukam, majd elernyed. Bizseregtem egész testemben, főleg amikor az ujja a puncimba csúszott. Fokozta ám rendesen a feszültséget, majd egy csattanós cuppanós puszit nyomott a fenekembe. Aztán így szólt:
- Nem hagyhattam ki, hallottam, hogy reggel fürödtél. –közölte, majd ismét belemélyedt az altestembe. Most már értem, mire gondolt, de akkor nem esett le a pillanat hevében.

Forró volt a hangulat, de már szerettem volna élvezni, de nem az ujjamtól, sem az övétől, vagy a nyelvétől. Azt akartam, hogy farkaljon meg, úgy hogy a csúcsra jussak. Tényleg nem lett volna nagy művészet odajuttatni már amennyire be voltam gerjedve. Én a következő lépésen gondolkodtam, igazán jól esett volna végre az ágyon csinálni, de még mindig váratott a sors. Egyszerűen nem tudtam kihagyni, hogy odanézzek, ha üzenet érkezett. Különösen nagy izgalmi tényező volt, hogy közvetítem valakinek, ahogy épp megkefélnek.
- Írj valamit, milyen? –kíváncsiskodott a nőci.
- Éppen kinyal.
- Hmm. Már elélvezett?
- Nem, csak pihen.
- Kérd, hogy szopasson meg! – írta ismét a mocskos tippjeit, de nem zavart. Sőt mikor elolvastam, azonnal belelkesedtem. 
- Lesz olyan is. –válaszoltam.
- Na, kíváncsi leszek. De kérd tőle szépen, mondd neki:”szopass meg, drága”.
Mind eközben Roland tette a dolgát a nyelvével, már jó ideje csak a szeméremajkaimat nyalta, de visszaesésnek éreztem az eddigiekhez képest. A perverz üzengetés viszont tartotta a fordulatszámot és az izgalmat bennem. Ekkor el is húztam a szájától a fenekem, és leültem a székre. Felemelkedett a térdéről, és mellém lépett balról, megfogta a vállam és ígyszólt:
- Nem az ágyon kelle…
- Tedd a számba. –szakítottam félbe, és már fordultam is balra. Egy keveset kellett lejjebb hajolnom, hogy egy magasságban legyek a hímvesszőjével. Az arcom előtt volt a farka, egyetlen centire csupán az ajkaimtól. Közelről nézve meglepően vastagnak tűnt a sötétlila színben pompázó makkja. A tökéletlenül behúzott sötétítő mellett beszűrődő napfényben csillogott a nyálkától. Jól kivehetőek voltak az apró kicsi barázdák rajta. Ezt önmagában véve gusztusosnak találtam, de még mindig szoknom kellett a sűrű szőrzetet, ami a falloszát körülölelte. Nagyon be akartam kapni. Ő pedig közelített, de mindig éppen annyival húztam hátrébb a fejem, hogy ne sikerüljön neki a számba tennie. A szám végig tátva volt, és végig a farkát néztem közelről, néha lágyan rá is leheltem. Mikor elbátortalanodott, visszahúzta a pöcsét a számtól, de ekkor én mentem utána a nyitott ajkaimmal. Aztán rájött, hogy csak játszom, mert utána ő is belejött. Élvezte, és én is. Ezután ő lepett meg, ahogy megragadta finoman, de határozottan a tarkóm, és az arcomhoz dörzsölte. Nagyon felizgatott vele, ahogy a makkjával végig kirándult az orcáimtól az államig és vissza, de az ajkaimat nem érintette. Simogatott, majd erősebben hozzányomta a bőrömhöz. Néma gyönyör volt, meg sem pisszentünk közben. Aztán az orromhoz is hozzáért és néha a szememet is eltalálta. Ezen már halk nevetéssel hallattam, hogy tetszik, amit csinál. Hirtelen csattanás következett. Pofon csapott, persze csak finoman tette a kemény farkával. Erre már nem tudtam tovább türtőztetni magam, próbáltam azonnal bekapni, de megállt. Majd egyszerre összenéztünk egy pillanatig, és közben éreztem, mikor a félig zárt ajkaim közé finoman bepréselődik valami. Gyorsan alátoltam a nyelvem, nehogy megsértse magát a frissen érkezett vendég a fogaimon. Beljebb csúszott, majd kikerekítettem a szám. Nagyra nyitottam és mikor bent volt a teljes makkja, egy finom csókkal zárva tessékeltem újra ki. Ahogy számítottam rá, hamar vissza is csúszott és újra meg újra megtörtént. Lassan az egész szám átvette a férfiasság ízét. Némi női nedűvel is keveredve alkotott különös elegyet.
Ekkor kicsit rákapcsoltunk. Megragadtam a farkát, és a gyűrött bőrrel azonnal beborítottam a fedetlen makkot, ahogy az a számból kicsúszott. Egyre beljebb és beljebb engedtem a számba, de mélytorkos típus nem vagyok. Nem rajongom érte, de kárpótoltam érte az egyre gyorsuló bólogató fejmozgásommal. Mielőtt igazán belejöttem, egy kósza szőrszálat csíptem el a nyelvemen, majd megszabadultam tőle.Végül a kezemmel elengedtem a farkát, a számból azonban nem engedtem ki. Megmarkoltam a fenekét mindkét kezemmel, ami szokatlanul nagy és ereszkedett volt a barátoméhoz képest, de nem érdekelt. Korábban az érintkezés is problémát okozott a lakótársammal, most viszont olyan szorgalmasan cumiztam a pöcsét, mintha az örök élet forrását akarnám előcsalogatni belőle. Mindez néhány percig tartott, mert mikor jobban rágerjedt a dologra, és már a csípőjét mozgatva kefélni kezdte a számat, hirtelen félbeszakította:
- Wwhááóó. Várj. Majdnem elmentem. –mondta kicsit ijedten, mire sóhajtottam. – Ne haragudj Betti, csak nem biztos, hogy utána is ugyanúgy…
- Értem, nyilván. Őő..semmi gond.
Menetközben jött pár üzenet, de ezúttal nem tudtunk odakoncentrálni. Roland pihenőjét kihasználva, a monitor felé fordultam, és átfutottam a szememmel az olyan jellegű kérdéseket, hogy, hogy „bassza már a szád?” ,vagy mint a „jó íze van?” és így tovább. Elmosolyodtam és gyorsan begépeltem:
- szoptam kicsit, és élveztem, finom neki.
Ezúttal én biztattam arra, hogy álljon elő újabb perverz szöveggel, mert nagyon szeretnék elélvezni, és tényleg nem kellett volna sok hozzá. Csak öt perc úgy, hogy a lovagom ne akarjon előbb elsülni.
- Hát anyukám, én most élveztem egy hatalmasat. –írt ismét – Neked is jó lesz, csak csináljátok szorgalmasan. Odaképzeltem magam, és a seggedet ujjaztam, amíg ő a pinádat baszta. Jól teleélvezett, én meg azután nyaltalak ki, miközben engem döngetett. De most megyek, elfáradtam. Majd írj mi volt.

Nem különösebben esett jól, hogy itt hagy, de nem ellenkeztem. Így legalább nem fog kizökkenteni. Nem is volt időm bánkódni, mert Roli nagyon mosolygott, ahogy a monitort bámulta, de elmondása szerint nem a nő perverzsége fogta meg, hanem ahogyan a farkáról nyilatkoztam. Annyira belelkesült, hogy megfogta a fejem, magához húzott és szájon csókolt. Ekkor elnevettük magunkat, hogy elég fordított sorrendben haladtunk. Gyakorlatilag a desszerttel kezdtük az étkezést. Jól esett a csók, de már másra vágytam, és bevillantak a képek, amiket a barátnőm vázolt az imént.
- Most te fogsz pihenni. – mondtam mosolyogva a fiúnak, majd a mellkasára tenyerelve az ágyhoz tessékeltem. Még hanyatt sem feküdt teljesen, mikor már másztam utána. Ügyesen átemeltem rajta a bal lábam, így teljesen fölötte térdelhettem. Csodálattal méregette végig mindenemet, ami ebből a pózból látható. Majd újabb kérdésem volt hozzá:         
- Mit szeretnél most velem? – próbáltam rávezetni, hogy mondjon valamit, amitől még jobban felforrósodom.
- Hát… szexelni?? – mondta kérdezve.
- Mondd ki, ne kímélj. Nyugodtan mondhatod, ami elsőre eszedbe jut. Ne gondolkodj!
- Meg akarlak baszni.
- Ajánlom is. – mondtam, és azzal a lendülettel ráengedtem magam a köldökén fekvő kemény farkára. Nem tettem be. Még fokozni akartam a vágyakozást. Azt akartam, hogy mikor bennem lesz, már ne kelljen sok ahhoz, hogy elélvezzek. Szép lassan elkezdtem rajta csúszkálni, míg nem már egy latinos szenvedélyes tánchoz nem hasonlított a mozgásom. Vonaglottam az ismét egyre dagadó faszon. Éreztem, hogy kezdek nagyon felhevülni, ekkor a tenyeremmel alányúlva feljebb emeltem a kemény péniszt, felemeltem a medencém, aztán már csak akkor ültem vissza, mikor a puncimba igazítottam. Könnyedén csúszott újra belém, és mosolyogtam Rolira közben.
Ekkor óvatosan elkezdtem fel és alá mozogni. Jó volt érezni, hogy most én vagyok az aktívabb. Izgatott, hogy tettlegesen művelem mindazt, amit eddig csak eltűrtem, amit pár napja még elképzelni sem tudtam. Annyit elmondtam neki, hogy azért rántsa ki, ha érzi, hogy élvezni akar. Ő megnyugtatóan válaszolt, és a tudtomra adta, hogy bízhatok benne. Közben egyre csak mozogtam rajtam.

A hasán tenyereltem, és emelgettem fel-le a fenekem rajta. Néha teljesen addig emelkedtem, hogy a hüvelynyílásomig vissza csúszott a farka, majd újra tövig befogadtam. Finoman mozgolódtam rajta, majd olykor csípőmozgásokkal is színeztem az aktust. A testem nyirkos volt közben, szinte éreztem, ahogy párásodik a tenyere a combomat szorítva. Egyre csak fokoztam a fordulatszámot, és kezdtem igazán jól érezni magam a testes srácot lovagolva. Egyre hangosabb nyögéseket hallattunk, az ugráló melleimen szikrázott a nyirkosság a beszűrődő napfényben. Néha meg is ragadtam őket és fogdostam magam közben. Roli is kezdett belejönni, járt a csípője alattam, és egyre erősebben dugott. Éreztem, hogy jó úton járunk, de aggódtam, hogy elfáradok közben és ismét oda az élvezet. Lelassítottam hát, és a sebességet igyekeztem pótolni azzal, hogy izgató dolgokat mondtam magamban.
-„Kényeztesd a puncim!” – hangzott a fejemben. Persze eszembe jutott a barátnőm egy-két nem túl irodalmi kifejezése is:
-„Ez az! Verj alám keményen.”
Kezdtem igazán csintalan lenni. Olyan átéléssel mozogtam, mintha egy elcseszett erotikus művész-filmben szerepelnék. Szinte még magamnak is színészkedtem. Simogattam magam, mint egy bártáncos nő, és elveztem, ahogy Roli epekedő szemekkel néz, és kívánja a testem. Élveztem, ahogy az érinthetetlennek hitt, és kincsként féltett testem teljesen odaadtam ennek a srácnak. Meg sem dolgozott értem igazán, nem udvarolt, csak úgy döntöttem, hogy megengedem neki, hogy megdugjon. Egyszerűen csak odatartottam neki a puncim. Ő pedig hülye lett volna nem megkefélni. Ilyenek jártak a fejemben, de minden ilyet arra fordítottam, hogy piszkosnak érezzem magam és romlottnak. Nem is tudtam volna, képtelen lettem volna most bűntudatot kelteni magamban. Csak arra gondoltam, hogy üldözöm a gyönyört. Megveszek, ha nem élvezek egy nagyot. Elég erősen be voltam már pörögve, de akárhogy járt az agyam, már zsibbadt voltam, hogy hirtelen csak úgy el tudjak menni. Még nem éreztem azt a feszültséget, ami az orgazmus előtt szokott összegyűlni, hogy aztán végül vulkánként kitörjön. Azt azonban éreztem, hogy a kommunikáció lehet a kulcs. Lehajoltam az arcához, megcsókoltam. Persze ekkor kiestünk a ritmusból, de nem is bántam. Új ütem kellett.
-  Élvezni akarok. - súgtam oda neki. –majd ismét felegyenesedtem, megragadtam a kezét, és a melleimre tettem őket. Ő csak bólogatott a kérésemre, és lihegett közben. Majd elkezdte bedobni magát. Elkezdte igazán mozgatni alattam a testét. Felhúzta a térdét, magához szorított, rámarkolt a seggemre, és teljesen felpörgött. Úgy éreztem most igazán erőből dolgozik. Teljesen széthúzta a fenekem, ahogy tömte a puncimat. A szája pedig a nyakam és a melleim között dolgozott. Olykor a szájába vette a fickándozó csöcseimet. Mohón falta őket közben. Bizseregtek a bimbóim mind a melegtől, mind pedig a himbálózás következtében lehűlő nyáltól. Kezdett végre ismét elborulni az agyam. Önkéntelenül is odaszólogattam neki.
- Ez az, csinálj meg! –nyöszörögtem. Ő nem szólt csak szedte hangosan a levegőt, és tette a dolgát.  
- Ahhh, mozgasd bennem! – sóhajtottam ismét.
- Tetszik? Ha? – nyögte végül Roli.
- Imádom! – tört ki belőlem az őszinte vallomás.
- Mit, Bettike? Mondd ki te is!
- Ahogy megkefélsz!
- Ahhh – jött tőle elégedett vigyor közepette a nem túl kifejtett válasz. Ekkor meglepett. Az egyik kezével elengedte a popómat, majd teljesen a vágatban kezdett simogatni. Az egyik ujja azonban rátalált a fenekem nyílására, és ott is maradt. Azonnal sóhajtozni kezdtem, mire ő elkezdte körkörösen masszírozni az ánuszomat. Szinte minden idegszálam úgy elkezdett tombolni, hogy végre ismét úgy éreztem, hogy már-már meggyulladok. Láthatóan a szavaim beindították a fiút. Elkezdtem érezni, hogy végre gyűlik a kéjes feszültség. Tudtam, hogy nem szabad kizökkenni, mert oda lesz a gyönyör. Roli egyre hangosabb nyögése is segített abban, hogy maximális fordulatszámon pörögjek, de éreztem, hogy néha belassít. Azonnal lenyomtam a kezemmel a térdeit, és felegyenesedtem az újabb lovagláshoz, ismét a combomat fogta, simogatta. Át kellett vennem az irányítást. Behunytam a szemem, és már nem rá figyeltem, csak arra, hogy úgy mozgassam a puncim a farkán, hogy élvezhessek. Rá sem néztem, csak a szeméremdombom mozgását fürkésztem, és koncentráltam minden egyes mozdulatra.
- Tedd vissza az ujjad! –mondtam sietve és a lehető legkevesebb energiát fordítva a beszédre.
Ha kicsit nehezebben is, mint az előbb visszakerült a fenekembe az ujja.
- Betti! Óvatosan. –szólt rám Roli, de szinte meg sem akartam ezt hallani.
- Csináld! – válaszoltam. Már éreztem, hogy néhány jó pillanat, és elmegyek. Semmire sem figyeltem csak a ritmusra. Kizártam a külvilágot, de még kellett valami. Ekkor Roli nyögve ismét rám szólt:        
- Lassíts, beléd fogok menni!
Ekkor tudtam, hogy kimondta a varázsszót, beindított a tudat, hogy ismét rosszat teszünk. Az izgalom úgy futott fel bennem, mint a higany a lázmérőben, amit forró teába dugnak.
- Nem érdekel. - Szóltam teljes öntudatlanságomban és a primitív ösztöneimtől vezérelve.
- Mi nem érdekel? – hadarta kérdést már pánikszerűen. Aztán teljesen áthatott a perverz mocskos érzés, a tudat, hogy Rolanddal kefélek. Főleg annak tudata, hogy most még fokozhatom a kéjes érzést azzal, ha olyat mondok, amit az eszem ellenez.
- Élvezz belém… - lihegtem oda neki és igazam lett. Szinte megint azt éreztem, hogy majd szétcsattannak a szerveim. A szívem kalapál, a torkom kiszáradt, a mellkasomban mintha belülről csókolgatnának a világ legszebb férfi emberei.
Aztán az utolsó pár mozzanatnál éreztem, hogy Roli megáll. Rángatózni kezdett a teste, és éreztem, ahogy a meleg spermája ritmikusan lüktetve tölti meg a hüvelyem. A hangja úgy remegett, mint aki épp meghalni készül. Az hogy meg kellett állnia, nem segített sokat a csúcsra jutásomban. Azonban a tudat, hogy a puncimba élvez éppen, ahogy szinte csiklandoz belülről minden egyes spricceléssel a hüvelyemhez csapódó sperma, észvesztően jól esett. Nagyon beindultam erre, és csak egy enyhe szomorúság érzet sugallta, hogy egyébként most tényleg rossz dolog történt. A kép azonban még nem tisztult ki teljesen, még a kéjes köd, ami elhomályosította a tisztánlátásomat nem engedte, hogy érzékeljem a probléma valódi súlyát. Élvezni akartam, és tovább mozogtam a még mindig vastag hímtagon, ami a mozgásom hatására még az utolsókat lüktette. Roli is újra megrándult, de már nem sokszor. Éreztem, hogy sokkal csúszósabb a puncim az ondójától. Körkörösen, megszállott módjára riszáltam a csípőmet az elsült péniszen. Egyre csak ismételgettem magamban a legutóbbi szóváltásunkat.
-„Beléd fogok menni!”
-„Nem érdekel, élvezz belém!”     
Újra átéltem a pillanatot, miközben egyre szenvedélyesebben mozogtam. Ismét jött a lázmérős effektus. Aztán a következő lélegzetvételem már nagyon remegősre sikerült. A szám tátva maradt, tudtam, hogy most el fogom érni. A szemem becsuktam ismét. Még mozognom kellett, mire éreztem a segítséget. Roli is láthatta, hogy közel járok, és ismét járatni kezdte bennem a maradék vértől még mindig álló farkát. Nem bízta a véletlenre, mert ismét éreztem az ujját a fenekemnél, de ezúttal erősebben odanyomta az ujjhegyét. Nem úgy hogy fájjon, be sem ment igazán, csak pár milliméternyire süppedt az ujja a fenekembe. Ekkor átléptem a küszöböt. A talpamban az idegek remegni kezdtek. Tudtam, hogy ezt akkor érzem mikor igazán felhúzott állapot után élvezek. Szaporán zihálni kezdtem, a szám mozdulatlan maradt, és csak minimális mozgásokra voltam képes Roli farkán, de végre nem kellett több. Már az apró rezdülések is hatalmas élvezettel jártak. A higanyszál nem csak felfutott, de szét is robbantotta az üveget. Teljesen elgyengülve élveztem óriásit a lakótársam ölében ülve. Szinte lüktetett a puncim, a hüvelyem éreztem, hogy lassan összehúzódik. A tarkóm kellemesen elzsibbadt. Heves rángásaim közben néha felnéztem, majd vissza le, de a számat nem bírtam becsukni. Egy cseppnyi nyál is kifolyt a szám szélén, de csak én léteztem abban a pillanatban. Nem zökkenthetett ki semmi, hogy átéljem életem egyik kedvenc orgazmusát.

Akkor még kellemesen és fáradtan éreztem magam. Nem vágytam semmire, csak arra, hogy pihenjek most már. Leszálltam Roli lankadó farkáról. Még úgy tűnt bírta volna, nem volt teljesen „kizsigerelve”. Benyúltam az íróasztal fiókjába, kivettem egy zsebkendőt. Szépen letörölgettem a puncimat. A többivel nem foglalkoztam. Az sem érdekelt, hová folyik vissza belőlem. Lefeküdtem az ágyon elaléltan pihegő fiú mellé, majd a lábunknál lévő vékony plédet magunkra terítettem. Nem igazán vannak emlékeim arról, hogy akkor mi járt a fejemben, de legfőképp semmi. Talán az alvás. Nem tudom mennyi időt aludtunk át, de az ébredés már rémálomszerű volt.

Persze kellemesen elfáradva, megdugva éreztem magam. Eddig stimmelt a dolog, de mikor elkezdtem összegezni a történteket, rám tört a sírógörcs. Roli is tudta, hogy miért. Simogatni akart, de én durván ráförmedtem, kizavartam a szobámból, mintha egyedül ő tehetett volna erről. Tudtam, hogy megcsaltam valakit, akit szerettem akkor, legalább is azt hittem, hogy szeretem. Tudtam, hogy kis „szerencsével” teherbe is eshetek a lakótársamtól, akivel konkrétan sosem tudnék elképzelni egy komoly kapcsolatot. Aztán ismét ő cáfolt rá a negatív előítéletem alaposságára. Fél óra múlva bejött, és felajánlotta, hogy bevisz a kórházba. Sőt egyenesen utasított, hogy kapjam össze magam.
Végül a biztonság iránti igényem elég erős lett ahhoz, hogy valóban összekaparjam magam. Kisebb beszélgetés után végül is ő hozott nekem esemény utáni tablettát. Külön élmény volt, hogy a legjobb barátnőm anyukája gyógyszertárban dolgozott. Szerettem volna egy igazán segítőkész véleményt, hogy mit javasol ilyen esetben. Persze úgy adtam elő neki, hogy csak egy ismerősömnek kellene a tanács. Szép is lett volna, ha elterjed, hogy a kis Bettike bekapta a legyet. Külön öröm, hogy a fogamzás idején a barátja a közelében sem tartózkodott. A lényeg, hogy végül nem lett nagyobb baj. Azt azonban hozzá kell tennem, hogy bőven elég volt a lelki teher is. Akkor azon a héten végig a történtek hatása alatt voltam. Nem tudtam eldönteni ki vagyok, és mit akarok. Úgy éreztem agyonnyom az egész. Minden nap ezen zakatolt az agyam. Tanulnom kellett volna, de egy percig sem bírtam koncentrálni. Éreztem, hogy nem stimmel valami az életemben, hiszen ha minden tökéletes lenne, ilyen meg sem történt volna. Döntenem kellett, hogyan tovább. Nem tudtam, mi lenne a jó irány, csak azt, hogy a jelenlegi út biztos nem a megfelelő. Valami nagyon nincsen rendben. Tudtam, hogy szeretnék valaki mellett lenni, és maradni. Olyan valakivel, akivel ez nem erőlködés. Nem csak a kompromisszumról szól, és nem csak a lemondásról. Hirtelen azonban nem tudtam ilyen embert felmutatni. Meg kell ezt a személyt keresni, mert rájöttem, nem ezzel az illetővel vagyok együtt jelenleg. Ez mára már be is következett. Boldog vagyok.
Az ide vezető út viszont csupa hegycsúcs és szakadékok váltakozása volt. Miután kihevertem a sokkoló eseményt, elérkezettnek láttam az időt, hogy Petivel beszéljek a történtekről. Szakítani akartam vele. Szerettem volna most már élni kicsit. Egy időre elfelejteni a kötöttségeket. Szép kapcsolatunk volt ez idáig, de a végén hiányzott valami. Nem akartam csak azért kiégni fiatalon, hogy eljátszhassam a hűség mintaszobrát. Nem akartam csak azért megfosztani magam az izgalmas dolgoktól, hogy mások szemében én legyek az ideális valaki, a szüleim büszkesége vagy a tökéletes kislány. Normális életet akartam persze, de most már csak akkor, ha eljön az ideje. Az első nehéz lépés a változás felé egy Petivel folytatott beszélgetés volt, ami valójában a lehető legrosszabbul sikerült. Szóban szerettem volna megbeszélni vele, de úgy gondoltam, kell egy kis ráhangolódás. Írtam neki az ismert közösségi oldalon. Én csak annyit szerettem volna közölni vele, hogy amint hazajön muszáj lesz beszélnünk, mert lenne miről.
- De miről? – írt vissza pár percen belül.
- Velünk kapcsolatos, és elég fontos. – Válaszoltam, majd hosszas faggatózás után mindketten elég feszültek lettünk. Mire kinyögtem:
- Történt valami.
- Ez nem jól kezdődik. Kivel?
- Lakótársammal.
- Ezt nem akarom elhinni. Bepróbálkozott?
- Nem, nem ilyen egyszerű. –válaszoltam, aztán még nagyon sokat kérdezősködött, hívogatott telefonon, de nem vettem fel. Veszekedtünk rengeteget, mire visszakanyarodtunk a témához:
- Akkor meg mondjad már! Mi volt rád mozdult?
- Nem itt akarok erről beszélni.
- Már tök mindegy, belekezdtél, fejezd is be.
- Ne akadj ki, légyszi, de elvesztettem a fejem.
- Nem tudom, egyre gondolunk-e, de nem fogom leírni, mert akkor meg az lesz, hogy én leszek a faszkalap, hogy megint mit feltételezek. Úgyhogy mondjad! – érvelt mérgesen, majd úgy döntöttem, nem várok már:
- Hagytam neki magam. – írtam szűkszavúan.
- Mi van?! És mégis mit? Mondd meg, ne nekem kelljen tippelgetnem, hogy te mivel töltöd az időd a nagy jó dolgodban. Mit hagytál?
- Hogy megdugjon! 
- Azt a mocskos k… - és így folytatta tovább. A beszélgetésünk még sokáig tartott. Jogos volt a haragja, de csak azt juttatta eszembe, hogy mindenért nagyon rosszul tudott reagálni. Cinikus, gyanakvó volt, ha valamit a fejébe vett. Mióta elkerültem az egyetemre, nem bírta elhinni, hogy tényleg alig mozdultam ki. Miatta tettem. Nem félelemből, csak még akkor elhittem, hogy ez így van rendben. Ezután szakítottunk, megmondtam, hogy ne keressen. Sajnáltam, de már kezdtem a végére befásulni, nem áldozhatom fel magam csak, mert volt idő, amikor működött köztünk a dolog.

Ezt követően még egy ideig magam alatt voltam, kerestem önmagam.  Rolandnak pár hét múlva még egyszer szereztem hasonlóan szép napot. Lényegtelen, hogyan történt, csak úgy alakult. A barátnőmről sem feledkezem meg záró soraimban. Vele egy darabig írogattam. Na, jó, csak néhány napig. Igényeltem volna, hogy szórakozzunk egy kicsit, de amikor arra próbált rábeszélni, hogy édesanyámat miért nem próbálom hasonló módszerrel befűzni, mint Rolandot, betelt a pohár. Utána olyanokat mesélt, hogy a lányával is közelebbi viszonyt ápol, mint egy átlagos szülő. Ekkor kezdtem azt feltételezni, hogy ő valószínűleg közel sem az, akinek kiadta magát. Az is lehet, hogy még csak nem is nő. Az is lehet, hogy tényleg ő az, csak a fantáziája messze túlhaladja az enyémet. Ezt már nem is fogom megtudni, mivel végleg töröltem magam az oldalról. Kezdtem inkább a való életre koncentrálni a kibertéri kalandok helyett. A további kellemetlenségek elkerülése végett a következő évet már egy másik lakásban kezdtem meg. Az izgalmas emlékek olykor kellemetlenségeket szültek a napok előrehaladtával, továbbá az sem könnyítette meg az ottlétemet, hogy Roland szerelmet vallott.  

Az új helyemen kicsivel egyoldalúbb erőviszonyok uralkodtak. Tulajdonképpen hárman laktunk ott is, de mindhárman lányok. Attól kezdve többet buliztam már. Hirtelen rám szakadt egyfajta szabadság, amit megint csak nehéz volt feldolgozni. Sok új embert ismertem meg, és köztük a jelenlegi páromat is. enne mindent megtaláltam, amire szükségem volt. Mire hozzá eljutottam, sok minden történt velem. Még olyan is, ami legalább ennyire mély nyomot hagyott bennem. Ha úgy alakul a szabadidőm, talán leírom.     
Előző részek
Hozzászólások
imperezza ·
Szia kedves PrettyBetti elolvastam mind a kettő részt és imádtam isteni ez ahogy ezt az egész történetet megfogalmaztad és leírtad nagyon szívesen beszélgetnék veled kérlek keress meg köszi :)

Pavlov ·
Ez már rövidebb idő alatt készült találtam benne pár szóközhiányt és mondatrészhiányt. De milyen remekül épült benne a feszültség! Milyen érzékletes a szex! Wow!

Tetszik.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: