Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A Fizikatanárnőm

Amit most leírok, még nem mondtam el senkinek, de mivel nem bírom tovább, így megosztom másokkal. Tavaly augusztusban történt az eset, ekkor 16 éves voltam. Van egy nagyon dögös fizika tanárnőm, akit Tündének hívnak. Akkor 29 éves volt. A fizika sohasem volt a legszeretettebb tantárgyam, de ő tanította, így szerettem órára járni…

Korrepetálásra is jártam hozzá. Azon a bizonyos szerdai napon felhívott, és mondta, hogy 17.30-ra mennyek az iskola főbejáratához. Összepakoltam a cuccomat, és elindultam. Az iskolától pár méterre már meg is pillantottam. Gyönyörű volt. Fekte miniszoknyája alatt karcsú lábai, kis topja alatt, szép formás, kerek mellei, fekete vállig érő haja, feszes feneke volt. Mikor odaértem megszólalt: „szia, na felkészültél?”. Akkor még nem sejtettem mi fog velem történni. Amikor beértünk a portás szólt nekünk, hogy a termet felújítják, tele van szivacsokkal, de csak oda tudunk menni. Még hozzátette, el kell mennie, és majd csak holnap megy fel hozzájuk a kulcsokért.
„Senki nem lesz itt, ezért bezárom az ajtókat, majd ha elmész te is tedd ezt”- tette még hozzá.

Hát elindultunk a 35-ös terem felé. A terem nem is volt vészes, csak egy vastag szivacs volt középen a földön. Beértünk, és elkezdtük az anyagot. Pár perc után már nem is tudtam oda koncentráltam, és ezt ő is észrevette. Kérdezte, hogy mi a baj, de csak bámultam a lábait. Odajött, és megfogta a vállam:
- Valami baj van? - kérdezte.
- Ööö, nincs tanárnő - feleltem.
Arrébblépett, mire én is fölálltam.
- Tanárnő, én annyira szeretem magát, és szeretkezni akarok magával - mondtam neki. Először szembefordult velem, elpirult az a gyönyörű arca, fölemelte a kezét, mintha pofont akarna adni, aztán letette.
- Ezt komolyan mondod? Tudod te mit beszélsz?
- Igen.
- Tudod, te is tetszel nekem, de én felnőtt vagyok, te meg még nem.
Ránéztem és megcsókoltam.
- Tőlem nem tudja meg senki - mondtam.

Bezárta a terem ajtaját, és benne hagyta a kulcsot. A függönyöket behúzta, és diszkrét hangulatvilágítás lett a teremben. Odalépett hozzám szorosan, visszacsókolt, levette a kis szemüvegét, ami mellesleg nagyon jól állt neki, és így szólt.
- Nagyon tetszel nekem! Majd ezt súgta a fülembe:
- Dugd meg a tanárnődet!
Megcsókoltam a gyönyörű, fénylő kis ajkait, és óvatosan elkezdtem levenni róla a topját. Megláttam gyönyörű melleit, amelyek ekkor még szebbek voltak. Levettem a kis csipkemelltartót, amely alatt ott ágaskodtak a kis bimbócskák. Oly gyönyörű volt, azt hittem mindjárt letépem róla az összes ruhát.

Megfogtam őket, égett a forróságtól. Elkezdtem morzsolgatni, majd a nyelvemmel izgattam, szívogattam, nyalogattam. Beleremegett az egész teste, és kis sikolyok jöttek ki gyönyörű ajkain. Végigcsókoltam a nyakától a hasáig és vissza. Éreztem a forró leheletét a nyakamon. Leguggoltam, és elkezdtem simogatni a lábát. Felálltam, megcsókoltam, és feltettem az első padra. Erre megszólaltam:
- Tanárnő, tudom, hogy ön nem nyelvtantanár…- csak nevetett. Felhúzta a szoknyáját, széttette a lábait, és a másik kezével elkezdte a melleit fogdosni, izgatni. Félrehúztam kis tangáját, és elémtárult gyönyörű, borotvált puncija, amely már majdnem lucsogott. Finom háromszögbe volt borotválva a fekete szőr a dombjai mellett. Először egyik majd mindkét ujjamat lassan bedugtam a nedves és forró puncijába. Eztán a nyelvemet dugtam be neki. Be egészen a ameddig csak tudtam, majd körkörösen. Egyre jobban sikoltozott, majd a végén elfolyt. Finom édes léje mikor a számba került mennyei érzés fogott el. Leszállt a padról majd leültetett a tanári székre.
- Tanár bácsi szereti, ha szép kislányok vannak körülötte? - kérdezte.
- Ha ilyen lenne mindegyik mind te, kedvesem, akkor nagyon jó lenne - mondtam.

Lehúzta a farmerom, és levette a pólóm, majd kicsomagolta akkor már merev farkamat a boxeromból. Szájába vette a dákómat, és a nyelvével körkörösen elkezdte izgatni, majd föl-le, szépen leszopott. Mikor mondani akartam, hogy most lesz, megállt, a szájában tartotta a farkam és a nyelvével, kezével csinálta tovább, hogy a szájába menjen. Egy szép adag célba is talált, a végét pedig a melleire kente. Ezután félrehúzta a tangáját, és beleült az ölembe. Föl-le mozgott, míg a végén, a farkamon csurgott le a nedűje és a gecim keveréke, amit utána lenyalt a róla. Nekitámaszkodott az asztalnak, majd azt mondta, tedd be a fenekembe…! Odaálltam mögé, megfogtam feszes fenekét. Gyönyörű feneke volt. Ő megfogta a farkam és behelyezte a makkot magának. Szoros volt a hely, de tetszett mindkettőnknek, miután teletöltöttem a hátsó bejáratot is. Ezután átmentünk a terem közepén lévő szivacsra. Hanyattfeküdt, széttettem a combjait, betérdeltem, és lassan behelyeztem forró pinájába a gecitől áztatott farkamat. Ki-be, míg mindkettőnknek orgazmusa lett, neki olyan, hogy még másodpercekig remegett a gyönyörtől. Mégegyszer megismételtük ugyanezt, majd utána egy szájbavétellel megtisztította a farkam a gecitől.

Fáradtan feküdt le mellém, majd azt mondta:
- Ne mond el senkinek, én sem teszem, a gyógyszer miatt pedig ne izgulj, szedem!
Még vagy 25-30 percig csókolóztunk, majd elaludtunk. Fél 9-kor ébredtünk föl egymás karjaiban. Felöltöztünk, majd egy szeretői csókkal váltunk el egymástól, vigyázva, hogy senki se lássa. Megbeszéltük, hogy ezt még meg fogjuk ismételni. Azt mondta, ha nőre lesz kedvem, és nincs kivel, ne verjem ki, inkább szóljak neki. Azóta már 3× ismételtük, meg, de már nála, és eddig mindig nagyon jól éreztük magunkat…
Hozzászólások
További hozzászólások »
Orangelord ·
végig se olvastam csak odáig hogy nekem is teszel-ig
ez szar fantáziálás de nem vagyok szivatós kedvemben nem szavazok :blush:

neu_dodo ·
Azért ez szinte teljesen hihetetlen. 29 éves tanár egy 16 éves tinivel... A másik meg azért egy tanárnőt nem tudok elképzelni ekkora gusztussal. Hogy hátulról előre és még szájba is... Hát érdekes történet. Javaslat: ne nézz annyi pornofilmet.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: