Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A fiu álmai beteljesülése 1/6

Ezzel a történetsorozattal a legnagyobb tesómnak akarok emléket állítani, mert ő már sajnos nem lehet köztünk. Ezért akarom az egész világgal megosztani ezt a történetsorozatot, hogy lettem én a kisfiúból egy érett kamaszsrác. Ő mesélte el annak idején hogyan kell kiverni a farkam, hogy kell egy csajt felszedni és mindent, amit a szexről tudni kell, de ne szaladjunk ennyire előre. Talán 8 éves lehettem, amikor a bátyám elmagyarázta, hogy kell kiverni. Akkoriban még nem jött semmi csak a jó érzésért csináltam. Aztán telt múlt az idő én is felcseperedtem. Elérkezett a 11. szülinapom. Azt pontosan nem tudom, hogy akkor, hogy nézhettem ki, de a mostani állapotomat le tudom írni. Tehát 178 centiméter magas vagyok kisportolt felsőtesttel. Szemüveges vagyok, jóképű srác, aki nem kell egy csajnak se. Azon a reggelen, amikor nem volt otthon senki csak én akkor megpróbáltam, ahogy a bátyám elmagyarázta kiverni a farkamat. Előkerestem az újságját és elkezdtem verni, ahogy azt ő elmagyarázta. Először elővettem a farkamat és kicsit bekentem a testápolóval. Lassan elkezdtem izgatni magam, de nem sikerült felizgulni a képre, amit a bratyómtól kaptam. Arra gondoltam, hogy marad a fantáziám. Amúgy is tetszik nekem egy lány az uszodából őt képzeltem el magam előtt, ahogy úszik. A lány 165 cm magas hosszú göndör szőke haja van és kék színű szeme. A lányt, akit Zitának hívtak látszott rajta, hogy nem most kezdett el úszni. Legalábbis korábban már sportolhatott valamit, mert elég edzett kinézete volt. Ezért is nem mertem neki bevallani, hogy tetszik nekem.
Tudtam, mikor jár úszni és mindig akkor próbáltam meg én is menni. Sokszor találkoztunk már az uszodába, de eddig a köszönésen kívül még nem jutottunk tovább. A formaságok után mindketten beugrottunk a vízbe. Mivel lovagias vagyok előreengedtem. Ahogy úszott előttem az nagyon felizgatott. Leúsztunk pár hosszt, mire észrevettem, hogy néha be lehet látni az úszódresszébe. Ahogy úszott előttem pillanatokig, de be- beláttam a lábai közé és láttam, hogy nincs fanszőrzete. Emlékeim szerint pedig a múltkor volt. Miután leúsztuk a kellő hosszokat utána elmentünk zuhanyozni. Elképzeltem, ahogy leveszi a melltartóját és lassan lehúzza a bikini alsóját is. Mindezek után elment lezuhanyozni. Gondolataimban már a lefelé csordogáló víz járt, ahogy azon a bomba alakján végigsiklik. Lassan beszappanozza a mellei környékét, a hasát, ami kissé fel is izgatja. Ahogy halad lefele, egyre nagyobb szögben hajol le. Egyre kisebb szöget zár be a teste a lábaival és ezzel nekem egyre nagyobb belátást enged oda, utána lezuhanyozza a testéről a habot. Utána megtörölközött és felöltözött. Amire ő lezuhanyozott és felöltözött addigra én már kész voltam, de nem nézhettem végig, hogy szárítja meg azt a szép hosszú haját, mert jött a buszom.
Hiába egy iskolába jártunk, de az utolsó óránk volt az úszás és mindenkinek magának kellett megoldania a hazamenetelt. De hála a jó Istennek hogy a tanárjaink nem választották szét a fiukat és a lányokat az öltözőbe, mert akkor ezt a szép zuhanyozást nem láthattam volna.
Sajnos sietnem kellett, mert csapódott a bejárati ajtónk. Ezt a dolgot képzeltem el az első maszturbálásom alatt, ami alatt el is élveztem.

A történet folytatódik...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: