Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A fémember

Hol is kezdjem? 16 éves szombathelyi srác vagyok egy nagyon furcsa fétissel. Valamiért izgatónak találom a folyékony fémet. Ha már meglátom valahol a Terminátor 2-ből ismert
T-2000-est, az Oscar szobrot vagy az ezüst utazót már áll is a farkam, főleg a T-1000-re. Sokszor maszturbáltam már ilyen képekre és videókra, és ebben egyik barátom is segített, aki képeket küldött. Csak ő tud erről, neki beszélhetek erről, másoknak nem nagyon akarom elmondani, félek, hogy esetleg kinevetnének.
Szerintem ez sosem fog elmúlni. De inkább úgy fogom fel, hogy én ettől vagyok különleges, mert nem hiszem, hogy sokaknak van ilyen furcsaságuk. Ha lesz barátnőm akkor még ő tudhatja meg biztosan, de csak akkor ha már komolyabb a kapcsolatunk.
Maszturbálás közben különböző képzelgések is közbejönnek. Az egyikben én egy ágyon fekszem meztelenül és az egész testemet folyékony fém borítja mint a T-1000-ét. Kellemesen fekszem, a farkam már az egekig áll és csak úgy fénylik a testem. Ekkor belép a lány. Meztelen, és rám mászik, majd leül a lábamnál. Szép kerek, mellei és popsija közül kitűnik a szép kék szeme. Rám mosolyog, majd bekapja a szájába a hideg, fémes péniszem és határozottan elkezd szopni. Én csak nagyokat sóhajtok és ez így megy végig.
A másik képzelet szerint ő fekszik az ágyon, én pedig ugyan abban az alakban lépek be a szobába. Odamászom hozzá az ágyon majd ő szétteszi a lábát én pedig a nyelvemmel kényeztetem a vagináját. Nagyokat sóhajtozik, majd rámászom csókolózunk és behelyezem a péniszem a vaginájába. Gyors-lassú mozgásokkal kényeztetem magamat és őt.
Ez biztos sokak szerint betegnek hangzik, de mindenki másra izgul fel, hát én pont erre. Mások miatt nem fogok megváltozni, sőt talán ez a későbbi közösüléseimnél is jól jöhet, mert ha erre gondolok, akkor nagyobbat élvezek, annyira, hogy az egész testem beleremeg.
Köszönöm a barátomnak, hogy erőt adott, hogy ezt leírjam. Mindenki fogadja el a másikat úgy ahogy van.


Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: