Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A farm ahol élni szeretnék 2

Este egy kis zajt hallottam a lovaktól. Kimentem megnézni mi az. Elég furcsa hangok voltak. Mintha valaki nyögne. Féltem egy kicsit. Az ajtó egy kicsit nyitva volt és benéztem a résen. Ott volt Kata, a hátán egy hatalmas csődőrrel.

Először össze voltam zavarodva de hamar rájöttem mi is folyik itt. Kata ugyan olyan mint én. Ahogy néztem őket egyre nedvesebb és nedvesebb lettem. Ahogy hallgattam Katát egyre jobban felizgultam. Eldöntöttem. Holnap én is megteszem.

Szerencsém volt ugyanis, másnap reggel Katának el kellett mennie és rám bízta a lovakat. Amikor elment egyből lementem a lovakhoz. Kiválasztottam a legnagyobb csődőrt és elvittem lovagolni. Mire visszajöttünk elég fáradtak voltunk. Bevittem, és elkezdtem mosni. Szépen, alaposan megmostam mindenhol kivéve ott. Azt hagytam legutoljára.

Óvatosan elkezdtem dörzsölni. Először nem reagált rá de kicsit később elkezdett keményedni. Egyre csak nagyobb és nagyobb lett- Végül majdnem olyan hosszú lett mint a karom. Látszott rajta, hogy nagyon örül neki.

Lehajoltam és megnyaltam. Egészen kellemes íze volt. Csókolgattam és nyalogattam majd megpróbáltam bevenni a számba. Kicsit nehezen ment ugyanis elég vastag volt. Egyre keményebben szoptam és egyszer csak elment. Az egészet a számba lőtte. Olyan sűrű volt, hogy nem tudtam az egészet lenyelni, de nem is baj mert élveztem, ahogyan a forró sperma végigfolyik a testemen.

"Később még kinézek hozzád" suttogtam a fülébe. Szétnéztem hogy nincs-e itthon senki se és lezuhanyoztam majd visszamentem és kivezettem a karámba, a többi lovat pedig szépen visszavezettem, hogy ne zavarjanak. Még egyszer alaposan megmostam a szerszámját.

Odasétáltam a karám széléhez és előrehajoltam. Óriás, ugyanis így hívták a lovat, tudta, hogy mit kell tennie. Szép lassan odasétált. Láttam, ahogyan himbálózik alatta a hatalmas fasza. Ettől még nedvesebb lettem. Amikor odaért megállt egy kicsit és megvárta amíg a szemébe nézek. "Gyere és dugj meg amennyire csak tudsz!"

Több se kellett neki, egyből a hátamra ugrott. Szerencsére a két első lábát a karám szélére tette ezért nem rám támaszkodott. Próbálta megtalálni a puncimat. Elég lassan ment neki, de nem baj mert, ahogyan a puncim közelében lóbálta a hatalmas farkát egyre jobban felizgultam.

Majd megtalálta a puncimat. Nem játszott vele, egyből tövig nyomta. Először azt hittem hogy szét fog szakítani de csak megijedtem és egyből kiengedtem. Olyan vadul kezdett el baszni, mint aki már egy éve nem baszott meg senkit. A világ legjobb érzése volt ahogy a hatalmas lófasz ott járkált ki-be a puncimba.

Soha életemben nem volt még ilyen jó a szex. 10 perc után sem fáradt el, csak baszott és baszott, ahogy csak bírt. Amikor elélvezett éreztem, ahogyan a forró gecije megölt belülről. Csodálatos érzés volt. Háromszor annyit lőtt ki mint az előbb.

Meg sem tudnám számolni, hányszor mentem el közben. Olyan jó volt, hogy a végén csak annyitól elmentem, ahogyan a forró geci lecsorog a lábamon. Még aznap három másik lóval is megbaszattam magamat. Mikor hazajött Kata, megkérdeztem, hogy ideköltözhetek-e. Ő már tudta, hogy én is olyan vagyok mint ő ezért megengedte. Azóta ketten együtt csináljuk.


Vége!
________________________________________________________________________________

Ez volt az első történetem, remélem tetszett mindenkinek. Nem tudom pontosan, hogy mikor, de írni fogok még többet.

MINDEN TÖRTÉNET CSAK KITALÁLT!
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Kapbea01 ·
Szuper!
Ne hagyd abba!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

SpankLaci ·
Ez rövid, de nagyon jó írás volt! Remélem van folytatása is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: