Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A 'Fantom-árnyék' megfordítása

Félelem volt bennem, mit Te keltettél. Azt hittem csak te vagy nekem és senki más. Olyan dologra kényszerítettél, amire már előzőleg sem volt kedven, de már akkor sem volt választásom: másodszorra kellett beismerem, hogy tévedtem. Hittem tökéletes vagy, Veled keltem, veled feküdtem, te voltál minden, ami szép és ami reményt ad a folytatáshoz. Féltem ,majd téged kereslek másban, ezért sem vette észre elsőnek, azt, ami köröttem van, és oly nyilvánvaló. Féltem elhinni, hogy valaki, aki nem Te vagy válthat-e ki belőlem ilyen érzést. Azt hittem nem. De tévedtem!
Mikor első ízben találkoztunk a munkás világ terhét magunk mögött hagyva, féltem, keresem majd a jegyeket, mik Benned is megvannak. De tévedtem! Mikor elváltunk akkor jutott csak eszembe, hogy kezdeti szorongásom és kishitűségem Miattad van. De tévedtem. Amint egyre kevésbé jutottál eszembe, annál inkább szabad tudattal rendelkeztem és szórakoztattam. Tévedtem! Hittem eljön a kegy, mikor karjaimba zárhatlak, és szinte fáj a tudat, hogy ennyire semmibe vetted őszinte vallomásom. Tévedtem! Emlék vagy csupán, egy fantom! Köszönettel és hálával tartozok Neked, mert felnyitottad szenem, pedig soha egyetlen kedves szavad nem volt hozzám és nekem erre volt szükségem. Megtanultam felismerni és helyesen értelmezni azokat az érzéseket, miket bennem keltettél és miket most mást kelt bennem. Köszönöm Neked ezt a 4 hónapot, amíg csupán a saját létezéseddel kínoztál, mert ez a fájdalom adott erőt, hogy megcselekedjen azt, amit már rég meg kellett volna.
Búcsúzom tőled ki rövid ideig vezetőm voltál egy ismeretlen úton. Minden mit Rólad írtam és Veled kapcsolatos igaz, de már nincs jelentősége.
Hasonló történetek
3873
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
4137
Jelenleg 13 éves vagyok.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

liliána ·
Nagyon tetszett, jól megfogalmaztad!!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: