Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A dúskeblű szöszi és a polipok 1.

Ben éppen a Plútó körül volt évi rendes gyakorló repülésén. Ennek a tényleg látszólag ellentmondott, hogy fizikai valójában a tengerparton sörözött és szívta az e-cigit.
Az ellentmondás abból adódott, hogy a Földi Föderáció Parlamentje folyamatosan nyesegette a Gyarmatügyi Hivatal költségvetését, azon populista indokkal, hogy a Földnek csak egyetlen gyarmata van, mintegy tízezernyi telepessel, luxus egy százezer fős szervezetet fenntartani a velük kapcsolatos ügyintézésre. Ezért, a hivatal vezetői, hogy pótolják a költségvetés hiányát, minden hivatali tisztnek kötelezően előírták az éves repülési gyakorlatokat. Egy főre számítva ez egymillió pikkelyt jelentett, amit a Parlament felé folyamatosan elszámoltak, mellékelve minden dokumentumot - persze a repüléseket csak papíron teljesítették. Így mindenki jól járt: a Hivatal létre tudott hozni egy alapot, amiből a titkos fejlesztéseket finanszírozhatta, a Parlament eleget tett az „olcsóbb és hatékonyabb föderációt!” jelszónak, a hivatal tisztjei pedig élvezték a potya szabadságot és az 50%-os repülési pótlékot.
Benben időnként felmerült a kétség, hogy egyáltalán léteznek-e azok a hajók, amikkel elvileg teljesítik a gyakorló repüléseket, de amikor rákérdezett erre, kiadták neki feladatul, hogy készítsen összegző jelentést a kamu repülésekről, és ez minden más retorziónál kegyetlenebb volt, így többet nem kíváncsiskodott.
Szóval, Ben éppen a tengerparton üldögélt, mikor megszólalt a telefonja és a fürdőrucis leányzók látványát eltakarta főnöke kevésbé esztétikus ábrázata.
- Ben, azonnal gyere be az irodámba!
- Bocsánat főnök, éppen a Plútó körül rovom a második kört, egy hét, mire hazaérek…
- Azt látom… De ne aggódj, már töröltünk a személyzetből, így gyorsabban visszatértél a földre, mint a fény. Lenne egy kis rutinrepülés…
- De drága főnököm! Most azért töröltetett a plútói utamról, hogy egy másikra osszon be?
- Igen. Ellenőrizni kellene a jeladókat a Pókbolygóig.
Ben gyorsan végiggondolta: a Föld egyetlen gyarmatáig, a Pókbolygóig 137 jeladó van, ami segíti az űrhajókat a hiperugrások során. Ez minimum két hónap e-cigi, pia és hölgytársaság nélkül… Megpróbált tiltakozni:
- De ezt bármilyen technikus meg tudja csinálni! Biztos, hogy én kellek oda?
- Igen, bizalmi feladat. Egy minisztert kell magaddal vinned, és pont téged, mint megbízható embert kértek erre a feladatra. Kapsz egy luxusjachtot, megnéztek pár jeladót, csináltok néhány fényképet, hogy milyen lelkiismeretesen végzi a munkáját a miniszter és a hivatal és ennyi. Legfeljebb egy hét és 75%-os bonuszt kapsz.
- Hm – gondolkodott el Ben. 75% nem rossz. – És melyik nagykutyát kell elvinnem?
- A Központi Igazgatás alá Nem Tartozó Ügyek Miniszterét.
- Az meg mi?
- Tudod, hogy a tagállamok mindig morognak, mert úgy érzik, hogy a Föderáció kormánya mindent az ellenőrzése alá akar vonni. És szavamra, igazuk is van! Az alapszerződés ugyan rögzít néhány területet, amiben a tagállamok saját maguk dönthetnek, de a Kormány ezekre az ügyekre is kinevezett egy minisztert, aki az ellenőrzése alatt tartja azokat az ügyeket, amikbe semmi beleszólása sem lehetne. Érted, Ben?
- Nem egészen… Szóval egy olyan minisztert kell furikáznom a világűrben, akinek semmi dolga sincs, de mindenbe beleszól?
- Pontosan! Mégsem vagy olyan idióta, mint amilyennek látszol. Holnap reggel 7-kor indulás, 6-ra gyere be aláírni a kiküldetési papírokat.
Bennek már egy cseppet tűnt olyan kecsegtetőnek a 75 percentes pótlék. Parádés kocsis lesz egy hétig, ráadásul még inaskodhat is és tarthatja a hányózacskót ennek a nagykutyának. De a főnöke szemmel láthatóan nem akarta hallani az audiokommentjeit és kilépett a beszélgetésből.
A tengerpart és a strandröplabdázó lányok máris nem tűntek olyan vidámnak.
Pedig Ben még nem is tudta, hogy mi vár rá ezen az úton…

Hasonló történetek
3177
Hirtelen valami megmagyarázhatatlan Erő suhant végig rajta. Valami mély, sötét, csábító. Ekkor rájött, milyen könnyű volt megölni Rainost, egy fegyvertelen embert. Ilyen a Sötét Oldal, mely most hívogatta. De Kéler nem törődött vele. Inkább apja emlékére koncentrált, aki most már békében nyugodhatott. Elűzte lelkéből a gonoszt, a bosszú beteljesülésével a sötétség átjárta, majd elhagyta. Azonban most már tudta, hogy ha nem vigyáz, őt is könnyedén elcsábíthatja a Sötét Oldal...
4327
Ezután mérte föl a testet. Karcsú volt, de nem sovány. Testhezálló kezeslábast viselt, ami talán túlzottan is kidomborította bájait. A derekán keresztülfutó övet inkább csak díszítés kedvéért viselhette, mintsem célszerűségből, ugyanis egy övtáskán kívül semmit nem hordott rajta, azonban szép mintákat véstek bele.
Összhatásában szép lánnyal hozta össze a sors, aki elég ostoba ahhoz, hogy szolid, de kihívó ruhát öltsön amúgy is feltűnést keltő testére, és ilyen helyre jöjjön fegyver...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: