Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A dombtető

Jött, mint mindig. Engedelmesen és csodálattól csillogó szemekkel. A domb tetején vártam őt, mert így már többszáz méter távolságból ki tudtam szúrni, mikor száll le a buszról és indul meg felfelé a meredek domboldalon, melyen hajlandó volt nap, mint nap felmászni. Vállán az iskolatáskával, kócos hajjal, reménykedve. Nem tudom, milyennek tartotta ő kettőnk kapcsolatát, sosem kérdeztem.
A szellő finoman meglibbentette a környező fák lombjait. Azt képzeltem, hogy az ő illatát fújják az orromba és máris éreztem, hogy keményedni kezd a farkam. Minden porcikája arra a földöntúli nyugalomra emlékeztetett, amit csupán azokban a percekben éltem meg, melyekben vele voltam.
Mire felért, mindig kipirult és halkan nyögdécselve kapkodta a levegőt. Ez csak tovább tetézte izgalmamat.
- Örülök, hogy ma is eljöttél!
Nem válaszolt, csupán mosolyogva bólintott egyet. Végigmértem. Rövid, vörösesszőke haj, pirospozsgás arc, zöldes szemek, pisze orr, húsos ajkak, melyeket finoman  harapdált. Látszott rajta, hogy szinte csiklandozza a pillantásom. Lejjebb haladva végigmustráltam a hosszú, kecses nyakat, puka vállakat, alakjához képest kifejezetten nagy, de egyébként pont marokbaillő, feszes melleit, melyekből kifejezetten sokat láttatott a zöld, V-kivágású trikó, amit viselt, s a hozzá hordott farmerszoknya minden egyes mozdulatára kihívóan simított végig hosszú combjain. Odaléptem hozzá és erősen magamhoz szorítottam és csak szívtam befelé azt az angyali illatát, aztán az álla alá nyúlva finoman megemeltem a fejét, kényszerítve rá, hogy hosszan a szemembe nézzen. Mindig tette, amit akartam és ritkán szólt bármit is. Csak bámultam és bámultam élvezve a belsőmet és az ágyékomat szaggató kínt. Ott, helyben akartam magamévá tenni valamelyik bokorban, és ez az érzés egész belsőmet lángba borította, de ki kellett bírnom hazáig.
Apró házacskában laktam, amit egy kertesház fészeréből alakítottak ki, mivel nagyobbra nem volt pénzem, de nekem pont megfelelt. A munka, az a piszkos és feladhatatlan, úgysem hagyott számomra túl sok ott tölthető időt.
Ő már pontosan tudta az idefele vezető utat, s azt is, hogy amint becsukódott mögöttünk a nehéz vasajtó, nem fogok tovább bírni magammal. Durván a falnak préseltem, és megcsókoltam, majd harapdálni kezdtem azokat a finom, húsos ajkait, miközben hozzádörzsöltem lüktető ágyékomat. Halkan sóhajtozott.
- Kérlek...ah, kérlek!
- Máris - nyögtem bele a szájába, majd elhagytam azokat az isteni ajkakat és a nyakát kezdtem csókolgatni, mire megrándult az egész felsőteste, mintha finom villámcsapások késztetnék arra, hogy fejét hátraszegve az egész gerince egy kecses ívbe feszüljön. Olyan törékeny volt, s mégis olyan dögös és követelőző, hogy sosem tudtam eldönteni, finom legyek-e, vagy durva. Kezeim közben a mellei környékén kalandoztak, majd bekúsztak a finom kis top alá (nem viselt melltartót) és durván markolászni kezdték a feszes dombokat.
- Áh! - sikkantott fel, ahogy ujjaim rászorultak a bimbóra. Úgy éreztem, mintha egy istennőt tartanék a karjaim között és ettől a gondolattól majdnem elaléltam. Abbahagytam hát a finomkodást és egy határozott mozdulattal benyúltam a szoknyája alá.
- Még...ah, igen, kérlek! - suttogta, miközben a csiklóját simogattam a teljesen átnedvesedett bugyiján keresztül. A térde elgyengült és kis híján lecsúszott a földre a fal mentén, de elkaptam és az ágyhoz támogattam. Puncijának illata eddigre bekúszott az orromba és teljesen elveszítettem az irányítást magam felett. Vadul téptem le róla ruháit, majd a nadrágot magamról.
- Akarlak - sóhajtotta, és meredező farkam után kapott, majd vágyakozva simogatni kezdte. - Érezni akarom, ahogy teljesen kitöltesz.
Vadul megcsókoltam, majd hanyatt döntöttem és nyalni kezdtem, miközben előre nyújtott kezeimmel a melleit markolásztam. Csodálatos ízű puncija volt, de nem akartam túl sokáig élvezkedni rajta.
- Most te jössz - utasítottam, mire ő engedelmesen felült. Durván beletúrtam a hajába és a farkamra igazítottam a száját. Imádtam nézni, ahogy azok között a finom, duzzadt ajkak között eltűnik a szerszámom. Kezeim közben ismét mellein kalandozzak, amit ő néha a szopást megszakító hangos sóhajokkal hálált meg. Majd a hasát kezdtem simogatni, miközben egész testemben remegtem a szopás okozta gyönyörtől, aztán elérve a forró puncit, becsúsztattam két ujjamat, melyek akadály nélkül hatoltak fel, majd anélkül, hogy kihúztam volna, előre hátra kezdtem mozgatni benne.
- Úristenem...oh, áh! - kiáltotta felfüggesztve a szopást és a következő pillanatban megéreztem puncijában az orgazmust jelző összerándulásokat. Pihegve hanyatlott hátra az ágyon, de egyikünk vágya sem csillapodott. Fölé hajoltam és újból megcsókoltam, mire ő teljes erejéből belém kapaszkodott és magára húzott, úgy suttogva fülembe.
- Akarom, hogy megdugj!
Felegyenesedtem és a lábainál fogva ráhúztam kőkemény farkamra.
- Ááh! - nyögött fel hangosan, s gerince ismét ívbe feszült. - Dugj!
Forró és szűk puncija volt, ahogy kell. Durva mozdulatokkal jártam benne fel-alá, miközben fickándozó melleit markolásztam, vagy a vágytól duzzadt csiklóját izgattam, újabb sikkantásokat és kéjes sóhajokat kicsalva belőle.
- Akarom látni a fenekedet! - nyögtem, mire kimászott alólam és kutya pózban kínálta fel nekem hátsó felét. Szívesen seggbe raktam volna, de tudtam, hogy a popsi tiltott zóna, ezért visszacsústam a forró punciba, majd csípőjét megragadva durván rángatni kezdtem magamon.
- Istenem, oh..! - sikkantozott. Csaptam egyet a fenekére, aztán kis idő múlva a gyönyör közeledtével felfüggesztettem a rángatást. Kezem a csiklójára tapadt és durva mozdulatokkal ismét izgatni kezdtem.
- Oh, áh..igen, ah! - kiáltozta szakadatlanul. Hirtelen, ahogy megéreztem, hogy itt az idő, nagyot rántottam rajta, majd egy utolsó, durva lökés kíséretében hatalmas adag gecit engedtem hirtelen lüktetni kezdő puncijába, aminek egy része azonnal kicsorgott szűk kis barlangjából. Hangos sóhajok közepette élveztünk el..
Kettőnk dolgából sosem lett komoly kapcsolat. A gyermeki rajongás pár hónapig még majd' minden nap felhozta őt a dombra, aztán ahogy közeledett gimnazista éveinek vége, el-elmaradozott. Talán végre olyan barátokra talált, akik odafigyeltek rá és megtanították, hogy egy ilyen angyalnak, mint ő, nem való ez az élet. Vagy egy új rajongásra, szerelemre, olyasvalakire, aki képes volt vigyázni is rá. Sosem kérdeztem, mert nem akartam tudni. Szerettem őt, de nem akartam magammal rántani az én világomba. Hisz olyan törékeny és könnyen befolyásolható volt. Csak mégjobban kihasználtam volna.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Judit88 ·
A fogalmazás jó lenne, ha nem lenne benne annyi szóismétlés. A magyar nyelvben elég sok szinonimája fellelhető a "sikkantott" vagy a "szopás" szavaknak. Keress rá, írd át, hogy jobb legyen. Hajrá, mindent bele! :)

NancyCallahan ·
A "-Most te jössz!" után romlott el a történet. :(
Pedig olyan jól indult! A Sin City elemek is jók voltak addig, de a szexből kimaradtak a szokásos gondolatok, az érzésleírások. Az utolsó két mondat sem volt az igazi..
Mindezek ellenére szerintem jól írsz!! Sokat szeretnék még olvasni tőled. ;)
Most nem szavaztam.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: