Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A diák, a tanár és a tűzoltó 5. rész

Oké, rendben eddig ez csak szex volt a javából, de csak várjátok ki a végét. Mert pár héttel ezelőtt az igazgató behívott egy fontos ügy miatt az irodájába, ami nem várt halasztást. Az odaúton és még azután is hogy beléptem éreztem, hogy a szívem majd kiugrik a mellkasomból. A félelem a szónál sokkal rosszabbat éreztem abban a pillanatban.
Ezernyi gondolat, de mind csak egyről szólt. Most végem van. Lebuktam. Ennyi, kész, nincs többé, gondolva a Philel történtekre ide benn, illetve a legrosszabbra talán, hogy lebuktunk Mr. Sanchezzel.
Egyik sem jelentette volna, hogy ezután könnyebb lesz az életem, viszont a kioktatást arról, hogy nem dugunk tűzoltókkal az igazgató irodájában, az egy kicsit jobban elviselhetőbb, mint ha ezt tenném az egyik tanárommal. Pedig megteszem, és nem is egyszer, na meg hogyan csináljuk. Az emlékek már is tövisként fúródtak a szívembe, tudva, hogy ezzel nem csak én, de Andrew is bajba kerülhet. Minden film és könyv arról, szól, hogy a tanár elcsábítja a naiv diákot, de mi van akkor, ha ez fordítva történik. Egy masszázsasztalon, két haveroddal együtt és próbáljátok meggyőzni a tanerőt, hogy ne vegyen ki a csapatból.
Micsoda film lehetne belőle, ahogy az életem is kezd átalakulni egy mexikói szappanoperává. Előre léptem, mire az igazgató az asztala mellől felnézve felállt és lassan közeledett felém. Nem, ez nem egy béna sorozat, hanem egyszemélyes horror jelent, amikor minden kiderül, a gyilkos pedig a börtönbe kerül. Vagy az én esetemben fiatal szexmániás diák, aki nem tudta a gatyáját magán tartani egy pillanatra sem. Főleg, hogy akkor nem is volt rajtam. A tekintettem már is a bőrfotelre esett, melyben meglovagoltak a férfit.
Jól elraktározva az emlékét is a helynek, tudva, hogy ha innen kilépek, ide lehet, hogy már soha többé nem jövök vissza. Se az irodába, se az épületbe, de még Mr. Sanchez fogadóórájára sem. Oh, istenem, hogy fog hiányozni. Amikor is a gondolataim közül egy kéz a vállamon nyugodva szakított ki.
- Ezt találtam a mi nap a földön. – oh, mondd, kérlek, hogy nem egy használt gumi, várjunk csak, akkor mi nem is használtunk, akkor hát mi a …
Belenéztem a tenyerébe és egy pénztárcát láttam, melyet kinyitva megmutatta a benne lévő igazolvány képét.
- Ismerős neked ez a férfi? – Phil volt az, de még nem voltam képes megnyugodni, csapdát éreztem az egészben.
Az igazgató, mintha képes lenne az arcomban olvasni, elnevette magát, melyet látva az én számra is mosolyra húzódott.
- Nem vagy bajban azt elhihetetted nekem. – indult vissza az asztala mögé, amikor megállva visszafordult felém. - Legalábbis, ha nem akarsz elmondani nekem valamit. – két barátommal elcsábítottuk, majd megbasztuk a töri tanárukat az edző masszázs asztalán, az irodájában dugtam a képen látható személlyel és hetente kétszer Mr. Sanchezzel szexuális értelemben korrepetálást tart nekem.
- Nem. Semmi igazgató úr. - ráztam a fejemet, mire ő leült a székébe és a pénztárcát letette a bútor szélére.
- Az nagyszerű, bárcsak mindenkiről ezt hallanám. – belenézett a szemembe és várt valamire, egy ideig csak bámultam magam elé, míg nem rájöttem, hogy még nem válaszoltam a kérdésére.
- Igen. Ő volt az, aki behozott ide a tűzriadó közben. Mert a csoporttól leszakadva elmentem wc-re. Az én hibám volt. – mutattam szét az irodában, arcomon megbánás tükröződött, miközben belül mosolyogtam, hisz életem egyik legjobb élményét éltem itt át.
Aztán egyenesen a pénztárcára.
- Biztosan, akkor eshetett ki a zsebéből. – az igazgató egy nagyot bólintott erre, majd megfogva kinyújtotta felém.
- Szeretném, ha visszajuttatnád a birtokosának. – átvettem tőle, miközben ő az ujját az állán nyugtatva hangosan elgondolkodott. -  Végül is megmentetett az életedet, még ha nem is voltál igazi veszélyben fiam. De akkori s a jó szokás az tartja, hogy te vidd vissza neki. Rendben van így? – elraktam a pénztárcát a zsákomba és bólintottam egyet.
- Hálás vagyok érte. Most pedig menj, vagy elkésel az órádról! – az ajtót magam után becsukva egy nagy sóhaj szakadt ki belőlem és már is egy új fajta izgalom vett úrrá rajtam.
Újra láthatom Philt, a vadembert, magamban elnevezve és már is sokkal, nagyobb örömmel léptem be a tanterembe. Már csak pár óra, de alig bírtam megülni egy helyben. Azt hiszem egy kis náspángolás segíteni fog nekem.
A tűzoltó állomás előtt álló már civil ruhás tűzoltóktól tudtam meg, hogy fenn van a háló részlegben.
Azt is közölve velem, hogy mondjam meg neki, hogy lementem a bárba inni egyet és ott várják. Hát talán még sem ma lesz az a nap, amikor láthatom őt meztelenül, viszont utána még bármi megtörténhet. Megkerültem a hatalmas járművet, megláttam a rudat, melyen napi szinten csúsznak le, aztán megtalálva a lépcsőt elkezdtem feljebb és feljebb jutni. Az ajtón benyitva sorba rendezett ágyakat találtam, aztán a fülemet megütötte a vízcsobogás hangja, melybe némi izgató hang is beleszűrődött. A hálóktól jobbra megtaláltam a mosdó részleget. Ott pedig bekukkantva egy tágas zuhanyzó csarnokot vettem észre, de nem ez volt az egyetlen, ami megfogott benne. Phil meztelen, kőkemény testének látványa beleivódott a retinámba. Nem csoda, hogy simán a vállára vett és átvitt az iskolán egészen az igaztóig, egy szusszanás nélkül.
Vörös szőr borította a mellkasát, melytől finom szőrszálak vezetek le egészen az állóképességéig, mely még most is rendkívüli volt. Bár azt hihetnénk, hogy ez a felfokozott állapot csak miattam lehet, de sajnos nem így van. Mert nem látott meg, ahogy a másik két férfi sem. Az egyikük fekete volt, akkora, mint Phil, míg a másik alacsonyabb barna hajú volt. Mint tűzoltóként kellett némi fizikummal rendelkezniük, viszont az általam jól megismert férfihez képest ők sehol nem voltak. Hárman összedörgölőzve simogatták a másik testét, míg az ajkuk felváltva váltott partnert. A három megtermett férfiasságuk pedig összeérve simultak a másikhoz.
Tátott szájjal figyeltem a jelenetet, melytől már a gatyám egyre kényelmetlenebb lett. De nem vettem le és nem is mentem oda hozzájuk, hogy beszálljak, valahogy nem éreztem helyesnek megzavarni őket. Inkább maradtam ott és figyeltem. Még akár tanulhattok is tőlük valamit. A zuhanyzót leállították, majd Phil eléjük térdelve mindkettőjük dákóját megszorongatta. Azok ketten már is felsóhajtottak az érintésétől, majdan először a fekete robusztus falloszát kapta be, aztán a másikét. Felváltva kóstolgatta őket, szinte én is már a nyálamat vertem. Nem kerülve a figyelmemet a férfi isteni hátsója sem, ami szinte kívánta, hogy végre valaki vegye kezelésbe. Én akartam az lenni, viszont tartottam magam, ahogy hallgattam a két társának a nyögéseit. A fekete és a barna hajú ajkai kezdték eggyé olvadni, míg barátom a szájába vonta mindkét hímvessző csúcsát és az élvezettől eltelve szopta őket. A szemem mind végig Philen maradt, ahogy a farka tűhegyesen állt, érintetlenül hagyva.
De ez a barátomat nem zavarva ez a tény folytatta tovább. A hangok erősödtek a zuhanyzóban, ahogy a két feltehetőleg jó barát már szinte el sem válva a másiktól simultak a másikhoz. Kíváncsi voltam, hogy meddig fogom itt kibírni, egyszer hogy magamhoz ne nyúljak illetve be ne szálljak közéjük. Mégis elsősorban az érdekelt, hogy melyikük fog előbb kiszúrni engem, és ha megtörténik, talán folytatni fogják előttem, vagy inkább tovább állnak, hagyva a kis kukulót magára. Reméltem, hogy egyik sem fog most bekövetkezni. A két férfi aztán lassan csatlakozott az ismerősömhöz. A fekete mellé feküdve merült el a férfiasságának ízében, míg a barna hajúval csókolózott. Közben az ujjai felfedező útra indulva eltűntek a szopó társában, aki ettől felélénkülve habzsolta magába a finomságot. És a még szabadon lévő kezét használva húzogatni kezdte barna hajú szerszámát.
Bárcsak én is ott lehetnék, közöttük és talán akkor még a vágyam is végre teljesülne a kettős behatolásról. De ahogy végig gondoltam ezt, máris előttem volt, ahogy Phil-len lovagolok, Andrew pedig a lábam között mozog felém. A kép szinte túl csodálatosnak tűnt. Hisz még alig ismerem őket, legalábbis az előttem bujálkodó férfit, akiről most már azt is tudom, hogy szeret a barátaival együtt lenni.
A zuhanyzóban mesztelenül. Na és aztán? Egy hármasban azért csak benne lenne mind a kettő. Talán értem? De lehet, hogy az egész túl korai még és istenemre esküszöm, nem fogom tönkre tenni ezt ameddig meg van. Látva a többiket, talán ők is épp erre jutottak. A barna hajú lefeküdve a csempézett padlóra, a fekete azon nyomban ráhelyezkedett vele szemben és mind a ketten élesen felnyögtek, amiből persze nem sokat láttam. Phil pedig lassan közeledve feléjük húzogatta a szerszámát, mint aki nem is tudna dönteni, hogy hova is dugja legelőször.
Már is jelentkeztem volna, hogy ide, itt vagyok én és titeket nézve marhára ki vagyok éhezve egy jó farokra.
Végül a fekete mögé térdelve beillesztette a dorongját, melytől nagy felhördülés következett. A kezem már ösztönösen markolta meg a kitörni vágyó férfiasságomat. Ami nem is csoda látva barátom mozgó fenekét, ahogy a lökései egyre mélyebbre vitték a partnerében. Talán ez így megy minden nap itt. Egy kis járőrözés, kocsi mosás, megmenti az emberek az égő házból, majd a munkanap végén itt a szappan, hol a szappant játszanak a nagy fiúk a zuhany alatt. A következő karrier napom, én leszek az első, aki jelentkezni fogok a tűzoltók magán körútjára, melyet minden érdeklődőnek megtartanak. Közben is remélve, hogy Phil lesz az én idegenvezetőm. Amikor újra rájuk néztem a tűzoltóm már a barna hajú fenekében lovagolt, rajta pedig a fekete egyre nagyobb lendületeket vitt bele a játékába. A nyögések és erőteljes sóhajok közepette ott voltam én, aki meg sem mert szólalni, ne hogy észre vegyenek. Vagy ha már igen, akkor vegyenek be, mert majd szétdurranok itt helyben.
A kezemet is gondos távolságra raktam el az ágyékom közeléből. A három testen a neonfényben megcsillanó izzadtság cseppek, mint kristályok úgy csillogtak. Ragyogtak a szenvedély tüzében, ahogy egy romantikus novellista írná le, én viszont meg voltam győződve, hogy a hármas egyszerűen csak kettes meg plusz egy fő, aki Phil volt. A fekete rá dőlve a férfire hevesen csókolóztak, miközben barátom mindent megtéve, hogy kellemesebb legyen nekik váltogatta a lyukuk közt a farkát. Persze nem azért mondom, de amennyit láttam a tűzoltóm arcából egy cseppet sem bánta, hogy ő most ebben csak mellékszereplő lehet. És annak is az én szemszögömből kiváló volt.
A mozdulatok heves összjátéka után Phil került a földre, majd a dákójára a barna hajú foglalt helyett neki háttal, aki sokat nem is lacafacázva már is meglovagolta. De sokáig nem lehetett a csúcson, mert előröl a fekete szép falloszát finoman becsúsztatta a férfiba. Az arcát figyelve, teljesen odáig volt a két társa közti figyelemre, meg, ahogy párhuzamosan emelték a nyomást minden oldalról, én is erre vágytam.
Ahogy két férfi közt szinte megsemmisülők, aztán az érintésük egy pillanat alatt visszahoz, megint kezdődve az egész újra. Ebben a búja körforgásba soha nem tudnék megszédülni. Egy hamar pedig nem tudnám megunni. A barna hajú felfelé ágaskodó szerszámát a társa megragadva hevesen húzogatni kezdte. A hangok hallatán pedig mintha még jobban beindultak volna. Ez aztán a szinkronos átélés. Az egyik nyögésére reagálva már is erősebben hatolt bele a másikba, mely így követte a többit is. A zuhanyzó bár elvileg arra van, hogy lehűtse az ember, ők mégis képesek voltak max-ra tekerni a fűtést ide benn. Aztán a csúcson ülve, ahol legszívesebben én is lennék, felkiáltott a barna hajú.
A teste remegésével a férfiak lassan visszavettek a lendületből, ahogy a makkjából folyt ki az ondója. Belepve vele az egész ágyékát és a feketének a kezét, aki még mindig játszadozott rajta. Aztán ahogy alább hagyott a gyönyör pillanata óvatosan kimászott alóla Phil, majd a már kipirult barna hajú nem tétovázva cuppant rá a fekete dákójára. Barátom közben az éhes társa mellé térdelve húzogatta a sajátját.
Nem kellett sokat várnom, mert a mellette lévő partnere teste hirtelen megrázkódott és hangosan felnyögött. Miközben a társa meg nem unva szopta a rengeteg nedűt. Ha csak egy pillanatig is, de ezeket láttam, mert legtöbbször a tűzoltóm hosszú szerszáma felé sandítottam. Kérlelve, hogy én legyek az a kész, ami eljuttatja a csúcsig.
Érezve az ujjai között a gyönyörének kiteljesedését. A testének rezdülését, a hangja mélyen csengve a fülembe, mint még egy billentyűnyomás a zongorán, a remekmű befejezése előtt. Aztán a barna hajú felegyenesedett a már petyhüdő dákóról és megragadva a barátomét húzogatni kezdte. Széltében és hosszában is jól kivehető volt Phil vágytól terhes arca, ahogy aztán megnyúlik az élvezettől, tudva, hogy mi is a célja a társának.
Az izmok, mint egyes hullámok felcsaptak magasra, kitörve a farkából a folyam, mely elkezdte belepni a fekete testét. A fehér cseppek záporként hullottak alá, minden egyes koppanás közelebb hozott ahhoz, hogy kangörcsben halljak meg. A barna hajú, aztán egy kicsit tétovázva, de még is megcsókolta finoman az ajkát Philnek és már fordult is a svédasztalához. De egy kisebb csapás azért ütötte a fenekét a férfinak, akire morcosan nem-et intett a barátomnak, aki ezen csak jót mosolygott.
A fekete pedig csak figyelte a jelenetet, mely után már a barna hajú éhes száját nézte, ahogy minden egyes részéről lenyalja a férfi spermáját. Tekintettem aztán át vándorolt Phil kimelegedett csodálatos testére, ahogy ott ült, az egyik lába kinyújtva széltében, míg a másikat behúzta az ölébe. Jó rálátást biztosítva a farkára, melyből innen nézve, még nem igazán volt kész pihenőt fújni. A tekintettem elindult rajta felfelé, aztán a fejéhez érve rájöttem, hogy mindvégig engem bámult. A meglepődés, semmi nem volt ahhoz képest, ami kiült az arcára, melyet körbefont egy lottó nyertes mosolyával.
Én pedig nem tudva mit tenni szégyenemben kanyarítottam egy mosoly félét, majd halkan kijöttem a mosdóból. A falnak dőlve sóhajtottam egy nagyot, ahogy meghallottam újból a víz zubogását. Aztán nem sokkal később el is álltak, én pedig egy közeli szekrény mögé bújva, figyeltem onnan, ahogy a fekete és a barna hajú kéz a kézben elmennek. Szép egy pár gondoltam magamba, nem is tudva eldönteni, hogy az előbbi akció kinek is volt jobb nekik, vagy Philnek. Elképesztő volt nézni, egyben újfent is elöntött a kíváncsiság, hogy milyen lenne egy ilyenben benne lenni.
Amikor is a képzelgésem hamar véget ért, amikor Phil lépett ki a derekára tekerve egy törölközőben. Meg is látva a lehetőséget, gyorsan kaptam az alkalmon, hogy most ő van úgy, ahogy én az iskolában. Elindultam felé, ő még mindig az ellenkező irányba bámult és előre éreztem a győzelem ízét, ahogy letépem róla az anyagot. A meztelenségét pedig kihasználva az egyik ágynak döntöm, majd az eddig felgyülemlett izgalmamat benne vezettem le. Persze, ha ő is azt akarja, de most is ő volt a gyorsabb. Még nem nézett rám, csak akkor, amikor hagyta, hogy a földre hulljon a törölközője és mosolyogva fordult felém.
- Lebuktál. – rögvest magához ölelt, a vizes teste hozzám nyomódott érezve azt is, hogy a farka emelkedni kezdett. – Épp rád gondoltam. – kétlem mondta magamba, mert éppen két férfi elégített ki egyszerre, de a kétely hamar eltűnt belőlem, ahogy a ruhámon keresztül végigsimított a férfiasságomon.
- Szóval akkor te is rám. – az ujjai a sliccemnél jártak. - Lenne pár ötletem, hogy mit csináljunk. – már is elő akartam jönni a farbával, amikor eszembe ötlött a barátai üzenete.
- A fenébe. – a mozdulatban ledermedve, már is segítségére sietettem, úgy hogy lassan odavezettem az egyik ágyhoz és egy határozott lökéssel már is rá került. – Mi a terved szépfiú? – elővettem egy gumit a táskámból, bár legszívesebben átérezném újra, amit akkor az irodában, mégis maradtam a biztonságnál.
Lehúztam a sliccemet és ráhúztam a kondomot, melyre Phil megnyalta a száját, ami nem kicsit volt szexi.
- Gondoltam, mert kevés az időnk. – feltérdeltem az ágyra, míg ő széjjelebb húzta a lábait, hogy elférjek. – Én pedig nagyon kanos vagyok, így nem fogom sokáig bírni, pláne ha téged látlak. Főleg ruha nélkül. – és semmilyen előjáték nélkül beillesztettem a szerszámomat a lyukába, melytől mind a ketten felnyögtünk.
- Tetszik az ötleted. Nagyon is! – nyögte felém, miközben megindultam benne, kezemmel pedig falloszát húzogattam kedvesen.
- Annyira szörnyű volt látni, hogy így elhanyagolnak téged.  – és ekkor a szabad kezemmel rásóztam egy a farára melytől mosolyogva rám nézett.
- Milyen figyelmes vagy velem. – aztán követték újabb csapások, melytől a dorongja csak még keményebb lett. – De ne feledd, legközelebb ezt visszakapod. – és ha lehet az utolsóba még nagyobb erőt adtam, melybe a teste is megremegett.
A feltörő nyögések, hangok okozta kéjek kezdte a fejem fölé tornyosulni.
- Már alig várom. – mondtam ezt miközben rádőltem a már izzadtságtól nedves testére és újra megízleltem az ajkait.
A karjaival át is ölelve ott akart tartani, még és ahogy én tettem, már kulcsolta volna rám a lábait, amikor gyorsan kibújtam alóla. A helyzetcserét meghallva Phil örömmel állt fel négykézláb, majd folytatva, ahol abbahagytam újfent elmerültem a fenekében. Aminek élénkvörös színét látva megörültem, hogy képes voltam rá. Addig sem veszítve el szem elől a lecsüngő férfiasságát, melyet megragadva a lökéseimmel egyöntetűen húzogattam. Közben már nem voltam képes tovább rajtam tartani a ruháimat, így hát ledobva a pólót, cipőt, zoknit, meg a többit is, már egyenlőek voltunk a barátommal. Aki hátra nézve figyelte, hogyan válok meg minden egyes ruhadarabomtól mi előtt még a segglyukát újabb kezelésben részesítem. A kezdődő bizsergés rohamtempóval járt már át egészen. A testemet már csak a teljes kielégülés vágya hajtotta előre.
A csípőmet lendítve hasítottam benne, amikor is hangosan felnyögtem. Az eddig csendes hálóterem megtöltődött élettel, ahogy a gumi is a farkam körül. A csúcs elérése, nem csak engem, de még Philt is megrázva sóhajtozott nagyokat, melyet nem különben a farkát szorító kezem is tette. Aztán már nem bírva tovább ki húzódtam belőle, félredobtam a gumit és alája mászva a számba vettem az ékességét. A férfi nem is gondolta volna, hogy ez fog következni, melyet én is csak abban a pillanatban gondoltam ki. Ami sokkal jobb volt, mint azt vártam volna. A tűzoltóm még egy kis erőmutatványt is bemutatva elkezdett felettem fel és leereszkedni, ahogy a számba a farka mozgott. Az ujjaim ráfonódva finoman szeretgettem és, ahogy a heves vágy elöntött engem, úgy érte le barátomat is. Egy helyben ledermedve kiáltott egy nagyot, ahogy a nedve a számba kezdett folyni.
Minden cseppje különleges volt, a sós zamat felélénkített és arra készített, hogy még többet szerezek belőle. Amit meg is kaptam. Nem tudtam betelni vele a nyelvemhez, a számhoz verve simogattam a már puha férfiasságát, míg nem lassan lekúszva felettem a szánk összetalálkozott. A földön ültünk, a farkunk pillegve simult a másikhoz, ahogy a kezei az arcomon simítottak végig. Megrészegültem a csodában, amiben az előbb részei voltunk. Csak még szorosabban akartam magam mellett tudni. Érezni a teste melegét és, hogy… várjunk miről is fantáziálok éppen. Ez csak szex és semmi több, pont mint Andrew-val, ugye? De ahogy Phil átölel és belenézett a szemebe, szinte láttam benne egy fajta jövőképet. Egy életről, amiben ott vagyok én is.
- Nem kéne már menned? A barátaid már biztosan várnak a bárban. – felálltam tőle és elkezdtem a ruháimat összeszedni, amikor egy méretes ütést éreztem meg a fenekemen.
Hátra néztem, ő pedig még mindig ott ült és engem nézett.
- Mondtam, hogy vissza fogod kapni. – letörölte a homlokáról az izzadtságot és láttam, hogy mosolyog, mind végig bámult.
Amikor aztán már a gatyámat kezdtem el gombolni, hirtelen megállított két erős kéz. Egymásra néztünk, a szája megmozdult, de mint ha valami rosszat mondott volna, inkább újra becsukta. Aztán végül kinyögte.
- Szívesen találkoznék még veled. – akaratlanul is lenéztem az ágyéka felé, mely nem különösebben ismerte a fáradtság szót. – Hidd, el ez csak te miattad van. – ez aztán hízelgő volt, ahogy az is, miként belemarkolt a fenekembe és a szánk újra veszélyesen közel került egymáshoz.
- Melletted, mindig olyan kanos vagyok, mintha a farkam soha nem tudna eleget kapni belőled. – már csókolt volna meg, én pedig vártam, amikor a mobilcsörgés megtörte a varázst. – A fiúk lesznek azok. – én pedig éreztem a hangjában a csalódottságot, amit sem tudtam másképp megfogalmazni saját érzéseimről.
Rendbe szedtem magam, ő visszakanyarította a törölközőjét a dereka köré, melyet azon nyomban letéptem volna róla újból. Már szinte készen álltam elindulni, amikor a táskámból előhúzva a pénztárcáját átnyújtottam neki.
- Szóval akkor ezért kerestél fel? – és a válasz egyenesen az ajkán csattant.
- Nem. Csak kellett egy indok, hogy megtaláljalak. – rá mosolyogtam és ekkor a kezét kinyújtva megfogta az enyémet, egy gyengéd húzás kíséretében újra a karjaiban voltam.
Közben a törölköző már csak a lábfejét takarva, egyre nehezebb volt az indulásra gondolni, amikor szinte kicsattanunk mind a ketten az energiától. Aztán azért óvatosságból rákérdeztem a két férfire, mire ő elmondta, hogy már régóta gyanakodott, hogy társai szerették egymást. De csak mos a zuhanyzóban tudatosult benne, amikor meglátta őket csókolózni. Így kerülve ő bele ebbe a hármasba, és ami ki is derült, neki most volt az első. A szememben lévő csillogást pedig nem tudva elrejteni vigyorogva rákérdezett.
- Csak nem te is ki akarod próbálni? – elvörösödtem, ami számára minden igennél egyértelműbb volt, hogy mire is vágyok nagyon. – És azt hiszem, te már tudod is, hogy ki a harmadik ugye? – végigsimított az ujjával az ajkamon, mintha a szavak maguktól hullottak volna ki belőle, amikor a mobilcsörgés mentett meg a kinyilatkozástól.
- Menned kell. – és egy mosoly villantás után emelt fővel indultam volna már a lépcsőn, amikor még utánam kiáltott.
- Benne vagyok szépfiú. – és ez számomra többet ért mindennél.
Bár nem említette többször a hármas gondolatot és a titokzatos másik férfi kilétét, de amikor együtt voltunk, nem is számított senki más. A tűzoltó napon elbújva a kocsi ülésén, miközben széttett lábakkal nyalta a lyukamat és játszott a farkamon. Vagy amikor a késő este a rúdhoz kötözve elnáspángolt, aztán kőkeményen megdugott, azóta sem tudok vörösség nélkül elmenni a tornateremben lévő mászórudak mellett. Az a szó pedig egyre jobban kezdett kicsúszni a számon, ahogy Andrew-nál is. De, hogy mikor fog megtörténi valójában, az még számomra is kérdés.
A busz megállt, én pedig a töprengésemből felnézve az emberek elkezdtek kiáramolni. Fogva a hátizsákomat a hátamra tettem és belenézve a verő fényes napba, észre sem vettem, hogy ki van előttem. Így hirtelen Mr. Sanchezre estem, aki velem együtt dőlt el. Mindenki már is levegőhöz kapott az ijedelemtől, míg én a tanár úr kemény farkát éreztem, ahogy szabadulni vágyott. A pillanatnyi mosolyából pedig ítélve tartogat még némi meglepetéssel a gatyáján kívül is nekem. Én pedig már alig vártam.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: