Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A diák, a tanár és a tűzoltó 2. rész

El sem hiszem, de végre péntek van. Randy és Ike szintúgy örültek neki, mert ők sem akartak lemaradni a plusz óráról, amelyet Mr. Sanchez tölthettünk el. A legutóbbi találkozónk óta, amikor is a fiúk segítségével sikerült meggyőznőm, hogy újra játszhassak focit, ha most már tényleg komolyan fogom venni a történelmet. Ami persze igaz is és tényleg tanulok, viszont nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék azokra az előttem álló plusz órákra a tanár úrral, melyeket ketten vagy akár négyesben folytatnánk le. És amekkora szerencsém van, pont az utolsó órám épp vele van.
A terem közepén ültem és onnan figyeltem Mr. Sanchez farmerbe bújtatott gömbölyű fenekét, mely csak arra várt, hogy végre valaki jól belemarkoljon egyet. Ezt ő is tudta és habár nem közvetlenül rám nézett volt a mosolyában némi utalás arra, hogy ma még látni fogom azt a segget teljes valójában. Ha végre vége lenne ennek az órának. Ránéztem a faliórára és akkor jöttem rá, hogy még csak 10 perc telt az a kezdéstől számítva, de már halálra unom magam. Igen, megígértem, hogy figyelni fogok, viszont alig bírok már a bőrömben maradni az izgatottságtól.
A másik probléma pedig az, hogy rettenetesen ki kellett már mennem a mosdóba, viszont ha lemaradok, valamiről félek Mr. Sanchez még a tankönyvet is ki fogja nyittatni vele azon a fogadó órán. Azt meg egyikünk sem szeretete volna. Így hát csendben figyeltem tovább az órát és megpróbáltam nem elaludni rajta. Amikor is egy ismerős hangot hallva felkaptam a fejem.
- Kijönne, kérem az osztály elé. – hirtelen elöntött az idegesség, ahogy a tanár úr mogorva képét figyelve felálltam a padtól és kimentem hozzá. – Szeretném, ha elmondaná mindenkinek, hogy Ön mit gondol. – megálltam mellette, mire én csak tátogni tudtam szégyenemben, hogy nem figyeltem elégé az órára.
- Sajnos nem tudom, miről van szó tanár úr. – néztem rá és már indultam volna vissza lehorgasztott fejemmel, amikor a kezével megállított.
De nem akárhol, hanem az ágyékomat takaró farmer részén. Már is vörösödni kezdtem és a többiek felé fordulva azt láttam, hogy nagyban jegyzetelnek, vagy éppen mással foglalkoznak, nem érve rá arra, hogy azt lássák, hogy a tanáruk végigsimított a nadrágom kiemelkedő részén. Ennyire semmitmondó társaságot még életemben nem láttam.
- Csak azt kérdeztem, hogy mit szólnál hozzá, ha egész osztály előtt leszopnálak? – rám mosolygott és meg sem várva a válaszomat elém térdelt.
Kigombolta a nadrágomat, lehúzta az alsómat és megragadta a már keményen ágaskodó férfiasságomat.
- Oh igen, látom, hogy egy véleményen vagyunk. – a nyelvét kinyújtva belenyalt a makkomba, amitől már is forrósodni kezdett a helyzet.
Fentről elindulva finoman végig nyalta szerszámomat, alaposan minden részemet megkóstolva. Míg a szája a farkammal volt elfoglalva addig az ujjaival a heréimet kezdte finoman masszírozgatni, amitől majd égnek állt a hajam a gyönyörűségtől. Mindezt az egész osztály alatt megtéve, akik nem csak, hogy nem néztek rám, de még a sóhajokra, cuppogásokra sem reagáltak semmit. Ez egy megvalósult álom.
Aztán hirtelen mindent abbahagyva rátért a fő fogásra.
Nem is, ez a megtestesült álom. A szája, az valami istenen túli dolgot művel ott lenn. A farkamnak nem lehetett rossz dolga a nyelve mellett, ami mint egy szíves házigazda csak még beljebb akarta invitálni a vendégét. Mozogni is alig mertem, ne hogy megzavarjam eme remek munkájában Mr. Sanchez, aki minden képzeletemet felülmúló szopásban részesít engem. A sötét szőke tincseit aztán meglátva erősen belemarkoltam és egyenesen a dákóm felé kezdtem húzni, melyre elnyelte már az egészet. Egy kis felsőbbségi érzést kölcsönzött számomra, ahogy így tartottam őt. A kiszolgáltatottság jó dolog lehet, ha nem visszük túlzásba. Pláne, hogy a munkássága folytán kezdtem összeszorítani a számat. A sóhajokat kezdték felváltani az erőteljes nyögések. Nem is beszélve az izzadtságról, ez aztán a kimerítő történelem óra.
Csak még egy kicsit, gondoltam magamba, kiélvezve a férfi kiszolgáltatott látványát és vissza is adtam az irányítás jogát. Mr. Sanchez pedig nem kegyelmezett a fejével bólintgatva szorította az ajkai közé a dorongomat, míg az ujjai újra kijöttek játszani a heréimmel. Annyira szerfelett odaadó volt velem, hogy legszívesebben ez után bármit megtennék érte. Akár még történelmet is tanulnék, na csak persze, miután keményen megbasszot, aztán majd meglátom mi lesz belőle. A tanerő folytatta tovább áldásos munkáját, miközben a testem megremegett, én pedig hangosan felnyögtem. A kielégülés okozta erőtől, majd hogy nem eldőltem, ha a tanár úr nem tart meg a kezével, melyet a lábamon nyugtatott.
Kellett is neki a tartás, mert a száját el nem mozdítva nyeldekelte a rengeteg folyamot, ami már az állán lecsurogva ráfolyt az öltönyére, ingére és egy kis folt is lett a nyakkendőjén.
Aztán a kezével még megragadva húzta a szájába, hogy mindent magáénak tudjon belőlem. A nyelve képes volt olyan részeimen átsuhanni, melytől legszívesebben már öröm táncot jártam volna, ha nem éppen Mr. Sanchez szopna le. Aki mellesleg szerintem és a barátaim nevében is beszélve tutira szopásból szerezte az egyik diplomáját. Bárcsak tartana ebből is korrepetálást, na mindegy addig is élvezzük ki, ameddig csak lehet. A férfi a kezében tartva még mindig a farkamat felnézett rám. Ajkát megnyalva élvezkedett az ondóm zamatában.
- Na, milyen a töri óra? – és a nyelvét kinyújtva belenyalt a makkomba, melytől megremegtem. – Tudod nem felejtettem el, amit kértél tőlem. És azt akarom, hogy itt most mindenki előtt kérj meg újra. – mosolygott rám, én pedig nem tudtam ellent mondani egy olyan embernek, aki ennyire kíván engem.
Ráadásul az egész ruhája az ondómmal volt lecsöpögtetve, ez azért jelenthet valamit.
- Mr. Sanchez szeretném, ha megbaszna az asztalán mindenki előtt. – nem kellett kétszer mondanom és a férfi felállt, majd egyből megcsókolt.
Elgondolkodtam már, hogy ha ilyen jól tud furulyázni, akkor a csókkal sincs nagyobb baj. És higgyétek el eszméletlen volt, jobb volt bárminél. Bár már volt részem az ajkainak ízében, de akkor a két haverom spriccelő nedűje kicsit közbe zavart, hogy teljesen ki élvezem. A kezeim megragadva az öltönyét lehúztam róla, ahogy az ingjét is elkezdtem lassan kibontogatni, melybe ő is besegédkezett. Végül az is lekerült róla, viszont a nyakkendőjét rajta hagyva megragadtam és az asztalához húztam. Ahol is felülve ledobtam magamról mindent, míg a kedves tanár úr a gatyájától szabadulva meg felhúzta a vastag dákójára a gumit. Csodálatos látvány volt, igazi 10 pontos szerszám a javából.
- Tetszik amit látsz? – és két ujját azon nyomban felnyomta a seggembe, amitől alig bírva megtartani magamat, majd nem hanyatt vágódtam a kemény asztalon. – Azóta is csak rád gondolok. – a mozgása teljesen lázba hozott, a hangom pedig csak egy adót adott, a nyögj, ameddig csak bírod az élvezettől számot.
- Akkor ideje lenne nem álmodozni tovább tanár úr. Ha nem a tettek mezejére lépni. – erre elmosolyodott és az ujjai helyett valami még jobbal helyettesítette.
- Milyen jó, hogy ilyen figyelmes diákom vagy. – a lábaimat a derekára kulcsolva közelebb húztam, magamhoz, amitől teljesen bennem volt már.
Mind a ketten hangosan felnyögtünk az egyesülés eme pompájában. Itt már nem volt visszaút és én nem is akartam visszanézni. Miért is tettem volna, amikor Mr. Sanchez adoniszi testét láthattam szemtől szembe, miközben a férfiassága bennem lovagol teljes erőből. Nem mondom, hogy Randy vagy Ike más hogy csinálná, de tanár úrral teljesen más volt.
Mintha eddig egy plüssel játszottam volna, most pedig itt van egy igazi tigris, aki aztán tudja, hova kell bedugni a nyelvét, hogy jót kapjon. Én is épp így éreztem vele. A lökései egyszerre szétszakítottak, majd újra összerakta, mint egy végtelen puzzle, mely a gyönyörről szólt. A lábamat aztán még jobban bevetve, ő is megérezte, hogy mit akarok, így már ő is felmászva az asztalon teljes egészében rajtam volt. Nem nyomott össze, hanem tartotta magát, úgy, hogy a testünk összeérjen, minden izmának rezdülését tudtam a testemen követni, ahogy növeli a nyomást a fenekemben.
Képes lettem volna megnyalni a mellbimbóját, vagy a lecsurgó izzadtságot, csak, hogy teljesen együtt legyünk. A kezei rátalálva az arcomra finoman végigsimított rajta, melytől majd elálltam, mikor is megcsókolt. Ez nem az gyengéd smárolás, hanem igazi szenvedéllyel átitatott nyelves csók, amitől még a lábujjaimat is begörbítettem az élvezettől. Aminél ha már itt tartunk egyre közeledett is. Mr. Sanchez már hevesen lihegett, de még tartotta magát. A számról a testemre tévedt a szája és olyan pontjaimat ismerte, melytől ott helyben elélveztem volna, ha nem az előbb történt volna meg. A mellbimbómat szopogatta, a nyakamat szívta, a fogai közé véve a fülcimpámat is megharapta, melytől csak még jobban bezsongtam. A tanár úr egy igazi vadállat volt, aki rátalálva a prédára semmiképpen nem volt hajlandó elengedni a kezei közül.
A hangok egyre jobban erősödtek, a nyögések az ajkamról úgy záporoztak, mint még soha. Nem beszélve az időközben felemelkedő farkamról sem, amely a gyönyör határán pellengve újra, előnedv tört ki belőle. A férfi pedig a karjaival átölelve, én pedig a lábammal még szorosabban magamon tartva rám dőlt. A kiáltása maga volt az édes szimfónia, nem is beszélve a gyönyörtől, ami elért bennem, mely áthatott tejesen engem is. Ezt magamra is értve, elélveztem ettől a menettől. Imádom Mr. Sanchezt és az ő történelem óráit. A lökései egyre lassabbak lettek, a lihegésünk összetéveszthetetlenül összefonódott, ahogy az elmúlt egy percben mi is teljesen együtt voltunk. Lassan felemelte a fejét és találkozott a tekintettünk.
- Tanár úr én nem bírok megmozdulni, annyira kimerültem. – erre elkezdte csókolgatni az arcomat, melytől nevetem egy nagyot.
- Pedig én még nem végeztem veled. – és hirtelen éreztem, hogy az előbb telítettség a lyukamban újra elöntött.
Elképesztő ez a fickó.
- Addig fogok szeretkezni veled, hogy már lábra sem fogsz állni fiam. – megcsókoltam, mely most gyengédebb és lágyabb volt, szinte megmelengette a szívemet. – De előtte még valamit tenned kell. – oh és alig vártam, milyen perverz dolgot fog kérni tőlem.
- Most fel kell kelned. – nem éppen ezt vártam, illetve nagyon nehéz, miközben ő még rajtam és bennem van, az előbbit nem is bánom.
- Mi?
- Tűzriadó! Emberek mindenki menjen ki az iskola elé! Ez csak gyakorlat! – erre kinyitottam a szemem és látva a kiáramló tömeget, gyorsan felálltam, majd kiérve elkaptam Mr. Sanchez pillantását.
- Ez után beszélnünk kell. – ez aztán komolyan hangzik, talán látta, hogy elaludtam és most újra ki fog rakni a csapatból, de most véglegesen.
Szép volt tökfej, mondhatom, gratulálok, én meg a hülye fejem. Már indultam volna utána, amikor a hólyagom azon nyomban megállított.
- Tanár úr! Elrohanok gyorsan wc-ére aztán követtem magukat. – sóhajtott egy nagyot, miközben megvakarta fejét, aztán nagy nehezen rábólintott egyet. – De aztán siess! És ne feled a beszélgetést. - kicsit aggódtam az előbbi megnyilvánulásán, tudva, hogy nem igazán nyűgöztem le újból az óráján.
Mégis emlékeztetve a fogadó órájára kicsit visszajött a jó kedvem, tudva, hogy milyen felejthetetlen élményben lesz részem a srácokkal.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: