Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Arcady: Köszönöm, örülök, hogy tetszet...
2024-04-20 20:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A diák, a tanár és a tűzoltó 1. rész

Az edző irodájában történt masszázs óta, egyre többször jártam össze Randyvel és Ikeal, mint sulin kívül, mind pedig belül. Míg nem a történelem tanárom, Mr. Sanchez bele nem piszkált az egészbe. A rossz jegyeimre hivatkozva egy hétre eltiltott a focitól, illetve, ha nem sikerül kijavítanom, akár az egész évad ideje alatt a kispadon kell ülnöm.
Próbáltam meggyőzni, hogy számomra milyen a fontos a játék, nem képezve kivételt az sem, hogy mikor a többi fiú elmegy akkor a barátaimmal még egy kicsit maradunk tovább gyakorolni az öltözőben. Ilyenkor már a számban éreztem Randy farkának ízét, hátulról pedig Ike gyakorol nyomást a segglyukamra.
Az együtt töltött idő alatt pedig már úgy éreztem készen tudok már állni akár mindkettőjükre is. Ezt az álmot próbálja tönkretenni most Mr. Sanchez, aki az előbbi monológom során egész végig engem bámult, miközben a fejemben lejátszódó jelentekre megnyaltam a számat. Amire rájöve nem kicsit éreztem kínosnak magamnak, de ezt a tanár úrat nem igazán izgatta. 28 éves volt, sötét szőke tincsei dús hajkoronát alkottak és mindig úgy nézett, mintha csak arra vágyna, hogy jól bele markoljanak. Nem beszélve a napszítta barna bőréről, és ami a ruha alatt lehet. Többször is láttam már, hogy a kondi fele menni a tanár úrat és néha, ha nem is szándékosan, de elképzeltem a csupasz izmos felsőtestét, melyen végig csurog az izzadtsága az edzés után.
Most is, ahogy előttem állt, nem tehetem róla, de elképzeltem. Néha meg mikor a kezét a vállamra helyezi egy apró áramütés-szerű bizsergés járja a testemet. Az órán csak az egyetlen vágyam, hogy levegye magáról a barna öltönyét, felhúzza a karján az ingét látva engedni, hogy van ott aztán erő.
Aztán a nyakkendőjét meglazítva és a felső gombot kikapcsolva egy apró részét megismerhettem a felsőtestének. Ha pedig a hátát mutatja az osztálynak, nem bírva ellenállni a kerek, feszes fenekét kezdem el bámulni. De most fel volt öltözve, nem állt háttal nekem, szigorúan, szinte átszúrt a szemével, úgy nézett rám. És az egyetlen válasza minderre a szokásos volt.
- Addig nem léphetsz pályára, míg nem javítasz a történelem jegyeiden. És ezt megígérhettem neked. – kiléptem az irodájából és csalódottan vettem tudomásul, hogy nincsen semmilyen esélyem, arra, hogy jobb belátásra bírjam.
A barátaimnak ezt el is mondva elkezdtek agyalni rajta, hogy hogyan is tudnának segíteni, míg nem a nap végére Randy küldött egy sms-t, hogy jöjjek le az edző irodájába. Lementem és nem voltam képes hinni a szememnek. Mr. Sanchez ott feküdt a masszázs asztalon, nem takarva más el a meztelenségét, mint egy fehér törölköző a csípőjénél. A belépésemre felfigyelve rám nézett.
- Randy mondta, hogy adjak neked még egy esélyt, és ha kell edzés után megmasszíroz. – végignézett rajtam. – Szóval, akkor mutasd, meg mit tudsz. – visszahanyatlott az asztalra, miközben a barátom tovább dögönyözte a hátát.
Találkozva pedig a pillantásunk rám mosolygott. Így hát mit volt mit tenni, leraktam a táskámat a földre és a kezembe nyomva az olajat elkezdtem én is megdolgozni a tanár úr testét.
És nem is kell tovább részleteznem, hogy mennyire élveztem ezt. Ahogy az ujjaim végigsiklottak a hátán, egyre közelebb kerülve a törölköző által fedett részekhez. Melyekhez bármikor a közelebb értem, inkább gyorsan visszavonulót fújtam és a hátán maradtam. Randy csendben volt, ami nem volt éppen furcsa, de éreztem, hogy, mintha a tanár úrral együtt várnának valamire.
Jah, igen meg kell győznöm, valahogy újra pályán játszhassak és a fiúkkal. De hogyan is tegyem ezt? Ránéztem a barátomra, aki csak rám kanyarította széles mosolyát és már is sejtettem, hogy mi folyik itt. Csak most nem éppen én feküdtem az asztalon fájó térddel. Mr. Sanchez felé tekintettem, aki mintha békésen aludna mozdulatlan maradt, még akkor is, mikor a törölközője alá csúsztattam kezem.
Érezni a meztelen mivoltát a kezem alatt, sokkal többet ért, bármilyen focinál. A farmerem eleje már nagyban dudorodott ki, amely Randy-re is igaz volt. Finoman végig húztam az ujjam a fenekén, átsiklottam a lyukán, melytől egy apró hümmögés szökött ki belőle. Aztán szép lassan lehúztam róla és a seggénél megállva elkezdtem finoman dögönyözni a farpofáit. És ahogy ezt tettem feltárult előttem a férfi nyalni való lyuka is. Innentől már pedig már nem volt visszaút a fejemet odanyomva, a nyelvemet kinyújtva belenyaltam, melytől a tanár úr száját egy halk nyögés hagyta el.
Ezt pedig hallva csak tovább nyalakodtam benne, a kezemmel pedig tovább dolgoztattam meg a csokoládé színű gömbjeit. Aztán észrevettem, hogy felém fordult, miközben a háttérben Randy levette a farmerjét, majd azt követte az alsója, zoknija, cipője és végül a pólója. Egy percre is, de elbambulva lestem barátom csodálatos izmait, melyektől mindig beindultam, ha látom őket, most mégis az előttem heverő Mr. Sanchez meztelen teste érte el nálam ugyanezt a teljesítményt. A hangjára lettem figyelmes és hogy hirtelen abbahagytam a finom rózsaszín lyukának a nyalását.
- Aha már látok valamicske reményt afelől, hogy visszavonjam a foci eltiltást. De lássuk, mit mutatsz még meg nékem. – kacsintotta felém és épp akkor ért oda a barátom a feje elé, mely előtt ott himbálózott a kemény, hosszú pénisze.
Nem láthattam sok mindent hátulról, hogy nagyjából mi volt az előjátéka, de Randy élvezettől megnyúló arcát látva sok kellemes dolog érhette a tanerőtől. Azt azért láttam, ahogy a nyelvét kinyújtva végig nyalogatta a férfiasságát, a makkját pedig külön is megcsodálva csókolgatta, kóstolgatta. Míg én gyorsan megszabadulva a ruháimtól elővettem egy óvszert a zsebemből és fel is húztam gyorsan a farkamra, ami aztán el is tűnt Mr. Sanchez fenekében, ahogyan felültem az asztalra.
Már nagyban szopta a barátom farkát, amikor hangosan hümmögött az általam okozott nyomástól. El sem tudtam hinni, hogy ez megtörténik, és hogy ez ilyen jó lesz. A lyuka olyan szűk volt, hogy majdnem rögtön elélveztem, annyira szorosan tartotta a dákómat, ami mennyei volt. Nem bírtam magammal és egyre erősebben hágtam meg a feszes kis seggét, míg ő ott elől nagyban falatozott a barátomról. Randyt pedig nagyon is boldoggá tette. Elismerést érdemlő húzás volt be kell vallanom, hogy ilyen helyzetet teremtett, amit mától mindennap meg fogok neki köszöni. Kezdve a holnapi zuhanyzáskor Ikekal. A kezemet az oldala mellé téve finoman ráhajoltam és szinte már föntről dugtam meg, mely által jobb rálátásom is nyílt előre.
Barátom már megfogva Mr. Sanchez fejét húzta a férfiasságára, aki az élvezettől eltelve nyögdécselt a szájában lévő finomságtól. Kíváncsi lettem volna, hogy a tanár úrnak milyen tapasztalatai lehetnék még ezen a téren, gondolva a teste alatt lévő farkára, ami kitudja, milyen helyzetben lehet most. Előttem volt már, ahogy ez után le fogom szopni és az íze szétterjed a számban.
A felmerülő képektől hajtva még jobban előrelendítettem magam. Randy meg szép lassan visszaadta az irányítást, ebből is látva, hogy a tanár úrnak nem csak a tanításhoz van tehetsége. Azok az ajkak pedig, ahhoz, hogy büntetést kiszabjanak, épp úgy jók egy kemény faszt leszopni. A határán táncoltam a kitartásomnak, de bárhogy képzeltem is másra, csak Mr. Sanchez jelenlétére tudtam gondolni.
Itt feküdve előttem, benne lenni, maga volt a csoda, ahogy az is, mikor lehúztam a gumit a férfiasságomról és egy pár rántás után a kilövellő ondóm a hátát érte. Mint egy áradó folyó úgy hömpölygött végig a barna bőrén, mely nem akart megszűnni. Ilyen élvezeti kitörést, eddig csak a barátaimmal értem el, melytől szinte már nem bírtam tartani sem magamat. Aztán arra lettem figyelmes, hogy Randy mellettem megállva megcsókolt, majd észrevettem a farkán lévő kondomot.
Rá mosolyogtam és átadva a helyemet már is ugyanúgy, ahogy én voltam elhelyezkedett tanerőben. Aki most, hogy nem volt semmi a szájában élesen felmordult. Meglepetésemre rám nézett, a mosolya pedig leírhatatlan volt.
- Már kezdem érezni, hogy mire akar kilyukadni. De még kell egy kis idő, hogy igazán rájöjjek mit is akar maga tőlem. – ekkor vettem észre, hogy a masszázs asztal aljából a férfi farka csüngött lefelé.
- Egy kis újítás. – mondta Randy és a farka már teljesen benne volt a tanár úrban.
Így hát kapva az alkalmon alá másztam és az elő nedvétől síkos falloszát kezdtem nyalogatni. Az íze megbabonázott és nem voltam képes tovább adni magamat rajta. Körbe fogtam és finoman húzogatni kezdtem, aztán a számba vezetve a fejemet is előre nyújtva elnyeltem magamban az egészet.
Aztán az ajtó kinyílt és nem kellett sok hozzá, hogy rájöjjek a földön heverő új ruha halomból, hogy Ike is kapott meghívót a tanár úrhoz.
- Helló haver. – mondta, miközben a nyelvem mellett nagyban szopogattam Mr. Sanchez derék férfiasságát. – Jöttem segíteni én is, de úgy látom, te már minden kézben tartasz. – mosolygott rám, aztán a férfi feje felé beállva, a tanár úr nyögései újfent élvezetes cuppogása halkultak el.
Nem akartam kilépni innen soha többé. Még ha az edző vagy bárki más belépne azon ajtón, azt hiszem még akkor sem hagynánk abba, beleértve a tanár úrat is. Akiről eleinte, azt hittem, hogy csak egy karót nyelt tanár, ezt képletesen értve a többiekre is,  most pedig éppen, ha szó szerint is, de ezt teszi a haverommal. Ike lábát látva, tudtam, hogy a csípőjét felé dönti. Randy pedig az asztal ringásából kifolyólag rendesen megdolgoztatja. Kellemes időtöltés a történelem tanárral, kérjük mindenki húzza le a gatyáját, mert Mr. Sanchez egy isteni szopó mester.
Gondoltam bele, amikor fentről Randy hangosan felnyögött és újabb cseppenő hangok ütötték meg a fülemet. Belegondolva, hogy egy pár percre én is benne voltam a farkam újra kőkeményen ágaskodni kezdett a lábam között. A lökések okozta gyönyörtől eltelve pedig a férfi dákója megkeményedett, éreztem, ahogy megpróbálja visszafogni magát. Ike sóhajai is egyre a tetőfokára hágtak, ami nem is csoda. A látványtól, ahogy a szexi történelem tanárunk ott fekszik három kanos fiú között, a teste pedig spermában úszik, melyet legszívesebben végig nyalnék róla. Igen, ez nekem is sok lenne egyszerre. Hallva is a történéseket Ike egy hangos nyögés közepette elélvezett.
A számban szopogatott vastag férfiasság pedig követte a barátomat. Sok volt, és krémesen sós, melyet alig bírtam lenyelni, de megtettem, annyira jó érzés volt.  Közben Randy is becsatlakozott mellém és, míg én nagyban szoptam még mindig a tanerő férfiasságát, addig ő az államról a testemre csurgó ondót nyaldosta le. Húzogattam, hogy minden bennem legyen, érezem át minden ízét a férfinak, gondolva, hogy ez volt az első és az utolsó is egyben. Hisz mi tartaná itt velünk, vagy hogy többször össze jöjjünk. Ő a tanárunk, mi pedig a diákjai, ez soha nem fog megváltozni.
Még is ezen gondolatoktól hajtva még inkább azt akartam, hogy az ajkam között húzódó fallosz egyszer a lyukamat izgassa. Aztán nem bírva nézni tovább Randy áhítozó pillantását, így átadtam neki a helyem.
Nem kellett kétszer mondanom neki. Én pedig felállva azt vettem észre, hogy Mr. Sanchez sem tudja elengedni Ike farkát, aki a fejét hátra döntve el sem tudta képzelni, hogy a tanár úrnak nincsen diplomája fasz szopásból. Elgondolkodva egy percre is, hogy milyen lehetnek innentől kezdve a fogadó órái, ha elmennék egyre is. Aztán találkozva a szemünk, a tanár úr meglátta a további lelkesedésemet.
- Látod mire vagy képes, ha akarsz valamit. A történelemhez is így kéne hozzáállnod. Ahogy én is. – a mosolya, illetve, az hogy finoman húzogatta Ike már újra kezdődő keménységét, nem is tudtam eldönteni, hogy miről is beszélünk éppen.
Aztán a fejével a szerszámom felé biccentett.
- Lássuk képes vagy-e maximális teljesítményt nyújtani nekem. – Randy már rég mellettem állt, arcán, ahogy talán az enyémen is még ott csillogott Mr. Sanchez spermája, de ez nem gátolta meg abban, hogy a falnak támasztott matracot ledöntse a földre.
A tanár úr leszállva az asztalról, már is hanyatt vetette magát és magához intett. Letérdeltem a lába közé, néztem a barátom ondójától csillogó ajkát és arra gondoltam, hogy talán miért is ne próbáljam meg.
- Mr. Sanchez szeretném kérni, hogy basszon meg. – a fiúk is ezt hallva közelebb jöttek és minden szem a férfira esett, akinek állóképességét látva, mindenki sejthette, hogy mire lehet vele képes.
Meglepetésemre nem bántódott meg, sem nem ment el, hanem csak mosolygott.
- Minden szerdán és pénteken 15:00-kor fogadó órám van. És mint az óráimról onnan sem érdemes lekésni. Ki tudja, miről maradnál le. – ez aztán meghozta a kedvemet már is a tanuláshoz, de először még jól megkúrom kedvenc tanárom seggét.
Egy újabb gumit húztam fel a farkamra és a lábait a vállamra téve kényelmesen beillesztettem. Az egyesüléstől felhördülve nyalta meg a szája szélét, míg én lassan kezdtem felvenni a ritmust. Míg a barátaim mellénk leülve csókolóztak és egymás farkát húzogatták az előttük feltáruló jelenetre. Az érzés hitetlen volt és mindent megadtam volna, hogy ez mindennap meg is történjen.
Amit a kedves tanerő lehetővé is tett számunkra. Még, hogy az álmok nem teljesülnek, ha nagyon akarjuk. Itt fekszik előttem Mr. Sanchez aranybarna, félisten testével, apró szőke szőr borított felsőtesttel, melynek vonalát követve egy magasztos hímvesszőhöz érünk. Melyet volt alkalmam már megkóstolni és talán még a héten bennem is lesz. A nyomást erősödésével észrevettem, ahogy a makkjából szép lassan előtör az előnedve, melynek nem bírva ellenállni megragadtam.
És miközben a segglyukában vígan haladtam előre, addig a kezem munkáját is hangjával az egekig magasztalta. A finom, krémes folyadéktól még sikamlósabb lett a dákójának érintése, melynek gondolta is csak fokozta bennem a vágyat, hogy elmenjek benne. A fiúk keze is gyorsabb tempóra váltott és már csak minket figyeltek. Mr. Sanchez arcán kiülő vágyakozást látva még keményebben kezdtem felé mozogni. Talán ezt nevezhetnék elmélyült tanulásnak, és ahogy a tanerő az ujjaival a mellbimbóját is kezdte ingerelni, az már tényleg sok volt számomra.
A szemünk találkozva, próbáltam elnyújtani még a csúcspontot, de erre megnyalva a száját láttam, rajta, hogy már ő se bírja sokáig. A fejét hátra döntve nyögdécselt hangosan velem együtt. Hogy leszek ezek után képes az órájára bemenni és ránézni, amikor most már csak az a kép fog eszembe jutni, ahogy itt megdugom.
Egy hatalmas mosollyal, türelemmel és gondolva a szerdai, meg pénteki elfoglaltságomra. Vagyis a tanár úr asztalán lehúzott nadrággal feküdve, míg ő keményen korrepetálást tart nekem az állóképességről, ami nekem sajnos már a végét járta. Éreztem, ahogy az egész testem megvonaglik, majd elélveztem benne. Mr. Sanchez arcán látott gyönyör teli pillanatból tudtam, hogy ő is átérezte az egészet. És még benne hagyva húzogattam most már erősebben a férfiasságát, míg nem abból, is mint valami szökőkút kitört a nedve.
Felcsapva kettőnk közé, végig folyt a hasán, rajtam meg a térdemen az ondója. A számat nyalogatva figyeltem, ahogy a folyam csak tör fel benne, miközben a farkam még a seggében volt. Hátra vetve a fejét hangosan lihegett, miközben én ki húzódtam belőle, eldobtam a gumit és már is nyalni kezdtem az ágyéka körül a spermáját. Aztán váratlanul felhúzott magához, az izzadt testünk összeért, ahogy az ajkunk is. Majd egy pillanat múlva a srácok felettünk megállva megrázkódtak és a dákójukból előtörő ondó zuhatag belepett minket. Ahogy esett ránk, úgy folytattuk tovább a csókolózást. Aztán elvettük tőlük az irányítást és én Randyét, ő pedig Ike szerszámát szopta. A kimerülésnek semmi köze nem volt hozzá, amit éppen éreztem és vágyakoztam.
Lopott pillantásokat téve Mr. Sanchez fallosza felé, alig várva már, hogy mikor lesz fogadóórája. A fiúk felettünk smárolva borultak össze, míg mi befejeztük és magukra hagytuk a már kimerült férfiasságukat. Aztán rendet raktunk, majd fogtuk a ruháinkat, a tanár úrral együtt, aki egy szál törölközőben jött át az öltözőbe. A srácokkal elmentem zuhanyozni, melybe még belefért némi ujjazás is, majd kijöttünk, ő pedig már fel volt öltözve.
- Fiúk! – megint elővette azt a szigorú tekintetét, amely most nem félelemmel, hanem csupa hangos nyögéseket idézett fel bennem. – Azt hiszem, a barátotok holnaptól újra játszhat a csapatban. – mindannyian megörülve a hírnek hangosan éljeneztük, de még egy utolsó mozzanatban, láttam, ahogy a törölközőmet takaró részemet figyelte és utána rám mosolygott.
Randy és Ike elkezdett öltözni, majd csatlakozva hozzájuk csak is egy dolgon járt az eszem. Mikor lesz már péntek?
De közben sem felejthettem el, hogy most már tényleg tanulnom kell történelmet, vagy ha nem akkor újra meg kell majd győznöm a tanár úrat. Na és? Az talán tényleg olyan rossz lenne. És a válaszom újra az előbbi kérdést taglalta. Oh, bárcsak végre péntek 15:00 óra lenne.
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: