Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A csinos tanárnő és a szex 1

SZEREPLŐK:

HAJNI, a csinos 28 éves vöröshajú özvegyasszony, egyetemi tanárnő.

ROBI, az apa, erős testalkatú, 52 éves özvegyember, ügyvéd.

DANI, a nagyobbik fiú, 22 éves, egyetemi hallgató.

BANDI, a kisebbik fiú, 20 éves, egyetemi hallgató.

Ez a 3 részes kitalált történet, egy csinos özvegy tanárnőről szól, aki nagyon szomorú, és magányos. Ráadásul már két éve, mióta a férje autóbalesetben meghalt, még nem volt férfival dolga. Ebben a részben egy családlátogatás csodálatos eseményeit elevenítjük fel.

HAJNI már jelezte, hogy ma este 6 órakor családlátogatást tesz nálunk.
Finom vacsorával, és itallal vártuk. A csinos tanárnő pontosan érkezett.
Csinos combközépig érő szoknya és blúz volt rajta. Melltartó azonban nem.
Szép formás mellei, és pirosló mellbimbói nagyon kívánatosan rajzolódtak ki feszes blúza alól. Vacsora közben szemérmetlenül bámultuk feszes gömbölyű melleit, és formás combjait. Nagyon kívántuk a csinos tanárnőt.

Vacsora után négyesben bevonultunk a nappaliba, ahol férfiasan kezelésbe vettük. Először én öleltem csinos testét a karjaimba. Gyengéden szájon csókoltam, majd kigomboltam a blúzát, jobb kézzel megfogtam a mellét.
Bal kézzel pedig benyúltam a szoknyája alá, megsimogattam punciját. HAJNI nagyokat nyögött, és sikongatott, ami jelezte, hogy nem hagyta érzéketlenül, hogy a csiklóját simogatom, majd két ujjam ki és bejár csupaszra borotvált puncijába. Közben BANDI fiam már a tanárnője szoknyáját, míg DANI fiam apró kis bugyiját vetette le. Én pedig két kézzel megfogtam a blúzát, és a feje felett áthúztam. A csinos tanárnő ott állt előttünk anyaszült meztelenül. Most már tudta, hogy mind a hárman nagyon kívánjuk, és meg akarjuk dugni. Ami neki sem volt ellenére.

HAJNI anyaszült meztelenül leült a rekamiéra, és széttárt lábbal figyelte, hogyan dobunk le magunkról minden ruhát. Hatalmas méretes farkunk láttán megnyalta szája szélét, és huncut mosollyal csak annyit mondott:
- Hűha, ekkora dákókat is régen láttam!
Betérdeltem a gyönyörű selymes combok közé, és először belecsókoltam nedves kis puncijába, izgattam a csiklóját, majd élénk nyelvcsapásokkal el kezdtem nyalni. A csinos tanárnő nagyokat sikongatott. Fiaim odamentek hozzá, kezébe adták méretes dákójukat. HAJNI felváltva húzogatta, nyalogatta, majd a szájába vette, és keményre szopta őket.
Ekkor a fiúk szóltak nekem.
- Apa már keményen áll a farkunk.
- OKÉ fiúk, felmegyünk a szobámba, ott dugjuk meg csinos tanárnőtöket.

Négyesben felmentünk a szobámba. Itt hatalmas franciaágy várt ránk.
- Hátulról akarunk megdugni édes - mondták csinos tanárnőjüknek a fiúk.
BANDI fiam leült az ágyra, és így szólt:
- Gyere, szopjál le, te kis bestia.
HAJNI letérdelt eléje. Két kézzel megfogta a fiú hatalmas dákóját, először körbenyalta, majd a szájába vette, és el kezdte szopni. Közben DANI fiam hatalmas keményen álló farkát már tövig nyomta hátulról csinos tanárnője nedves puncijába, és könyörtelenül baszta. HAJNI, amikor a méretes farok rövid időre kicsúszott a szájából, akkor mindig nagyokat nyögött és sikongatott, ahogy tanítványa egyre keményebben kefélte.

Mikor DANI fiam végzett, akkor helyet cseréltek, és most BANDI fiam hatalmas kemény dákója dugta keményen és vadul csinos tanárnője kivánatos punciját, míg DANI fiamnak pedig a farkát szopta nagy elánnal. Büszkén néztem, ahogy fiaim egymást felváltva férfiasan, és keményen kefélik csinos tanárnőjüket. HAJNI és a fiaim nagy nyögések, és sikongatások közepette sorban elélveztek.

Én azonban még nem. HAJNI most hanyattfeküdt az ágyon, és széttette
a lábait. Elhelyezkedtem rajta lovagló ülésben, és kőkemény farkamat tövig nyomtam fiaim által bejáratott lucskos puncijába. Egyre gyorsabb ki és be mozdulatokkal el kezdtem baszni. A csinos tanárnő egyre nagyobbakat nyögött, és sikongatott, ahogy az élvezet hullámai megint végigsöpörtek rajta. Én is 10 percig dugtam hol gyorsabb, hol lassabb ütemben, mire éreztem, hogy mindjárt elélvezem. Ekkor hatalmas farkam szétrobbant, és
HAJNI testét beterítette bőven ömlő levével.

Rövid idő múlva fiaim dákója újra bevetésre készen keményen álltak.
BANDI fiam hanyattfeküdt az ágyon, csinos tanárnője lovagló ülésben ráült, és punciját ráhelyezte a kemény dákóra, amely szép lassan tövig belement.
Míg HAJNI a punciját keféltette keményen, addig DANI fiam már bazi nagy dorongját hátulról a segglyukába nyomta egyre mélyebbre, és dugta egyre keményebben. Közben két kézzel megfogtam a csinos tanárnő fejét. Farkamat a szájába nyomtam, majd ki és benyomva keményen basztam. Most már, hogy mind a három lyukában benne voltunk, teljesen ki volt nekünk szolgáltatva. Fiaim is kényükre, kedvükre dughatták.
A végére, ha nem is egyszerre, de mind a négyen sorban elélveztünk. HAJNI egy kicsit pihent, mert a férfias, kemény dugások kimerítették.
Utána lezuhanyozott, felöltözött, és elment.

Folytatása következik:
Hozzászólások
További hozzászólások »
tanczy ·
Ha ez mind igaz,akkor a tnő,nem családlátogatásra indolt,hanem dugni,(meltarto nélkül egyetemistákhoz).Vagy ez volt a családlátogatás célja.Mindenesetre igazuk volt abban,hogy megdugták a nőt,ha hagytamagát.

aggacac ·
Hát én hülyét kaptam, félig olvastam csak el, utána megnéztem a kommenteket. férif létemre majdnem megjött a menzeszem, úgy röhögtem geminigirl és soldier hozzászólásán :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: kész voltam!
amúgy az író szégyelheti magát, hogy felrakta! nem tudok írni erotikus cuccokat(na, ha ez erotikus, akkor röhögve rohanok a láncfűrészbe), de legalább nem erőltetem!!!!!!!!!!!! ezt fogadja meg mindenki, aki ilyen szinten tud összehozni egy akármiről szóló story-t!!! :innocent: puszta jóakarat! :smile:
csotrogány ·
Mi röhögni való van egy szegény zongoratanárnőn. Ráfekszik a billentyükre és megkefélteti magát. Zsuga mi? :heart_eyes:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: