Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A bűn

30 éves férfi vagyok. A feleségem, Anna, 26 éves, sportos és nagyon kívánatos nő. Temperamentumos és mindig megkapja, amit akar. Amit még nagyon fontos róla tudni, hogy nem mindennapi szexuális étvággyal rendelkezik. Naponta igényli a szexet és nagyon nyitott. Mindkettőnkről ellehet mondani, hogy perverzek vagyunk. Rólam főleg azután, amit tettem.


Annáért odavannak a férfiak (és a nők is, de erre nem térnék ki). Nem volt sok partnere, nagyon válogatós és épp ezért örülök, hogy az enyémnek mondhatom. Sportos teste van, közepes mellekkel és szép fenékkel, 169 cm magas és 60 kg. Egy igazi nő, aki nagyon szexéhes. Az étvágya viszont 1 emberre korlátozik és ez nagyon jó. Mindent megkap tőlem és nem is néz másik pasik után, egyszerűen nem érdekli más.


Mindig is izgatott az, ha más férfiak legeltették rajta a szemüket, strandon, discoban, bárhol. Sosem voltam féltékeny, mert tudtam, hogy ő az enyém és én az övé vagyok, de egyszerűen felizgattak ezek a gondolatok és az, hogy mi lenne ha...? Mi lenne, ha egy másik férfivel is szexelne? Minden vágyunkat megbeszéltünk, ezt is elmondtam neki, idegenkedett egy kicsit, de láttam, hogy piszkálja a fantáziáját a dolog, így kieszeltem egy ördögi tervet. Kitaláltam, hogy összeszedtem a medencén valami fertőzést (naponta eljárok úszni) és, hogy nem tudunk 2 hétig szexelni, amíg ki nem lábalok a dologból. Anna elkeseredetten vette tudomásul, hogy minimum 2 hétig a kis kezeire számíthat csak. Amikor láttam, hogy teljesen elhitettem vele a dolgot (nem volt könnyű), felhívtam egy közeli haveromat, akit Anna nem ismert, mert ritkán találkoztam vele, nem volt alkalom bemutatni őket egymásnak. Levente azonban tudja, hogy ki Anna, ugyanis küldtem neki képeket róla. Nyíltan kimondta, hogy Anna nagyon jó nő. Titokban találkoztunk és beavattam a tervembe. A tökéletes tervembe! Elmondtam neki, hogy mi a vágyam és hogy Annát teljesen kiéheztetem. Levente bizonyult a tökéletes férfinek, ugyanis jóképű és a kezeivel csodákra képes, profi masszőr. Először furcsán nézett, de aztán biztosítottam arról, hogy gond nem lesz. Megbeszéltük, hogy jelentkezem, ha eljön az idő.


2 héttel később:


- Édesem, van egy meglepetésem a számodra! - újságoltam Annának a hírt.


- Miféle meglepetés? - kérdezett vissza kíváncsian.


- A hétvégén elmegyünk egy kicsit kikapcsolódni, mit szólsz? -


- Hova? -


- Wellness! -


- De jó! Nem fog gondot jelenteni a víz? Már alig vártam, hogy elmúljon a fertőzésed, hogy jól meglovagolhassalak! -


- Azért majd úgy nézem, hogy csak vasárnap fürödjek! -


Felhívtam Leventét.


- Sínen vagyunk! -


- Mikor jöttök? -


- Péntek délután 3-ra ott vagyunk. Hányas szoba? -


- A 2-es. -


Anna alig várta, hogy odaérjünk.


- Kárpótlásként az első dolog az lesz, hogy kapsz egy jókora masszázst! -


- És arra nem gondolsz, hogy talán a puncimat kellene keményen megnyomkodni? -


- Nyugi, arra is sor kerül! - Anna nem is sejtette, hogy én mire gondoltam ezzel a mondattal. Tudtam, hogy kegyetlenül ki van éhezve és hogy a legkisebb érintéstől is elveszíti majd a fejét. Az én legnagyobb élvezetemre. Azt mondtam, hogy szaunázni megyek.


- 2 óra múlva találkozunk itt a szobában. Jó szórakozást! - mondtam.


- Készülj fel, mert kifacsarok belőled mindent! - válaszolt nevetve.


Megvártam, amíg elment és utána vettem az iramot. Bement az előkébe és utána mindjárt nyílt a másik ajtó is a masszázsszobára. Az előkébe mentem, bezártam az ajtót mögöttem és az üvegen keresztül figyeltem az eseményeket. A farkam máris ágaskodni kezdett. Annának azt mondtam, hogy egy nő fogja masszírozni.


- Szia! Levente vagyok, Katinka helyettese! Sajnos sürgősen el kellett mennie, úgyhogy én veszlek most kezelésbe, remélem nem gond! Anna, igaz? - üdvözölte Levi a megbeszélésünk szerint.


- Igen, örülök. - láttam Annán, hogy meglepődött, de azt is, hogy nincs kifogása Levi ellen.


- Nos, akkor helyezd magad kényelembe, mindjárt kezdünk! - Teljesen meztelenre vetkőzött a drágám, maga köré csavart egy törölközőt és felfeküdt a masszázságyra. Levi visszatért egy üveg masszázsolajjal. A nyakánál kezdte a kényeztetést és szépen lassan haladt lefelé, a törölköző pedig egyre lejjebb csúszott a feleségem hátán. Minden izmát alaposan átmasszírozott a felsőtestén. Láttam Anna arcán, hogy teljesen ellazult. Türelmetlen voltam, vártam már, hogy a lényegre terelődjön a dolog, de ugye ezt nem lehet gyorsan.


- Szeretnéd, ha a feneked is megmasszíroznám? - kérdezte Levi.


- Ó, persze. Csak nyugodtan! - Anna minden bizonnyal azt gondolta, hogy Levi úgyis meleg és nincs hátsó szándéka vele.


Levi lassú mozdulatokkal gyúrta a feleségem gyönyörű fenekét, szét széthúzva a két félgömböt. Pár pillanatra láttam Anna arcát, ajkai nyitva voltak és láttam, hogy kezd felizgulni. Levi a combjait is átmasszírozta, aztán mindkét lábát és végül a hátára fordította. Anna egyáltalán nem ellenkezett, gondolván, hogy úgyis egy meleg masszőr kezeli. Levi a lábfejétől folytatta munkáját és haladt felfelé. A drágám csukott szemmel élvezte a kényeztetést. Akkor nyitotta csak ki a szemeit, amikor Levi behajlította mindkét lábát, de gyorsan be is csukta, mert ismét combjai lettek kezelésbe véve. Azt hittem, hogy a farkam kiszakítja a nadrágom. Nagyon felizgatott, hogy a feleségem kiéhezetten, felizgulva fekszik anyaszült meztelenül egy masszázsasztalon és a masszőr pedig ki fog vele kezdeni. Láttam, hogy a puncija teljesen megduzzadt. Levi közben egyre közelebb haladt a nyílásához. Már nagyon türelmetlen voltam, de megfogadtam magamnak, hogy addig nem nyúlok a farkamhoz, amíg ő nem kezdi el a dolgot. És ekkor végigsimított a feleségem felizgult punciján. Anna nagyot nézett, de nem szólt semmit. Levi pedig úgy tett, mintha véletlen lett volna, de pár perc múlva már többször is rendesen odanyúlt a drágámhoz. Anna teste került-fordult libabőrös lett. Eszméletlenül felizgult. Levi rám nézett, bólintottam. Előre húzta Annát a masszázságyon és egyből mélyen belenyalt a puncijába. Anna felnyögött, először elakarta tolni magától, de nem volt ereje. Pontosan erre számítottam, tudtam, hogy nem tud ellenállni. Puncija csillogott a nedvességtől. Teljesen magánkívül volt. Levi pontosan tudta, hogy hol és hogyan kell nyalni a drágám nyílását. Kivettem a farkam és rárántottam. Nem mertem 2 húzásnál többet, mert ott helyben elélveztem volna. Anna sóhajtozott, nem tudott ellenállni a támadásnak. Levi segítségül hívta ujjait is, de nem engedte elélvezni a kedvesem. Nem tartott sokáig ez a műsor, Levi lehúzta rövidnadrágját és egy határozott mozdulattal tövig döfte kőkemény farkát a nejem nedves és éhesen tátongó nyílásába. Anna hatalmasakat nyögött, őrült tempóban keféltek. Szorítottam a farkam, borzasztó volt bennem az izgalom. Végig a feleségem arcát néztem, azt, ahogy élvezi egy másik hím kemény farkát és ahogy hullámzik a teste. Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor a kedvesem felsikoltott, teste megrándult és elélvezett. A szoba ajtajára lőttem egy hatalmas adagot, alig tudtam észhez térni. Tovább keféltek, a farkam pedig nem akart nyugodni. Úgy döntöttem, hogy nem verem ki még egyszer, a második adag Anna puncijába fog kerülni. Levi teleélvezte a feleségem nyílását. Mindketten ziláltak. Pár perc után Anna zavartan állt fel, én pedig leültem és úgy tettem, mintha épp akkor értem volna oda az előkébe. Kedvesem felöltözött és kijött. Rémült arccal nézett rám.


- Te mikor jöttél? -


- Ebben a pillanatban. Miért? - elvörösödött. Tudtam, hogy ez nem volt elég neki.


- Jó volt a szaunázás? - terelte a szót.


- Nem voltam végül, meccset néztem. -


Ebben a pillanatban kijött Levi.


- Nos, köszönöm a masszázst! - mondta Anna lehajtott fejjel.


- Szívesen, bármikor! - válaszolta Levi és rám kacsintott.


A szobánkba mentünk. A kedvesem leszeretett volna zuhanyozni, de én nem engedtem. Idegenkedett ugyan, de ellentmondást nem tűrve az ágyra löktem, szétfeszítettem a lábait és megláttam, amire vártam. Folydogált a szétkefélt kis nyílásából Levi spermája. Felnéztem Annára, a szemében a kétségbeesettség és az izgalom keveredett.


- Látom, hogy tényleg jó és eredményes volt a masszázs. - mondtam mosolyogva. Elvörösödött.


- Teljesen magamon kívül voltam és vagyok is! - nyögte.


- Tudom és sajnálom! Muszáj volt! -


- Te ezt az egészet megszervezted? -


- Igen! Tudtam, hogy élvezni fogod! -


- Te szemét állat! - tette a sértődöttet.


- Mindent láttam egyébként. - ismét elvörösödött.


- Perverz vagy! -


- Ó, ezt pont az a nőszemély mondja, aki hagyja, hogy megkefélje a masszőr és aztán még a férjének is szétteszi a lábait? - alig tudtam beszélni.


- Bassz meg! Kérlek! Nem bírom tovább! - könyörgött. Nyílásához illesztettem betonkemény farkam és egy mozdulattal behatoltam. Olyan keményen keféltem, amilyen keményen csak tudtam. Pár pillanat alatt mindketten hatalmasat élveztünk. Kihúztam a farkam és a szájába adtam.


- Nyald le! - utasítottam. Mohón nyalogatta le hármunk nedvének a keverékét a még mindig ágaskodó farkamról.


- Ennyivel nem úszod meg, ugye tudod? Bepótolod a 2 hét kimaradást! -


- Örömmel! - négykézlábra állítottam és újra keményen dugni kezdtem életem szerelmét!
Hozzászólások
További hozzászólások »
emobaby ·
Elmegy kategória.

Salambard ·
Legyen folytatás, imádom az ilyen nimfomán történeteket, bár ez egy kissé gyatra megfogalmazású lett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: