Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A boszorkány - Negyedik fejezet

Két nap telt el, hogy Tom elment. Anne egyre nehezebben tűrte az éjszakákat. Keze rá- rátalált forró ölére, de ez már nem elégítette ki. Aztán éjjel megint kopogtak az ablakon. Anne kiugrott az ágyból, és szélesre tárta a zsalukat is, de legnagyobb megdöbbenésére nem Tom állt ott, hanem az apja. Anne megijedt tőle. Haja zilált volt, kabátja ferdén begombolva. Az egész ember igen zaklatott benyomást keltett. De, a szeme, a szeme volt a legvadabb. Sütött belőle a gyűlölettel teli mohó vágy.
- Mit akar? –kiáltott rá a lány, és be akarta csukni az ablakot, de a férfi erős kézzel markolta.
- Megbabonáztad a fiamat!
- Mi van Tommal? – riadt meg a lány.
- El kellett küldenem, mert csak utánad koslatott.
- Legyen érte átkozott! – villant meg Anne szeme is.
- Még átkozódsz is, Te boszorkány szuka – kiáltott a férfi, és belökte a szobába a riadt lányt, majd bemászott az ablakon. Rávetette magát a kapálózó lányra, és letépte róla a hálóinget. Anne hiába karmolt, harapott, az erős férfi szétfeszítette a lábait, és durván belevágta kőkemény szerszámát.
- Tél óta vágyom erre, te átkozott ribanc – nehezedett rá a vonagló lányra, és durván baszni kezdte. Anne pedig zokogva vette tudomásul, hogy ami általában olyan jól esik neki, most fájdalommal, és undorral tölti el. Végül kedvét töltötte rajta a férfi. Felállt és nadrágját kötözgetve mondta:
- Ezentúl én jövök ide esténként, és te boldoggá teszel.
- Nem akarom! – sikoltotta Anne.
- Nem Te szabod meg – hajolt egészen közel hozzá a férfi. - Ha nem engedelmeskedsz, feljelentelek boszorkányságért. – Azzal otthagyta a földön síró lányt, kilépett az ablakon, és elment. Annéban pedig tombolt a harag. Letépte magáról hálóingje maradványait, anyaszült meztelenül felrohant a padlásra, és elővette nagyanyja féltve őrzött könyvét. „Átkok, ármányok, bájitalok”
- Keresek én holnapra olyan finomat neked, hogy többet senkibe sem mártod a farkadat – sziszegte, és órákon keresztül keresgélte a megfelelő szert. Aztán szép lassan megnyugodott, és rájött, ha megitatja a férfit, az tényleg feljelenti. Végül, hosszas töprengés után úgy döntött, hogy párszor oda adja magát neki, az majd megnyugszik, és többet nem zaklatja. A reggelig eltelő időt azzal töltötte, hogy valami ellenszert keresett a szerelmi gerjedelem ellen, de semmit nem talált, vagy csak olyat, ami örökre tönkretette volna a férfit.

Másnap kicsinosította hát magát és a szobáját is, úgy várta a férfit. Már éjfél is elmúlt, mikor kopogott az ablakon. Látszott rajta, hogy órák óta bolyongott. Mikor Anne kitárta neki az ablakot, bocsánatkérő arccal nézett rá.
- Anne, galambom, ne haragudj a tegnapi miatt, de már hónapok óta vágyódom utánad.
- Nem haragszom – tódította Anne, és besegítette az ablakon. A férfi keze azonnal a hátára siklott. Hideg volt, de jól hűtötte Anne izgalomtól, félelemtől forró bőrét. Félt, hogy ismét a előzőnapi kínokat kell majd kiállnia, teljesen összezavarta a férfi szelídsége.
- Feküdjünk le, fázom – mondta a férfi, Anne pedig bebújt a takaró alá, amit hívogatóan tárt ki a férfi felé. Az pedig bebújt mellé. Fejét a lány mellére hajtotta, és szelíden simogatni kezdte. Anne csodálkozva gondolta, olyan mintha nem is a tegnapi ember volna. Kezdte élvezni a mozdulatokat. Aztán ismét eszébe jutott Tom, és elöntötte a méreg, de uralkodott magán. A férfi egyik keze már lábai között matatott, a lány engedelmesen szétnyitotta neki az ölét, mire a másik betérdelt a lábai közé, és gyöngéden beléhatolt. Anne beleremegett a mozdulatba.
- Azt akarom, azt szeretném, ha a tegnapi napot elfelednéd, és boldogan lennél a szeretőm.
- Tegnap nem Te voltál itt – vonta a vállgödrébe a férfi fejét a lány, és kezdte élvezni a becéző mozdulatokat. A férfi csókolgatta a nyakát, vállát, miközben hosszan, ki-bejárt Annéban. A lány hamarosan zihálni kezdett, és elélvezett. Közben lelkiismeret furdalva gondolt Tomra, de elhatározta, hogyha visszajön, ismét neki is oda adja magát. Aztán a férfi növelte a tempót, majd az ő kiáltásai is betöltötték a kis szobát, és remegő térdekkel Annéba eresztette a magját.

Sokáig csak feküdtek egymás mellett. A lány még a meginni való szerről is megfeledkezett. Aztán, megszólalt a kakas, és a varázs szétoszlott.
- Miért ne járhatnátok ketten hozzám. Emlékszel, az első nap milyen boldogító volt?
- Bűn – simogatta meg az öreg a lány arcát – várandós az asszonya, és különben is, nem hozzád való.
Anne beleborzongott a szóba: „Bűn”.
- Az nem bűn, hogy velem hálsz? – buggyant ki belőle a kérdés.
- De – hallotta a férfi halk szavát. – De én nem számítok, én már pokolra jutottam, de a fiam még fiatal. Hadd békibe!
- Nem én hívtam én sosem – zsörtölődött Anne, és még mindig nem értette, hogy a szerelem, hogy lehet bűn. A férfi pedig felé fordult, és megcsókolta.
- Kit kívánsz jobban, engem vagy őt? – Anne pedig megérezte, hogy hazudnia kell. A férfi mellére bújt, és remegő hangon mondta:
- Téged, az első pillanattól kezdve. – A férfi ismét ráfordult, majd a bejáratán kezdte el húzogatni ágaskodó férfiasságát. Ám Anne most úgy akarta, hogy ő legyen felül. Azt akarta, hogy a derengő fényben ismét azt hihesse, hogy Tommal van. Átölelte hát a férfit, és teste nyomásával fordulásra késztette.
- Nehéz vagyok? – kérdezte a másik.
- Nem, de így is fogod szeretni – mondta, és mozogni kezdett a hanyatt fekvő férfin. Az pedig zihálni kezdett az új élménytől. Anne becsukta a szemeit, és átadta magát az emlékezés élvezetének.

Rájött, hogy a két férfi mennyire hasonlít egymásra. Tom kezei is a derekát, fenekét cirógatták közben, csak az apának nagyobb, kérgesebb volt a tenyere. A férfi szerszáma szinte ugyan ott dörzsölte, ajkát pedig pont úgy beharapta, mint Tom. Arra gondolt, amit Tom mondott neki, hogy ez bűn. Csak felöltözve, pont fordítva szabad a házasoknak szeretkezni. A pap is azt mondta, hogy aki házasságon kívül csinálja, az fajtalankodik. Anne nem értette ezt a szót, de érezte, hogy rosszat jelent. Biztos volt benne, hogy az apa sem szeretkezett így, vagy ha igen, az nagyon régen, legény korában lehetett. Visszaemlékezett, hogy ott a konyhában milyen vadul estek neki. Vajon a szer tette velük, vagy végre engedték feltörni magukból az ősi ösztönöket? Aztán elindult benne a kéj, és már csak az élvezettel foglalkozott, mindegy volt, hogy az apa vagy a fia adja. Távolról hallotta, hogy a férfi zihálni kezd, aztán robbant minden, és őt elöntötte a forró láva. Combján csorgott lefelé saját szerelemnedveivel együtt, a férfi pedig boldog sóhajok közepette vonta magára hátát simogatva.

- Te kis boszorkány! Te. Teljesen megbabonáztál - suttogta, de most nem volt sértő a kijelentés. Annét átjárta a szeretet, a szeretkezés utáni boldogság, és már nem haragudott új szeretőjére. Tudta, hogy ő is csak Tomért aggódott, és őt pedig nagyon kívánja. Csak pihent a férfi széles mellkasán, lábai között még ott érezte a másik fél merev szerszámát, és valami boldogítóan fájdalmas szomorúság töltötte el.
- Téged, hogy hívnak?
- Billy.
- Holnap is jössz Billy?
- Nem, Galambom. Holnap vasárnap, az a családé.
- Hiányozni fogsz – csókolta meg a férfi mellét a lány. – Majd a templomban látjuk egymást.
- Igen, de egy szemvillanással sem árulhatjuk el, hogy mi együtt szoktunk lenni.
- Tudom. Tom felesége tudja, hogy mi együtt voltunk?
- Nem, csak én. Meg talán a feleségem, de sosem beszéltünk róla az asszonnyal.
- Baj lett volna, ha Tom hozzám jár továbbra is?
- Értsd meg, Tom lelki üdvéről van itt szó!
- Értem – mondta Anne, és még mindig nem értette.
Folytatások
4346
A lány ismét a Szűzanyára nézett, és ömleni kezdett belőle a szó. Mindent elmesélt, aztán csak ült ott, mint aki teljesen kiürült. A barát közben mellé ült, és most elborult arccal nézett ő is az oltárra. Aztán rekedt hangon megszólat.
- Tudtad, hogy az ördöggel cimborálsz?
- Eleinte nem, de mióta megismertem Cliffet, már igen.
- Minél előbb menjetek el innen. Szerelmeteket pedig minél előbb érvényesítsétek. A bűnös üvegcsét pedig azonnal dobd el, ha hazaértél...
4856
A fiú mosolyogva nézett le rá, aztán lassan mozogni kezdett. Anne nedves öle kellemesen csúszott, így teljes hosszában be tudta járni, hatalmas gyönyört okozva ezzel magának is, és a lánynak is. Közben kibogozta a lány blúzának kötőjét, és szétnyitotta. Kibuggyantak a kis mellek, a bimbói úgy meredtek az égnek, mint két szarvacska. Lehajolt, és felváltva szopta őket. Anne kezei a lepedőt markolták a gyönyörtől...
4369
Érezte, hogy a férfi többet akar, de nem bánta. Átvágtak a Napos tisztáson, majd befordultak az erdészházhoz vezető útra. Anne érezte, hogy a férfi a fenekét, és ki, kivillanó bokáját nézi, és már alig várta, hogy széttegye a lábát neki. Nem értette, hogyan kívánhatja Tom és Billy után ezt a férfit is, de úgy érezte, hogy ez valami kárpótlás azért, mert megkergették. De, ami a legjobban izgatta az volt, hogy ez a férfi a bájital nélkül is kívánta...
Előző részek
4689
- Add a fenekedet – lihegte a fiú, mert még utoljára bele akart merülni a szűk kis barlangba. Hallotta, hogy a városban kaphatók lányok, némi pénzért ilyesmire, de Anne teljes örömmel adta oda magát, más úgy sem képes erre. Anne pedig négykézlábra állt, Tom pedig kinyúlt az olajos tégelyért, és bekente vele férfiasságát, aztán nekifeszült a formás kis popsinak, és belényomult...
4512
Anne az idősebb ölébe ült és csókolózni kezdtek. A másik is eléjük állt, és Anne a nadrágjába nyúlva becézgetni kezdte a szerszámát. Az, akinek az ölében ült, kibuggyantotta a ruhából a mellecskéit, és markolászni kezdte. Anne élvezte a dupla játékot. Szemét behunyta, aztán bekapta a merevedő szerszámot. Hallotta, ahogyan a fiatal férfi felnyögött a kéjtől. Az idősebb pedig már a szoknyája alatt matatott...
5691
A férfi közben hevesen nyalta felesége szemérmét, ő pedig megfogta a férfi haját, úgy irányította. Aztán hangos sikolyok között, zokogva, lihegve, elélvezett. A férfi mellé ült az ágyra, és gyöngéden simogatta. Mikor az asszony ismét normálisan vette a levegőt, ő is lehúzta a hálóruháját. Előtűnt merev pénisze. Az asszony felsikkantott a látványtól, és Anne is a padláson. A férfi visszaült az ágy szélére, és magához vonta a feleségét, az pedig rákulcsolta ujjait a dákóra, és húzogatni...
Hasonló történetek
5006
Egy fiatal huszonöt-hat éves fiú lépett be. Kissé nyomott volt az arca és elég cingár volt, de Susan próbálta a jó tulajdonságait nézni. A fiú mellé ült és félresöpörte a lány haját. A nyakát majd a vállát kezdte csókolgatni. Kezeivel a lány hasát simogatta és néha betévedt a topp alá is...
7761
Eva boldogan nyugtázta az üzenetet. Hát nem hiába jött ide. Felment a lakosztályba, beült egy kád, forró vízbe, majd mikor már teljesen átjárta a jótékony meleg, felfrissülve ült le a fésülködő asztalhoz, hogy végre ismét igazi nőt varázsoljon magából...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?
Ria ·
Rövid volt!:(, és nem volt benne váratlan fordulat :angry:
leticia_63 ·
Bocs:(((
A fordulat a kövi részben lesz.:)))

Sol_ ·
Tetszik nagyon. Halványan emlékeztet Wass Albert Funtineli boszorkányára. De ha ilyen nagy hatással van a férfiakra az ital, a legelső fiú miért nem ment vissza hozzá?
leticia_63 ·
Kedves Sol_!

Nem ismerem az említett művet, de ezek után tudom, hogy mit olvassak legközelebb.:)

Nem akarom lelőni az összes poént, de ugye ami késik, nem múlik. Az első fiú is elő kerül még majd.:)


AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: