Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A boszorkány - Második fejezet

Eltelt az ősz, aztán kemény, hideg tél zárta fogságába az erdőt. Csak ültek a jó melegben az Anyóval, és várták a kikeletet. De, az anyó már nem érhette meg a tavaszt. Anne szomorú szívvel ment be az év első napján a közeli faluba, és kérte meg a papot, hogy jöjjön el eltemetni az anyót. A ház közelében lévő fák alá temették el szegényt. Nehezen ment a fagyos földbe a sírásás, Anne kénytelen volt az utolsó pénzecskéjét a szertartásra költeni. A pap könyörületes volt, és nem fogadott el semmit, de a két sírásó szemrebbenés nélkül kifosztotta. Anne nézte őket az ablakból, ahogyan hányták be a földet a gödörbe, és furcsa ötlete támadt. Vizet forralt, majd teát főzött, aztán két bögrét vett elő és töltött a forró italból, aztán az almáriumhoz lépett, és elővette a szert, majd mind két bögrébe belecseppentett belőle, és kivitte a férfiaknak.

- Igyák meg, biztosan fáznak – nyújtotta nekik oda az italt, mire azok mind a ketten fenékig itták.
- Ha készen vannak, jöjjenek be, kapnak még – mondta Anne és visszament a házba. Meleg levest tett az asztalra, aztán várta a két férfit. Hamarosan megérkeztek. Anne már látta a szemükön, hogy a szer kezd hatni.
- Üljenek le – kínálta őket hellyel a konyhaasztal mellett. Leültek, ő pedig mert a finom levesből nekik, aztán, ahogy vitte vissza a tűzhöz a tálat, fenekét az idősebbik, tagbaszakadt férfihez dörzsölte, mintha véletlen lett volna. A férfi kéjesen felnyögött. A fiatalabbnak meg majd ki esett a szeme, aztán hangosan felsóhajtott:
- Mit nem adnék azért, ha veled hálhatnék!
- Add vissza a fele pénzt – mosolygott rá Anne.
- Azt én is megtehetem – mondta a másik, és elkapta a lány derekát.
- Akkor tegyék meg – nevetett Anne, és a két férfi leszámolta a pénzt az asztalra. Anne az idősebb ölébe ült és csókolózni kezdtek. A másik is eléjük állt, és Anne a nadrágjába nyúlva becézgetni kezdte a szerszámát. Az, akinek az ölében ült, kibuggyantotta a ruhából a mellecskéit, és markolászni kezdte. Anne élvezte a dupla játékot. Szemét behunyta, aztán bekapta a merevedő szerszámot. Hallotta, ahogyan a fiatal férfi felnyögött a kéjtől. Az idősebb pedig már a szoknyája alatt matatott. Anne széjjelebb tette a lábait, mire a férfi ujja becsúszott nedvesedő hüvelyébe. Közben, a fiatalabb teljesen felizgult. Anne száját betöltötte a szerszáma, időnként majd meg fulladt tőle.

- Állj fel – lihegte az idősebbik. Anne megtette. A férfi felkapta, és az asztalra fektette, hanyatt. Letépte róla a nedves bugyit, majd merev szerszámát a nevességtől fénylő barlanghoz igazította, és heves lökéssel Annéba hatolt.
- Édesapám, én is szeretném megkapni – tiltakozott a fiú.
- Mindjárt fiam – lihegte a hős apa, és serényen dolgozott a lányon. Anne megfogta a fiú kezét, és az asztal túl felére, és ismét elnyelte a szerszámát. Látta, amint a fiú arca eltorzult a gyönyörtől. Aztán behunyta a szemét, és élvezte az apa rohamát. Várta, hogy beléélvezzen, de egyszer csak a férfi megszólalt:
- Gyere fiam, most te jössz.

A fiú pedig átment a lábai közé, és most ő ostromolta. Sokkal nagyobb, és keményebb volt a szerszáma, és Annét valami olyan helyen dörzsölte, amitől megkétszereződött a kéj érzete. Torkából vad kiáltás tört elő, aztán akkorát élvezett, hogy majdnem elájult.
- Várj, fiam. Meghágnám a seggét is – szólt az apa, a fiú pedig Anne bánatára kicsusszant belőle. A férfi a tűzhelyhez lépett, és egy kis vajat vett a kezére, majd bekente vele a farkát, és Anne lukacskáját. Aztán beledugta az ujját, és tágítani kezdte. Anne csodálkozva élvezte a még nem ismert élményt. Aztán a férfi nekifeszítette a vajas szerszámát, és Anne fenekébe csusszant. Először fájt, de aztán élvezni kezdte a lány. Kéjesen sikongatva vonaglott a férfi alatt. Közben kívánta, hogy üres punciát is ingereljék, és boldogan vette tudomásul, hogy a fiú először ujjaival kezdi ingerelni, majd ölére hajol, és nyelvét csúsztatja belé. Aztán az apa, anélkül, hogy kicsúszott volna belőle, felemelte, és felült vele az asztalra, így öle is kitárulkozott, A fiú pedig beléhatolt. Anne azt hitte, hogy mindjárt szétrobban, de hatalmas boldogság töltötte el, hogy két férfi is betölti. A fiú pedig elkezdett benne mozogni, majd az apa is. Potyogtak az asztalról az ón tányérok, és kupák, de most nem törődtek vele. Anne sikítozva élvezte a szeretkezést, a két férfi pedig csókolta, simogatta, ahol érte. Aztán az apa lihegve kezdett el ordítani, és a fenekébe élvezett, majd a fiú is nyögdécselni kezdett, és az ő ondója is betöltötte.

A két férfi egy-egy székre rogyott, ő pedig összegömbölyödve, mint egy macska, az asztalon pihegett. Aztán az öreg lassan megmozdult.
- Gyere fiam – mondta, és felhúzta a nadrágját. A fiú is tápászkodni kezdett. Lassan mentek még a mozdulatok. A konyhában már csak pislákolt a tűz. Anne is felkelt, és felpiszkálta, aztán az üstben vizet tett föl. A két férfi lassan összeszedte magát, majd indulni készültek. Az apa magához húzta Annét, aki már rendbe hozta a ruháját, majd még utoljára szájon csókolta.
- Köszönöm, szépségem, ez jól esett – mondta, és átpördítette a lányt a fia karjai közé. Tőle is kapott egy édes csókot, majd a kalapjukat a fejükbe húzták, és kimentek. Anne még hallotta, hogy azt mondja az öreg:
- Aztán anyádnak egy szót sem. Nem is tudom, hogy mi a fene ütött belém. Nem csaltam én még meg anyádat, de Belzebubra és az összes ördögökre mondom, nem bántam meg. Jól forog a segge a kis szukának.
- Az én Marym sem tudom, mit szólna hozzá, főleg, hogy várandós, és nem igen nyúlhatok hozzá. Ez a mi titkunk marad apám.
Anne addig nézte a két távolodó alakot, amíg el nem tűntek a tisztás szélén, majd kendőt kerített a vállára, és kiment a sírhoz.
- Látod, Anyó – mondta félhangosan – ebben tévedtél. Megitattam a két férfit a szerrel, és milyen csodálatos délutánt töltöttünk együtt. Többszörösen kielégítettek, és ők is meg voltak elégedve. Nem árt ez a szer senkinek és még a pénzecském egy részét is visszaszereztem.
Aztán bement a házba, rendet csinált, majd levette a kondért a tűzről, a fadézsába öntötte a gőzölgő vizet, aztán levetkőzött, és beleült. A nagy füves könyvben olvasta, hogy így lehet elhajtani a nem kívánt gyermeket, mielőtt még megfogant volna.
A forró vízben ejtőzve elhatározta, hogy minden férfit megitat a szerrel, aki erre jár. Tegyék csak boldoggá pár órára.

Aztán éjjel kocogtak az ablakon. Anne a vállára kerítette a kendőjét, és kinyitotta a zsalukat. A fiatal férfi volt az.
- Mit akarsz? – kérdezte csodálkozva Anne.
- Én nem kaptam meg a seggecskédet – mondta a férfi epekedve. Anne egy pillanatig gondolkodott, aztán elhatározta, hogy ismét odaadja magát a fiúnak.
- Gyere hát – mondta, és elindult, hogy ajtót nyisson, de a fiú az ablakon keresztül jött be. Szeme mohó tűzben égett, Anne látta a gatyáján, hogy szerszáma már is keményen állt. Az ablakhoz lépett, és becsukta, mert dőlt be a hideg rajta, aztán kinyitotta a konyhába vezető ajtót, hogy a tűzhely fénye és melege beáradhasson.
- Vetkőzz le – mondta a férfinak, ő pedig engedelmeskedett. Mikor gatyáját levette, előcsapódott kemény szerszáma. Közben Anne is kibújt a hálóingjéből, és ott ált a gyenge fényben anyaszült meztelenül. Csodálatosan szép volt. A fiú lélegzete is elakadt. A lány oda lépett hozzá, és végigsimított a kemény lőcsön.
- Feküdj az ágyba, hozok finom olajat, amivel kitágíthatsz hátul – mondta, azzal kiment a konyhába. Mire visszaéret a fiú már a dunyha alatt feküdt. A olajos üveget az éjjeliszekrényre tette, aztán ő is a fú mellé bujt. Mohón csókolózni kezdtek, aztán Anne lenyúlt a merev péniszért, és húzogatni kezdte rajta a bőrt. A fiú hanyatt vetette magát, és nyögdécselni kezdett. Anne szétvetett lábakkal ráült. Lapos hasa előtt meredt elő a fallosz. A fiú mohó szemmel nézett rá, majd megemelte a lány fenekét, és beleültette a forró rúdba. Anne nagyot nyögött a gyönyörtől. A fiú teljesen betöltötte. A mellkasára feküdt, és mozogni kezdett. A fiú hamarosan zihálni kezdett, és elélvezett.
- Ó, még nem akartam – panaszkodott. – A fenekedet is akarom, mint apám.
- Meg lesz – súgta oda neki Anne, és kis pihenés után ismét állítgatni kezdte a lelankadt szerszámot.

Az pedig hamar életre kélt az ügyes kis ujjak között. Mikor már nőni kezdett, Anne végigcsókolva kedvese mellét és hasát, mélyen elnyelte. A fiú élvezte az ügyes mozdulatokat, és ismét kőkemény lett. Anne felvette az üvegcsét, levette a tetejét, és beolajozta vele a kéj rudat, aztán hasra feküdt.
- Most tágítsd ki a fenekemet.
A fiú nem kérette magát, és belenyúlt olajos kézzel a kis lyukba. Meglepődött, hogy milyen könnyen tágítható. Anne érzékien nyögdécselt, miközben a fiú már két ujja ját ki – be a fenekében.
- Térdelj fel! – lihegte a fiú, és mindkettőjük örömére, bevezette végre a farkát Annéba. Nyögdécselve, lihegve élveztek, ám Annénak ismét hiányzott valami elölről.
- Dugd be az ujjaidat előre – lihegte, és mikor a fiú fél kézzel belényúlt, hatalmasat élvezett. Hüvelye lüktetni kezdett, és elöntötte a fiú tenyerét szerelme nedvével, az pedig ordítva az új élménytől, telepumpálta a fenekét.
Csak feküdtek egymás mellett. Anne, hihetetlen boldogságot érzett, és nem csak azért, mert kielégült, hanem azért is, mert tudta, érezte, hogy az elixírrel ő irányítja ezen túl a férfiakat.
Folytatások
4346
A lány ismét a Szűzanyára nézett, és ömleni kezdett belőle a szó. Mindent elmesélt, aztán csak ült ott, mint aki teljesen kiürült. A barát közben mellé ült, és most elborult arccal nézett ő is az oltárra. Aztán rekedt hangon megszólat.
- Tudtad, hogy az ördöggel cimborálsz?
- Eleinte nem, de mióta megismertem Cliffet, már igen.
- Minél előbb menjetek el innen. Szerelmeteket pedig minél előbb érvényesítsétek. A bűnös üvegcsét pedig azonnal dobd el, ha hazaértél...
4856
A fiú mosolyogva nézett le rá, aztán lassan mozogni kezdett. Anne nedves öle kellemesen csúszott, így teljes hosszában be tudta járni, hatalmas gyönyört okozva ezzel magának is, és a lánynak is. Közben kibogozta a lány blúzának kötőjét, és szétnyitotta. Kibuggyantak a kis mellek, a bimbói úgy meredtek az égnek, mint két szarvacska. Lehajolt, és felváltva szopta őket. Anne kezei a lepedőt markolták a gyönyörtől...
4369
Érezte, hogy a férfi többet akar, de nem bánta. Átvágtak a Napos tisztáson, majd befordultak az erdészházhoz vezető útra. Anne érezte, hogy a férfi a fenekét, és ki, kivillanó bokáját nézi, és már alig várta, hogy széttegye a lábát neki. Nem értette, hogyan kívánhatja Tom és Billy után ezt a férfit is, de úgy érezte, hogy ez valami kárpótlás azért, mert megkergették. De, ami a legjobban izgatta az volt, hogy ez a férfi a bájital nélkül is kívánta...
4340
Visszaemlékezett, hogy ott a konyhában milyen vadul estek neki. Vajon a szer tette velük, vagy végre engedték feltörni magukból az ősi ösztönöket? Aztán elindult benne a kéj, és már csak az élvezettel foglalkozott, mindegy volt, hogy az apa vagy a fia adja. Távolról hallotta, hogy a férfi zihálni kezd, aztán robbant minden, és őt elöntötte a forró láva...
4689
- Add a fenekedet – lihegte a fiú, mert még utoljára bele akart merülni a szűk kis barlangba. Hallotta, hogy a városban kaphatók lányok, némi pénzért ilyesmire, de Anne teljes örömmel adta oda magát, más úgy sem képes erre. Anne pedig négykézlábra állt, Tom pedig kinyúlt az olajos tégelyért, és bekente vele férfiasságát, aztán nekifeszült a formás kis popsinak, és belényomult...
Előző részek
5691
A férfi közben hevesen nyalta felesége szemérmét, ő pedig megfogta a férfi haját, úgy irányította. Aztán hangos sikolyok között, zokogva, lihegve, elélvezett. A férfi mellé ült az ágyra, és gyöngéden simogatta. Mikor az asszony ismét normálisan vette a levegőt, ő is lehúzta a hálóruháját. Előtűnt merev pénisze. Az asszony felsikkantott a látványtól, és Anne is a padláson. A férfi visszaült az ágy szélére, és magához vonta a feleségét, az pedig rákulcsolta ujjait a dákóra, és húzogatni...
Hasonló történetek
4289
New Yorkban éjjel lehetett úgy közlekedni autóval, mint egy európai városban, a délutáni csúcsforgalomban. A mozielőadások most értek véget, és az emberek sorra fogták a taxikat. Hatalmas tülekedés folyt, ha megállt egy- egy. Kifestett kurvák kínálták nem is olyan olcsó bájaikat, majd beültek a pasasok kocsijába, vagy felmentek velük a garniszállókba...
6104
Kedves Olvasó! Ezt a regényemet 1999-ben írtam. Azóta Saddam Hussein hatalma megdolt. Sajnos nem olyan kevés vérrel, mint ahogy az ebben a regényben történt.

Kedves Olvasók!
Fogadjátok sok szeretettel Letíciától ezt a folytatásos regényt, mely 42 részes lesz!
Jó olvasást! Anita, anita@mellesleg.hu
Hozzászólások
További hozzászólások »
csotrogány ·
Kellemes olvasmány. Átsüt rajta a finom erotika. 2x10 pont. :innocent:
leticia_63 ·
Örülök, hogy tetszett.:)

lynny ·
Asszem meg fogja ütni a bokáját a kis boszorka. Anyó megmondta, hogy saját célra nem használható a főzet, baj lesz ebből, érzem...

Megint csak tetszett, mennek a pontocskák...
leticia_63 ·
Biza, alapossan megüti a bokáját majd az inkvizíció:))))
Ria ·
Ettől tartok én is :angry:

A történeted nagyon kellemesen megírt, erotikus, a jóízlés határain belül.
A finom lelked, stilusod, itt is teret kap, akárcsak a Császár kertjében.. Élvezettel fogom olvasni a további részeket, is...
Nagyon várom a folytatástl!:)*
leticia_63 ·
Már adom is fel a kövo részt.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: